Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na várjál, lehet nem értelek, te azért nem voltál rank5-ben mert nem volt motivációd?

mit csináltál, bántottad a kicsiket?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

örülj neki hogy a dühöngő előtt nem voltál itt 😄 nem voltunk messze a WoT szinvonaltól 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

persze, miért ne?

nincsen benne semmi új lap, ráadásul nem is tipikus, ha meg nagyon elpicsáznak vele, akkor majd a mech-firewalker mage visszatol, ahogy múlt hónapban is 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ezzel nekem csak az a bajom, hogy először amikor online pókereztem, aztán meg amikor WOT-oztam, most meg itt, minden esetben ugyanazok a mondatok:

csal az RNG
aki többet fizet, azt támogatja az RNG

én értem, hogy egyszerűbb külső tényezőben keresni a hibát, sokan így működnek, amióta világ a világ:

Isten akarta,
a boszorkány miatt szar a termés
a tanár hibája
itt meg a játékok világában az RNG

nyilván van az úgy, hogy szopat az RNG (downswing), vagy épp mindent bemákolunk (upswing), de ha hosszútávon nem megy, akkor nem lehet, hogy időnként a játékosban van a hiba, csak az a fránya kognitív disszonancia hülyeségeket mondat vele?

van aki még mindig tolja a mechmaget 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
de most komolyan egyhónapos decket akarsz próbálni?
szerintem este kipróbálom, bár valószínűleg elég szerencsétlen leszek vele 😊

dave9004
már értem. valszeg többünk nem tudott játszani, majd amikor jött a kieg hirtelen mindenki elérte a r5-6-ot
dave9004
egy hónapos vidi.
Shep
Jó azért az NA és az EU közel sem ugyanaz a szint. Elég csak megnézni hogyan játszanak ellene.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.09.04. 09:24:55

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

aki ezek után sem érti meg, hogy skill, skill, skill, mert az RNG (köznapi nevén szerencse) az mindenkit egyformán érint, az menthetetlen 😊

trumpot néztem tegnap már rank15 volt NA-n a f2p priesttel pedig még ogre és tiger is volt benne

Nagyon olcsó pap deck, ok, az, hogy Kolento elvan vele legendary-ba, nem azt jelenti, hogy mi is, de érdekesebb, mint egy eboloid vagy face 😊

Mephike
Köszi a tippet, megoldotta a gondot. Játszok már egy ideje, de ez a hiba még most jött nekem csak először elő.

Kilépés, majd újra belépés általában megoldja.
Mephike
Hm, nem kaptam napi questet, ez most csak nekem jutott így, vagy másnál is megvan ez a bug?

dave9004
Csak kíváncsiságból. Szezon 3. napján a casual miért van tele top tier paklival? Milyen rankot lehet félteni harmadikán?
Mephike
1. Első körben azt javaslom, nézd meg milyen deckeket játszanak mások.
2. Gondold végig, hogy az általuk játszott legendások jók-e neked.
3. Craftold le.

Saját véleményem, hogy idővel rá fogsz jönni, hogy hol vannak a korlátai a jelenlegi deckednek, és addigra lesz tapasztalatod abban, hogy mit akarsz a "következő szinten" játszani. Javaslataim: Dr. Boom (minden deckbe jó), Yseara (12 élete van, azt megduplázod, majd 24-es attackkal az arcára mész, nem mellesleg rengeteg deck játssza, mert kitűnő képessége van és mert sárkány), Voljin (ellopod magadnak az ellenfél nagy HP-s lényének a HP-ját, könnyen leütöd, közben Voljin HP-t dupláz, ahhoz attackot igazít, és megy arcba). Ezen legendások egyikével sem jársz rosszul, passzolnak a deckedhez, és jók lesznek később is. Jó játékot.

magas ranken jó ez, legalább gyakorolja a combokat 😊

Kongy
Az én tapasztalataim mást mondanak, ugyanis 3 játékból 2-t nagy valószínűséggel nyerek általában. Ha a Holy Champion-t felbuffolom, mellé a 7hp-s tauntos életét megduplázom, majd a támadópontjává teszem azt a 14-et, akkor már esélye sincsen az ellenfélnek. TGT-s lapokkal sokszor nem tudnak mit kezdeni.

Sárkányos priest-el az a baj, hogy kb egy sárkányom sincs azure drake-en kívül..
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.03. 17:11:38

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ahogy nézem ez félig egy innerfire deck félig meg shadow priest
a gond hogy egyik sem igazán életképest önmagában hát még vegyítve

amúgy ha mindenképp ezt a buffolós vonalat akarod követni akkor javaslom a sárkányos priestet
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.03. 17:09:06

Shiver
szerintem az egyik probléma (persze lehet csak én látom így) de 30 lapból majdnem 30 különböző

A felhők felett mindig süt a nap

Kongy
Kicsit amatőr módon 2 részletben fotóztam

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

dave9004
copyzd ide a decket, vakon nem tudunk mit mondani
Kongy
Sziasztok! Az utóbbi napokban iszonyatosan ráfüggtem a Hearthstone-ra, össze is raktam egy fasza Priest paklit a TGT megérkeztével, iszonyat ütős lett. Nem tudom mi a hivatalos neve, de a buffolásra megy rá, hogy aztán arcba rengeteget sebezzen 😄 Esetleg tudtok valami legendary lapot javasolni, ami jól tudna asszisztálni egy ilyen jellegű paklihoz? Illetve a nevemet kitennétek a fejlécbe? Persian0077
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.03. 16:48:31

dave9004
hagyjuk akkor 😄
Shiver
nincs ilyen hogy ultimate 😊
de pl keresgélj itt itt itt itt

A felhők felett mindig süt a nap

dave9004
az ultimét dragon priestet keresem. segítenétek pár linkkel?
volt 1 light justice
meg egy shield bot ami használható volt
ja meg volt egy secretem, egyszer tudott volna játékba jönne, de egy druida ellopta és a nála lévő tojás kapta meg a +3/+2 -t 😄

combo nem volt, murlock sem, semmi sem 😞

szóval most nagyon adta az RNG 😞
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.09.03. 14:29:52

Shep
Ja, ok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

na miket?
nem is akarom megcsinálni (40 aranyasat nem csinálok, ha nem muszáj), mentem is egy 3-1-et, beszarás miket adott

Shep
Csináld a kocsmában!

hűű, ma nagyon adta az aréna, nem került veszélybe a nyerj két csatát paladinnal quest 😞((

Háhá, bosszú a tegnapiért 😄DD Újabb fatigue meccs egy dragon control wari ellen, ez most egy Varianos volt, még Deathwinget is használt, de kivégeztem 😄 Utoljára Deathwing volt lenn, az én kezemben meg még megvolt Rend <#eplus2>
Hát ja. Csak ugye volt nagyjából 1 év amikor közel használhatatlan volt. Wallet Warriorom na ma lesz kész, azon kívül tényleg csak a Priestbe tudom elképzelni. Az új legók közül még semmi nincs meg, nehéz szívvel lövök el dustot rá.
Ezzel még nem találkoztam vele, de egy előző verzióval lenyomtam egyet múlt szezon végén. A lightbombon múlik a meccs igazából 😄
Aki használ HS trackert, meg tudná mondani, hol kell kikapcsolni az órát és az ellenfél lapjainál az ikonokat?
dave9004
ysera a legbiztosabb az összes közül kb. olyan mint a sylvanas v jaraxxus
Devv
Pedig az nem egy rizikós kraft. Én megcsináltam tegnap. 😊
dave9004
Dragonyos prájszt vs handlock tapasztalat?
Épp agyaltam, hogy váltok Priestre, mert csak Hunter meg Pala jön. Az a baj nincs kedvem Yserat craftolni.
Jókor kaptam el a képet 😄
dave9004
Szépen kifüstöltek a sárkányok
<#idiota>

Most volt egy nagyon kemény csata, ki is kaptam sajnos, de egészen a legvégéig nagyon kiegyenlített volt, szétszívattuk egymást 😄 Justicar nyerte meg neki a meccset, kirakta 6. körben és egyszerűen onnantól kezdve tankolt ezerrel miközben hullottak a lényei. Kihúztam belőle minden removalt, a végén kicseleztem Grommash, Sylvával elloptam és már alig volt lapunk, körök óta fatigueban voltunk...úgy tűnt, hogy nyerek, de ekkor kirakta Rendet, és kénytelen voltam ellőni a tartogatott utolsó removalomat rá, majd jött Ysera, amire már csak a saját Yserámmal válaszolhattam, de későn 😄 Ha nincs a deckjében Rend, akkor legyőzöm, de 2 shield slam, 2 execute és 2 brawl és Chillmaw mellett már nem számítottam rá 😄 Nagy a kép bocsi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.03. 00:58:18
Shep
Makker deck, ennyi, ahogy az egész játék az 😄

Ja igen, ha valaki kipróbálná, akkor csak bátran, facehunter, facepala nem ellenfél, zoot is legyőztem vele, 1 patront is, egy olajrugót is, meg kettő secret paladint. Szerintem legalább még egy hétig jó lesz a metába, a sok aggro meg tempo decken fel lehet szaladni a létrán.
Kezdek ráérezni a priestre, egy saját készítésű dragonpriest deckkel mentem az előbb 14-es streaket rank 19-ről rank12-re 😊 16 meccset mentem ma vele, először veszítettem egy újfajta control wari ellen, utána jött a 14-es streak egyhuzamban, majd pár perce állított meg egy másik dragon priest, azt hiszem ez a tipikus mirror átka volt - ki húz jobban 😄 Bár az ő deckje más felépítésű volt, corruptorokat meg Eydist használt stb. Na mind1, eddigi legjobb streak eredmény, azt hiszem 8 volt eddig a max.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.02. 23:42:44
most egy legendarykkal (az újakkal is) felvértezett controll warriort ver hülyére 😊

érdekes lesz az előbb egy pala elkapta