40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #20033 ideális unstable trash :D -
A kövi legendás lesz + búbsz:
-
Őőő értem én, hogy nem lehet minden ritka olyan lap annyira erős, mint a késes, vagy a kutyulik, de könyörgöm, ez a lap... Ha kellene használni a hero powered, de nem akarod visszavenni, mert még nem sérült a lap, akkor bután nézel a fejedből? -
Rér. Szar -
-
Pio #20028 Nem tudom, bárki követi-e innen a Konnektor podcastet (többségében családos, felnőtt emberek beszélgetnek videójátékokról, kütyükről, szerintem elég érdekes, de nem reklámozom), de láttam náluk egy újabb bizonyítékot arra, hogy pontosan mennyit is ér Majordomo :)
//az amúgy mindenkinek megvan, hogy még a kőbuta AI is tudja, mennyire rossz Majordomo, ha az ő oldalán lentvan és a kezében van egy silence, akkor lesilence-eli? :) // -
1Darton1 #20027 -
Igen... de csak a Paladinnak. Ezt próbálom elmagyarázni.
CSAK A PALADINNAK SZÁMÍT hogy amiket lehív token, az éppenséggel recruit és nem pl. Violet Apprentice.
Emiatt kérlek ne érezzétek már úgy hogy most a Blizzard össze akarja mosni a classokat. -
Negritis #20025 én pl turn 5 után szoktam webspinnert azért nem kirakni mer akkor 7 mana 10 seb :D -
-
Tegnap volt Pakoly carry. Letettem a boardra (amúgy is kellett szájlenszolni és pont azt húztam), 2 kill command volt a kezemben még. 12 Hp-ja volt, természetesen még egy Hero ability-t is kapott. Maradt 10 HP. A két Kill Command bevégezte a menetet. Nagyon szánalmas ez a play. 
Ha lenne Honor opció a meccsek után (ingyen pakli vagy Sylvanas with Extraboobs), küldeném is az ellenfélnek, megnyugtatásképp.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.27. 12:40:02 -
1Darton1 #20022 Sokszor próbálkoztak már ilyesmivel, de túl lassú. -
Zozo0122 #20021 Ha csak arcra mész, az már fél siker :D Pakoly azért kell bele, mert jöhet bármikor taunt :DDDD -
Van egy rakás GvG témájú beastem, meg a Hunternak is vannak meches lapjai. Egy Mechhunter mennyire működhet? Sok meches cucc felizgatja egymást a beast-ek meg a Rhino után Charget kapnak és lehet menni egyből arcra (mint a Patronos Warriornál). Kill Command alap.
Természetesen no trade, only fész.
Rougenél mi mostanság a menő? A millen kívül.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.27. 12:34:56 -
Zozo0122 #20019
-
van olyan lap, ami kimondottan a silver handeket erősíti -
Ezt most nagyon úgy mondjátok mintha a Paladinon kivül, nem lenne teljesen tök mindegy bármilyen classnak, hogy az az 1/1-s token most éppenséggel Silver Hand Recruit, vagy sem. -
szerintem ennek vagy paladin kártyának kéne lennie, vagy a tokennek nem ezüstkéz katonának... de ha nagyon elkezdik keverni a classokat (lásd az új legend, ahol majd bármilyen varázslatot lehet használni), az lesz a vége, mint a MTG-ben, hogy majd ki lesz tiltva egy-két lap, mert rájönnek, hogy elcseszték a balanszot. -
Hova tűnt ez a jelenség? -
kiégés ez az ember
-
Negritis #20013 amúgy egész pofásnak tűnnek a totemek :D
sztem csinálok majd egy bloodlost-totem shamant :D -
Kuka. -
mitől piros az aurája? agresszívek? -
imikszde00 #20010 Cho-ró -
Photoshoppal tedd őket egymás mellé, tégy be mögéjük egy kínai természetes hátteret (így nem lesz feltűnő, hogy photoshoppolt a kép), majd ezt nyomtasd ki, kereteztesd be (a keret lehetőleg szintén valami keleti motívumokkal legyen díszítve) és akaszd ki a munkahelyed falára, vagy a hálószobátokba az ágy fölé. Más kérdés? :D -
Zozo0122 #20008 Most mit kezdjek ezzel a 2 hülyével? :D Végem van 
-
karmacoma #20007 A doomhammer 5+2 manás 6+lapos swingje is erősen game changer. :D -
Áh. -
Jaraxxus fegyvere -
Blood Fury ? Új lapok jönnek? -
Zozo0122 #20003 Malomház Manavihar OP!
-
Ja, 20.000!
-
Második helyen szorosan mögötte a sima verziója.
-
Harrisonnál szerintem van köztes. Ha üresbe rakod le, akkor nem csinál semmit. Ha leszedsz vele pl. egy death's bite-ot vagy egy truesilvert vagy esetleg bármit, akkor tempo előnyt adhat. Ha lekapsz vele egy blood fury-t, akkor meg nyertél. -
Nem igazán tudom miről beszéltek, a legjobb legendás lap egyértelműen Millhouse, főleg az arany verziója :D -
A 3 legjobb legendásban nálam benne van ysera boom meg sylvia. Sorrend passz boom BEST.
De ez mindig változik. Volt idő amikor pagle meg tinkmaster top öt volt sőt... Én vissza akarok menni az időben -
Loatheb nálam tipikusan az a lap, ami vagy nem csinál semmit, vagy megnyeri neked a meccset. Ugyanilyen Harrison is. -
Negritis #19996 én sokra tartom loathebet félre értés ne essék, de ha ragnára elmegy egy removal akkor boomra valszeg már nem jut vagy vica-versaq (ha igen ez van :D)
sylva pedig sokat vesztett az erejéből de ettől még ugyanúgy elmegy rá egy csomó minden
persze körbe lehet játszani simán, de olyan ez mint a secret, hiába tudod hogy jön és ott van attól még simán eléri azt hogy kizökkenjen az ember és megpróbálja körbejátszani valamilyen módon és esetleg rossz tradebe megy bele emiatt
csak nálam azért ér többet az a 2 mint loatheb mert muszáj vagy megoldani, megnézném azért hogy ha mondjuk 3 körig van fent ragna vagy 3 körig van fent loatheb akkor milyen arányban nyered a meccseket
de mint mondtam ez szubjektív dolog, nálam loatheb pl nem ér annyit mint mondjuk Alexa :D -
Zozo0122 #19995 Boom szerintem önmagában rohadtul OP, az a szint ami túl jó a manaköltségéhez. Ragna könnyen megölhető, vagy körbejátszható, többször nyertem már úgy, hogy akár 2-3 körig is lenn volt. Régen nagyon jó lehetett, ma már nem az. Tartani kell rá valamit, és kész. Sylvanas meg...van köztetek bárki aki nem tartja meg rá a silencet, ha tudja, hogy az ellenfélnél előfordulhat? Vagy nem tudja azonnal körbejátszani, legrosszabb esetben elütni mellette? Túl könnyen körbejátszható, amikor olyan lapok vannak a metában mint pl mustár, implosion stb. Loathebet sokáig én se tartottam olyan sokra, de nagyon jó az a lap. Igen, átlagos esetben annyit látunk belőle, hogy dudut és freezemaget visszatartja. De ha 2-3 körrel előre gondolkodsz és végigmegy az agyadban a sok lehetőség akkor rájössz, hogy Loatheb nagyon sok meccset meg tudna nyerni, mert mindenki használ spelleket. Sok esetben bőven elég, hogy megóvsz egy nagy lényt a removaltól, vagy a kis lényeidet bármi AoE-től. Gyakran nem is látjuk, hogy adott meccset Loatheb nyerte meg nekünk, mert mondjuk az 5. körben megvédte a kicsiket a Shadowformtól, amibe bele kellett ütnie a lényeit stb. -
Negritis #19994 amúgy ez mind szubjektív lista, mondjuk lehetne egy összesítést csinálni róla hogy kinek mi a top10 mondjuk