40521
  • Ytar
    ez esetben inkább arénára verem el a goldot, és nem gnome paklira. köszi!
  • dave9004
    helyükre kerülnek r10 alá
  • karmacoma
    Ezen besírtam. :D
  • Renegade
    ne már, és a csóri laptalan agrok? szenyók
  • csoszi87
    A Blizz emberei elmentek személyesen a játékosokhoz, hogy megtudják mi lenne nekik a legjobb és a játékosok szavát megfontolva úgy döntöttek, hogy akár GVG-s packot is kaphatok arénából. (amiből már csak 5 kártya hiányzik)

Röviden: Teljesen random paklit kapsz.
  • Ytar
    Mberek!
    Hogy van ez most? Arénából mindenféle pakli eshet, vagy fixen csak egyféle?
  • csoszi87
    Arról sajnálom, hogy nem csináltam print screent, amikor pagollyal silencelte a saját tudósát, hogy támadni tudjon. Az epic volt.

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.05. 16:08:01
  • Zozo0122 #20706
    Lehet majd látni, hogy ki jött HS-ből, mert végig üldözi Rexxart :DDD
  • Zozo0122 #20705
    Hát megállt nála a tudomány :D Nekem az előbb jött egy golden hunter, de midranget játszott - borzalmasan. Mindennel arc. Büntetésül úgy összevertem remélem befejezi még a játékot is CSAK AZ ARC. Tökmind1 mi van a boardon :D Hihetetlenek ezek a figurák, ez tényleg 0 gondolkodás. Mikor már 5 minionom volt, akkor is jött arcra. Egy körben kiraktam 2 healbotot - jött arcra.
  • Mephike
    REKTar itt is jó lesz! :D
  • Zozo0122 #20703
    Pala: 336
    Druid: 305
    Warrior: 246
    Mage: 165
    Warlock: 138
    Hunter:118
    Rogue: 112
    Shaman: 93
    Priest: 86
  • csoszi87
    Az előbb megleptem vele 1 Facehuntert.
    Ki coinolta az Őrült tudóst.
    Kiraktam a kiscsajt + 0 manás Ice lance a MadS-re.
    Elővette a fegyvert, de akkor még arcra ütött.
    Volt nálam még 1 ice lance, az megint ráment a tudósra + juggler + leper gnome. Kiscsajjal arcra.
    Na ekkor lepődött meg annyira, hogy silencelte a tudóst, hogy le tudja ütni a juglert, de így nem kapott secretet, úgyhogy a fegyverével megint nem tudott mit kezdeni.
    Ezután érződött rajta, hogy nem érti miért én megyek arcra, és miért neki kell tradelni....
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.05. 15:49:05
  • Negritis
    háát nekem nincs olyan herom amivel 250W-nél több megvan :(
    lock 221, hunter 210, mage 151, dudu 90, shaman 90
    a maradék 4 sztem összesen nincs 100 :D
    sebaj majd 1x megcsinálom
  • Zozo0122 #20700
    De akkor ne tradelj

• dave9004
    én még ma visszaszállok renk20-ra goldot farmolni
  • csoszi87
    Nézzetek bunkónak, de elővettem Arc Dzsénát farmolni.
    63 win kell a golden herohoz.
  • Negritis
    igazából Amaz az nem más mint Yugi :D
  • Malarki
    Na pont a Leper Gnome, a kis aranyos. Szerencsétlen csak egy ölelést akarna, de mindenki csak bántja a betegsége miatt. Nehéz sorsa lehet szegénynek :(
  • Zozo0122 #20695
    Szerinted egy Leper Gnomenak milyen lelke van?
  • Malarki
    Ugyan már, csak hinni kel a kártya lelkében!
  • Zozo0122 #20693
    Ja, Yugi egymaga megrendezett egy egész Topdeck Fesztivált egy meccsen :DDDD
  • Zickler
    Az az első generáció egész végig :D
    A második a GX. Ha jól tudom azóta van talán már 5. vagy 6. is.
    Remélem a HS sosem jut el arra az elmebeteg, túlkomplikált szintre, mint az előbb említett kártyajáték
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.05. 15:01:05
  • dave9004
    na ott aztán volt topdeck
  • Zozo0122 #20690
    Én imádom, de szigorúan csak az első 2 generációt. A párbajszigetet meg amikor Kaiba rendezett tornát, ez így kb. az első 100 rész asszem. A többi már tényleg tré.
  • Zozo0122 #20689
    Talán. Ha kinyitom megnézem :D De a shaman laphúzás az elmbeteg, az hiányzott, simán bejön a metába a shaman. Most a legjobban a legendaryja érdekel, meg persze a ma estiek :P
  • Negritis
    a yu gi oh pont a trash kategória még a shounen-n belül is :D
  • Zozo0122 #20687
    Off:

Én próbálom mindenben meglátni az értéket. Vannak borzalmas animék, de zseniálisak is. Elég a Yugiohra gondolni, ha az nincs, sose játszok HS-t sem. De az sem csak a kártyázásról szólt, hanem hogy mennyire kiállnak egymásért és segítik egymást, ha kell. Végig volt egy mögöttes és részletesen kidolgozott történet, miközben ezrek (globálisan akár többmillióan) kattantak rá a kártyák gyűjtésére. Amit még nagyon szerettem az animékben, hogy a gonoszoknak mindig van egy háttértörténetük és gyakran nem is feltétlenül "rossz" karakterek, csak így alakult az életük. Nagyon ritka az, hogy tisztán van fekete és fehér, inkább átmenetek szoktak lenni. A nyugati rajzfilmekben/filmekben általában az van, hogy na a film első jelenetében a csúnyabácsi megöl valakit, innentől kezdve őt kell utálni és kész. Amúgy mindig igyekszem igényes filmeket nézni, és mostanra elég jó érzékkel szűröm ki azokat, ami engem tényleg érdekel. Nem számít, hogy egy régi Hitchcock vagy egy vadiúj Mad Max, általában nem csalódok a választásban.
  • dave9004
    impaler jó lenne totem sámánban?
  • dave9004
    ennek a warrior taunt szerelemnek is érdekes vége lesz. Taunt legendás v még pár taunt lap neki?
  • 1Darton1
    Off
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sokat olvastam az animékről, mert kíváncsi voltam miért ragadhat meg fehér embereket is. Az alapján úgy tűnt, hogy a többség meg sem érti miről szólnak, csak elkapja őket a pörgés és a divat. Azok a fehérek, akik sokáig éltek Japánban teljesen mást látnak bennük.
    És ha már érzelmek átadásáról van szó, akkor érdemes átszokni az igényes filmekre. Azok után rögtön feledésbe merülnek a rajzfilmek. Például nemrég láttam Az embermás című zseniális alkotást, amit nem szabad kihagyni. Vagy van rengeteg szuper dél-koreai film, köztük a Bosszú-trilógiával. Persze ezeket nem lehet úgy habzsolni, mint a rajzfilmeket vagy egyéb sorozatokat, de aki szeret gondolkozni, azoknak inkább ezek ajánlottak.
  • Negritis
    amúgy az első pár hónapban amíg ki nem derül az "értéke" ennek a rewardnak nagyon nem lesz jó hatással a játékra
    ugyanis eddig is mindenki aggrozott mert haladni akar, ez most nem hiszem h csökkenne mert most már megéri haladni
  • dave9004
    valszeg ehónapra már érvényes
  • kabel15
    Rank mászógátős dolog mikortól lesz bent? Kiegészítővel fog jönni vagy már előtte is bent lesz?
  • Zozo0122 #20680
    Na itt a maradék 2 képe. A pala legend nagyon jó lapnak tűnik így elsőre.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.05. 14:19:59
  • Zozo0122 #20679
    Én nyitott vagyok, nagyon bírom a japán kultúrát ez tény. De egy értelmes ember meg tud különböztetni egy mesét és egy animét. A mese kisgyerekeknek szól, az anime bárkinek és nagyon durván belenyúl felnőttes témákba. A másik meg, hogy bármilyen érzelmet sokkal jobban átad mint bármilyen európai/amerikai akár felnőtteknek szóló RAJZFILM. De ez tényleg nagyon off.
  • 1Darton1
    Be lettél forgatva, haver. :D
    Én azért maradok az európai kultúránál. Nekem azok a motívumok nem mondanak semmit, mert nem ott nőttem fel.
  • Negritis
    ha normál ANIME-t akarunk nézni akkor ott kezdődik hogy Death Note vagy FMA :D
  • dave9004
    Na ezek a mechanizmusok biztatóak
    Hű gyerünk goldot farmolni :D
  • Zickler
    Another khhm... Monster KHHM...
    Bár mondjuk az EL-t nekem is 7 évembe telt megnézni
    A GC meg valahogy nem fogott meg, bár mondjuk lehet nem egyből Clannad után kellet volna nézni.

Na, OFF vége

#20674 - Gormok szerintem simán mehet palába is.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.05. 14:01:41
  • Zozo0122 #20674
    Huh, jók ezek az új lapok :)

Lehet ki fogok próbálni egy taunt warriort :D Golden Goldshire Footman

A shaman laphúzás az beteg, imádom. nyilván nem 2. körös játék, hanem lategame, ott meg annyira nem ügy a 2 overload.

Injured Kvaldir amúgy egy priest lap :D Nem is értem miért nem fehér. Nagyon tetszik amúgy.

Gormok the Impaler...hát ez sajnos egy Zoo legendary. Utálni fogjuk.