Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #22280 Sajnos melóból körülményesen tudok sokat írni, meg nem akarok hosszú vitákba belemenni, de azért reagálok.
A pénzem azért ölöm bele, mert idővel ez egy NAGYON jó játék lesz. Még az elején vagyunk és rengeteg a hibája, viszont én még 1 éve sem játszom, hátrányban vagyok, ezért tettem bele pénzt. Az a pénzmennyiség egyébként nem olyan sok:
- Naxxból 4 szárny.
- BRM full.
- Kb. 15 pénzen vett deck.
- És most a TGT előrendelés.
Valakivel keversz amúgy, mert nem én vagyok az aki nem tud/tudott néha különbséget tenni midrange és fész között. Az más.
Nem tartom magam túl jó játékosnak, viszont szerintem saját ötletekből egész jól megyeget. Netdeckkel lehet legend lennék, de
1, Nem szeretnék, mert nem érezném eléggé sajátnak a paklimat.
2, A saját "kókányolt" deckjeim sok esetben a létra alja felé közelítve kezdenek szinte teljesen megegyezni adott deckek népszerű változataival. Egyszerűen rájövök, hogy mi a hatékony, de reaktívabb vagyok, mint aki csak úgy lemásol egy decket, mert az sok esetben úgy hagyja és várja a csodát. Úgy is mondhatnám, hogy az eredeti elképzelés sok esetben eljut a netdeck közelébe, emellett gyakran még jobb is lehet. Sokat nézem a meta elemzéseket és mindig próbálok rá megfelelően reagálni. Adott esetben egy Harrison ki-be, 1 vagy 2 Belcher meg a szokásos apróságok. Rendszeresen kielemzem a tracker statisztikáimat is. Nekem bejön ez a fajta saját tapasztalatokból tanulás, ezért mondom többek között, hogy nem kell pl. szentírásnak venni, ha egy streamer azt mondja, hogy mondjuk a Fel Reaver szar. Paklitól függ.
Még egy hozzáfűzés a kókányolt deckhez - már BRM első szárnyának másnapján patronoztam. A deck magját már akkor összeraktam, sokan emlékeznek rá akik specelték. Akkor még egyik streamer se tolta. Ezt csak azért írom le, hogy sok esetben azért kitalálok jó dolgokat. Nyilván rajtam kívül még sokak fejében megvolt az elképzelés, szóval nem nagy ügy, de szerintem nagyjából átlátom a szinergiákat ahhoz, hogy tudjak decket építeni. BRM minden szárnyát már a megjelenés éjszakáján heroicon megcsináltam - saját kútfőből. Na, az volt az igazi kihívás és imádtam.
Szeretem én ezt a játékot, és ez valószínűleg az évek folyamán egyre inkább így lesz, ha jó irányba történik fejlődés.
Abban igazad van, hogy a mulligan hatalmas skill. Ugyanis a megfelelő kezdőkéz a legfontosabb. Legalábbis én azt tartom a legfontosabbnak, másodiknak pedig a lapelőnyt. A fészben viszont sokkal több a kedvező mulligan mint egy controlnál ÉS a legtöbb class ellen szinte megegyezik. Ennyi.