40521
  • Negritis
    én a voidcalleren agyalok goldenben :D de a 400 dust sok érte jah

ha r5 megvan, legend? :D
  • dave9004
    oda a motiváció r5-tel.
    azon gondolkodom h elkezdem a használt lapokat aranyban craftolni.
    bár 400 egy commonért durva
  • Shep
    Igen, de az egy normális topicban volt, nem a dühöngőben :D Ja, egyébként valakik nagyon ráérnek :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.09.27. 19:28:59
  • dave9004
    vhol olvastam, hogy Shep még leszólta a káromkodót :D vmikor tavaly tavasszal
  • dave9004
    abios tournament. na nézzük a skillt
  • Zozo0122 #23793
    Random idézetek tőlem, innen a fórumról:

"Az előbb egy ellenfél kirakta a madder bombert - 1 találat az egyik minionomnak, 5 telibe az ő hősének :DDDDD "

"Áh nekem van egy csomó legendarym 10 manáért - force tank - recombobulator :D "

Ez különösen jó :D

"Jah, sajnos. Egyébként teljesen komolyan mondom, ha lehetne egy kívánságom a játékkal kapcsolatban, akkor a huntert mint hero úgy ahogy van törölném az összes lapjával és mindennel együtt :D Annyira idegesítőek, játékélmény rombolóak, szánalmasak, spammelik a hero powert, arcra támadnak állandóan, szarnak a lényeimre, mert tudják, hogy nyerni fognak, van fegyverük, secretjeik, durva kombók, skill command 2x arcba,nagyon OP új gvg kártyák stb. Ha ezt a szar kasztot törölnék szerintem a játékosok egy része örülne, egy másik része meg sírna és otthagyná az egészet, mert sajnos kénytelenek lennének váltani egy másik herora amivel azért meg kell erőltetni az agyacskát. Ők meg eddig azt hitték, hogy a játék abból áll, hogy ott a' ellenfélnek a pofája abba kell ütni belefele. Nem számít, hogy van mondjuk egy 10000 dustos paklid, kit érdekel? A lapjaidat ki se játszhatod, mert 6. körig véged van. Ezek a szánalmak azt se tudják kik az erősebb legendaryk mert még sose látták őket akcióban :D Nem megyek küzdeni a lényekkel, meg mittudomén, ez hunter öcsém lenyilazom mint egy vadat, ha nem megy széttépi a túlerő vagy a kis vakarcsok. Értitek, hogy pakolod ki a hatalmasabbnál hatalmasabb lényeket, vagy akár csak erőseket, ilyen meg olyan nagy hatalmú fődémon alvezérének a jobbkezének az egyik csatlósának az impjének a régi gazdáját mondjuk 6/8-as értékekkel, de kit érdekel? Nem fenyegetés ott a' arc, azt ütöm mer hatalmas vadász vagyok innen sniperbe beletolakodok a pofájába mer az jó. Vagy legyen egy játszótér mod a játékban csak huntereknek, azok ott elvadászgathatnak és jutalmul kapnak egy antilop kártyát minden meccs végén. Akinek a legtöbb antilopja van a hónap végén, az a fővadász és onnantól kezdve a hero powerje 5-öt sebez nem csak az ellenfélre, de minden lent lévő szörnyre is mindne körben 0 manáért. Na most hogy ezeket leírtam már nem is vagyok annyira kiakadva :D"

"A vebszpiner ne adhasson Malornet...még inkább, a Malorne ne legyen beast. Ő inkább valami misztikus lény. Skill command sebezzen 2 és 4 között random, ha van beasted 3 és 5 között random. Unleash kutyák haljanak meg a kör végén. Feign death legyen 4 mana. Explo trap csak a támadót sebezze. Nevetséges, más AoE secret kb nincs is. Hiéna kapjon +1/+1-et inkább. Az animal companion lények legyenek: 3/2 a malac, a majom 1/3 a medve 3/3. A hero power pedig csak egyet sebezzen."

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.27. 18:35:50
  • dave9004
    első hsz-em: hello.
    attól, hogy euba regeltem, ér vmi hátrány?
    erre azt írták h nem tudnak róla :D közben mindig eu szerver hal le :D
  • Zozo0122 #23791
    Shep már utálja a shamant, a huntert, a warriort(patron), a paladint(aggro és secret) és a csaló druidot is. Jah meg most pár napja a maget. Azt most nem tudom, hogy volt e rage warlock, rugó meg priest ellen, de majd ő megmondja :D
  • dave9004
    visszanézek én is idézetekért :D
    Shep január 5: "Eddig a sámánt utáltam, de egy ideje alig találkozok velük úgyhogy lecseréltem őket hunterra. Na meg a sámánok ellen legalább lehetett küzdeni a hunter viszont pár kör alatt lealáz vagy ha nem is akkor is tudod, már semmi esélyed nincs, csak az időt húzhatod."
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.27. 18:11:28
  • Shep
    Ja, asszem volt olyan is, mert engem szeret ez a játék. :D
  • Zozo0122 #23788
    Ja,de ez a nyitás epic volt :D Mint az, amikor 3 acolyte-ot nyitottál :DDD Ugye jól emlékszem?
  • Shep
    Mi van, nosztalgiázol? :)
  • Zozo0122 #23786
    Ez amúgy mekkora már :DDDDDDDDDDDDDDD Végem van :D
  • Renegade
    jól látom, hogy egy új topikot kell nyitnom, ez a hibajegy?
  • dave9004
    check this out

vidi hozzá
  • dave9004
    mostanában, vagyis TGT óta ez sokakkal előfordul, megy is 1-2 naponta a rage redditen. biztos rajta van a "to do" listájukon mint a több deckslot, csakhát a technika
  • Zozo0122 #23782
    Érdemes, persze. Írj egy ticketet, holnapra szerintem segítenek, ha nem küldd el őket a retkes picsába. Vagy ne, mert lehúzzák a dropratet :D Na de viccen kívül, érdemes, nekem egyszer volt problémám, 1-2 órán belül segítettek.
  • Renegade
    kérdés:

érdemes bugreportot, rinyát küldeni?

3-1 arena, egyszer csak közli, hofgy reconnect (a net megy rendesen)
    vissza connectalt, onnan meg már az ismert: barát lista üres, játékosok neve ismeretlen, várok, újraindítom a klienst, erre nem marad a 1-3, hanem 2-3, na ilyen nekem még nem volt
  • Zozo0122 #23780
    Szerintem amúgy a missplayek jó részét adott esetben észre se vesszük. Bármelyik paklival. Mert lankad a figyelmünk, fáradtak vagyunk, másra is figyelünk stb. Nem tudom, ki hogy van vele, én egyhuzamban maximum olyan 5 meccset tudok lejátszani úgy, hogy pörög az agyam rendesen és átlátom a helyzetet. Egy idő után elbambulok, nem gondolkodok már max 1 körrel előre stb., jópár meccs után meg előfordul, hogy már csak a boardot nézem szinte :D Ilyenkor ki kell lépni, vagy bukószéria jön.
  • Negritis
    azért ott is vannak döntések amiket meg kell tanulni :D
    de nem sok az tény :D

pl hogy melyik combo piece-t mikor éri meg "beáldozni"
  • dave9004
    én elfogult vok a combodruiddal, viszont pofonegyszerű pakli mint a faék, nem fogok semmit belemagyarázni.
    jó egyjegyű számokat kell összeadni, meg 7-9-ig számolni tudni akár kézen, akár abakuszon
  • Zozo0122 #23777
    Jó :D De amíg nem nerfelik, addig is ne felejtsen el senki se játszani, az a lényeg.
  • dave9004
    amíg nem nerfelik addig nem ;)
  • Zozo0122 #23775
    30, hogy ráérezz, 60, hogy jól menjen, 100, hogy tényleg jó patron játékos legyél. Elégedett vagy?
  • dave9004
    már csak 30?
  • Kongy
    Na a Druid a facehunter legnagyobb ellenfele. Elég sokszor tauntozik, az meg nagyon káros tud lenni, plusz elhúzza a meccset, aztán a végén teljesen kivéreztet. Persze nyilván csak az, aki tud vele játszani, nem csak random dobálja a tauntokat mindenfele :D
  • ProGabe #23772
    Lvl 17-nél szopok, itt nincs olyan :D El akarok jutni valami értelmesebb szintre, hogy aztán váltsak valami normálisabb paklira.

Persze igazad van, ebből is látszik, nem vagyok képben egyáltalán :D
  • icyshadow
    Én se nagyon játszom facehuntert, de most kedvező a meta neki. Rank 9-ről rank 5 meglett ma reggel relativ gyorsan. Az ellenfelek főleg hunter(midrange és face), paladin (secret variánsok) és elvétve néhány warrior (patron/CW), illetve (szerencsére) kevés druid.
  • Zozo0122 #23770
    Mármint mit kerültél?:D A patron meg a facehunter teljesen külön kategória, egyik aggro másik combo. Amúgy szerintem akkor már maradj a patronnál, ha megtanulsz vele játszani, akkor könnyedén meglesz a rank10. Következő hónapban pedig lesz esélyed rank5-re is, addigra tényleg belejössz, de szerintem kell annak legalább 30 meccs, hogy ráérezzen az ember.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.27. 15:18:12
  • dave9004
    kicsit elkéstél már azzal a deckkel. értelmes player szétkapja kisujjból
  • ProGabe #23768
    Rohadjon meg a játék, csináltam egy face huntert :O
    Eddig kerültem a dolgot, pl. patront is csak próba erejéig néztem meg. De el akarok jutni min. lvl 10-ig (nálam ez már nagy szó! :/ totál abbahagytam több, mint fél évre az egészet, TGT hozott vissza), úgyhogy beadtam a derekam

Na lényeg a lényeg, jönnek ám a friend requestek a legyőzött ellenfelektől :D
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.09.27. 15:09:39
  • Negritis
    ebben a kommentben is látszik :D
    szereted a patront ahogy én a handlockot és látszik is ahogy beszélünk róla sztem
    emiatt viszont elfogult az ember vele
  • Zozo0122 #23766
    Mármint? Amúgy azt elismerem, hogy a patron, mint olyan broken, ráfér a nerf, de csak óvatosan, és szigorúan a berzerkerre :D
  • Zozo0122 #23765
    Szerintem pont az hozza elő a skillt legjobban, amikor veszett helyzetből tudsz fordítani, adott esetben késlelteted a AoE-t, bár a kezedben van már, inkább kockáztatsz több hp-t és következő körben még nagyobb valuet nyersz és hasonlók...

Szerintem egyébként egy igazán JÓ játékos bármilyen az adott metában hatékony deckkel tud hozni 50% felett. Tehát a mostani metában hozza a minimum 50-et patronnal, secretpalával, mechmagevel, combodruiddal,zooval,handlockkal, és dragonpriesttel egyaránt. Meg face és midhunterrel is. Ki mivel játszik, nyilván egyszerre mind senkire se érvényes, de amelyikkel játszik, azzal hoz 50-et legalább, rank5-ig mindenképpen. Nyilván aki igazán jó játékos, az már legend.

Visszatérve arra a deckre amit most használok: miért rák az? Az nem úgy megy, hogy pakolok és face, vagy early board control utána face. Nem. Ez rám van szabva. Az meg álom, a képzelet szüleménye, hogy mindig van 6. körös challenger. Az esetek jó, ha egyharmadában van, vagy inkább egynegyed az...

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.27. 14:30:16
  • Negritis
    a handlock is hasonló mint a control wari amúgy, még ha nincs is akkor skill igénye
    pl nem mind1 h 4. körbe drake v giant vagy hogy turn 3 coin drake megéri-e stb

mondjuk én meg a handlockal vagyok úgy mint Zozo a patronnal :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.27. 14:29:31
  • dave9004
    pre gvg a handlock is már-már cancer magasságban volt.
    emlékszek vmi magyar tornán amit belező nyert meg, minden 2. meccs handlock mirror volt :D
  • Negritis
    hasonló véleményen vagyok, annyival kiegészítve hogy a játékhoz hasonlóan :
    easy to learn hard to master és emiatt beszűkül a ladder a deckre és counterjeire
  • Pio
    Kis Hearthstone történelem, először a "cancer deck" elnevezést a Backspace által kitalált rugóra használták:

Nincs igazán definiálva, hogy mi a cancer deck, van, aki szerint az aggro, van, aki szerint az épp aktuális top tier deck. Backspace azért volt cancer, mert az akkor divatos miracle rugót és freeze mage-et megette reggelire, ezért nagyon hamar nagyon nagy divattá vált.
    Szerintem két dolog jellemző a cancer deckekre és ezek mindegyike szükséges feltétele annak, hogy valami cancer deck legyen:
    - kevés helyzetben igényel komoly megfontolást az, hogy mit játssz az adott körben, hisz ha oda jutsz vele, hogy neked kell "védekezni", reagálni, gondolkodni általában vesztettél
    - határozottan 50% feletti winrate-re képes

Ez a két feltétel együtt hozza el azt, hogy egy átlagos vagy annál rosszabb játékos magas rankra képes eljutni egy ilyen deckkel, hisz az első pont miatt a második már alacsony skillel is teljesül és ezért válnak ezek a paklik nagyon divatossá és ezért lesznek "cancer"-ek.

Fontos, hogy mindkét feltétel kötelező.

Két példa arra, hogy miért kell mindkettő:
    - a control warrior bár határozottan 50% feletti winrate-re képes és a mai napig talán a legjobb win/lossal vihető el legendig, mégis egy abszolút reakciópakli, aminek igen nagy az a skillcapje, ami felett kell lenni ahhoz, hogy valaki következetesen50% körül-felett tudjon lenni vele, ezért nem számít cancer decknek
    - a face warrior bár egyáltalán nem reakció deck, hanem megpróbálod bedarálni vele az ellenfelet, mielőtt kifogysz a szusszból jelenleg már egyáltalán nem képes konzisztens 50% feletti winrate-re ezért alig-alig játszák, tehát jelenleg ez se számít cancer decknek

Hangsúlyozom, hogy szerintem.
  • dave9004
    :(
  • Negritis
    a saját kézből üres boardon 60 sebzéshez kell kb 8-9 lap, azt meg kb a worgen warrior is tudja
    viszont ha kiraksz 3 tauntot akkor már nehezen megy át rajtad és van lehetőséged "nyomást gyakorolni" rá

jelenleg erre a dudu és a handlock képes sztem