40521
  • Negritis
    a ghoul marad a pala miatt ami ettől erősödik
    és a karácsonyfa igazi rák innentől
  • Negritis
    mert annak is kellett a warsong :D
    mondjuk annak még a charge is jó :D
  • Zozo0122 #24316
    Szövegértésből jeles. Én magam is leírtam, hogy a berzerker nerfje lett volna jó, hogy csak saját lények után kaphasson buffot, így lehetett volna pakolni kifelé nyugodtan. Na mind1, ha szerinted az jó megoldás, hogy egy az egyben megölnek egy decktípust, plusz ezzel kivesznek a metából egyszerre vagy 10 lapot, akkor oké. Igaza van Negritisnek, ezzel megy a: grim patron, berzerker, commander, battle rage, whirlwind, inner rage, slam, unstable ghoul, dread corsair, gnomish inventor. Azaz legalább 10 lap lett kinyírva.
  • dave9004
    Azt miért?
  • Negritis
    jah igen, amúgy ezzel a másik "kombó" decket is kinyírták :D
    a worgenm warriort :D
  • DarkHorSe
    Jo hat szerinted igy kene, blizzard szerint meg nem.
  • Zozo0122 #24312
    Na még ezt és kitomboltam magam :D

• Negritis
    már rég lehetett volna próbálni egy olyan nerfet hogy a berserker csak a saját lények után kap sebzést
    vagy hogy csak addig jár a charge amíg a lény támadása legfeljebb 3

a patron "ereje" nem a patronok alapvetően, hanem a berserker ami miatt nem tudsz boardot építeni
    ha nincs boardot akkor pedig nincs "pressure" így bevárhatja a kombót
  • DarkHorSe
    Eddig is szar lap volt, csak a patron tette erosse :D
  • DarkHorSe
    Azert kell gyilkolni a lapokat, mert ez tul eros? :D Mit nem lehet ezen felfogni, kijatszod a sajat lapjaid, aztan 1 kor alatt csere megol a patron. Korbejatszani meg kb lehetetlen, mert ha nem rakod ki a lenyeid, akkor meg azert ver agyon. Szerintem ezzel a nerfel semmi gond nincs.
  • Zozo0122 #24308
  • sadface #24307
    Ideje volt, respect blizz. kappa
  • Zozo0122 #24306
    De miért kell gyilkolni a lapokat? Az olyan nerfek a jók, mint amilyet Sylvanas is kapott, az teljesen rendben van. Vagy az undertaker. De pl. amit a keselyűvel is tettek, az nevetséges :D Vagy Tinkmaster. Vagy könyörgöm, a shaman heal totem ugyan miért nem gyógyíthatja a hősünket? Apróság, de mégiscsak kicsit balanceoltabb lenne a shaman...
  • Negritis
    a blizz ilyen, elég régóta tudjuk
    mióta vége a bétának azóta nem erősítik a lapokat sajnos

amúgy a nerf mögött is van ráció, de ilyen szintű mögött nincs
  • Zozo0122 #24304
    + Mindenki készüljön még egy utolsó rohamra a patronoktól, vegyétek elő a papot, handlockot, druidot stb :D Lehet én is előveszem még utoljára, csak azért is. :D (mármint a patront)
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.13. 22:00:48
  • Zozo0122 #24303
    Igaz. Még több lapot magával ránt.
  • Zozo0122 #24302
    Amúgy még valami:

Itt vagyok én, mint játékos. Nem azért, hogy az agyam játsszam, de nekem igenis nagy durranás volt a patron wari, mint teljesen új stílusú pakli, és a BRM megjelenése előtt már álmodoztam róla, majd első nap meg is alkottam egy kezdetleges verzióját. Viszont nyugodtan mondhatom, hogy jórészt ennek ötlete győzött meg arról, hogy a BRM jó kieg lesz, megéri előrendelnem, amit meg is tettem. Most pedig tönkreteszik, nem gyengítik, megölik. Akkor én át lettem verve? A tartalmat amiért fizettem csak úgy önkéntesen ellehetetlenítik? Tudom, hogy fenntartják a nerfelés lehetőségét bármikor és bármire, de ez azért megiscsak durva. Miért ennyire gyáva a Blizzard? Bőven belefért volna egy laza nerf és várni 1 hónapot, bőven kiesett volna a metából a patron, de még használható lett volna...

Gyávák időben és jól nerfelni, csak hosszú idő után a nagy nyomás hatására, amikorra már adott deck miatt az egész meta el van baszva. Nekem tetszik a secret paladin is. De van bárkinek kétsége afelől, hogy a Challenger a játék legjobb class epicje? Nem hiszem, leköpi kb. az Ancient of Loret is és társait...egyértelműen nerfet érdemel, szerintem pl. ennek Eadric képességének kellett volna lennie, így csak 1 lehetne benne a deckben.

Nem túl megnyugtató, hogy ilyen szintű nerfeléseknél tartanak még most is...a miracle rugó ugyanezt kapta kb, bár még az is kisebb nerf volt. Azt mondják, hogy az új lapokkal igyekszenek változtatni a metát, hát ez eddig egyszer sem sikerült, max a Naxxnál. Szerencsétlen banda. Erre ilyen kontár módon belenyúlni, te jó ég. Ezt csinálják - kiadják a nyilvánvaló OP paklit, majd szarrá nerfelik. A counterre kéne megadni a lehetőséget nem ez a nyomorékoskodás. Most pl. kijött a Challenger, rögtön kellett volna mellé párba egy neutral legendary, ami elpusztítja az ellenfél összes secretjét. Nem, ehelyett a hunter kapott 2 legendet, csak tudnám minek, meg amúgy is mindkettő szar, továbbra sem lehet control huntert csinálni pl...áhh. Undorodom már ezektől. Ettől függetlenül majd a profi marketingnek köszönhetően alig várjuk majd a következő kieget...

• Negritis
    mindenki tudta hogy a patront overnerfelni fogják

innentől megint a CW az erős "csak" a wariból

amúgy nem csak a warsong,patron, berserker süpped vissza a posványba
    megy velük még 1 valag lap :D
    gnomish, battlerage, slam, inner rage, dread corsair, jó eséllyel a whirlwind is
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.13. 21:49:29
  • Zozo0122 #24300
    Gratulálok! Sikerült teljes egészében megölni a patronwarriort. A nerffel egyetértek, de nem csak 1 lapot, hanem egyszerre hármat tettek használhatatlanná: a grim patront, a berzerkert és a commandert magát. Szép volt! Hihetetlenül nyomorékok, annyira egyszerű lett volna: csak a saját minionok után kap chargeot a berzerker és kész. Viszont ez a mostani ötlet ez nálam kb. ezt a reakciót váltotta volna ki:

• 1Darton1
    Ha csak a berserkert intézik el, talán akkor is teljesen kinyírják a patront. Úgy tűnik, biztosra akartak menni.
  • dave9004
    Legalább betörhetjük teljes árért. Ja várjunk... :-D
  • Mephike
    Hm, ez megint a szokásos Blizz nerf lett. Sikerült gyakorlatilag a lapot végleg szétnerfelni. Tipikus "Elefánt a porcelánboltban" effekt. Finoman hozzányúltak, mint a keselyűhöz anno...
  • Mephike
    Közeleg a karácsony :)
  • dave9004
    WARSONG BALANCE
  • dave9004

új meta
  • dave9004
    egy francot :D
    Roberta Whirthun v ki. chaten mindenki Robertázza a beszéde miatt :D
  • Negritis
    Aszittem hirtelen a face nevemre utalsz :)
  • Shep
    Na megint nyert a kaszinó, meg a tróger Anti bácsi
  • Zozo0122 #24290
    Nem vágom ezeket, csak hármat - Zeriyah, Benbród, meg az a nyekergő tag aki bejelentette a TGT-t :D
  • Shep
    Üdv újra a kaszinóban
  • dave9004
    Roberta a blizztől. a kopasz volt
  • Zozo0122 #24287
    Purple 0/10 BM :D
  • Zozo0122 #24286
    Az ki? :D

Na, kikapott a hunter még warlockkal is :DD
  • dave9004
    Roberta nem kommenteli, hogy hol vannak a TGT lapok? :D
    mert a versenyen nem sok van :D
  • Zozo0122 #24284
    És a mocsok topdeckeli a paklyot. Na EZ az ami nem vicces. amikor őt mákolják le, az az
  • Zozo0122 #24283
    Topdeck fireball hunter ellen, HÁHÁHÁHÁHÁ :D Megkapta :)
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.11. 23:13:25
  • dave9004
    fun and interactive. jó ez így vasárnap este 4x ugyanaz a deck, 4 különböző player, 4 lose egymásután. thx mára

• Mephike
    Öröm volt látni Purplet a patron deckjével, istenem, csak egyszer nerfeljék ezt a vackot :S
  • dave9004
    faceplayer detected :D
  • Zozo0122 #24279
    Így kéne minden meccsnek kinéznie, és nem a fatigue miatt - hanem mert 2 skilles játékos egymásnak feszül és a JOBBIK győz. A legtöbb meccs viszont úgy néz ki, hogy egy baromarcú legyőz egy szerencsétlent, aki nem gyors paklival akar játszani.