Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #19995 Boom szerintem önmagában rohadtul OP, az a szint ami túl jó a manaköltségéhez. Ragna könnyen megölhető, vagy körbejátszható, többször nyertem már úgy, hogy akár 2-3 körig is lenn volt. Régen nagyon jó lehetett, ma már nem az. Tartani kell rá valamit, és kész. Sylvanas meg...van köztetek bárki aki nem tartja meg rá a silencet, ha tudja, hogy az ellenfélnél előfordulhat? Vagy nem tudja azonnal körbejátszani, legrosszabb esetben elütni mellette? Túl könnyen körbejátszható, amikor olyan lapok vannak a metában mint pl mustár, implosion stb. Loathebet sokáig én se tartottam olyan sokra, de nagyon jó az a lap. Igen, átlagos esetben annyit látunk belőle, hogy dudut és freezemaget visszatartja. De ha 2-3 körrel előre gondolkodsz és végigmegy az agyadban a sok lehetőség akkor rájössz, hogy Loatheb nagyon sok meccset meg tudna nyerni, mert mindenki használ spelleket. Sok esetben bőven elég, hogy megóvsz egy nagy lényt a removaltól, vagy a kis lényeidet bármi AoE-től. Gyakran nem is látjuk, hogy adott meccset Loatheb nyerte meg nekünk, mert mondjuk az 5. körben megvédte a kicsiket a Shadowformtól, amibe bele kellett ütnie a lényeit stb.