40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
cesar22 #26679 még mindig baszódik a szerver? -
Zozo0122 #26678 Azaz tizenX éve. Nevetséges, mindenhonnan jönnek a negatív visszajelzések az ÖSSZES játékuk kapcsán, hogy összeomlanak a szerverek, hogy túl lassú amíg patchelnek stb. És nem tanulnak belőle. -
Pio #26677 Szerintem túlreagálod, Blizzard játékról van szó, szóval a szokásos Blizzard szindróma, eszméletlen népszerű, azért meg nem fognak háromszor annyi szervert üzemeltetni, mert a sok junkie-nak nem ér rá 1 napot az, hogy megszerezze az ingyen pakliját.
Én első nap rá se szoktam nézni a brawlra és nem érzem, hogy ezzel bármit is vesztenék.
Ma kivételesen megtettem, mert rendkívül ötletes és kíváncsi voltam rá, nem sikerült, hát majd holnap vagy a hétvégén fog.
Ez every Blizzard launch ever a vanilla WoW megjelenése óta. -
Negritis #26676 na-n nincs lv20as karim :D talán ázsiába van
amúgy mi ez a 30 üzenet 2 óra alatt?! :D -
Renegade #26675 szerintem majd egy youtube videóban fognak elnézést kérni mind a 20-an, miközben ütik magukat és mindenki kap egy golden wispet :) -
Zozo0122 #26674 Ritkán szoktam itt, de ez most teljesen jogos úgy érzem, nem a szokásos (valójában nem komolyan gondolt, csak feszültséglevezető) dühöngés :D -
am miért szoktál ide dühöngeni? gyere amoda -
Zozo0122 #26672 Elmennek ezek a picsába, mekkora szánalomparádé már ez. Rendszeresen felülnek a szánalomvonatra, minden héten elrontanak valamit, nevetséges az egész, undorodom a hozzáállásuktól is, 2015 van, ezek a baromarcúak meg másfél óra alatt nem képesek belőni a brawlt. Meg úgy egyébként is röhej az egész, minden 2. héten elrontanak valamit ezzel kapcsolatban. Vagy nézzük az arénát: észre kéne venni, hogy 3 lapválasztási lehetőség már édeskevés, alig lehet AoE-t húzni, full tempo az egész, így meg full unalom. Ha jó a manakurvád nyersz, ha nem, akkor annyi. Ranked: adott egy nevetségesen túlbuffolt class, a paladin (kedvenc hősöm, de szó szerint nincs kedvem játszani vele annyira erős), az aggrobarmok, a makkerek (unstable portal meg egyéb randomhuszárok) ÉS a raptor bug. A többi LoE bugot nem is említem, vagy a TGT-ből bennmaradt bugokat sem... ( de ugye tipikus eset a tokenként kapott golden nerubianok esete a rogue lapokból)
Amúgy azért én megkérdezném tőlük, hogy: Srácok! MIT csináltok? De tényleg. Oké, hogy pénzt számolgattok meg új lapokon töritek a fejeteket, melyekbe valahogy úgyis belecsempészitek azt az undorító randomot, de ezen kívül?
Amúgy ezek a játékmechanikai bugok nagyon durván fognak visszaütni. Ha nem kezelik őket időben akkor egyre több és nehezen felfedezhető bug lesz, aztán majd egy nagy pénzes versenyen derül fény egy újabbra, és porig lesznek alázva. Röhej.
Összeomlik az EU, számítani lehetett rá, oké, de EZ KIT ÉRDEKEL? Ne a játékos baja legyen már ez. Itt vagyok, mint játékos, szoktam néha fizetni is: oldjátok meg. Köpök rá hogyan és mennyiből, de oldjátok meg. Amcsi szerveren miért zökkenőmentes majdnem minden? -
Wootan #26671 Ez már csak ilyen, de legalább egyet nyertem, és maligos volt a dekcben, úgyhogy most nem haragszok :) -
Szintén! Nyerésre álltam, majdnem megvolt, erre disconnect. 2015 van basszus, nem a betárcsázós korszak. Így hogyan csináljam meg a Questjeimet?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.02. 18:33:58 -
Renegade #26669 nem megy a ranked sem, na azoknak mekkora lehet a feje, akik most arénáznak o0 -
Zozo0122 #26668 És kifagy. Gyűlölöm ezt a céget komolyan. -
Ez a 3 lap választós bunyó nem nagyon akar sikerülni nekik :D -
Zozo0122 #26666 Másfél órája megy a brawl, de még nincs javítva az Eu szerveren a dolog? 2005 van vagy mi? -
1Darton1 #26665 Azt fél perc után ki kell nyomni, mert csak időpocsékolás. -
Renegade #26664 9 perce pörgök a queue-ban, o0 -
addig hülyülök NA brawlban :D
ja nem mert ott később jön :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.12.02. 17:47:47 -
"Some #Hearthstone players may be experiencing latency or disconnections. We are investigating this now." -
Zozo0122 #26661 Ha nem idegesítene, hogy a szerver egy moslék, akkor nevetségesnek tartanám ezt az egészet :D -
Ben Bród szerint minden rendben!
Jöhet a 3 booster kompenzációként! Ty Blizz
Épp kraftolni akartam volna, erre kidobott az asztalra, visszalépnék, akkor meg Szerver down. Mondom ok. Biztos a sok dustom vágta haza a rendszer.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.02. 17:31:50 -
Basszák meg komolyan, ekkora bohócokat!
-
Remek. Priestnek 6 HP-ja volt, nekem 30, erre disconnect... Várhatott volna még 1 percet, főleg, hogy a nap küldimhez már csak 1 győzelem kellett volna.. -
Szerver down gg Blizzard -
Beauty már megvolt -
Zozo0122 #26655 A vadállat? -
rég volt ilyen jó brawl, The Beast esett aztán :) -
nyilván -
Zozo0122 #26652 Nézd meg jól ezt a decket.
Murlocokra mulliganelsz, amik buffolják egymást is, ha csak picit, már akkor is nehéz őket leszedni. Melléjük/helyettük kiraksz sticky minionokat. (minibot,creeper)
A murlocjaid halnak egyenként, miközben te secretekkel véded/buffolod őket pluszban.
6. körben kirakod a challengert, mindenki tudja jól mennyire nehéz ezt innentől megnyerni. Ha nincs nem baj, véded őket tovább Loathebbel, fegyverrel stb...
Ha az ellenfél jól védekezett és elhúzódik a meccs, az Anyfin Can Happennel felrántod a boardot és ha jól megnézed úgy vannak összeválogatva a murlockok, hogy azonnal képesek nagyon sok damagere. Ha minden murloc halott már (késő lategame) akkor az pontosan 30 damage OTK, számolj utána. Ha nem...nem gond, simán elég lesz általában a 14-16 seb is, mintha csak druid lenne, csak éppen végig szívás volt addig is az ellenfélnek :D -
Biztosan...
Nem tudom, engem érdekel a belező (annak ellenére, hogy péniszarcúnak tartottam az elején a stílusa miatt), kíváncsi leszek mit mond majd. -
renk 20 inc :D -
Zozo0122 #26649 Na, elkészültem a murloc secret paladinnal. Egészségetekre srácok, igyunk az eljövendő gyűlöletes metára. 
Well met! -
:D figyeld majd azt a seggnyalást ami jön majd neki a chattől
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.12.02. 16:44:25 -
Negritis #26647 mindenki készítse a paypal accját -
(Belező 17 órától) -
csoszi87 #26645 Köszönöm, közben láttam a bug videót is. -
1Darton1 #26644 A knife juggler még két napja is bugos volt. -
LoE óta ez bug. Bolvarnal is hasonló az eset.
Első héten ez mellett volt a knife juggler nem lőtt kést "choose one" lényeknél. -
1Darton1 #26642 Az aréna átka, hogy ott előjöhetnek ezek a marginális bugok. Elméletileg készülőben van egy bugfix patch, pár napja lengették be, gondolom legkésőbb jövőhéten megérkezik.
Engem a lag jobban zavar, ha sokat gondolkozok, akkor nincs idő végigcsinálni a lépéseket miatta. -
Nem kell fixálni, sem balanszolni, csak ontani az újabb tartalmakat, mert az hoz dellát.
A League of Legends is ebben a hibába esett, javításról javításra egyre rosszabb, ellenben skin, meg ward, meg minden kutyafüle az jön hozzá szép számmal - sokkal több és gyakrabban, mint régen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.02. 13:34:03 -
Igen, rohadt bughalom az egész játék, volt erről is video, még ide is be lett téve. Emiatt teljességgel érthetetlen, hogy lehet komoly pénzdíjas versenyeket rendezni ilyen bugos programmal, persze lehet mondani ,hogy mindkét félnek ugyanúgy bugos, meg azokat a lapokat amik bugosak úgysem játsszák versenyen stb. de akkor is. Persze értem én, hogy a + deckslotok minden kapacitásukat felemészti,így erre már nem jut idő.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.02. 13:35:31