Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #26672 Elmennek ezek a picsába, mekkora szánalomparádé már ez. Rendszeresen felülnek a szánalomvonatra, minden héten elrontanak valamit, nevetséges az egész, undorodom a hozzáállásuktól is, 2015 van, ezek a baromarcúak meg másfél óra alatt nem képesek belőni a brawlt. Meg úgy egyébként is röhej az egész, minden 2. héten elrontanak valamit ezzel kapcsolatban. Vagy nézzük az arénát: észre kéne venni, hogy 3 lapválasztási lehetőség már édeskevés, alig lehet AoE-t húzni, full tempo az egész, így meg full unalom. Ha jó a manakurvád nyersz, ha nem, akkor annyi. Ranked: adott egy nevetségesen túlbuffolt class, a paladin (kedvenc hősöm, de szó szerint nincs kedvem játszani vele annyira erős), az aggrobarmok, a makkerek (unstable portal meg egyéb randomhuszárok) ÉS a raptor bug. A többi LoE bugot nem is említem, vagy a TGT-ből bennmaradt bugokat sem... ( de ugye tipikus eset a tokenként kapott golden nerubianok esete a rogue lapokból)
Amúgy azért én megkérdezném tőlük, hogy: Srácok! MIT csináltok? De tényleg. Oké, hogy pénzt számolgattok meg új lapokon töritek a fejeteket, melyekbe valahogy úgyis belecsempészitek azt az undorító randomot, de ezen kívül?
Amúgy ezek a játékmechanikai bugok nagyon durván fognak visszaütni. Ha nem kezelik őket időben akkor egyre több és nehezen felfedezhető bug lesz, aztán majd egy nagy pénzes versenyen derül fény egy újabbra, és porig lesznek alázva. Röhej.
Összeomlik az EU, számítani lehetett rá, oké, de EZ KIT ÉRDEKEL? Ne a játékos baja legyen már ez. Itt vagyok, mint játékos, szoktam néha fizetni is: oldjátok meg. Köpök rá hogyan és mennyiből, de oldjátok meg. Amcsi szerveren miért zökkenőmentes majdnem minden?