• Zozo0122 #17232
    Na majd én vállalom a bunkó megmondóember szerepét :D Sokat gondolkodtam amúgy ezeken. Arra jutottam, hogy aki rankeden olyan 15 és az alatt tolja aggroval, az már azzal is akar végigmenni a létrán. Az, hogy csak questel/farmol ritka, mert questre ott a casual és nem ront a ranked eredményén, farmolni meg legjobb rank 20-15 között. Következtetés: aki állandóan aggroval tolja az vagy segghülye a control deckekhez, vagy egyszerűen nincs ideje sokat játszani és csak letol egyet a buszon. (és még egy apró réteg bizonyára tényleg csak az aggrot élvezi) Az első lesz a gyakoribb, tekintve ez:

1, Elméleti szinten FTP játék. (but pay to win)
    2, Folyamatosan nő a játékosbázis
    3, Nagyon jó TCG belépőszint a game

Természetes, hogy bevonzza a butákat. Ezekből az jön nekem ki, hogy az a réteg aki full kretén (amúgy meglepően sok ember az, úgy intelligencia szintjén - nagyon durván butítva vagyunk amúgy, bőven elég szétnézni a nagyobb kereskedelmi csatornákon mik mennek főműsoridőben) az próbál a lehető legprimitívebb eszközhöz nyúlni az érvényesülésért. (most nem a kezdőkről bezsélek, ők úgyse jutnak olyan rank 10 alá kezdetben) Na, szóval ezért az aggro imádat, meg persze azért, mert 2015 van, mindneki mindehová rohan, nincs időm decket építeni, jajj netdeckelek és más ötletével felmegyek legendre - király vagyok.

A hunter meg... Már a hero powerje is kárhozatra ítéli ezt a kasztot, mindig is egy jelentős játékosréteg fogja gyűlölni. Ez direkt ilyen, szerintem nem kéne ennyire erősíteni az aggrot, de mindegy. Amúgy arra is rájöttem, hogy alapvetően nem minden hunter bunkó kretén. Sőt, sok normális van, csak megkeseríti őket az, hogy mások utálják amit játszanak. Sokan már oltással kezdik ellenük ha pedig legyőzik őket szintén megy az emote. Én is,oltom őket akár nyerek akár vesztek. Ők meg ugyanezzel reagálnak meg kötélégetéssel, mert biztos frusztráltak lesznek tőle. Tehát nem azt mondom, hogy minden hunter agyhalott, hanem csak azt, hogy az agyhalottak aránya itt a legmagasabb.

Új decket miért nem próbálnak? Hát ugyebár ez nem az a réteg, aki deckeket épít meg kísérletezik, nekik IDDQD kell. Érted. :D