Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem csak neki -.-

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Engem kevés dolog idegesít fel annyira, mint amikor elmegy a net. Főleg aréna közben. <#boxer>
Nem tudom, Csaba hogy gondolja a dolgokat, vagy milyen korosztályt szeretne megszólítani, de ha délelőtt 11-kor streambe kezd nyáron, akkor nem meglepetés, hogy fiatalokkal lesz tele a csatorna.
dave9004
Ez meg jogos. Upcje Folyamatosan szar neki
A tegnapi stream alatt elment Csaba nete, és telespammelték a srácok a szolgáltatót fc oldalát. 😄 Hétszázan nézik Csabit játszani, és elment a net. Azonnal csináljatok valamit! Vagy valami ilyesmi. 😄
Nem nézek chatet sehol 😊

Amugymanvsgame pk sub only chatet tol a kretének miatt

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Néha benézek Massanhoz, meg Forsenhez na ami ott megy az a betegség, Belezőnél szerintem ahhoz képest semmi nem történhetett. Ezért szeretem pl. Zeta streamjeit, mert ott a chat is teljesen rendben van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Helyesen : ha sok a magyar akkor hülyék 😊

dave9004
"Csabit felidegesitette a sok okoskodas igy deaktovalta. Legetseges hirek hogy talan at valt angolra mert sok a hulye magyar "
az a baj h sokat reagál chatre, ami rákos ovisokkal meg kisiskolásokkal van tele
Mi történt?
kabel15
Nem az RNG miatt érdekes, ott kezdődik hogy elrontja azzal hogy a kutyákkal rosszul üt, szerintem, az egyikkel a 8/8 ba kellet volna, a másikkal pedig arcba. Ha a 7 sebzéses lénnyel támad elsőnek, akkor vagy arcba üt és vége, vagy leüti a 8/8 at ami akkora már csak 8/7. És erre ő is rájött. Viszont az ellenfél is elrontotta, mivel 8/8 al ütött elsőnek. És az a jelenet ahogy vissza jön <#idiota>

BattleTag: kabel15#2672

dave9004
KEmény amúgy, hogy belező deaktiválta a facecsoportját, mert felidegesítette a twitch chat...😄
meg az is lehet h angolra vált át miattuk
egyébként mi a fene ez a zene?
az összes Le Zap-ban is erre bólogat Gandalf 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Háááááááááát perszeeeeeee. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az összes fontos lap és skillek 😊

hiszen a szerencse az amit kivonsz a képletből, hiszen mindenkit egyformán sújt vagy épp kísér 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.08.30. 19:59:42

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Ez tökéletesen példázza mire is van igazán szükség ebben a játékban.

kabel15
Link
Amaz 45sec től. EPIC <#banplz>

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Mikor lesz a tegnapi verseny folytatása, amiben Trump tegnap továbbjutott?

dave9004
barátok->vki játszik->szem ikon->barátod nyer, megvan a quest.
practice módban is beadja ha ott nyer a barát
talán, lehetséges, csak nem tudom hogyan lehet aktiválni, belépni, használni ezt a modot.
chopin42
nem a játék minőségével van bajom, az megy ahogy szokott (vegyesen 😄)

Ez nem az amikor nézni kell egy barátodat, hogy játszik spectator módban?
A lényeg hogy teljesüljön a küldetés ami ( játsz egy baráttal néző módban ).
Gondolom egymás ellen, de már kipróbáltam és nem teljesült a küldetés.
Ez egy kérdés? 😄 Úgy akarsz játszani, hogy egymás ellen vagytok, de látjátok egymás lapjait? <#conf>
Hogyan ill. milyen módon tudok néző ( spectator ) módban játszani egy baráttal.
Devv
Huszonháromezer.
dave9004
3 tgt lap <#hehe>
Ez már nem régi típusú CW, hanem az új Dzsásztikár, Varánusz stb 😄
dave9004
nem feltétlenül. egész jól csinálja (revenge 2 brawl)
ezzel (varian alul)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.30. 15:32:48
Régi típusú CW-t most játszani öngyilkosság 😄
dave9004
salastro most kettőből kettőt vert CW-vel
dave9004
és hogy megy a játék?
am ha nem tetszik bármi, gyere át dühöngeni, nincs dresszkód 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.30. 14:55:11
chopin42
Helló mindenkinek! ritkán írok ide, de minden nap olvasom a fórumot. Ha megengeditek, összefoglalnám a TGT-s tapasztalataimat röviden:
-sok kártya art-ja olyan, mintha egy öt éves gyerek rajzolta volna paint-ben (kis túlzással persze...)
-a legendary minionoknak nincs animációja (?)
-a régi deckek apróbb módosításokkal működnek ugyan úgy
-sok bug bent van ugyan úgy (utolsó játékos akivel játszottál, az elért győzelmek után nem mutatja a 3 "pénzeszsákot"
Nekem elég összecsapottnak tűnik a dolog ez alapján..persze jött sok új lap, de sok használhatatlan is (3, 2/2 divine shield stealth...)
De persze nem volt késő előrendelni ugyebár az utolsó pillanatig sem, de 3 nyomorult pack persze már túl nagy extra lett volna
Utoljára szerkesztette: chopin42, 2015.08.30. 14:41:51

Magh
Vannak 10 és 5 között érdekes dolgok, most egy nerubianidézős millszerű rugót láttam, egy húzós körében kijött négy pók, mondjuk dragon pappal leszedtem, de érdekes deck. Volt face druid és warrior is, nem igazán értettem, mit akarnak, de jó ezek ellen tolni.

Zickler
Talán azért mert nem igazán erős, és nem is olyan izgalmas mint bármelyik másik warrior.

Battletag: Muhee#2716

még sehol nem láttam jó taunt warrior videot, ti esetleg?

Oil rugó szerintem nem rossz ellene.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

a mid hunterem pala ellen jó
pl vicces mikor kirakják a mustárt én meg rávágom a dreadscale-t 😄

amúgy tegnap éjjel rank10en találkoztam egy malygos hunterrel 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.30. 10:43:26

Shep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
coin+concede, uninstall, 2 kezan, 2 mass dispel, 1 harrison, 2 csiga és taunt seregek 😄

Zickler
Tokenes, tojásos Dudu

Battletag: Muhee#2716

dave9004
Cancerous Challenger pakliknak a flares hunteren kívül mi lesz az ellenszere?
amúgy ahogy nézem az utóbbi időben fel is szedett pár kilót 😄 (mondjuk én nem beszélhetnék 😄)

Sziasztok! Egy ideje már olvasom a topicot - az első hsz-től kezdve -, de még nem szóltam hozzá az elmélkedésekhez. Most viszont bejelölnék pár embert, mert W&L-öm van, és a meglévő barátok napok óta inaktívak. Talán néha még be is kapcsolódok a beszélgetésekbe. 😊 Szóval, ha hunatlas-tól érkezik felkérés, fogadjátok el pls.
Shep
Trump milyen idiótán néz ki azzal a rövid hajjal, először meg sem ismertem 😄

dave9004
ki volt az a kombó balanszolva 😄
trump vs hoej
control wari vs druid (comb)

turn7 combo+lethal dudu oldalról 😄 mondjuk Trump futtatott justicart 😄

Shep
Az én verzióm jó rankedre is, ez nem annyira, de ezt te is írtad 😊

dave9004
a Cultist megmérgesedett a luckmagetől
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, ezt tegnap találtam ki, elmebeteg deck 😄 Rankedre nyilván most nem jó, bár aki jól játszik priesttel akár eredményes is lehet vele. Viszont ha priest 5 win van, vagy szezon elején a rák ellen jó, ezen face deck át nem megy az tuti 😄 Nagyon poén, jókat lehet baromkodni vele <#idiota> Vélemények? <#vigyor>