Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #18752 Játszok én mással is, de most csak erről van szó. Tetszik a koncepció, a tálalás, a design, a lore stb. A játékmenet is. De kiforratlan még és egyre kevésbé jön be, mert nagyon nagy tömeg felé akar nyitni, ezzel persze folyamatosan csökken a játékosbázis átlagintelligenciája. Ez tény. Emiatt a meta olyan ráktengerré alakul (meg persze a telefon/tablet - 5 perc a buszon stb dolgok miatt is), ami legyőzhető, de francnak van kedve állandóan warit,priestet vagy egyéb olyan decket tolni, amivel éppen könnyedén legyőzi. Ha én éppen mondjuk rugóznék, akkor hadd legyen rá lehetőségem eredményesen. Nem kell tökéletes balance, de törekedni kell rá. Ha meg másik TCG-re akar az ember váltani, akkor kell valami hasonló típusú, szerintem hamarosan a Legends képében ezt megkapjuk.
Nincs olyan trend, hogy panaszkodni kell. Emberfüggő. Én mindenről panaszkodok ami nekem nem tetszik, valakinek ezért mindig mondom a véleményemet és sokat vitázom:D Nekem soha semmi nem teljesen jó, mindig van plusz ötletem, stb. Ízlés terén is ilyen vagyok. Nem az elfogadó típus vagyok, na. Ez nem is baj, mindenkinek más a véleménye. Megoldom én a problémát,(előveszem az aggrocountereket) de nem nekem kéne, hanem a Blizznek.
Olyan trend egyébként van, hogy néhányan megpróbálják felülbírálni más véleményét :D Sőt, burkoltan másokat lehülyéznek stb. Ezzel már van baj. Nem feltétlenül az a jó játékos aki csendben tűri azt, hogy:
1, A ranked meta ráktenger, nem is feltétlenül a rák csak a baj, hanem az egyhangúság
2, Kezdenek jönni a csak fizetős tartalmak, ez rossz irányba mutat hosszú távon
3, Az új Brawl nem lett túl jó, legalábbis nagyon amatőr módon kezdődött az első hete, nekem egy összecsapott hülyeségnek tűnik most. Talán jövő héten jobb lesz. persze erre jöhet az érv, hogy legalább van. Van, csak minek - inkább tették volna bele az energiát a balanceba.