Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #20687 Off:
Én próbálom mindenben meglátni az értéket. Vannak borzalmas animék, de zseniálisak is. Elég a Yugiohra gondolni, ha az nincs, sose játszok HS-t sem. De az sem csak a kártyázásról szólt, hanem hogy mennyire kiállnak egymásért és segítik egymást, ha kell. Végig volt egy mögöttes és részletesen kidolgozott történet, miközben ezrek (globálisan akár többmillióan) kattantak rá a kártyák gyűjtésére. Amit még nagyon szerettem az animékben, hogy a gonoszoknak mindig van egy háttértörténetük és gyakran nem is feltétlenül "rossz" karakterek, csak így alakult az életük. Nagyon ritka az, hogy tisztán van fekete és fehér, inkább átmenetek szoktak lenni. A nyugati rajzfilmekben/filmekben általában az van, hogy na a film első jelenetében a csúnyabácsi megöl valakit, innentől kezdve őt kell utálni és kész. Amúgy mindig igyekszem igényes filmeket nézni, és mostanra elég jó érzékkel szűröm ki azokat, ami engem tényleg érdekel. Nem számít, hogy egy régi Hitchcock vagy egy vadiúj Mad Max, általában nem csalódok a választásban.