40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Te is jól megmondtad, király vagy, köszi! -
Ezt jól odamondtad. Kicsit viccesnek tartom, hogy gyakorlatilag hetek óta ez megy, hogy köcsög hunterek, leoltom őket jól quote-al, meg szar a meta, meg szar a játék, de akkor tényleg minek játszotok vele? Tény, hogy ezek a face szarok nevetségesek, de pl én is szoktam azzal játszani, mert vicces, hogy hatodik körre köpni nyelni nem tudnak ellene, persze ha ellenem hoznak akkor meg sírva fakadok, de hát ez ilyen, fos ez a meta, alkalmazkodni kell, arra, hogy 1-2 órát elbohóckodjak vele este tökéletesen megfelel így is. Szerintem kicsit túlpörgetitek a témát, ha frusztrál titeket, akkor hagyjátok a picsába, attól, hogy itt a fórumon picsogtok mint a kislányok nem lesz jobb senkinek. (mondjuk én meg minek ugatok bele nyilván, mert csak :D)
Utoljára szerkesztette: csabush, 2015.05.15. 09:54:36 -
Neked sem, hogy ide gyere beszólogatni! -
Na de ez olyan ,hogy a 4 dmg-s holy smite-ra Zetalotnál azóta sincsen magyarázat, úgyhogy akadnak itt hibák bőven, simán lehet, hogy az plosion is bugos, meg az is a baj ,hogy a blizz rengeteg kártyánál elég felületesen fogalmaz. -
Mit össze hisztiznek itt egyesek, senki nem nyom pisztolyt a fejetekhez, hogy ezzel játszatok... -
gyerekek, a szöveg világos:
" Summon a 1/1 Imp for each damage dealt."
azaz: a divine megakadályozza, hogy sebződjön, tehát 0 dmg - 0 imp.
de visszatérve a bugokra: nekem olyan volt mobilon, hogy fiery war axes warriorral nem tudtam megütni a miniont, csak a másik herot.
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.05.15. 09:33:27 -
BlackWolf #17238 Nekem a múltkor (1.5-2 hete) 0 dmg 0 imp . Ettől még most lehet bugos -
Hm, most már én sem tudom akkor mit gondoljak :) -
Eskü nekem is! -
Az ingyen pakli kártyát mikor kapjuk meg? :) -
Olyan zoo jön h ő maga is sac pactet játszik mert annyi a warlock. Ahelyett h észhez térne. Kb 5. Zsinórban zoo élvezem -
De ettől szomorú leszek -
Zozo0122 #17232 Na majd én vállalom a bunkó megmondóember szerepét :D Sokat gondolkodtam amúgy ezeken. Arra jutottam, hogy aki rankeden olyan 15 és az alatt tolja aggroval, az már azzal is akar végigmenni a létrán. Az, hogy csak questel/farmol ritka, mert questre ott a casual és nem ront a ranked eredményén, farmolni meg legjobb rank 20-15 között. Következtetés: aki állandóan aggroval tolja az vagy segghülye a control deckekhez, vagy egyszerűen nincs ideje sokat játszani és csak letol egyet a buszon. (és még egy apró réteg bizonyára tényleg csak az aggrot élvezi) Az első lesz a gyakoribb, tekintve ez:
1, Elméleti szinten FTP játék. (but pay to win)
2, Folyamatosan nő a játékosbázis
3, Nagyon jó TCG belépőszint a game
Természetes, hogy bevonzza a butákat. Ezekből az jön nekem ki, hogy az a réteg aki full kretén (amúgy meglepően sok ember az, úgy intelligencia szintjén - nagyon durván butítva vagyunk amúgy, bőven elég szétnézni a nagyobb kereskedelmi csatornákon mik mennek főműsoridőben) az próbál a lehető legprimitívebb eszközhöz nyúlni az érvényesülésért. (most nem a kezdőkről bezsélek, ők úgyse jutnak olyan rank 10 alá kezdetben) Na, szóval ezért az aggro imádat, meg persze azért, mert 2015 van, mindneki mindehová rohan, nincs időm decket építeni, jajj netdeckelek és más ötletével felmegyek legendre - király vagyok.
A hunter meg... Már a hero powerje is kárhozatra ítéli ezt a kasztot, mindig is egy jelentős játékosréteg fogja gyűlölni. Ez direkt ilyen, szerintem nem kéne ennyire erősíteni az aggrot, de mindegy. Amúgy arra is rájöttem, hogy alapvetően nem minden hunter bunkó kretén. Sőt, sok normális van, csak megkeseríti őket az, hogy mások utálják amit játszanak. Sokan már oltással kezdik ellenük ha pedig legyőzik őket szintén megy az emote. Én is,oltom őket akár nyerek akár vesztek. Ők meg ugyanezzel reagálnak meg kötélégetéssel, mert biztos frusztráltak lesznek tőle. Tehát nem azt mondom, hogy minden hunter agyhalott, hanem csak azt, hogy az agyhalottak aránya itt a legmagasabb.
Új decket miért nem próbálnak? Hát ugyebár ez nem az a réteg, aki deckeket épít meg kísérletezik, nekik IDDQD kell. Érted. :D -
Na erről beszélek és ezek miatt kell nekem/neked is majdnem ugyanazzal játszani, jó, pár lap azért cserélődött, meg most kicsit másabb is paklim és jobbnak is érzem, mert most bármi ellen van esélyem, de a nagy része ugyanaz, mert jobb lenne a lopós paklival nyomni de gyenge a full aggro szarok ellen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.15. 00:02:31 -
Akik am zooval mechmageel meg arcvadásszal meg midhunterrel játszanak azok nem akarnak normális új paklikat csinálni az új lapokbó? Nem értem egyszerűen hogy lehet mechmageel játszani december óta pl. -
Valaki árulja el nekem mi a büdös francot lehet élvezni a foshunterben? Annyira egy hulladék az egész és tele velük a game Nagyon el lett szúrva ez a játék. Midrange hunter, zoo, ezek teljesen rendben vannak de ez a nyomorékság, ezeknek csinálnék egy külön létrát, aztán küszködjenek ott egymással,előbb-utóbb csak rájönne a sok marha ,hogy ez bizony rohadt unalmas és elkezdenének normális paklikkal játszani.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.14. 23:51:56 -
Na ilyen is ritkán van, feladta ellenem egy hunter :D -
Mondom bug van, mert nekem leidézte. -
Hm, ez van ha valaki utánaolvas a dolgoknak, és nem csak ötletelgetni próbálgat mint én. Jogos az észrevétel, biztos, hogy ostoba képet vágtam volna, ha ez a szituáció előjön nekem játék közben.
- If the target is Immune or protected by a Divine Shield, no Imps will be summoned. -
Na, az e havi hátlap a ninjás, végre, valami jó is történik a játékban :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Akkor itt valami bug van, hogy mindenkinek máshogy működik :) -
Amúgy ja div shieldre rádobok bármit, az nulla damage.
Ha egy HP sima lényre még mehet mínuszba
Pl 30 dmg shield slam az kiírja h -29 -
Wikipédiát 4-szer átolvasva, és saját hibáimból tanulva (tekintve hogy az elmúlt 5 napban 250 wint farmoltam Zooval), biztonsággal tudom állítani hogyha az Imp-losiont egy Divine Shield-s célpontra nyomod rá, akkor mindössze annyi fog történni hogy eltűnik a Divine Shield, de egy Imp se fog megidéződni. -
karmacoma #17221 Ez gyorsabb, szebb egyszerűbb. Amiket én leírtam nem mindenki számára jelentenek hátrányt. Ezért is írtam példának az Artifactokat. A játékmenet megváltoztatása nélkül behozható elem, és nagyot dobhatna a játékon. -
Na igen, de az fizetős és nem kazuár, -
Ezen az elven pl az MtG Online-nak kellene a sikeresebbnek lennie ennél a játéknál. Minden elv ezt kellene alátámassza, hiszen összetettebb, és régebbi játék, mint a Hearthstone, sőt anno kártyajátékként az maradt meg, ez meg kihalt. -
1Darton1 #17218 Pont az a lényeg, hogy felhasználóbarát, és az ügyetlen/csóró játékosnak is van esélye nyerni. Hiába van számos versenytársa, ezen a piacon labdába sem tudnak rúgni, mert a célcsoportjuk jóval szűkebb.
Apróbb játékmechanikai változások biztos lesznek, de tuti nem fogják újrapozicionálni. Ha hirtelen elkezdene esni a játékosbázis, amire jelenleg semmi jel nem utal, akkor is számos egyszerű eszköz áll még a rendelkezésükre, hogy stabilizálják.
Szerintem azok az érvek, amelyeket itt a játék ellen fel szoktak hozni, adják a legnagyobb erejét és versenyelőnyét. -
Én is ettől félek ,hogy úgy érzik, jó ez így és szarnak bele, dől a lé a többi meg nem lényeg, csak így előbb-utóbb összedől a vár.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.14. 16:55:54 -
Én nem értem a problémát, szerintem teljesen érthető a működése. -
karmacoma #17215 Hát igen. Annyira leegyszerűsítették a gameplayt, hogy ebből tényleg nehéz szabadulni. Nem csak a lapkijátszás, de a taunt rendszer is gázos. Ha hosszútávra terveznek, bele kell majd nyúlni ebbe, mert iszonyatosan minion alapú a játék. Az aoe-k nem követik az olcsó lények statfejlődését. Egyre több az olcsó és erős 3-4 életes minion, ami már lekaparhatatlan, és mivel nem lehet blokkolókat beállítani mindig jó esélye lesz a korai rushnak, pláne ha vannak olyan jó, nem túl drága finisherek mint a power over és a doomguard. Szerintem idővel be kell majd hozni valami új tényezőt(artifactok például), de félő hogy blizz elégedett a játékosbázissal és a bevételekkel így meghagyja ebben a formában a játékot.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.14. 16:55:01 -
Az impeket kijátszod, azok sebeznek négyet, létrejön a 4 imp, a pajzs viszont megmenti a lényt, ezért az 0-át sebződik. Ettől még az Imp-losion kifejtette hatását, megpróbált 4-et sebezni, az már egy másik történet, hogy ez a pajzs miatt nem sikerült.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.05.14. 16:42:56 -
Volt pajzs, viszont értem már. Tehát az RNG szerint 4 dmg jött ki az Annoy-ra, így hiába döglik meg 3 dmg-től, akkor is 4 dmg után kap impeket.
Aljadék op kártya :-D -
Gabor113 #17212 Ha van pajzs, akkor 0 seb = 0 imp. Ha nincs pajzs, akkor 2-4 imp randomtól függően. Képzeld úgy, mint a mage fireballját, az is 6-ot sebez, függetlenül attól, h a célpontnak 2 vagy 10 hp-ja van. -
Tényleg nem értem, magyarázd el.
1/2 + shield. Imp-losion.
Mit tud az Imp-losion? "Deal 2-4 damage to a minion. Summon a 1/1 Imp for each damage dealt."
2 HP + a pajzs 1 HP = 3 HP. Vagyis 3 DMG!
Hogy lett ebből 4 imp?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.14. 16:27:22 -
Attól, hogy a pajzs levédi, még sebződik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.14. 16:22:49 -
Annoy-o-tron -> Imp-losion -> Akár 4 imp. Ezt sem tudtam.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.14. 16:12:20 -
Zozo0122 #17208 Aranytyúkot tojó tojás. Gyütt belőle a péz, kövi kieg előtt majd jön a nerf, mert tuti kijön egy nagy manaigényű ópé lap helyette, amit vagy megszerzel vagy marad a facehunterezes :D -
Zozo0122 #17207 +inner fire meg shadowflame.:DDD -
Negritis #17206 modnjuk mostanába ha nem fix decket rakok össze hanem magamtól építek akkor kb így néz ki az eleje :
bgh-mct-anti kill bot-boom-emperor :D
aztán hogy mi is legyen -
ugy ugy