40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #18767 amúgy remélem Overwatch termékkapcsolás is lesz, az a játék jobban érdekel :D -
Ezt a noxious srácot nehéz lesz. Őt pl tuti fizette a hs hogy játszon vele. Más senki nem játszik ennyit. -
karmacoma #18765 Arra gondoltam meg kéne beszélni a világ összes HS játékosával, hogy insta concede ragnaros, és napi 100 arany jönne szűk 20 perc alatt. -
antiatom #18764 Csupán Darton kommentjére reagáltam, véleményem szerint jóval kevesebb lenne a panaszkodás ha a játékosok magukba is néznének, ők mit rontottak el. Ezt a magatartást kéne felvenni a játékkal kapcsolatban. Persze van amikor a random kicseszik velünk, mindenkivel előfordul, nincs ebben semmi rendkívüli, viszont igazán túlzás minden bajunkat erre fogni. Elnézést ha feszültséget generáltam, egyébként pedig akinek nem inge...
A másik topicban remekül elbeszélgettünk Sheppel a coinról, nem értettünk egyet de nem is erőltettük egymásra a véleményünket (szerintem).
Azzal nincs bajom ha másnak eltérő a véleménye az enyémtől de a hülyeséget engedtessék már meg kijavítani :) -
Negritis #18763 a probléma az hogy a játékról való vitatkozás átment személyeskedésbe és támadásnak van véve minden ami nem feltétlen az
+ az alap "felvetések" igencsak önismétlőek és unalmas monoton sírásnak érződik sokszor
ahogy írod pl nem teljesen rák a meta, de egysíkú
ez nem fog változni, mindig is így volt a különbség annyi hogy most nem jött egy új csoda deck hanem régieket értelmeznek újra
(kivéve a patron)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.19. 10:34:30 -
Zozo0122 #18762 Szó nem volt rólad mint hozzánemértő kötekedősről, de mások tényleg azonnal indítják a támadást ha nem egyező a véleményük valakivel. De oké, próbáljuk ki, nem lesz prédikáció további értesítésig :D -
Negritis #18761 ellenem Medivh jött, nem tetszik a fireblast szal az kimarad
az egyetlen íjász akiért fizetni az Traxi :D (nemtom hogy csak dota lore vagy warcraft-ba is van)
a war,priest,rugó pedig nálam black listen van :D a pala is majdnem :D -
Ja, azt hittem, abból van. Tetszik ez az új játékmód. És látom már az új hősöket is meg lehet venni. Tegnap épp jött ellenem egy Alleria Windrunner. Mondom ez mi a zsák. Tetszik, jók a beszólásai is, de az a Facehunter pakli, amit a srác nyomatott, totál haszontalan volt a Paladinom ellen.
-
Negritis #18759 nem a brawl dobta :D és tbk-t már nyitottam tavaly :D -
A Legendary kivételével koppra ugyanezeket kaptam én is a Brawl-os jutalom boosterből. A Legendary helyett én Leprás gnómot kaptam, állítólag az jobb.
-
Valami ilyesmit kaptál:
Átérzem a fájdalmad bró! Ízirájder öcsém!
-
Negritis #18756 nekem bejött a játékmód, mondjuk kb 1-8at mentem benne és a végére kicsit frusztrált, de én ilyesmit vártam mikor kiszivárogtak bizonyos lapok
-
+1. De ezt most megint azért írta mert jött egy beszólás fölöslegesen az offtopikra. Mert miért nem csinálja meg gondolja mindenki ugyanazt. Én elsuhantam volna fölötte de antiatom full fölöslegesen provokált több embert. Shep beszólt ő is kapott erre írtam én is, zozo meg leírta megint h miért nem egyformán látja mindenki a játékot. Azért teszi ezt többször mert nehéz felfogni -
Előre szólok, hogy nem kötekedni akarok, tökéletesen igazad van.
De baromi unalmas ezt minden nap olvasni. Fárasztó, lehangoló és hosszú távon idegesítő. Tudom, nem kötelező elolvasnom, amit írsz, meg jogod van leírni, stb. De kérlek próbáljuk már ki, hogy nem mondjuk el minden nap ugyanazt a miseszöveget... Van topic, ahol ezt nyugodtan leírhatod, és nem kell attól félned, hogy az olyan ostoba, faragatlan, 'hozzánemértő' emberek, mint én beléd kötnek.
Még egyszer mondom, igazad van, amit leírtál azzal szinte teljesen egyet értek. (A brawl-ba én látok fantáziát, és jobb lesz, de szerintem most inkább csak a hibamentes működésre mentek rá, és jobb lesz az a rész, amikor Te magad válogathatod a lapokat valamilyen megkötéssel. Aztán lehet nem lesz igazam.) -
Nálam ugyan ez az elv. -
Zozo0122 #18752 Játszok én mással is, de most csak erről van szó. Tetszik a koncepció, a tálalás, a design, a lore stb. A játékmenet is. De kiforratlan még és egyre kevésbé jön be, mert nagyon nagy tömeg felé akar nyitni, ezzel persze folyamatosan csökken a játékosbázis átlagintelligenciája. Ez tény. Emiatt a meta olyan ráktengerré alakul (meg persze a telefon/tablet - 5 perc a buszon stb dolgok miatt is), ami legyőzhető, de francnak van kedve állandóan warit,priestet vagy egyéb olyan decket tolni, amivel éppen könnyedén legyőzi. Ha én éppen mondjuk rugóznék, akkor hadd legyen rá lehetőségem eredményesen. Nem kell tökéletes balance, de törekedni kell rá. Ha meg másik TCG-re akar az ember váltani, akkor kell valami hasonló típusú, szerintem hamarosan a Legends képében ezt megkapjuk.
Nincs olyan trend, hogy panaszkodni kell. Emberfüggő. Én mindenről panaszkodok ami nekem nem tetszik, valakinek ezért mindig mondom a véleményemet és sokat vitázom:D Nekem soha semmi nem teljesen jó, mindig van plusz ötletem, stb. Ízlés terén is ilyen vagyok. Nem az elfogadó típus vagyok, na. Ez nem is baj, mindenkinek más a véleménye. Megoldom én a problémát,(előveszem az aggrocountereket) de nem nekem kéne, hanem a Blizznek.
Olyan trend egyébként van, hogy néhányan megpróbálják felülbírálni más véleményét :D Sőt, burkoltan másokat lehülyéznek stb. Ezzel már van baj. Nem feltétlenül az a jó játékos aki csendben tűri azt, hogy:
1, A ranked meta ráktenger, nem is feltétlenül a rák csak a baj, hanem az egyhangúság
2, Kezdenek jönni a csak fizetős tartalmak, ez rossz irányba mutat hosszú távon
3, Az új Brawl nem lett túl jó, legalábbis nagyon amatőr módon kezdődött az első hete, nekem egy összecsapott hülyeségnek tűnik most. Talán jövő héten jobb lesz. persze erre jöhet az érv, hogy legalább van. Van, csak minek - inkább tették volna bele az energiát a balanceba.
-
1Darton1 #18751 Mert ha nem csak mások szórakoztatására játszod azt, hogy ennyire zavar, akkor érdemes lenne inkább valami mást próbálni. Az itteni arány már Naxx óta szinte pont ugyanilyen, szóval nem reménykednék jelentős változásban.
Vagy én vagyok teljesen hülye, és lemaradtam arról a trendről, hogy folyamatosan panaszkodni kell, anélkül, hogy megpróbálnánk megoldani a problémát. -
Zozo0122 #18750 Próbálom most megint élvezni ezt a Brawlt, de Nefaként ha tudsz játszani instawin, ha Ragna vagy akkor meg kínszenvedés :D Röhejesnek tartom, balance 0. Ha minden héten ilyenek lesznek, akkor lehet, hogy temetem a gamet, mert nagyon nem jó irányba halad. :( Az utóbbi időben nem igazán élvezem, így meg nincs értelme. -
Zozo0122 #18749 Nem játszom a Hexet, nem tűnik rossznak, de végül nem kezdtem bele, inkább megvárom az új Magicet, meg persze az Elder Scrolls Legends-et. Nyilván mindben van/lesz aggro, de biztos nem ilyen nagy arányban. -
1Darton1 #18748 Shep csodajátékában és a Hexben is sok az aggro deck? -
Negritis #18747 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Arénázni se lehet, ott meg necropolist nyitná meg. NAXX OUT -
Zozo0122 #18745 Én is megkaptam, repülő szőnyeg hs kártyahátlapból. -
Negritis #18744 sztem az hót más volt :D de lehet tévedek :D -
Zozo0122 #18743 Ja jó, csak azért gondoltam, mert pár hsz-el lentebb még megemlítettél. :D -
Negritis #18742 lol, közbe kaptam vmi hots cuccot mer nyertem 100at?! -
Negritis #18741 rohadtul nem rólad beszéltem :D
a játék lapkészlete a roncstelep, a külső segítség a heartpwn ...
nem az a gond ha valaki magától vagy netről építi a decket hanem mikor tudja hogy a deckje nem alkalmas erre a ladderre de erőlteti és a játék a hibás hogy kevés a sikerélménye
én se másolok 100%ban decket (max kipróbálásra / tesztelésre)
mindig módosítok rajta kicsit mer vannak lapok amiket szeretek és azokat beteszem azok helyett amit nem
mostani handlockomat is kb fejből dobtam össze mer 25 lap kb fix a maradék 5 tech lap meg egyéni
nálam bent van loatheb, soul siphon ami nem common
meg hangulattól függően cserélgetem az ogre brute - ancient watcher duót pl
mondjuk most csak 2 deck van összerakva -
Zozo0122 #18740 Várjál rólam beszélsz aki magától építkezik? Nem szemét deckek azok, csak "mások" mint az átlag + velem a meglepetés ereje is. Azonkívül így rengeteget tanulok a játékról, nem mások ötleteit próbálom továbbfejleszteni. Plusz ha egy híres streamer mond valamit akkor elgondolkodok rajta maximum, de nem tekintem szentírásnak :D Ez más út, mint a netdeckelés, én (nem támadásból) nem érezném a saját győzelmemnek, ha netdeckelt paklival érném el a legendet. Amúgy most nem is akarom elérni, mert nincs időm+nem jön be a nagyon aggro meta és így nincs kedvem játszani egyhuzamban 3-4 meccsnél többet. Rank5-ig biztos elmegyek még így is, hogy vizsgaidőszak van + 40 óra meló egy héten, de lejjebb tuti nem lesz kedv. -
-
Zozo0122 #18738 Elég jó játéknak tűnik, már várom :) Remélem nem lesz nagyon aggro meta. -
antiatom #18737 asszem elég volt mára az internetből
-
Pio #18736 Szerintem 2 hétig 0-24-ben Dwayne "The Rock" Johnson filmeket kell nézni... mondjuk a Fogtündért végtelenítve... :) -
Negritis #18735 kiváncsi lennék hogy ehhez mit és milyen sorrendben kell elfogyasztaíni :D -
Pio #18734 Ha azt nem is, de a legbetegebb HS-el kapcsolatos dolgot simán.
18+, erősen WTF, én szóltam...
"faster than Lance Armstrong running from a piss test" :D -
Negritis #18733 visszatér a pyro-aco-track glitch :D
istenem a de elbakkot időszak volt mikor a fél ladder miracle huntert tolt 3 napig :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.18. 18:06:03 -
mi a franc van a szerverrel? az ellenfél keresése közben kilép és levesz egy csillagot :-( -
Negritis #18731 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ahha... Ok.... Fogalmam sincs mi az anyám kínjáról beszélsz, de legyen meg az örömöd :D -
Negritis #18729 jó lett, de nálam a Xenoblade Chronicles X dec 4 eu viszi a prímet :D -
Ha valaki mutat nekem ennél királyabb dolgot a mai nap folyamán, akkor az vendégem egy guriga kecskesajtra.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.18. 17:36:14