Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azok a deckek amiket legjobban élveznék esélytelen a brainhunter ellen. Ezt a szar kasztot öcsém 😄 Komolyan mondom hajlandó lennék innentől kezdve havi 5000 Ft-ot fizetni, ha kiveszik a játékból Rekszart. Csak ne kelljen már agyhalottakkal játszanom naaaa. 😞 Miért nem COD-ozik? 😄 Ott is csak lőjük az ellenfél arcát, néha lerakunk pár aknát csapdának, stb. 😄 Lefogadom, hogy a játékbeli dühkitöréseim legalább 90%-át ezek okozták nekem, és csak 10%-ot az RNG. De ez még semmi, az olyan eseteknek is legalább 75%-át amikor egy szar meccs után abbahagyom aznapra a játékot. Nézzétek el nekem, de egy TCG nem arról szól, hogy minél kreatívabb és hatékonyabb paklikat állítunk össze a megszerzett lapokból? Itt mit csinál az átlagjátékos? Hú nyitottam egy lapot, megnézem villámgyorsan neten, hogy mit szól hozzá 3 különböző streamer és felmegyek hearthpwnra körülnézni. Törhető? Oké, töröm. Ha meg rankedre vetemedik... megkeresi a legrákosabb paklit és nyomja. A legolcsóbb, legidegesítőbb és legkevesebb észt használó deckjével vergődik rank 15 és 5 között és terjeszti az ebolát. Ha visszamehetnék az időben, akkor nem kezdeném el ezt a játékot. Illetve, talán, még a bétakor. De most már nem akarom abbahagyni, mert már megmutatta sokszor a szépségét is. Mert van az úgy, hogy 3 brainhunter után jön egy kreatív játékos és meglep valami érdekessel. Meg paklinyitásban is mázlista vagyok, kb. minden 2-3-ban van epic lap. Amúgy meg úgy tudom, hogy a WoW-ban van még 2 kaszt, a monk és a deathknight. Na, Rekszart szépen ki lehet baszni, és kárpótlásul berakni ezt a kettőt 😄DD Kicsit olyan így ez a játék, mint egy gyönyörű nő, csak hát a bugyijában rejtőzik egy hatalmas...Cobra Shot <#banplz>#banplz>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
itt a deck
Amúgy legközelebb is ugyan úgy be*szopnám, mert eszembe se jutnak hogy vannak ilyen elmebeteg állatok akik erre játszanak rá 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.04.28. 21:30:54
I decide when I'm done.
nincs esélyem de szépen tudok pakolni 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Kár,hogy nem lehet chatbe kártyát linkelni 😊
Kirakta a Grimscale oracle-t egyszer, meg még egyszer, aztán Gang Up-ot nyomott rá, aztán még kirakta vagy százszor, vagy 4 kör alatt felhúztam az egész paklimat, a fele el is égett mert e kezembe sem fért el, ő meg szintén kirakott egy healbotot, meg még egyet, aztán arra is gang up, onnantól kb. minden körben kirakott egyet, így maradt élete bőven hiába ütöttem, amiket kiraktam azokat meg vagy leszedte vagy visszaküldte a kezembe, úgyhogy vagy 20 kör alatt szépen elfogyott a kezem is, a paklim is meg az életem is. Hátezmegmiarosseb?
Köszönöm WannaPr0d.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ami mód jöhet az vmi mini tournament, v a 2v2
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
és nincs kihasználva az hogy online, jóval több pvp játékmód lehetne
Én viszont baromira nem szeretem, ha egy 20 perces meccs utáni csillagom azért bukom el 2 perc alatt, mert ezek mindenhol ott vannak.
Ok, tudomásul lett véve, hogy kell az aggro, mert a kezdők... de egy kezdőnek mi keresnivalója van R10 alatt? Már pedig ott is ott vannak.
Nem sirám, elfogadtam már rég, hogy jelen vannak csak fárasztó, hogy leülök egy órára játszani és a meccseim simán 60%-a abból áll, hogy na ki gyorsul le kit, és kit áld meg az rng erre alkalmas laposztással. Ehhez aztán kell tudás, meg skill mondhatom -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Level 1: Nyerj 2 különböző hőssel 3-3 meccset, 1 classt banolhatsz. reward 50 gold
Level 2: 2 hős 5-5 meccs 1 ban 100 gold
Level 3: 3 hős 3-3 meccs 2 ban 150 gold
Level 4: 3 hős 5-5 meccs 2 ban 200 gold
Level 5: 4 hős 3-3 meccs 3 ban 250 gold
Level 6: 4 hős 5-5 meccs 3 ban 300 gold
Ezután bejutsz a King of the hill arénába: 1 ban, 5 hőssel kell nyerni 1-1 meccset, és akkor kapsz 50 aranyat és 1 pontot. Online követhető leaderboard a győzelmek számával, hónap végén jutalmak a top játékosoknak.
Ez szerintem segítené a kezdőket, mert pár száz aranyat össze tudnának gyűjteni minden hónapban, motiválna mindenkit, hogy új classokat próbálgasson, valamint kicsit kevésbé lenne üres grind mint a ranked. Lehetne vezetni központi statisztikát, ki milyen classal mennyire volt eredményes. És még egy csomó lehetőséget nyitna ki.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.28. 17:46:36
de pl ha sok handlock van mondjuk rnak 4en a priest sose jut át rajtuk kb innentől bukott az ötleted
viszont "mini" tourokat támogathatna a rendszer hogy mondjuk 8 ember nevez egy mini tornára mint ahogy pl 8 ember leül egy poker asztalhoz
ott sorsolás és bo3 😄
persze most is vannak ilyenek, viszont ez "random" lenne hogy adott rankon kit kapsz
beugró lenne mondjuk 150g és kapsz 1 paklit + helyezés szerint egyéb jutalom
felrázná a dolgokat sztem
sőt lehetne "bonyolítani" is azzal hogy premade deckek is lennének nem feltétlen sajátok
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.28. 17:03:03
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A felhők felett mindig süt a nap
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kajak sajnálom azokat akik teljes lapkészletből játszanak és összeraknak valahogy 1-1 hatékony decket
mert ha control azért szar, ha kombó azért ha meg véletlen aggro akkor szánalmas lufasjános lesz 😄
bezzeg ha nincs meg minden lapja akkor a handlockba alexát rak minjá mennyivel innovatívabb 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.28. 16:28:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.28. 16:14:29
Azért aki hosszú meccsekre vágyik, az most is megtalálhatja a számítását, csak tennie kell érte egy keveset.
Én még csak nem is akarok hosszú meccseket, és tegnap mégis 20-ból 18 a warrior/priest/handlock unalomarmadából származott.
It\'s a trap!!! :)
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.28. 15:56:23
Viszont ha nem húzod fel, vagy 7. körben ellenfélnek legális sebzése van az szomorú.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kicsit beálltam facehunternek én is, csak így sikerült a rank9. <#banplz>#banplz>