Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #26503 Hmm. Rosszul jött ki, hogy beírtam ezt ide.
icyshadow: Nem ámulatot váltott ki a srác belőlem, hanem egyszerűen arra gondoltam: jól játszik, hadd menjen tovább. Párhuzam a paklimélység és az értelmi képességek között: ugyan kérlek, menj már le rank6-ra milldruiddal. A mostani metában sok sikert hozzá. Oké, simán lehet,hogy eddig mással jött, de ha eddig valami erősebbel jött, akkor minek váltott? Nem, ez egy jó játékos volt. Azt pedig fogadd el: aki csak az aggrorákkal képes haladni ebben a játékban, az gyökér
Ezt illik úgy értelmezni ahogy mondom: nem az a gyökér, akinek nincs ideje játszani, csak a buszon stb. és ezért nyúl aggrohoz, nem az a gyökér aki váltogatva mindenfélével játszik, mert hamar megunja, nem az a gyökér, akinek a kedvenc kasztja a hunter/mage/ akármi. Az a gyökér, aki csak egy dologhoz ért: go face, vagy pakolás ezerrel és majd lesz valami, de ha akadály jön szembe, taunt/heal neadjisten Reno, azonnal feladja. Ezzel a többség egyetért, még ha a legtöbben csöndben is vannak, csak hátradőlve élvezik a balhét ilyenkor.
Pio: nem arcoskodásnak szántam, szerencsére az ellenfél sem annak vette. Viszont azt hiszem egyre jobban belátom azt, hogy óvatosan kell bánni az ilyen kijelentésekkel, hogy legyőztelek, de hagytam magam, mert a ma emberének első reakciója erre a düh, meg az, hogy ne arcoskodj. Igazatok van abban, hogy ez nem fair, ha kikapott, akkor kikapott.
Matte: sajnos nem, bocsi. De januártól lesz újrafelvételi, próbáld újra akkor :D