• Zozo0122 #21886
    Hát, nem olyan rég kezdted, pár hónap múlva mikor kezd múlni a varázs majd rájössz, mi a gond az aggroval. Azért pár alap példával segítek:

- Tény, olcsó deckkel legyőzi a te drága deckedet.
    - Néha annyira gyors, hogy fel sem jönnek a counter lapjaid ellene, lerushol a francba, egyesek ezt gyávaságnak mondják, azonkívül skillt sem igényel.
    - Küzdesz egy másik jó játékossal, alig bírtok egymással, meccs végére érzed, hogy jó voltál még akkor is, ha kikaptál. Ha meg nyertél akkor még jobban örülsz, majd jön a facehunter és seggbekúr, mert mondjuk neki természetesen jól jön a lap (aggronál szinte mindig) míg a controlnak gyakran van viszonylag rossz kezdőkeze. Na de a lényeg, 5 perc alatt elveszi a csillagodat, amiért előtte 20 percet küzdöttél SKILLBŐL. ő meg szinte ingyen elviszi. Különösen idegesítő ez, mikor megszakítja a streaket. A legrosszabb pedig rank5 alatt, itt már nincs streak, nincs bónusz csillag. Ha itt hibázol, akkor véged. Egy apró hiba és bukod a meccset, nincsenek hiányos deckek, csak jó játékosok akiknek fullos a deckje és jól játszanak vele.
    - Rank 5-legend között egy facehunternek is van esze. Játszhatnának mást is, de nem, ezen a szinten is a noskill kell nekik. Megteheti nyilván, de bosszantó tud lenni.
    - És persze az idő meg a fun tényező - NEM egy aggro ellen akarsz játszani, amikor élvezni akarod a játékot akkor másra vágysz. Ha pedig sok jön belőle, akkor különösen idegesítő és arra késztet, hogy kilépj, vagy átállj a sötét oldalra és nyomd egy kicsit az aggrot. Mindannyiunkkal előfordul néha, bár a facehunter meg a facepala különösen okádék nekem pl...facepalát sosem játszottam, nem is fogok, az a paladin class megszégyenítése. Facehuntert játszottam már néhány meccset, de nem bírom sokáig, nem is élvezem. Én is kiégtem már ebben a hónapban többször is, nehezen viselem az aggrot. Nem arról van szó, nem okoz különösebb gondot legyőzni őket, de kiégek tőle. Jön 2-3 és nem bírok tovább játszani, pedig mostanra elég jól megy. Rank7-en csücsülök 2 napja, ez azért van, mert alig játszok. napi mondjuk 10 meccset tolok most max, mert hamar kiégek. És nagyon fel tudom húzni magam, amikor skill nélkül vernek meg, mert amikor tényleg jobb volt az adott játékos akkor elismerem és nincs semmi baj.

Röviden ennyi. 1-2 hónap, és nyomni fogod te is a tetves aggropalák szöveget, mert sokan arra számítunk, hogy az aggro pala erősödik :D A facehunter most lehúzhatja a rolót, aminek viszont nagyon örülök :) NEM kapott új lapot a TGT-ből, viszont a többi class új cuccaihoz képest nem tudja felvenni a versenyt. Viszont erősebb midrange, esetleg control hunter most reális lehet.