• Zozo0122 #21067
    Jó lenne amúgy ez a HS, de nem randomba kéne vinni. Az inspire pl nekem tetszik meg a metalassítás ami most ezekből a lapokból látszik, csak sikerüljön is. Felőlem megmaradhatnak a facehunterek meg a facepalák, de ne ilyen sokan. Pár ostobát jó néha leverni, de könyörgöm ne legyen már rank5 is tele velük...oda ne tudjanak eljutni vele. Mert az a helyzet, hogy ott ők már jó játékosok, tudnak gondolkodni, csak a FÉSZ gyorsabb taktika mint egy elhúzódó csata. Na mind1 a pénzügyi modelljük lehúzós, (nekik ez nyilván nagyon jó, ez természetes) de talán végre jó irányt vesz a meta. Hátha. Remélem. De én továbbra is tartom, hogy ez a játék igazán nagyon jó olyan 3 éves korától lesz, addigra lesz vagy 1500 lap remélhetőleg rengeteg variációs lehetőséggel, pandarenekkel, élőholtakkal, kalózokkal, takonyszarokkal és stb.

Tudom, hogy mindig lesz facehunter, hogyne lenne mikor a 15 éves Hans Sekbequrt felidegesíti magát a COD multin és belép a HS-be gyökérkedni. Tegye meg, rank 25-15-ön. Egészségére,de kerüljenek ezek a deckek oda, ahova az egyszerűségük és olcsóságuk miatt valók.
    Talán most egy pici lassulás már érezhető lesz a metában. Vagy, jön a még fejlettebb rákpaladin, amire reális esély van. De majd addig is felfogják őket a totemek...