• Zozo0122 #24302
    Amúgy még valami:

Itt vagyok én, mint játékos. Nem azért, hogy az agyam játsszam, de nekem igenis nagy durranás volt a patron wari, mint teljesen új stílusú pakli, és a BRM megjelenése előtt már álmodoztam róla, majd első nap meg is alkottam egy kezdetleges verzióját. Viszont nyugodtan mondhatom, hogy jórészt ennek ötlete győzött meg arról, hogy a BRM jó kieg lesz, megéri előrendelnem, amit meg is tettem. Most pedig tönkreteszik, nem gyengítik, megölik. Akkor én át lettem verve? A tartalmat amiért fizettem csak úgy önkéntesen ellehetetlenítik? Tudom, hogy fenntartják a nerfelés lehetőségét bármikor és bármire, de ez azért megiscsak durva. Miért ennyire gyáva a Blizzard? Bőven belefért volna egy laza nerf és várni 1 hónapot, bőven kiesett volna a metából a patron, de még használható lett volna...

Gyávák időben és jól nerfelni, csak hosszú idő után a nagy nyomás hatására, amikorra már adott deck miatt az egész meta el van baszva. Nekem tetszik a secret paladin is. De van bárkinek kétsége afelől, hogy a Challenger a játék legjobb class epicje? Nem hiszem, leköpi kb. az Ancient of Loret is és társait...egyértelműen nerfet érdemel, szerintem pl. ennek Eadric képességének kellett volna lennie, így csak 1 lehetne benne a deckben.

Nem túl megnyugtató, hogy ilyen szintű nerfeléseknél tartanak még most is...a miracle rugó ugyanezt kapta kb, bár még az is kisebb nerf volt. Azt mondják, hogy az új lapokkal igyekszenek változtatni a metát, hát ez eddig egyszer sem sikerült, max a Naxxnál. Szerencsétlen banda. Erre ilyen kontár módon belenyúlni, te jó ég. Ezt csinálják - kiadják a nyilvánvaló OP paklit, majd szarrá nerfelik. A counterre kéne megadni a lehetőséget nem ez a nyomorékoskodás. Most pl. kijött a Challenger, rögtön kellett volna mellé párba egy neutral legendary, ami elpusztítja az ellenfél összes secretjét. Nem, ehelyett a hunter kapott 2 legendet, csak tudnám minek, meg amúgy is mindkettő szar, továbbra sem lehet control huntert csinálni pl...áhh. Undorodom már ezektől. Ettől függetlenül majd a profi marketingnek köszönhetően alig várjuk majd a következő kieget...