• Zozo0122 #23793
    Random idézetek tőlem, innen a fórumról:

"Az előbb egy ellenfél kirakta a madder bombert - 1 találat az egyik minionomnak, 5 telibe az ő hősének :DDDDD "

"Áh nekem van egy csomó legendarym 10 manáért - force tank - recombobulator :D "

Ez különösen jó :D

"Jah, sajnos. Egyébként teljesen komolyan mondom, ha lehetne egy kívánságom a játékkal kapcsolatban, akkor a huntert mint hero úgy ahogy van törölném az összes lapjával és mindennel együtt :D Annyira idegesítőek, játékélmény rombolóak, szánalmasak, spammelik a hero powert, arcra támadnak állandóan, szarnak a lényeimre, mert tudják, hogy nyerni fognak, van fegyverük, secretjeik, durva kombók, skill command 2x arcba,nagyon OP új gvg kártyák stb. Ha ezt a szar kasztot törölnék szerintem a játékosok egy része örülne, egy másik része meg sírna és otthagyná az egészet, mert sajnos kénytelenek lennének váltani egy másik herora amivel azért meg kell erőltetni az agyacskát. Ők meg eddig azt hitték, hogy a játék abból áll, hogy ott a' ellenfélnek a pofája abba kell ütni belefele. Nem számít, hogy van mondjuk egy 10000 dustos paklid, kit érdekel? A lapjaidat ki se játszhatod, mert 6. körig véged van. Ezek a szánalmak azt se tudják kik az erősebb legendaryk mert még sose látták őket akcióban :D Nem megyek küzdeni a lényekkel, meg mittudomén, ez hunter öcsém lenyilazom mint egy vadat, ha nem megy széttépi a túlerő vagy a kis vakarcsok. Értitek, hogy pakolod ki a hatalmasabbnál hatalmasabb lényeket, vagy akár csak erőseket, ilyen meg olyan nagy hatalmú fődémon alvezérének a jobbkezének az egyik csatlósának az impjének a régi gazdáját mondjuk 6/8-as értékekkel, de kit érdekel? Nem fenyegetés ott a' arc, azt ütöm mer hatalmas vadász vagyok innen sniperbe beletolakodok a pofájába mer az jó. Vagy legyen egy játszótér mod a játékban csak huntereknek, azok ott elvadászgathatnak és jutalmul kapnak egy antilop kártyát minden meccs végén. Akinek a legtöbb antilopja van a hónap végén, az a fővadász és onnantól kezdve a hero powerje 5-öt sebez nem csak az ellenfélre, de minden lent lévő szörnyre is mindne körben 0 manáért. Na most hogy ezeket leírtam már nem is vagyok annyira kiakadva :D"

"A vebszpiner ne adhasson Malornet...még inkább, a Malorne ne legyen beast. Ő inkább valami misztikus lény. Skill command sebezzen 2 és 4 között random, ha van beasted 3 és 5 között random. Unleash kutyák haljanak meg a kör végén. Feign death legyen 4 mana. Explo trap csak a támadót sebezze. Nevetséges, más AoE secret kb nincs is. Hiéna kapjon +1/+1-et inkább. Az animal companion lények legyenek: 3/2 a malac, a majom 1/3 a medve 3/3. A hero power pedig csak egyet sebezzen."

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.27. 18:35:50