Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
v 2 molten után ezt kivágni rekt.
a sárkányosba meg egy ilyen elfér chrom meg az új laphúzás mellé.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.11. 19:34:26
a sárkányosban pedig a laphúzás volt gond nem a heal
az idő majd eldönti és lehet belekerül majd a jó lapok közé
és nem csak az eddigi metába szürkültem bele, hanem a játék kezdete óta nem jellemző az ilyen típusú healek használata
persze ez változhat bőven
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
3-ért 7 v 14 heal ez a sámánnak kurvahasznos. maly sámánnak is, ctrlnak is az lesz.
te játszottad a sárkányost képzeld abba. és nem csak hőst healelsz.
druidnak meg palának a lényei healelnek eleget
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
inkább healbot
miért szerinted jó?
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.11. 19:15:47
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
BattleTag: kabel15#2672
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.08.11. 17:56:27
rank 20-5 ig aggro- midrange
rank 5 től pedig a greedy deckek
akkor már FoeReaper
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.11. 17:05:04
mondjuk ha lenne sneeds-m akkor beraknám hogy teljes legyen a set 😄
negri mechmage
tónyó az akin agyalok hogy kell-e bele
boosterből szerintem kezdőknek a classic éri meg legjobban
aréna > booster, DE ahhoz sok türelem és idő kell hogy legyen értelme is
első pár arénában valószínűleg ilyen 0/1 -3akat fogsz menni és kb 1 hónap hosszas gyakorlás után jön elő az hogy stabilan hozod az 5-7 győzelmet jó esetben
0-3ért is kapsz jutalmat egyébként csak keveset ha 3 győzelmet összehozol akkor már jó esélyel megérte ugyanis kapsz 2 csomagot + 1 paklit
aréna reward
DE kezdőként nem biztos hogy jó ötlet spammolni az arénát mert lassan térül meg a befektetett idő és 150 gold ugye 1 menet
az viszont biztos hogy ha teljes lapkészletet akarsz akkor az aréna a legolcsóbb módja
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.11. 16:22:47
Írt az eggyik tippben egy olyat, hogy ha elérem a rank 20-at a szezon végén valami kártyát adnak jutalmul, akkor ezt megkapom ha egyszer elérem a 20-as szintet?😄
Nos játszogattam most és a napi questeket legalább megtudtam csinálni 3 győzelem,40 ellenséges minion megölése, kaptam egy druida/hunter 2 wint is.
Össze is raktam egy druidát, de nagyon nem működik még így(mage-en kívül semmivel nem játszottam még egy gyakorló csatát sem😄)
Vannak olyan paklik amik ellen már az első körbe látom, hogy esélytelen.
De úgy en block ha nem jönnek megfelelő comboba a lapjaim nem sok esélyem van😄
Volt egy olyan meccsem egy paladin ellen amit egy ideig tudtam tartani, aztán olyan legendary parádét rendezett, hogy minden erőforrásom felemésztette, a flamestrike meg cseszett feljönni, mikor már csak ilyen 11 lapom volt minden körbe reménykedtem, hogy na most, de nem.
De a végén nyertem, mert lent maradt neki egy ilyen 0 4-es laphúzós lénye és hamarabb kifogyott a paklija, minthogy ki tudott volna végezni.
Az aranyamat költsem el boosterekre vagy esetleg az aréna megéri?
Még nem mentem le az ingyen arénám, ott mindenképp kapok jutalmat vagy csak ha pozitív mérleget érek el?
Boosterek kapcsán pedig melyik packból érdemes vennem elsősorban?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
(BoD brm-óta működik normálisan)
BTW egy kiegben mindenhol sok rossz lap van. Itt legalább be is lehet törni őket)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.11. 14:51:00
Nem is értem miért ad ki ilyen epic-et blizz, már flame levi-nél is totális csőd volt ez a fajta koncepció.
Ennél még a boulderfist ogre is jobb, pedig az basic lap nem epic, azzal legalább tuti nem szívatja meg saját magát az ember, arénában is inkább azt venném ki a kettő közül, már persze ha lehetne egymás mellett egy epic meg common lap.
nemsoká lesz egy patch (gondolom amiben behozzák a lapokat)
és onnantól kezdi számolni, hó végén pedig "elvileg" lesz az alapján reward
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
miért a rosszabb lapoknak vannak a legjobb artjai?
earlyben aco-armorsmith-nél felhuzni esetleg
Rampage-battleg rage-enrage warrior?
6/7 stat nem jó
ability-járe nem tudsz építeni mert ki tudja éppen hány lénye van lent az ellenfélnek
+ meg is fog szivatni nem 1szer pl freezemage vagy mirror esetén
olyan mint a flame levi, azt se játszák nem véletlen
szerk :javítva az utánam jövő alapján
fel se tűánt
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.11. 14:27:50
De amúgy, ennek a lapnak piratenek kéne lennie, úgy tetszene 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.11. 14:21:24

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
béna vagyok nem találtam 😞
miért kapcsoljátok ki a kukkoló modot?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!