• Zozo0122 #22267
    Baromságot? Ember, még értelmezni sem sikerült szerintem. A birkaeffektus létezik. De nézzük csak te mit írtál erre:

" Hiszen az emberek nem azért játszanak a paklival, mert más játszik vele, hanem azért mert látták, hogy más képes átlagon felüli teljesítményre az adott kártyahalmazzal."

Na most ha látták, hogy képes átlagon felüli teljesítményre, akkor végül is azt másnál látták, másnak működött, ezért ők is azzal akarják tolni. De akkor azért játszanak vele, mert más is azzal tolja. Másnak működik, akkor azt hiszik, hogy nekik is fog. Hidd el, a játékosok 95%-a a birkaeffektus áldozata, lehet nem is tud róla. Azonnal fel hearthpwn, top rated deckek kipróbál. Ennyi. Jah, ha meg nem megy, akkor váltás FÉSZ. Ennyit erről.

Rinya: gondolom azt nem sikerült észrevenned, hogy én máshogy játszom mint az átlag. Én saját paklikkal játszom, egyszerűen azért, mert szeretem átlátni a rendszert. Nincs bajom a legjobb streamerek innovatív paklijaival, pl. Kolento. Azt hagyjuk, amikor az egyik lemásol egy másikat, kicserél 2 lapot és új innovatív deck huhuu. Ezenkívül van pénzem is a játékban, ezért elvárok egy szintet. Saját tapasztalatokból építek paklikat, nem streamerek igazságait szajkózom, mint mások, akik amúgy bele se látnak a lapokba, csak jön az okosság, miközben rank 15 a hónap feléig. Ami nem baj, csak na. Ezenkívül a legnagyobb aggroszart szabadítják a metára rendszeresen. Nem mindenki, vannak persze kivételek.

Meg úgy egyébként is, nézzünk egy példát. Játszok. Elver egy aggrohunter, mert rosszul jött a lapom. Természetesen dühöngőben elküldöm az anyjába, mert ahhoz, hogy FÉSZ nem kell skill. DE ettől függetlenül közvetlenül előtte elverek 3 huntert mondjuk. Nem azzal van a baj, hogy
    - nem tanulok
    - nem tudok játszani
    - nem tisztelem a játékot
    Nem. A baj azzal van, hogy ilyen nulla deckeknek vna létjogosultsága. ÉS ez az oka annak, hogy sokan utáljuk. Kész. Nem kell belelátni semmit, nincs lelki sérülés, illuminati, kreténség stb. Az van, hogy a játékosok jó része kretén sajnos, akik ellen NEM szeretünk játszani. Mert jóval lejjebb valók a ranglétrán.

Más kérdés, hogy adott esetben a pénzemért csak szórakozást akarok kapni és minimális idegeskedést.