Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #22754 Na, hosszas számolgatás után úgy döntöttem, hogy veszek még 40 packot, egyszer megengedhetem magamnak, többet meg úgyse kell venni, szóval rászántam magam. Féltem amúgy, hogy kidobom a kukába azt a sok pénzt, de megérte, mert így nem kell többet költenem, sikerült felhoznom magam azokhoz akik kezdetektől nyomják és mivel megvan majdnem minden jó lap lehet kísérletezgetni, nekem ez a legnagyobb élvezet, nem az amikor stabilan beáll az aggrometa és ott kell versenyezni az idővel.
Legendek:
- Wilfred
- Anubarak és Mistcaller 1 packból !!!
- Dreadscale
Ezen kívül vagy 20-25 epic, legalább 5x volt olyan, hogy 2 epic volt egy packban, az meg, hogy 2 rare szinte mindig.
Összesen nyitottam az 50 előrendelői packot, 10-et goldból, azóta még 2-t és most 40-et. Összesen 102 packból megvan szinte minden. Commonok full, rarek majdnem mindenből kettő, amiből csak egy az ilyen argent watchmen meg még 1-2, epicből is minden megvan majdem legalább egyszer, amit még szeretnék majd az 2 tauntos sárkány és egy második paladin secretes epic. Legendaryk amiket még szeretnék: Confessor, Varian, Chillmaw és az Ikrek. Jött csak ebből vagy 1500 dust is, tényleg rengeteg raret törtem. Összesen van most 9000 dustom, szóval felesleges több packot vennem TGT-ből, nem érné meg. Innentől kezdve crafterino, goldból pedig kizárólag aréna. Mindemellé reggel craftoltam egy Tiriont még és egy 2. quartermastert.
Na most mondjátok, hogy a pénzes packok nincsenek feltekerve...