40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Mukla nekem nincs meg. -
Negritis #16202 ott nem hősök hanem színek voltak :D
és abból is kombó fajta kvarc-amethyst asszem :D
visszasírom azt a játékot amúgy mert nagoyn fun volt -
csoszi87 #16201 
De legalább nem hunter volt. -
R9, na itt se jártam még :-D -
Negritis #16199 nem tudom tolta-e itt valaki az idézőket, de ott a legundorítóbb deck (ami kb a legdrágább is volt) az turn 1ben túlhúzatta az ellenfelet és nyert :D
a kombó persze akármikor bejöhetett de az volt a lényege hogy már turn1be simán meg volt rá az esély -
Ez pontosan így van. Ettől függetlenül azért küzdök még vele talán pár évet, teljesen jó időkitöltés, ha van éppen szabad 10 percem vagy fél órám melóhelyen. -
Az-az!
Kb. 1 hete volt egy ilyen meccsem... baromi sokáig eltartott, mert gang upot a healbotra nyomta. Megdöglött végül, de rettentő fárasztó volt. -
csoszi87 #16196 A mill szerintem vicces dolog.
Anno yugijó-ba is csináltam 1et, de akkor még nem tudtam, hogy ezt így hívják, csak saját fejből kipattant dolog volt. Kár, hogy csak gép ellen tudtam vele játszani.
HEX-ben is kaptam anyázást, hogy miféle unalmas szar paklival játszok. Nincsenek benne lények... -
junior a bánat. Jund :D
-
:D sajna más tcg is ilyen. magic pl mikor a top 10 ugyanazzal a blue devotion paklival tolta, v másik formátumban a junior midrange
-
1Darton1 #16193 Még farmolom a goldot az utolsó szárnyra, ilyenkor nincs kedvem a roleplayerekhez az egy perces köreikkel. -
Zozo0122 #16192 Pff ez a játék.
Azok a deckek amiket legjobban élveznék esélytelen a brainhunter ellen. Ezt a szar kasztot öcsém :D Komolyan mondom hajlandó lennék innentől kezdve havi 5000 Ft-ot fizetni, ha kiveszik a játékból Rekszart. Csak ne kelljen már agyhalottakkal játszanom naaaa. :( Miért nem COD-ozik? :D Ott is csak lőjük az ellenfél arcát, néha lerakunk pár aknát csapdának, stb. :D Lefogadom, hogy a játékbeli dühkitöréseim legalább 90%-át ezek okozták nekem, és csak 10%-ot az RNG. De ez még semmi, az olyan eseteknek is legalább 75%-át amikor egy szar meccs után abbahagyom aznapra a játékot. Nézzétek el nekem, de egy TCG nem arról szól, hogy minél kreatívabb és hatékonyabb paklikat állítunk össze a megszerzett lapokból? Itt mit csinál az átlagjátékos? Hú nyitottam egy lapot, megnézem villámgyorsan neten, hogy mit szól hozzá 3 különböző streamer és felmegyek hearthpwnra körülnézni. Törhető? Oké, töröm. Ha meg rankedre vetemedik... megkeresi a legrákosabb paklit és nyomja. A legolcsóbb, legidegesítőbb és legkevesebb észt használó deckjével vergődik rank 15 és 5 között és terjeszti az ebolát. Ha visszamehetnék az időben, akkor nem kezdeném el ezt a játékot. Illetve, talán, még a bétakor. De most már nem akarom abbahagyni, mert már megmutatta sokszor a szépségét is. Mert van az úgy, hogy 3 brainhunter után jön egy kreatív játékos és meglep valami érdekessel. Meg paklinyitásban is mázlista vagyok, kb. minden 2-3-ban van epic lap. Amúgy meg úgy tudom, hogy a WoW-ban van még 2 kaszt, a monk és a deathknight. Na, Rekszart szépen ki lehet baszni, és kárpótlásul berakni ezt a kettőt :DDD Kicsit olyan így ez a játék, mint egy gyönyörű nő, csak hát a bugyijában rejtőzik egy hatalmas...Cobra Shot
-
:) -
Sheppel mentünk 2 meccset, poén! -
Sokkal jobb, volt, mint a ranked :) -
Ilyen tournament kéne -
Veled nyilván nem is! :) -
Zozo0122 #16186 Há jóvan, de ahhoz az kő, hogy közel azonos lapkészlete legyen a két játékosnak, különben az úgy igazságmentes :D -
Negritis #16185 ööö, nem :D -
Zozo0122 #16184 Tessék, ez menő most. Rankeden amúgy full életképtelen deck, nem nehéz megverni, tanulmányozd át és figyelj legközelebb :) Esetleg írj chaten ha találkozol a következővel és spectatelek, együtt megpróbáljuk lenyomni. :DD
itt a deck -
Én majd olyat szeretnék játszani valakivel, hogy választunk egy hőst de nem rakunk be lapokat, hanem kitöltetjük a géppel automatikusan. -
Malarki #16182 Megvan még az a pakli? Megnézném hogy mik vannak benne. Vagy erre milyen néven kel rákeresni?
Amúgy legközelebb is ugyan úgy be*szopnám, mert eszembe se jutnak hogy vannak ilyen elmebeteg állatok akik erre játszanak rá :D -
imikszde00 #16181 Gratula. Ellenem most jött egy mill rugó. Éppen handlockozom, az egy doomguard amit tettem bele nagyon sokat segített :) -
Azért mert egyszer kikaptál ellene nem erős.:D Elsőre igen, levert a meglepetés erejével, de ha lenne rematch, már figyelnél arra, hogy ne legyen tele a kezed.. javárj vanish
Semmi igazad van. Én voltam az 500 win elkövetője, elnézésed kérem!:D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.04.28. 21:30:54 -
Negritis #16179 control wari vs cancer a 30 minion of 2 or less :D
nincs esélyem de szépen tudok pakolni :D -
:D Trolled -
Malarki #16177 Hát de ez mi? :D Ilyen nincs, be kellene tiltani :D Ráadásul folyamatosan 2-3 HP választotta el a lethaltől. Komolyan mondom, így még semmi nem húzott fel ebben a játékban. -
imikszde00 #16176 Ez csak természetes :)
Kár,hogy nem lehet chatbe kártyát linkelni :) -
Zozo0122 #16175 Ez egy mill rugó deck volt, nagyon poén vele tolni, de nagyon skilles pakli, rankedre nem is igazán jó, mert amúgy könnyen legyőzhető :) Találkozhatsz még néha milldruiddal meg nagyon ritkán millwarriorral is. Ezeknek az a lényege, hogy elégeted az ellenfél lapjait, hogy ne tudjon mivel megverni, aztán mikor neki már fatigue van te még vígan eléldegélsz :D Én pl. az új kiegből 2 heroic bosst is millrugóval győztem le :) De van itt köztünk a fórumon olyan, aki nemrég érte el millrugóval az 500 rugó wint :) -
Malarki #16174 Úr isten, mit láttam most, Rugó volt, vagy én nem tudom mi.
Kirakta a Grimscale oracle-t egyszer, meg még egyszer, aztán Gang Up-ot nyomott rá, aztán még kirakta vagy százszor, vagy 4 kör alatt felhúztam az egész paklimat, a fele el is égett mert e kezembe sem fért el, ő meg szintén kirakott egy healbotot, meg még egyet, aztán arra is gang up, onnantól kb. minden körben kirakott egyet, így maradt élete bőven hiába ütöttem, amiket kiraktam azokat meg vagy leszedte vagy visszaküldte a kezembe, úgyhogy vagy 20 kör alatt szépen elfogyott a kezem is, a paklim is meg az életem is. Hátezmegmiarosseb? -
csoszi87 #16173 Azért arany Doomsayer elég jól néz ki.
Köszönöm WannaPr0d. -
karmacoma #16172 Feldobtam pwn-re is. Kíváncsi vagyok a népek mit szólnak hozzá. Én személy szerint imádnám, ha lenne ilyesmi. A ranked iszonyatosan nem jön be. -
szerintem 3 winért ha megemelik 20g-ra az elég is lenne.
ami mód jöhet az vmi mini tournament, v a 2v2 -
Az tényleg nem lenne rossz, hogy valamilyen dust vagy gold "áldozat" fejében adott időre tilthatsz egyetlen kasztot. -
Negritis #16169 az a baj amúgy hogy "just online" játék de túl lassan történnek a dolgok benne
és nincs kihasználva az hogy online, jóval több pvp játékmód lehetne -
Így igaz!
Én viszont baromira nem szeretem, ha egy 20 perces meccs utáni csillagom azért bukom el 2 perc alatt, mert ezek mindenhol ott vannak.
Ok, tudomásul lett véve, hogy kell az aggro, mert a kezdők... de egy kezdőnek mi keresnivalója van R10 alatt? Már pedig ott is ott vannak.
Nem sirám, elfogadtam már rég, hogy jelen vannak csak fárasztó, hogy leülök egy órára játszani és a meccseim simán 60%-a abból áll, hogy na ki gyorsul le kit, és kit áld meg az rng erre alkalmas laposztással. Ehhez aztán kell tudás, meg skill mondhatom -.- -
karmacoma #16167 Ez is jó ötlet. Nekem az ugrott be, hogy King of the Hill mód.
Level 1: Nyerj 2 különböző hőssel 3-3 meccset, 1 classt banolhatsz. reward 50 gold
Level 2: 2 hős 5-5 meccs 1 ban 100 gold
Level 3: 3 hős 3-3 meccs 2 ban 150 gold
Level 4: 3 hős 5-5 meccs 2 ban 200 gold
Level 5: 4 hős 3-3 meccs 3 ban 250 gold
Level 6: 4 hős 5-5 meccs 3 ban 300 gold
Ezután bejutsz a King of the hill arénába: 1 ban, 5 hőssel kell nyerni 1-1 meccset, és akkor kapsz 50 aranyat és 1 pontot. Online követhető leaderboard a győzelmek számával, hónap végén jutalmak a top játékosoknak.
Ez szerintem segítené a kezdőket, mert pár száz aranyat össze tudnának gyűjteni minden hónapban, motiválna mindenkit, hogy új classokat próbálgasson, valamint kicsit kevésbé lenne üres grind mint a ranked. Lehetne vezetni központi statisztikát, ki milyen classal mennyire volt eredményes. És még egy csomó lehetőséget nyitna ki.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.28. 17:46:36 -
Negritis #16166 nincs univerzális deck, ha mégis azok pont az aggrok mert 50% körüli winrate kijön azzal pedig idő kérdése a legend
de pl ha sok handlock van mondjuk rnak 4en a priest sose jut át rajtuk kb innentől bukott az ötleted
viszont "mini" tourokat támogathatna a rendszer hogy mondjuk 8 ember nevez egy mini tornára mint ahogy pl 8 ember leül egy poker asztalhoz
ott sorsolás és bo3 :D
persze most is vannak ilyenek, viszont ez "random" lenne hogy adott rankon kit kapsz
beugró lenne mondjuk 150g és kapsz 1 paklit + helyezés szerint egyéb jutalom
felrázná a dolgokat sztem
sőt lehetne "bonyolítani" is azzal hogy premade deckek is lennének nem feltétlen sajátok
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.28. 17:03:03 -
Kiváló ötlet, így a már amúgy is unalmas játékot még unalmasabbá tennéd :D -
Ja tényleg... Csak kicsit lenne stagnáló a meta :D