• Zozo0122 #25166
    Na, végre sikerült, shamannal elértem a rank5-öt, egész hónapban csak shamanoztam, kivéve, hogy az első napok valamelyikén valami őrültségtől fogva elővettem kb. 5-6 meccs erejéig a millrugót :D Hónap elején volt kb. 90 winem shamannal rankeden, most 195 van. A winratem nem túl jó, 60% fölé sosem sikerült menni, esetleg rank10-ig, de nem néztem. 50 és 59% között volt kb. végig. Saját deck, midrange, nem használt lapok közül volt benne egy ancestral knowledge és egy lava shock, egyébként elég sokszor újra lett techelve a deck. Tapasztalatok:

Nagyon szeretem a shamant, de szinte játszhatatlan, ha el is akarunk vele érni valamit. 1 hónapnyi grind vezetett rank5-ig, jó oké, max napi 1-2 óra játékkal, nincs sok időm mostanában, de akkor sem éri meg shamant játszani, hiába nagyon szimpatikus karakter Thrall. Jah, és a facehunter természetesen kiherél, a secret paladint viszont szépen lehet verni vele. Egyébként totál kiakadtam egy csomószor, teljes frusztráció meg idegbetegeskedés kísérte ezt a challenget. 4 vagy 5 nappal ezelőtt már meglett volna a rank5, rank6, 5 csillagon álltam, streakben, de épp egy secretpala pofozott vissza. Megalázott, semmit nem tehettem a tökéletes cruvejével, és utána még idegbetegebb lettem, azóta kb. napi 4-5 meccsnél nem játszottam többet. Ma viszont hazajöttem, és most rank7,3 csillagról streakeltem fel rank5-ig.

Az a baj a shamannal, hogy az overload megöli az egészet...azonkívül annyira random lapjai vannak...lightning storm marha jó kis lap, de gyakran kaptam tőle idegösszeroppanást. Egyéb sebző spelljeit nem is nagyon mertem használni, kivéve az egy darab lava shock, ami kifejezetten jól szolgált. Most úgy gondolom, hogy shaman deck 2 lightning storm, 2 hex, 2 rockbiter és Alakir nélkül elképzelhetetlen, mert annyiféleképpen meg lehet szívni, hogy a végére egyszerűen kell a burst, ezért nem bántam meg Alakirt egy percig sem. (hónap elején craftoltam) És még kell 2 creeper. Komolyan, annak a lapnak akár shaman rarenek kellene lennie, annyira beleillik. Amikor volt kézben creeper meg flametongue, már előre vigyorogtam :D Ha nem volt, akkor kurvaanyáztam és rossz kedvem volt egy ideig.

Jövő hónapban nem shamanozok :D Azért remélem kap még buffot, az overloaddal kéne kezdeni valamit szerintem.

Itt a vége bizonyítékként, nekem ez nagy dolog most. Most tényleg úgy érzem, hogy küzdeni kellett a nyomorult golden epicért amit holnap kapok...