40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Te álomvilágban élsz :) -
tegnap mondták, h egyáltalán nem terveznek classt újat :D -
Negritis #21072 -balance
nem tudom ez alatt mit értesz, de ha azt hogy minden class ugyanolyan erős azt kb el is lehet felejteni
itt max olyan balance lesz (ha lesz) hogy nincs kiemelkedően erős univerzálisan jó deck (mint most a patron)
másmilyen nem hiszem hogy lesz
a 2v2-t mondták hogy nem jön csakúgy mint az új classok
beépített tornáknak én is örülnék mert jó lenne, én pl a brawlnál is örültem volna neki -
Zozo0122 #21071 Tudod mit mondok? Még 2 kieg és még 2 adventure után már nagyon király lesz. Az egy olyan másfél év kb, vagy kevesebb. Potenciál az rengeteg van. Amit én személyesen nagyon szeretnék, azok ezek:
- 2vs2
- tornák megfelelő jutalmazással
- undead faj, úgy mint mech,pirate stb
- DeathKnight és Monk classok
- balance
Kétlem, hogy mind megvalósul 1 éven belül, de legalább legyen 2vs2 belátható időn belül. Mennyire jó lenne már, mennék mondjuk Druiddal és pakolnám a nagy lényeket, haver meg gyógyítgatná meg buffolná őket pappal. Természetesen a 2 ellenséges hunter időközben kifosna 212313124 lényt a 14 férőhelyes boardjukra és 3 kör alatt megölne mindkettőnket :D -
Negritis #21070 nekem a boombot, arcane missile féle random tetszik
nekem a toughsteal féle random lap nem tetszik (webspinner, unstable)
de a "streamfaktor" innen jön -> fun
amúgy azt vágod hogy akkor azt mondod jövőre ez már überkirály játék lesz 1500 lappal? :D vannak kétségeim a tendenciákat nézve :D -
Negritis #21069 csak kártyák, csak packokat kell hozzá venni illyetve dustból kapásból craftolható
adventure sztem a kövi kieg lesz megint majd -
A Grand Tournament csak kártyákat fog hozni, vagy lesz hozzá pve adventure is? -
Zozo0122 #21067 Jó lenne amúgy ez a HS, de nem randomba kéne vinni. Az inspire pl nekem tetszik meg a metalassítás ami most ezekből a lapokból látszik, csak sikerüljön is. Felőlem megmaradhatnak a facehunterek meg a facepalák, de ne ilyen sokan. Pár ostobát jó néha leverni, de könyörgöm ne legyen már rank5 is tele velük...oda ne tudjanak eljutni vele. Mert az a helyzet, hogy ott ők már jó játékosok, tudnak gondolkodni, csak a FÉSZ gyorsabb taktika mint egy elhúzódó csata. Na mind1 a pénzügyi modelljük lehúzós, (nekik ez nyilván nagyon jó, ez természetes) de talán végre jó irányt vesz a meta. Hátha. Remélem. De én továbbra is tartom, hogy ez a játék igazán nagyon jó olyan 3 éves korától lesz, addigra lesz vagy 1500 lap remélhetőleg rengeteg variációs lehetőséggel, pandarenekkel, élőholtakkal, kalózokkal, takonyszarokkal és stb.
Tudom, hogy mindig lesz facehunter, hogyne lenne mikor a 15 éves Hans Sekbequrt felidegesíti magát a COD multin és belép a HS-be gyökérkedni. Tegye meg, rank 25-15-ön. Egészségére,de kerüljenek ezek a deckek oda, ahova az egyszerűségük és olcsóságuk miatt valók.
Talán most egy pici lassulás már érezhető lesz a metában. Vagy, jön a még fejlettebb rákpaladin, amire reális esély van. De majd addig is felfogják őket a totemek... -
Negritis #21066 amilyen jól hangzik amúgy az adventure nálam pont annyira az a "fékező tényező"
amúgy 6.6k dust az egy normálisabb deck ára (kevés kivétellel), overpriced persze
az hogy arénában random pack az pont annyira jó mint amennyire szar, sztem is jobb lenne ha ÉN döntöm el melyiket választom -
Negritis #21065 nálam nincs top3ban a blizzard ha pénzéhességről beszélünk
mikro tranzakciós f2p játékból van most nekik 2 + a többi IPjük eddig inkább a hagyományos teljes verzió + kiegészítő vonalat követte
hol van ez a mai DLC-s világban? ahol azért is fizetned kell hogy ne 3 map legyen a lövöldéhez?
vagy hogy 15 olyan sztori dlc van aminél a rajongók jobbat dobnak össze (igen a bethesda pont ilyen)
persze a 2 f2p-ben megfejik a játékosokat, de nem jobban mint a konkurencia (pl lol) ezért nem érzem hogy kiemelkedő
és nem nem mindent javítok ki, de
biztos zavar hogy nem maradt úgy a véleményed mi szerint a blizz-t csak a pénz érdekli, ami azért nem teljesen igaz
nekik vagy egy sajátos világszemléletük ami mellett azért elszaladt az idő
ez látszik onnan is hogy igazán egyedi és korszakalkotó ötletük már nem nagyon van
warcraft, diablo, startcraft és a wow is olyan volt amik korszakalkóak
a HS nem rossz, de nem is kiemelkedő, viszont néha már most is érezni a korlátait -
karmacoma #21064 Ez nem ilyen kristálytiszta. A Blizz mindig is kicsit rendesebb, közvetlenebb volt a játékosbázisával. Cserében az utolsó cégek egyike maradt, akik PC only játékokkal is nyereségesen tudnának működni. Én is imádom a játékaik többségét. A Warcraft 1 volt az első eredeti játékom. A HS-nél néha érzem a facebook app effektust, ahol minden lehetséges módon gáncsolni akarják a $ független előrehaladást. És azért a jelenlegi árak borzalmasak. Jelenleg 62 euro 60 pack, amiből átlagosan 6600 dust esik, ami önmagában szinte semmi, egy közepes dustköltségű jó deckre elég. Összehasonlítva, ennyi pénzből HOTS-ban 6-10 top tier hőst veszel.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.08. 13:35:46 -
2015 -
csoszi87 #21062 Mennyire kellemetlen lett volna így bejelenteni:
- Kedves játékosok!
Összeült a pénzügy, izé fejlesztő és marketing részlegünk azért, hogy megvitassuk, az előrendeléseken kívül hogyan lehetne még több pénzt szerezni, izé segíteni a kezdő játékosokat.
Ezért arra jutottunk, hogy mivel a kutya se veszi meg packot ha tud arénázni, izé mivel a kezdő játékosoknak főleg alap lapokra van szüksége, a régieknek pedig az újakra, ezért, hogy egyelő bánásmódban részesüljenek random kapnak packot arénából.
- De miért nem lehet választani?
- Mivel a kutya se veszi meg packot ha tud választani, izé dolgozunk már ezen is, hogy még igazságosabb legyen. Jelenleg könyvelőnk azt számolják, izé fejlesztőink azon dolgoznak, hogy ez megvalósítható legyen, de ez egy hosszú folyamat lesz, mivel nekünk ez így marha jó, izé alapjaiban kellene átírni a játék jutalmazási rendszerét.
- Terveznek-e más könnyítést is az új játékosok számára?
- Persze! A tervek között szerepel egy új 100 boosteres csomag amellyel a kezdő játékosok 40 boosterrel többet nyithatnak egyszerre, mint a jelenlegi legnagyobb csomagnál, így kevesebb időbefektetéssel több lapjuk lehet. Valamint tervezünk booster akciókat, és egy olyan csomag bevezetését amelyben random elosztásban lesznek a különböző boosterek. Erről többet nem mondhatok, de annyit még elárulok, hogy aki előrendeli az fantasztikus jutalmat kap tőlünk.
- 1 hátlapot?
- Igen, de tényleg nem mondhatok többet.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.08. 13:32:10 -
Zozo0122 #21061 Van egy ötletem :D
Mi lenne ha nem éreznél késztetést mindenki kijavítására? Nézzél már körül. A Blizz az egyik legpénzéhesebb cég a játékiparban. Ennek ellenére egyáltalán nem kárhoztatom őket, egy ilyen sikeres cég mögé majdnem mindig ilyen hozzáállás kell sajnos. Különben is - 2015 van !!!:D
Mellékesen elmondanám, hogy tegnap előrendeltem a kieget - nincs ezzel baj, hogy a zsére mennek, ugyanezt tenném.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.08. 13:16:14 -
Negritis #21060 tényleg hihetetlen hogy képesek azért dolgozni hogy pénzt keressenek
ezt így a 21. században kinyögni fel sem fogom
valaki azért csinál szolgáltatást hogy azzal pénzt keressen? a szemétláda -
Zozo0122 #21059 Pénz. Mint mindig, az kell nekik. :D -
Negritis #21058 tuti h volt aki megkérdezte
viszont hülyék lennének ezzel szivatni magukat :D -
Hát nem tudtad? A random az fun :) -
csoszi87 #21056 Azt nagyon kitalálták. -
karmacoma #21055 Amúgy a rajongó kérdések között szerepelhetett volna, hogyha már pont arról pofáznak, hogy nem akarják, hogy az új játékosok esélytelennek érezzék magukat a sok meglévő kontent miatt, mi a faszért lesz random az aréna reward pack? Most komolyan. Így is úgy is arénázni fogok, mert ott legalább lehet tolni az új lapokkal, meg a dustból majd craftolom amit kell, de ez tényleg a legalja. -
Úgy is rengeteg classic pack ra lenne szükségem vagy végtelen dust ra. Így meg van esélyem hogy azt kapok, bár elég kicsi. -
csoszi87 #21053 Azt kellene jól csinálni nekem is.
1 hét arénázással jött nekem 1400 dust, meg 1-2 legend pedig szar meccseket mentem.
1x volt 10 win, maradék 3-5. -
Én meg, hogy fogom az 5k goldomat és inkább megtanulok arénázni, mint hogy nyissak 50 paklit amiben lesz 1 legendary az is használhatatlan kategória. -
csoszi87 #21051 Régi deck, de ezt alakítottam át face mage-é.
Agro
Thalnos helyett helyett mehet bele Kobold Geomancer.
Burst dam: Geomancer + Frostbolt + 2x Ice lance = 14 dam 6 manából
Mint a freeze mage-nél.
Elég jó leírás van hozzá.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.08. 11:19:07 -
Negritis #21050 van olyan mage ami arra épít hogy az ellenfelet nem hagyja kibontakozni és spelleket leburstoli
csak az a freezemage és elég drága deck -
Az kár, mert eléggé tetszik ez a stílus:(
-
Negritis #21048 amúgy halványan gondolkoztam azon hogy kell-e nekem az 50 packos csomag, de aztán úgy döntöttem h GW2 kieg lesz :D -
Negritis #21047 ez majd abba hoz :D
-
Nem voltam boosternyitós hangulatban:D
-
Negritis #21045 a spell dmg-s nem rossz, csak így 8.án ha rank 20 fölé érsz nem fog működni sajnos
valamint casualen az első pár győzelem után sajnos szintén szét fognak szedni mert annak ótvar fos matchmakingje
a boostert pedig nyisd ki nyugodtan nem lesz benne később se más se jobb semmi
nagyon hasznos lapok tudnak benne lenni amikre szükséged lehet
itt ugye max 2 lap lehet egy lapból egy pakliban ami 3.-4. verzió azt át lehet alakítani dusttá és abból craftolható olyan lap ami nincs meg
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.08. 09:16:16 -
MI a fasz az hogy nem akarod kinyitni a boostert? -
Köszi a sok tanácsot:)
Végül is mivel egy mágussal kezdte a játék az okatátást úgy gondoltam azzal kezdek el játszani.
Egyenlőre el vagyok a basic lapokkal van 3 boosterem, de még nem akarom kinyitni őket:)
Spell dmg-re építettem a paklit és eddig egész élvezetes meccseket megyek.
1 vereségem volt egy mágus ellen de az is ilyen 1-2 életpontos verseny volt a végén.
Tisztában vagyok vele, hogy ha elérek egy bizonyos rankot onnan már szénné fognak szivatni, de itt a kezdő szinten még jó:D
Amit már most látok, hogy kelleni fog heal, mert ameddigre megvan a controll veszélyesen leesik a hp-m.
Bár már most is úgy vagyok, hogy nem tudom mit vegyek ki amikor új lap válik elérhetővé:D
Most a legutolsó meccsemen egy aggro huntert vertem el.
A végére teljesen kifogyott a keze és a boardja is én meg egy 17-es sebzést lőttem bele egy fireball+fagyasztó spellből.
Azért leütött 5 életpontra így izgulhattam, hogy ne húzzon valami epic charge lényt:D
-
brm első wing kell, meg naxx.
naxx viszont value azért a pénzért sok jó lap. -
Negritis #21041 miért jutnál? :D a kezdőknek az aggro deckek fognak működni alapvetően és akkor már legyen hatékony is :D -
ALternativaként még itt vagy egy shockadin (paladin deck), de ezért a tanácsért én valószínűleg a pokolra fogok jutni. :) -
Negritis #21039 a patronhoz meg kell venni a brm-t és a naxot is
amúgy a HS-ben rengeteg a random effekt, ha ez nem zavar (akkor majd fog :D) akkor tudod élvezni majd
ha zavar akkor nem biztos hogy van értelme időt/energiát fektetni bele mert ez a tendencia nem csökken
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.08. 07:25:18 -
am ja legócsóbb a hunter meg a patronwarrior(párszáz dust) -
Negritis #21037 egy olcsóbb hunter deck ami nem is működik rosszul : budget hunter, az olcsó itt azt jelenti hogy kevés dust kell hozzá alapvetően
trumps teachings ezt is érdemes végignézni mert minden classnál mond valami hasznosat
bár elég régi, de nem hiszem hogy sok minden változna
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.08. 07:20:34 -
1. Légy kitartó.
2. Keress egy olcsó de hatékony decket, azt próbáld meg összeállítani.
3. Ezt megéri elolvasnod, sok kérdésre választ kapsz majd.
4. Ne akarj már a második héten a legend rankot elérni. -
Negritis #21035 ha classra gondolsz akkor hunter, esetleg warlock
nézni egy csomó oktató videót