Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van cimbi akinek sikerült (és megbízol benne), akkor miután megváltoztattad a jelszavadat, megkéred, hogy az általa létrehozott virtuális kütyün csinálja meg neked is, azt kész. Utána meg visszaváltoztatod a jelszavadat, ha később összekapnátok.
tádááám 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A felsoroltakon kívül nem hiszem, hogy van más megoldás.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.07.21. 19:46:13
Biosban nem nyúkálok, mert hülye vagyok a gépekhez.
Tinman írta, hogy segít.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
You have to set processor cores from 1 to 4."
Szóval először be kell kapcsolni a Virtualization technology-t a BIOS-ban, ami valahol az advanced settingsben van. Aztán a Genymotionben mielőtt elindítanád a Samsung S5-öt, jobbklikk rá, és a settingsben át kell állítani a magok számát és a memóriát.
Trumpnál is láttam már hasonlót csak épp elaludtam anno
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Köszönöm.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.07.21. 11:27:17
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azt hittem lesz 3 packom ingyen, de nekem még a BIOSban állítgatnom kellene valamit, úgyhogy ez lehet felejtős.<#szomoru1>#szomoru1>
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"the Maraad art used in the top right is old art, and Alleria, Medivh, and Magni all got new art when they became Hearthstone heroes. Also it's the first image that pops up when you google 'Maraad'."
Hasonló mint Boom, vesznek egy lapot és hozzácsapnak valami hasznos képességet, megtartva a Cost-t és Statokat.
Csak most az a különbség, hogy a Boulderfist Ogrét vették alapul, ami már alapból sem rossz lap, a War Golemmel ellentétben.
Egyerelőre csak annyit tudok mondani a lapról, hogy akkor lesz igazán hasznos, ha beköszönt a control-midrange meta. Anélkül csak egy csicsás ogre.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.20. 17:56:30
Battletag: Muhee#2716

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
am a Fordring Blades az vmi über 7 manás fegyó lesz
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.07.20. 17:40:20
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.20. 17:29:54
Fiola OPfalváról érkezett 😊 Kiszivárgott lap!
En mar egy Cho-nak is orulnek 😊
Sanyarú sors 😄
greenskin, tirion és most ragna szal nem panaszkodom 😄 főleg hogy kb 10 decket nyitottam
mondjuk volt olyan hogy 3 hónapig smi 😄
Fasza het volt
A mostaniak ITT vannak 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.