Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még farmolom a goldot az utolsó szárnyra, ilyenkor nincs kedvem a roleplayerekhez az egy perces köreikkel.

Pff ez a játék.

Azok a deckek amiket legjobban élveznék esélytelen a brainhunter ellen. Ezt a szar kasztot öcsém 😄 Komolyan mondom hajlandó lennék innentől kezdve havi 5000 Ft-ot fizetni, ha kiveszik a játékból Rekszart. Csak ne kelljen már agyhalottakkal játszanom naaaa. 😞 Miért nem COD-ozik? 😄 Ott is csak lőjük az ellenfél arcát, néha lerakunk pár aknát csapdának, stb. 😄 Lefogadom, hogy a játékbeli dühkitöréseim legalább 90%-át ezek okozták nekem, és csak 10%-ot az RNG. De ez még semmi, az olyan eseteknek is legalább 75%-át amikor egy szar meccs után abbahagyom aznapra a játékot. Nézzétek el nekem, de egy TCG nem arról szól, hogy minél kreatívabb és hatékonyabb paklikat állítunk össze a megszerzett lapokból? Itt mit csinál az átlagjátékos? Hú nyitottam egy lapot, megnézem villámgyorsan neten, hogy mit szól hozzá 3 különböző streamer és felmegyek hearthpwnra körülnézni. Törhető? Oké, töröm. Ha meg rankedre vetemedik... megkeresi a legrákosabb paklit és nyomja. A legolcsóbb, legidegesítőbb és legkevesebb észt használó deckjével vergődik rank 15 és 5 között és terjeszti az ebolát. Ha visszamehetnék az időben, akkor nem kezdeném el ezt a játékot. Illetve, talán, még a bétakor. De most már nem akarom abbahagyni, mert már megmutatta sokszor a szépségét is. Mert van az úgy, hogy 3 brainhunter után jön egy kreatív játékos és meglep valami érdekessel. Meg paklinyitásban is mázlista vagyok, kb. minden 2-3-ban van epic lap. Amúgy meg úgy tudom, hogy a WoW-ban van még 2 kaszt, a monk és a deathknight. Na, Rekszart szépen ki lehet baszni, és kárpótlásul berakni ezt a kettőt 😄DD Kicsit olyan így ez a játék, mint egy gyönyörű nő, csak hát a bugyijában rejtőzik egy hatalmas...Cobra Shot <#banplz>
Devv
😊
Devv
Sheppel mentünk 2 meccset, poén!
Shep
Sokkal jobb, volt, mint a ranked 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Ilyen tournament kéne
Devv
Veled nyilván nem is! 😊
Há jóvan, de ahhoz az kő, hogy közel azonos lapkészlete legyen a két játékosnak, különben az úgy igazságmentes 😄
ööö, nem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tessék, ez menő most. Rankeden amúgy full életképtelen deck, nem nehéz megverni, tanulmányozd át és figyelj legközelebb 😊 Esetleg írj chaten ha találkozol a következővel és spectatelek, együtt megpróbáljuk lenyomni. 😄D

itt a deck
Devv
Én majd olyat szeretnék játszani valakivel, hogy választunk egy hőst de nem rakunk be lapokat, hanem kitöltetjük a géppel automatikusan.
Megvan még az a pakli? Megnézném hogy mik vannak benne. Vagy erre milyen néven kel rákeresni?
Amúgy legközelebb is ugyan úgy be*szopnám, mert eszembe se jutnak hogy vannak ilyen elmebeteg állatok akik erre játszanak rá 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Gratula. Ellenem most jött egy mill rugó. Éppen handlockozom, az egy doomguard amit tettem bele nagyon sokat segített 😊
sadface
Azért mert egyszer kikaptál ellene nem erős.😄 Elsőre igen, levert a meglepetés erejével, de ha lenne rematch, már figyelnél arra, hogy ne legyen tele a kezed.. javárj vanish <#idiota> Semmi igazad van. Én voltam az 500 win elkövetője, elnézésed kérem!😄
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.04.28. 21:30:54

I decide when I'm done.

control wari vs cancer a 30 minion of 2 or less 😄
nincs esélyem de szépen tudok pakolni 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
😄 Trolled
Hát de ez mi? 😄 Ilyen nincs, be kellene tiltani 😄 Ráadásul folyamatosan 2-3 HP választotta el a lethaltől. Komolyan mondom, így még semmi nem húzott fel ebben a játékban.

Ez csak természetes 😊
Kár,hogy nem lehet chatbe kártyát linkelni 😊
Ez egy mill rugó deck volt, nagyon poén vele tolni, de nagyon skilles pakli, rankedre nem is igazán jó, mert amúgy könnyen legyőzhető 😊 Találkozhatsz még néha milldruiddal meg nagyon ritkán millwarriorral is. Ezeknek az a lényege, hogy elégeted az ellenfél lapjait, hogy ne tudjon mivel megverni, aztán mikor neki már fatigue van te még vígan eléldegélsz 😄 Én pl. az új kiegből 2 heroic bosst is millrugóval győztem le 😊 De van itt köztünk a fórumon olyan, aki nemrég érte el millrugóval az 500 rugó wint 😊
Úr isten, mit láttam most, Rugó volt, vagy én nem tudom mi.
Kirakta a Grimscale oracle-t egyszer, meg még egyszer, aztán Gang Up-ot nyomott rá, aztán még kirakta vagy százszor, vagy 4 kör alatt felhúztam az egész paklimat, a fele el is égett mert e kezembe sem fért el, ő meg szintén kirakott egy healbotot, meg még egyet, aztán arra is gang up, onnantól kb. minden körben kirakott egyet, így maradt élete bőven hiába ütöttem, amiket kiraktam azokat meg vagy leszedte vagy visszaküldte a kezembe, úgyhogy vagy 20 kör alatt szépen elfogyott a kezem is, a paklim is meg az életem is. Hátezmegmiarosseb?

Azért arany Doomsayer elég jól néz ki.
Köszönöm WannaPr0d.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Feldobtam pwn-re is. Kíváncsi vagyok a népek mit szólnak hozzá. Én személy szerint imádnám, ha lenne ilyesmi. A ranked iszonyatosan nem jön be.
dave9004
szerintem 3 winért ha megemelik 20g-ra az elég is lenne.
ami mód jöhet az vmi mini tournament, v a 2v2
Tinman
Az tényleg nem lenne rossz, hogy valamilyen dust vagy gold "áldozat" fejében adott időre tilthatsz egyetlen kasztot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

az a baj amúgy hogy "just online" játék de túl lassan történnek a dolgok benne
és nincs kihasználva az hogy online, jóval több pvp játékmód lehetne

Tinman
Így igaz!

Én viszont baromira nem szeretem, ha egy 20 perces meccs utáni csillagom azért bukom el 2 perc alatt, mert ezek mindenhol ott vannak.

Ok, tudomásul lett véve, hogy kell az aggro, mert a kezdők... de egy kezdőnek mi keresnivalója van R10 alatt? Már pedig ott is ott vannak.

Nem sirám, elfogadtam már rég, hogy jelen vannak csak fárasztó, hogy leülök egy órára játszani és a meccseim simán 60%-a abból áll, hogy na ki gyorsul le kit, és kit áld meg az rng erre alkalmas laposztással. Ehhez aztán kell tudás, meg skill mondhatom -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ez is jó ötlet. Nekem az ugrott be, hogy King of the Hill mód.

Level 1: Nyerj 2 különböző hőssel 3-3 meccset, 1 classt banolhatsz. reward 50 gold
Level 2: 2 hős 5-5 meccs 1 ban 100 gold
Level 3: 3 hős 3-3 meccs 2 ban 150 gold
Level 4: 3 hős 5-5 meccs 2 ban 200 gold
Level 5: 4 hős 3-3 meccs 3 ban 250 gold
Level 6: 4 hős 5-5 meccs 3 ban 300 gold
Ezután bejutsz a King of the hill arénába: 1 ban, 5 hőssel kell nyerni 1-1 meccset, és akkor kapsz 50 aranyat és 1 pontot. Online követhető leaderboard a győzelmek számával, hónap végén jutalmak a top játékosoknak.

Ez szerintem segítené a kezdőket, mert pár száz aranyat össze tudnának gyűjteni minden hónapban, motiválna mindenkit, hogy új classokat próbálgasson, valamint kicsit kevésbé lenne üres grind mint a ranked. Lehetne vezetni központi statisztikát, ki milyen classal mennyire volt eredményes. És még egy csomó lehetőséget nyitna ki.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.28. 17:46:36
nincs univerzális deck, ha mégis azok pont az aggrok mert 50% körüli winrate kijön azzal pedig idő kérdése a legend
de pl ha sok handlock van mondjuk rnak 4en a priest sose jut át rajtuk kb innentől bukott az ötleted

viszont "mini" tourokat támogathatna a rendszer hogy mondjuk 8 ember nevez egy mini tornára mint ahogy pl 8 ember leül egy poker asztalhoz
ott sorsolás és bo3 😄
persze most is vannak ilyenek, viszont ez "random" lenne hogy adott rankon kit kapsz
beugró lenne mondjuk 150g és kapsz 1 paklit + helyezés szerint egyéb jutalom

felrázná a dolgokat sztem
sőt lehetne "bonyolítani" is azzal hogy premade deckek is lennének nem feltétlen sajátok
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.28. 17:03:03

Shep
Kiváló ötlet, így a már amúgy is unalmas játékot még unalmasabbá tennéd 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler
Ja tényleg... Csak kicsit lenne stagnáló a meta 😄

Battletag: Muhee#2716

Shiver
szóval mint az aréna, csak saját lapokból

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
egy teljesen egyszerű dolgot kéne bevezetni: a rank pakkhoz kötött lenne, amivel kezded azzal kell tolnod amíg meg nem unod vagy legend nem leszel, szóval ezzel arra ösztönöznék a jó népet hogy többet játszon minden classal és legfőképpen jól gondolja meg mit rak bele mert az lesz végig és lehet eljut r10-ig aggróval de van akik controllal jutnak el odáig és megragad r10nél 😊 ez az én ötletem

A felhők felett mindig süt a nap

Devv
Tö jó dolog huntert verni, én is szeretem ha összejön. Hunterként kikapni viszont nem nagy kaland, bukott pár percet. Ezek valószínüleg már 8-9-en vannak vagy még lejjebb.
Tinman
R10** megint egy hunter. Gyertek csak köcsögök <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ej-ej már a control ellenfél sem jó? 😄

kajak sajnálom azokat akik teljes lapkészletből játszanak és összeraknak valahogy 1-1 hatékony decket
mert ha control azért szar, ha kombó azért ha meg véletlen aggro akkor szánalmas lufasjános lesz 😄

bezzeg ha nincs meg minden lapja akkor a handlockba alexát rak minjá mennyivel innovatívabb 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.28. 16:28:08

Én még sosem láttam huntert veszíteni, még hunter vs hunter meccsen sem. ikszdé

Tinman
R11****, 4. kör hunterfail.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.28. 16:14:29

A jutalmazási rendszer átalakítása már régóta érik. De sajnos nem látni rá jeleket a készítők oldaláról.
Azért aki hosszú meccsekre vágyik, az most is megtalálhatja a számítását, csak tennie kell érte egy keveset.
Én még csak nem is akarok hosszú meccseket, és tegnap mégis 20-ból 18 a warrior/priest/handlock unalomarmadából származott.

vagy amikor 2 van belőle, egy van a kezedben és visszadobod, jön a másik párja 😄

It\'s a trap!!! :)

Ezért is írtam no aggro casual csoportot, ahol azért goldot meg questet lehetne termelni, de nem lenne aggro. Tudom, hogy ez elég nehezen megvalósítható dolog. Talán a régóta emlegetett bannolás ladderen lehet a megoldás, esetleg megreformálni az egészet, hogy ne az autopilot agyatlan grindről szóljon a játék(Bár Blizz a D3-nál is megelégedett ennyivel).
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.28. 15:56:23
A mulliganelős módszer amúgy jó dolog egy ilyen játékban 😊 Viszont ez a coinos megoldás - szar. Decktől is függ, de a coin legtöbbször előny.
Na hát az is nagy kellemes tud lenni 😄 Ezek húznak fel a legjobban.

nyugi legalább 10 manás körben jönnek az 1-2 manás lények 😄

Annyira kimondhatatlanul jó érzés, mikor a kezdőkézből eldobott 8 manás lapot az első húzásra visszakapom... Ezt csak azt übereli, ha a második húzás meg 7 manás...

Arcvadász 1ből feladja, ha kirakod az életfát. Az vicces szokott lenni.

Viszont ha nem húzod fel, vagy 7. körben ellenfélnek legális sebzése van az szomorú.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Abból nekem is van 2, kéne valami elmebeteg druid decket csinálni, amivel az aggro elleni meccseket kihúznám fél órásra, hadd idegeskedjenek 😄
Devv
4-3-as aréna jól kijött: 1 pakk + 70 gold (bontottam egy tree of life-ot).
Tinman
60G-s hunter questem van, már tiszta nyál a tükröm -.-

Devv
Én is aréna belépőt vettem. 😊

Kicsit beálltam facehunternek én is, csak így sikerült a rank9. <#banplz>
Shep
Köszi!