Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsánat az igénytelen Google fordításért, de nem érek rá megfogalmazni.
Viszont megértették mert válaszoltak is rá.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dear Blizzard!

I wonder if that could be resolved, that because of the lost matches do not count netszakadás defeat.
I paid for the game last year, more than once, so as to support their company player I ask you to do something about it.

Thanks OrsosVanDame

Válasz:

Dear OrsosVanDame,

XD

Sincerelly Blizzard Support!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tinman
Dual WAN router 3G/4G router + 3G/4G stick előfizetéssel + kábel/adsl + UPS.

Most, hogy ezt ilyen jól kitaláltam, meg is valósítom. Nagy része meg is van <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

avengir
Általában van 30 másodperced (nem perced) recozni, ha nem jön össze akkor drop.

https://hotshu.wordpress.com/

Shep
Ez tényleg ekkora probléma, hogy a net miatt buksz egy meccset? Ez csak egy szaros játék, nem múlik rajta az ég világon semmi lényeges!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tönkrement egy ideje a laptopban az aksim, kösz a tippet.

De ez még nem oldja meg a netszakadást.
Kikérem a Blizzard véleményét.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tinman
Arénában is jártam már így. Na most ha ott fizettem volna -nem tettem-, de ha fizettem volna, akkor eléggé bosszantana, hogy teljesen vétlenül közelebb kerülök az 1.79 euro buktához.

Online pókerben ilyenkor mi van? Az viszi a 10 milliót, akinek jobb a netszolgáltatója?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nálam a net szakadt meg és nem az áramszolgáltatás.

Az UPS az áramszünetet áthidalja, a net szakadást nem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.18. 10:48:41

azt ugye tudod hogy az esetek 99%ban a modem is árammal megy anélkül meg nehezen van net, hiába megy a gép ha nincs net ahogy a TE eseted is mutatja
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.18. 10:36:47

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

az esetek többségében nem vagy vétlen
bár passzívan az vagy, miért nem mész rendes szolgáltatóhoz, minek engeded a szomszédnak hogy belevizeljen a konnektorba ...
viszont, ha elkezdjük ezt a meccs "lementést" abból olyan értelmetlen káosz lesz aminek egy ilyen "fast pace" játékban semmi értelme

versenyen igenis számítanak az ilyen dolgok, de valljuk be férfiasan hacsak nem az utolsó győzelem kell a legendhez (vagy eu no.1hez) akkor azért az ember nem megy falnak egy vereség miatt

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Vegyél szünetmentest. Szívesen.

Nálam a net szakadt meg.

majd az lesz vicces mikor kijön telóra és elmegy a térerő vonaton, már várom hogy kit szidjak miatta 😄

Tinman
Nem vagy vétlen, ha a te neted szakad meg? De.

Tinman
Nem sikerült megértened :-( Mehetsz másik meccset, de az adott meccs elmentésre került, amire van 30 perced folytatni.

Valamelyik nap 1 autó kiütött a faluban 1 villanyoszlopot.
Áramszünet 2 órára.
Ezért buktam 1 meccset (pedig éppen fordítottam).
És az 1 év alatt legalább 3x szakadt meg a net. (ami biztos bukó)
Nem tudom kinél tehetnék panaszt (Elmű/T-com), vagy ha tudom igazolni a Blizzard felé, hogy az a vereség nem miattam volt, akkor jóváírják utólag a csillagokat? <#fejvakaras>

qetuol
nyilván te sem gondolod komolyan, hogy majd fél órát fogok várni valakire, aki nem tud veszteni, ezért döntetlenre akarja kihozni. a te interneted a te felelősséged, ne más szívjon helyetted.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

avengir
Aha ja xdxdxdxd játsz el a gondolattal, hogy leulsz jatszani es az elso harom ellenefeled kapasbol dczik, ami ezen logika szerint -2 ora az eletedbol amikor is te jatszani akartal,mde nem tdutal mert varakoztal, csabitoan hangzik..... Xd

https://hotshu.wordpress.com/

aham, akkor én aggro deckel játszok mikor látom hogy a control decked átvette az irányítást kihúzom a netkábelt várok 28 percet majd visszacsatlakozok az esetek 99%ban nyertem
nincs jó megoldás ebben az esetben sajnos, de még ez ami a vétlent félt a legkevésbé bünteti
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.18. 10:06:42

Tinman
Elmentené a játékot a szerverre. Addig az adott meccs jég mind a 2 félnek. Amikor a visszacsatlakozás megtörtént el lehetne dönteni, hogy akarod-e folytatni vagy sem. Erre mondjuk lenne 30 perc limit. Ha nem akarod folytatni, te mint megszakadt fél, akkor vesztettél.
Ha akarod, de a másik nem akarja nyertél. Ha már nincs online a másik fél, akkor draw, senki nem veszít semmit.

ha "időben" vissza érsz akkor nem bukod, de általában eltelik pár kör ami végzetes tud lenni

jobb megoldásról nem tudok, mert ha nem így lenne akkor sok lenne a "ragemodemlerúgás" és arra játszanának hogy az ellenfél kilép miközben a rejoinra vár

qetuol
és hogyan lenne fair szted?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Tinman
Tök fair, hogy ha szakad a kapcsolat bukom a ranked game-et. A másik meg nyeri. Seems legit -.-

Mondod ezt azért, mert még nem találkoztál a saját gyártású priestemmel 😄
Prophet Velent elég csak egy körig életben tartanom, aztán elnyomom a 2 Mind Blastot... 4 manáért 20 sebzés arcra <#banplz>
Elismerem, rankeden nem lenne hatékony, de casualban funolni nagyon jó 😄

van 3 class amivel eszem ágában sincs játszani, erre folyamatosan arra jönnek a 60 goldos küldik 😄 (wari,pala,priest 😄)

amúgy Zozo felesleges ennyire nyafogni azon ha a hülyeségedről cinikusan közlik hogy hülyeség
ha nem ilyen típusú játékot szeretnél játszani akkor jobban jársz ha minél hamarabb váltasz (megszoksz vagy megszöksz)
a blizz nem az a fejlesztő cég ami csinál egy hátraarcot menetközben
főleg ha megnézed hogy alapvetően mocskosul sikeres a maga a game

Mephike
Leírhatod a véleményed, csak ne csodálkozz ha más is megírja a sajátját 😊
Hidd el, ezerszer teszteltek már előtte is a különböző HP-val és kártyák számával stb, és most is sokan sokat tesztelik a köv kiegeket, a leendő új lapokat. Nem véletlenül vannak ezek a számok. Szóval lehet ötletelni, de hidd el, én megmondom neked, hogy NEM LENNE JOBB a játék 50 HP-val.

Mire jó ez a beszólogatás? Személyes véleményt írtam, reagálást igazából nem is kértem. Nincs különösebb gondom az aggrok elleni győzelemmel sem, egyszerűen jobban élvezem a control paklik ellen a játékot. Nem véleményezést kértem, csak felvetettem egy ötletet (50 élet) ami nekem tetszene és kész. Kifogás? Akarod hallani a kifogásaimat arra, hogy miért nem vagyok még legend?

1. még csak 4 hónapja kezdtem, van még bőven tanulnivalóm
2. a laphiányom óriási
3. úgy igazán még nem is álltam neki, mert ha annyi időt szánnék rá mint az elején, akkor egy aggro deck-el talán eljutnék legendig vagy annak a közelébe hó legvégéig ( a legjobb eredményem eddig rank7, de az druiddal ) - de nem, én nem aggroval leszek legend, az biztos 😊 Ezt se kell félreérteni, az aggro legend ugyanannyit ér, mint a control. ÉN viszont a controlosat választom, mert jobban meg kell érte küzdenem, ez pedig tetszik. Nem hiába tetszenek a Dark Souls és hasonló játékok, ott is néha úgy felhergeled magad, hogy legszívesebben a saját fejeden törnéd szét a billentyűzetet, mégis folytatod, mert imádod.

Múltkor megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a játékot. Mostmár tuti, hogy nem fogom. Nagyon bejön az új kieg, a gyerekbetegségeit pedig (mert vannak) hamarosan kinövi a game, már csak azért is mert sokkal több lap lesz, ha minden negyedévben kapunk kieget. Valódi panaszra nincs okom - ebben a hónapban eddig 3 legendet nyitottam, a játék se megy rosszul, legtöbbünk innen most rank 10-12 környékén van, én is ezek között vagyok. Gyakran félreértelmeznek itt páran dolgokat. Ha leírom, hogy áhh a rohadék betopdeckelte a fireballt, az nem azt jelenti, hogy legszívesebben a monitoron keresztül belezném ki, mert egy szemét mechmage játékos. Egyáltalán nem ezt gondolom ilyenkor. Csak néha megfordulnak a fejemben ötletek a játék jobbá tételére, leírom a fórumba, hátha valaki egyetért, akkor megvitatjuk és kész. Nincs szükség leírni azt, hogy tanujjá meg játszani, béna vagy mert nem aggrozol, szerezzé jó lapokat, ha nem tetszik valami töröjjedkifeleajátékotagépedrű.
Vagy az is egy megoldás, hogy összeraksz egy értelmes paklit, megtanulsz vele játszani, és rank 5 környékén már élvezhetnéd is a hosszú meccseket. Arrafelé ténylegesen kipusztult az aggro (sajnos).
De kifogás biztos még a fura ötleteknél is több van.

Nyilván mindenki mást szeretne. Én személy szerint élvezném, de 50 élet nem hinném, hogy minden meccsnél fatiguehoz vezetne, és igen, izgalmasabbá tenné az biztos. Jobban kéne vigyázni adott esetben az erősebb spellekre, több körre kéne tervezni stb...mind1. Nem akarok újabb vitát generálni, de nekem úgy még jobban tetszene a game.
Zickler
Ja tényleg sokkal jobb lenne, mindenki control palát, meg control warriort nyomna, és minden meccset a fatigue döntene el. Rohadt izgalmas lenne.

Battletag: Muhee#2716

A játék legidegesítőbb spellje a skill command, de a rohadt fireball is majdnem beéri. Miért csak 30 életünk van? Mennyivel jobb lenne már 50, minden meccs jó hosszú és gondolkodós lenne, az aggro jórészt kipusztulna a francba, és jobban meg kéne gondolnunk, hogy melyik spellel lövünk arcba...😄D
Shep
Holnap lehet nyomok megint 1 órát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na, a zene érdekes téma. Nálam általában Two Steps from Hell és hasonlók szólnak játék közben, minél epikusabb, annál keményebbnek érzem magam <#idiota> Aztán jönnek a topdeckesek...
nah shredder helyén water ele
kiváncsi vagyok hogy muzsikál majd most a deck

Devv
Amúgy egyéni rekordom, itt még nem voltam. Lesz honnan visszabukni. 😊
Shep
Hát azoknak is van egy bája, de az nekem inkább csak akkor jön be ha pl. játékban, filmben szól.

Shep
radionomy.com

Tinman
Melyik?

Vén szar vagyok, nekem okés! :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.17. 21:19:06

Tinman
Egy ideje 1920-1940 között zenékre futok tök sötétben. Üt :-)

Devv
Ennyi maradt meg nálam

TBTPumpa
Hazánk fia is bekerült egy heti válogatásba.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Nekem még mindig az első, a többi csak utána. Mondjuk most rosszabb számokat adtak, mert ez amúgy rádió.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.17. 21:16:47

Devv
'85-ös vagyok, úgyhogy gyerekfejjel átéltem, volt egy hangulata. Az nem vita tárgya, hogy az egyik legnagyobb zenei korszak volt. Amúgy most már nem tetszik.
Shep
Lényegében.

Devv
Az eurodance az a 90s diszkó?
Shep
Én is voltam ott pár napja, aztán hogy folyamatosan 13-14-en küszködtem, tegnap direkt feladtam egy csomó meccset, hogy 17-re visszaessek 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.17. 21:11:46

Shep
Mi van, nem tetszik az eurodance? Biztos lemaradtál a legnagyobb zeneik korszakról azért nem tetszik 😊

Devv
Az a zene...<#csodalk>
Devv
Én bestreakeltem 12-re, je!
Tinman
Az betonkemény... hogy a picsbe vergődött el idáig? Ja tudom, de no flame :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.17. 21:06:05

Shep
Nekem ilyen nincs, csak wwwww-llllll 😊 Amúgy a tag szerintem azt hitte, hogy ha lefagyasztja akkor át lehet ütni rajta 😊

Tinman
Sajna ez a szar a priest-ben, jó kombók, de rengeteg olyan eset van, amikor szart sem ér az adott lap. Mondjuk én full más irányú, egyedi priest-el tolom, de én is most 16-17 között nyerek és vesztek. De szó szerint így: Win-lose-win-lose-win-lose.

Azért csípem... tudom, hogy mi hiányzik, mire vágyom, lesz ez jobb is. :-)