Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #16192 Pff ez a játék.
Azok a deckek amiket legjobban élveznék esélytelen a brainhunter ellen. Ezt a szar kasztot öcsém :D Komolyan mondom hajlandó lennék innentől kezdve havi 5000 Ft-ot fizetni, ha kiveszik a játékból Rekszart. Csak ne kelljen már agyhalottakkal játszanom naaaa. :( Miért nem COD-ozik? :D Ott is csak lőjük az ellenfél arcát, néha lerakunk pár aknát csapdának, stb. :D Lefogadom, hogy a játékbeli dühkitöréseim legalább 90%-át ezek okozták nekem, és csak 10%-ot az RNG. De ez még semmi, az olyan eseteknek is legalább 75%-át amikor egy szar meccs után abbahagyom aznapra a játékot. Nézzétek el nekem, de egy TCG nem arról szól, hogy minél kreatívabb és hatékonyabb paklikat állítunk össze a megszerzett lapokból? Itt mit csinál az átlagjátékos? Hú nyitottam egy lapot, megnézem villámgyorsan neten, hogy mit szól hozzá 3 különböző streamer és felmegyek hearthpwnra körülnézni. Törhető? Oké, töröm. Ha meg rankedre vetemedik... megkeresi a legrákosabb paklit és nyomja. A legolcsóbb, legidegesítőbb és legkevesebb észt használó deckjével vergődik rank 15 és 5 között és terjeszti az ebolát. Ha visszamehetnék az időben, akkor nem kezdeném el ezt a játékot. Illetve, talán, még a bétakor. De most már nem akarom abbahagyni, mert már megmutatta sokszor a szépségét is. Mert van az úgy, hogy 3 brainhunter után jön egy kreatív játékos és meglep valami érdekessel. Meg paklinyitásban is mázlista vagyok, kb. minden 2-3-ban van epic lap. Amúgy meg úgy tudom, hogy a WoW-ban van még 2 kaszt, a monk és a deathknight. Na, Rekszart szépen ki lehet baszni, és kárpótlásul berakni ezt a kettőt :DDD Kicsit olyan így ez a játék, mint egy gyönyörű nő, csak hát a bugyijában rejtőzik egy hatalmas...Cobra Shot