Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
moltenes-sea giantses sámán mert ugye sok lényes sea giantek voltak jók mikor botoztak a sámánok 😄
mondjuk moltenes shaman eddig nem nagyon volt az tény, az érdekes lenne 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
sztem ez előhozhat pár dolgot. mert ez mellé tudsz nagy dolgot lerakni, takarítani.
v 2 molten után ezt kivágni rekt.
a sárkányosba meg egy ilyen elfér chrom meg az új laphúzás mellé.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.11. 19:34:26
pala healek rendbe vannak, de a dudunál azért nem túl jelentős, inkább az hogy az erős lények miatt nem igényli

a sárkányosban pedig a laphúzás volt gond nem a heal
az idő majd eldönti és lehet belekerül majd a jó lapok közé
és nem csak az eddigi metába szürkültem bele, hanem a játék kezdete óta nem jellemző az ilyen típusú healek használata
persze ez változhat bőven

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
nagyon beleszürkültél az előző metába te is.
3-ért 7 v 14 heal ez a sámánnak kurvahasznos. maly sámánnak is, ctrlnak is az lesz.
te játszottad a sárkányost képzeld abba. és nem csak hőst healelsz.
druidnak meg palának a lényei healelnek eleget
nagyon dúrva, ezért a pénzért egy svájcban dolgozó segédmunkás helyettes legalább 20 napot dolgozik, ő meg elkölti 5 perc alatt 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a dudu és a pala heal sincs használva ezért gondolom hogy hiába tűnhet jónak nem lesz az
inkább healbot

miért szerinted jó?
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.11. 19:15:47

dave9004
nem érzi h jó lenne 😄
na most fosok be
control shamanban lehetne helye, de nem érzem hogy jó lenne

dave9004
TBTPumpa
Csak Tinman meg ne lássa! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dave9004
elmondom mi lesz.
Minden ami 5 v több mana: játszhatatlan/lassú 😄
kabel15
nemtom nézte-e valaki de kb benny hill zenét igényelt a 12. győzelme 😄

inkább nézem Amaz-t ahogy shaman arénát nyom 😄

Mephike
Nagy lapelemzés jön most a Frozenflame csapatától 18:15-től. Okosságok, találgatások, jól megmondások.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.08.11. 17:56:27

tudom, csak a mostani hozzáállás az egyébként hogy "kell" minden aggro mech deckbe Fel Reaver én viszont nem vagyok a lap híve

dave9004
nem is mondtam h rakd bele
fel reaver direkt nincs benne nem szeretem azt a lapot

ugye,ugye a hatékonyság mégis csak az első? 😊
rank 20-5 ig aggro- midrange
rank 5 től pedig a greedy deckek
dave9004
swagnarosnak problémája van a zooval meg a többi ilyesmivel
akkor már FoeReaper
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.11. 17:05:04
Ragnaros lehet "stabilabb" lenne a helyén 😄 ez az agyalás oka
mondjuk ha lenne sneeds-m akkor beraknám hogy teljes legyen a set 😄

dave9004
mi az h agyalsz rajta? 😄
a mechmagenek az az értelme, különben csak egy kifulladó swarmfos
ugye 2 mage 5w küldim volt, freezemage-hez nem volt kedvem ezért összedobtam egy mechmage-t 😄

negri mechmage
tónyó az akin agyalok hogy kell-e bele

nah sorban 😄

boosterből szerintem kezdőknek a classic éri meg legjobban

aréna > booster, DE ahhoz sok türelem és idő kell hogy legyen értelme is
első pár arénában valószínűleg ilyen 0/1 -3akat fogsz menni és kb 1 hónap hosszas gyakorlás után jön elő az hogy stabilan hozod az 5-7 győzelmet jó esetben

0-3ért is kapsz jutalmat egyébként csak keveset ha 3 győzelmet összehozol akkor már jó esélyel megérte ugyanis kapsz 2 csomagot + 1 paklit
aréna reward

DE kezdőként nem biztos hogy jó ötlet spammolni az arénát mert lassan térül meg a befektetett idő és 150 gold ugye 1 menet

az viszont biztos hogy ha teljes lapkészletet akarsz akkor az aréna a legolcsóbb módja
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.11. 16:22:47

DasIsFuck
Szóval 20-as szintől nem tudok lejjebb esni?

Írt az eggyik tippben egy olyat, hogy ha elérem a rank 20-at a szezon végén valami kártyát adnak jutalmul, akkor ezt megkapom ha egyszer elérem a 20-as szintet?😄

Nos játszogattam most és a napi questeket legalább megtudtam csinálni 3 győzelem,40 ellenséges minion megölése, kaptam egy druida/hunter 2 wint is.
Össze is raktam egy druidát, de nagyon nem működik még így(mage-en kívül semmivel nem játszottam még egy gyakorló csatát sem😄)

Vannak olyan paklik amik ellen már az első körbe látom, hogy esélytelen.
De úgy en block ha nem jönnek megfelelő comboba a lapjaim nem sok esélyem van😄

Volt egy olyan meccsem egy paladin ellen amit egy ideig tudtam tartani, aztán olyan legendary parádét rendezett, hogy minden erőforrásom felemésztette, a flamestrike meg cseszett feljönni, mikor már csak ilyen 11 lapom volt minden körbe reménykedtem, hogy na most, de nem.
De a végén nyertem, mert lent maradt neki egy ilyen 0 4-es laphúzós lénye és hamarabb kifogyott a paklija, minthogy ki tudott volna végezni.

Az aranyamat költsem el boosterekre vagy esetleg az aréna megéri?
Még nem mentem le az ingyen arénám, ott mindenképp kapok jutalmat vagy csak ha pozitív mérleget érek el?
Boosterek kapcsán pedig melyik packból érdemes vennem elsősorban?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mephike
Amúgy még mindig ezen a fist of Jaraxxus lapon agyalok. Örülnék, ha a köv kiegben megjelennének olyan lapok, amik lapdobás hatására csinálnak valamit, és nem random dobhatnánk, hanem mi választanánk.

dave9004
nézd meg a warlock epic lapjait 😄
(BoD brm-óta működik normálisan)
BTW egy kiegben mindenhol sok rossz lap van. Itt legalább be is lehet törni őket)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.11. 14:51:00
Újabb kuka lap, ha bármi más módon sebezné azt az egyet (deathrattle, inspire, battlecry) talán még valami pakliba bele is lehetne erőltetni pajszerral, de így ez a létrára nulla.
Nem is értem miért ad ki ilyen epic-et blizz, már flame levi-nél is totális csőd volt ez a fajta koncepció.

Ennél még a boulderfist ogre is jobb, pedig az basic lap nem epic, azzal legalább tuti nem szívatja meg saját magát az ember, arénában is inkább azt venném ki a kettő közül, már persze ha lehetne egymás mellett egy epic meg common lap.

félig igen, ez azt jelenti hogy most még nem nézi hogy mi volt a hónapban a legmagasabb rangod
nemsoká lesz egy patch (gondolom amiben behozzák a lapokat)
és onnantól kezdi számolni, hó végén pedig "elvileg" lesz az alapján reward

<#nevetes1>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
hó végén már nézi az augusztust igen
Egyébként él már az új jutalmazásu rendszer rankeden?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

dave9004
kár...
miért a rosszabb lapoknak vannak a legjobb artjai?
earlyben aco-armorsmith-nél felhuzni esetleg
Rampage-battleg rage-enrage warrior?
Mephike
Nekem az a bajom vele, hogy csak a mi lényeinkbe sebez, ergo nem segíti elő az execute használatát. Szóval kétlem, hogy gyakran látnánk majd a létrán.

6 manás
6/7 stat nem jó
ability-járe nem tudsz építeni mert ki tudja éppen hány lénye van lent az ellenfélnek
+ meg is fog szivatni nem 1szer pl freezemage vagy mirror esetén

olyan mint a flame levi, azt se játszák nem véletlen

szerk :javítva az utánam jövő alapján
fel se tűánt
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.11. 14:27:50

Fura, én a trailerben mikor láttam őt, akkor azt hittem, hogy a shaman legendary lesz 😄 Így viszont...EVERYONE...nem. Nem patronba, hanem egyfajta midrange warriorba tudnám elképzelni, ahol battle rage segítségével húzunk lapokat, viszont később nagy lények vannak 😄

De amúgy, ennek a lapnak piratenek kéne lennie, úgy tetszene 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.11. 14:21:24
hát, kuka nálam

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mephike
Itt az új lap.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pl itt.
szucsy89
hol vannak összeszedve ezek a jutalmak?
A rank 5 jutalom jelenleg minimum 1 epic golden lap, még kettő rare vagy common golden lap, némi dust és persze az új szezon hátlapja 😄 Kellenek a golden lapok mert nagyon jól néznek ki, szóval mindig ki fogom farmolni a rank5-öt mostantól 😄 A legend sem kap többet amúgy, csak egy kis plusz dustot.
mi most a rank 5 jutalom?

béna vagyok nem találtam 😞

miért kapcsoljátok ki a kukkoló modot?

Őt nagyon nehéz helyettesíteni, nem is nagyon lehet. De próbálj ki 1 Sea Giantet.
Shep
Malganis helyett mit ajánlasz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja amúgy amikor ilyen gyors az előrehaladás az általában winstreak miatt van 😊
Semmi különös, átlagos midrange-zoo szerű deck. Tegnapelőtt szórtam össze, azóta nem is változtattam rajta. Rank9, 33 meccs alapján 67% winrate eddig. Szerintem rank5-re lazán le lehet vele menni, és akkor már meg is van a legjobb jutalom szezon elejére 😄

Shep
Milyen az a decked?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Zozo egy makker amúgy, ne őt vedd alapul 😊