40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #22755 nincsenek feltekerve :D -
Zozo0122 #22754 Na, hosszas számolgatás után úgy döntöttem, hogy veszek még 40 packot, egyszer megengedhetem magamnak, többet meg úgyse kell venni, szóval rászántam magam. Féltem amúgy, hogy kidobom a kukába azt a sok pénzt, de megérte, mert így nem kell többet költenem, sikerült felhoznom magam azokhoz akik kezdetektől nyomják és mivel megvan majdnem minden jó lap lehet kísérletezgetni, nekem ez a legnagyobb élvezet, nem az amikor stabilan beáll az aggrometa és ott kell versenyezni az idővel.
Legendek:
- Wilfred
- Anubarak és Mistcaller 1 packból !!!
- Dreadscale
Ezen kívül vagy 20-25 epic, legalább 5x volt olyan, hogy 2 epic volt egy packban, az meg, hogy 2 rare szinte mindig.
Összesen nyitottam az 50 előrendelői packot, 10-et goldból, azóta még 2-t és most 40-et. Összesen 102 packból megvan szinte minden. Commonok full, rarek majdnem mindenből kettő, amiből csak egy az ilyen argent watchmen meg még 1-2, epicből is minden megvan majdem legalább egyszer, amit még szeretnék majd az 2 tauntos sárkány és egy második paladin secretes epic. Legendaryk amiket még szeretnék: Confessor, Varian, Chillmaw és az Ikrek. Jött csak ebből vagy 1500 dust is, tényleg rengeteg raret törtem. Összesen van most 9000 dustom, szóval felesleges több packot vennem TGT-ből, nem érné meg. Innentől kezdve crafterino, goldból pedig kizárólag aréna. Mindemellé reggel craftoltam egy Tiriont még és egy 2. quartermastert.
Na most mondjátok, hogy a pénzes packok nincsenek feltekerve...
-
Negritis #22753 omlettdüfromázs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Icegrind #22751 team league
A döntő még több, mint 2hét mulva lesz.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2015.08.26. 14:14:31 -
Negritis #22750 liquid wiki info kb 19.00kor kezdődik ahogy látom -
Negritis #22749 nem csak a PO 2.0 jön? aztán meg lesz majd 2.5 is asszem és utána marad 4 csapat
de lehet tévedek -
Atlc donto ma lesz? Valaki tudja hanykor kezdodik? -
Akkor lehet bénák voltak az ellenfeleim, vagy mákom volt :) Amúgy igyekeztem az elején tradelni a totemeket is, ne tudjon később totemet buffolni.
Bizony, maradjon így. :D -
fura mert én még nem kaptam ki aggropalától sámánnal
de maradjon így. én nyerjek, meg te is mindig :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.26. 11:14:26 -
Eddig nem volt időm rankedre, tegnap játszottam egy párat (aggropala), szinte végig streakkel mentem 16-ról 5-re. Az új lapokkal pár körrel tovább húzták (heal, +shield) de a végén elvéreztek. Új shamanokon átgyalogoltam. Szerintem facehunter ellen szívtam a legtöbbet :D -
Icegrind #22744 A Dragon Mage eddig is működő deck volt. -
Zozo0122 #22743 Nagyon rég röhögtem ennyire
Amúgy a horserider a mulchból jött. Kísérletezgetés közben leestem 7-re, de időközben már 6 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.26. 02:42:16 -
Zozo0122 #22742 Murloc Knight BETEG lap, csináltam egy TGT Paladint és játszottam 4 különböző meccset Dave ellen. Minden várakozást felülmúlt, nagyon hatékony kártya :) Külön tetszik, hogy nyitottam belőle egy goldent is tegnap, és a nyelvével elkap egy legyet a béka 
Széjjelveri a Shreddert, nem értem ezek után miért játszaná azt bárki palában. Lenn marad mint test, nehezebb megölni mert 4 HP, azonkívül kisebb a szórása, csak murlockok jönnek, ami akár buffolhatja is őt meg a következőket, jöhet belőle még 1 murloc knight, jöhet belőle a shaman murlock ami lapot is húz, ha meghal egy murlock, jöhet belőle több esetben chargeos is...én azt mondom, a kieg egyik legjobb lapja, amit szerintem egyikünk sem láthatott előre :)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.26. 00:04:23 -
Zozo0122 #22741 Wow, na ez nagy grat :) -
Az érzés, amikor lefekvés előtt nemsokkal kinyitod a pap legendást aranyban :) -
Nirz #22739 megint nem jó? -
Amaz és Trump egymás ellen játszanak. trump egy lock and load huntival ment, mondanom se kell, hogy a warrior control összecsomagolta ezt a hunter próbálkozást. -
az jó mert az arcvadászok kihalóban egyelőre -
Elég sok sárkányos lapom van, szóval valami Dragon-os pakliban gondolkodom. Csak ugye a Rouget és Mage-t preferálom (coz boobs, amúgy nem, csak Jainát jobban kedvelem, mint a többi hőst), viszont nem hinném, hogy Rouge és Mageként működhetne dragonos megoldás. Paladinnál működött a BRM-nél, mondjuk azóta is működőképes hellyel-közzel, csak az arcvadászok ellen nem.
Bár Chillmaw-ot jó lett volna kinyitni, az dobna még a paklin.
Esetleg Hunternél valami Beast-es megoldás (ami nem only face kategória).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.25. 21:45:55 -
A demon handlock brm előtt elég jó volt mivel az is greedy eléggé. Meta lassulásával ilyen jó paklik visszatérnek -
Icegrind #22734 Mindenki annyira a kasztok felemelkedését mondogatta, de egy valamit nem hallottam. Azt, hogy a handlock/demon handlock mekkorát fog ugrania tier listen. Kihaltak az aggrok, nem tudnak lerusholni és meg is lett a rank2 úgy, hogy ez a hónap előtt még a rank5-öt sem értem el soha. Tuti valaki mondja majd, hogy ez azért van, mert teszt deckek de control ellen eddig is egész jó volt a winratem vele. Most, hogy alig lehet összefutni aggroval így az összesített winrate is nőtt 30-15(66%) ma.
Jelenleg az egyetlen ami komolyabb gondot okoz az a saman, ott nagyon jó kéz kell az endgamere, mert egyszerűen nem fogy ki és elég jól tudja uralni a boardot. Igazán maradhatna végleg ennyi aggro, mint ami most van, de amint vége a hypenak az új lapok iránt egy részük visszatér aggrora. -
karmacoma #22733 Acolyte of Painhez nincs szinergia. Nem tudod egyesével sebezni őket, még Death Biteból is csak egy van. Slammel jobban járnál, Cleave-et szerintem hagyd rá, főleg ne Death Bite helyett legyen bent. Nagyon hiányzik valami endgame ebből a pakliból. Lényegében egy control pakli wincondi nélkül. Grom, Boom, Ragna, Ysera, Alex vagy egyéb kéne bele. Nyugodtan lehet pakolászni Bash és az új fegyó helyett, így a legóból is több vaule-t nyernél. -
hawkie22 #22732 Igen, ahogy egyre több meccset játszom, a Jouster nálam is ki fog kerülni a pakliból, mert nem tudom idöben kinyerni belöle az értéket. Valami Inspire early kéne, ami még hasznos is. :) Most viszont alvás van, holnap majd folytatom. A totem sámánom is átszabásra vár, de elöbb a warrit akarom rendbe tenni. -
A jousterrel az a gond, hogy nyerned kell vele, ehhez magas mana költségű lények kellenek (problémás az összes 2 manás lény, a shieldmasta, az acolyte pain, etc, etc). Szóval nálam a joustos lapok tuti ki fognak maradni, mert nem szeretnék az miatt meccset bukni egy roham deck ellen, hogy felmutatom pl az armorshmith-et, a hunti meg a késest és buktam is a meccset. No way...
Amúgy még egy hasonló dragon+taunt warrioron gondolkodom, csak némileg más sárkányokkal, mint ez. -
Negritis #22730 én mindig azt szoktam hogy ha megtetszik egy deck koncepció akkor utána nézek aztán megnézem mi lehet a váza és személyre szabom
kivéve ha csak quest miatt csinálok valamit -
hawkie22 #22729 Hm, érdekes meglátás a shield up-os. Cleave-t beraktam early game miatt. Igen, Jouster meg Varian nekem se tetszik, de egyelöre alakulóban a deck. :) A Kolento féle dragon taunt nem tudom, mennyire hatékony, de nem akartam másolni, saját kútföböl akarok valamit összehozni, ami müködik is, bár lehet, hogy sokat akarok. :D -
Negritis #22728 rank 9en 1 aggro volt az mondjuk elvert de nem tudom hogy a deck jó-e ellene nekem hirtelen nem ment
kb 8-10 meccset toltam ma amúgy
azt látom hogy a totem shaman ellen a dudu kb esélytelen mert nincs board clear -
Ha már taunt és control egyben, én valami hasonlót játszanék. -
Negritis #22726 sztem sok a 4 shield up spell
cleave meglep, bár lehet aggro ellen jó
jousterből és varianból nem tudod kinyerni a value-t, mert nincs elég late threated
ez a deck inkább egy midrange-nek érződik -
hawkie22 #22725 Az még hagyján, hogy szarakodik, az a nem mindegy, hogy se taunt warriorral, se totem sámánnal nem tudtam nyerni eddig egy meccset se a hülye aggroáradat ellen.
Igaz, totem sámánnal eddig csak egy meccset játszottam. Viszont a korábban linkelt TW-vel egyszerüen nem boldogulok. Egyszerüen alig van early game-m, de ha meg early gamet rakok be, akkor meg nem lesz annyira jó a late game.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2015.08.25. 20:53:00 -
Varian ebbe a deckbe nem kell, bukod vele Harrisont, Joustert, a Black knightot, a taunt adót.
A king defender nekem akkor sem jönne be ha csak tauntos lapokat játszanék.
A jouster xar ide 5 manás vagy annál nagyobb lényed 7 db... de ha 6 manást vagy nagyobbat nézem, az már csak 4 darab.
Értem én, hogy taunt warrior, de itt azért vannak gondok. -
Komolytalan ,hogy még mindig szarakodik a játék. -
hawkie22 #22722 Csináltam egy Taunt Warriort, de nem úgy teljesít, ahogy szeretném. Ötletek? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2015.08.25. 20:40:16 -
Negritis #22721 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
az enyém, shredder nekem se tetszik annyira de a kodo rider se
carver necces, viszont a fireguard lehet bekerül -
Zozo0122 #22720 Na, este végre komolyan nekiállhatok a deckbuildingnek én is :) Most végeztem melóban, mindjárt visszaszaladok még edzeni, de 11-től kánaán :D -
Negritis #22719 blizz pontok :D -
Zozo0122 #22718 Amit tegnap láttam...belenéztem Trump ellen LEGEND RANKON FACEHUNTER, a kieg megjelenésének estéjén, TGT lap nélkül. Nem fűzök hozzá véleményt, de csak néztem, hogy most ez miért? -
Negritis #22717 az élmény mikor a totem shamanos streaked megakasztja a facehunter, leírhatatlan -
Néztem én is, de nekem az túl midrange, beraktam pár erősebb lapot, pl. Kodorider, Al'Akir, meg a shredder helyett, amit gyűlölök, két totemcarver (lehet, hogy gyengébb), plusz az új heal (amit eddig egyszer húztam ki, de ott a face hunter gg-zett is)