Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mi történt, pappal megvertem egy zoo-t és egy aggro huntert... JA VÁRJ!!! csak nem nerfelve lett az undertaker.. DE 😄 😄 annyira jó érzés volt..
meccs végén helyre állt 😄
amúgy épp ide írtam mikor sikerült összehozni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
bebuggolthatott mintha szélrevitted volna az egeret a baloldali eseménycsíkra. próbálj ott egerezni hátha visszaáll. ha nem akkor restart
casualbe mókázok, erre most találkoztam egy echo-cant be targeted minionok + wyrm - andonidas
handlockal simán verem, de érdekes koncepció

+elszürkült a képernyőm, ez mi? 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.30. 10:17:30

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Bazz én meg összekevertem az ancient of war-al, azért írtam neki bgh-t...
Lore. A legjobb epic. A BGH most fontos, de a lore nagyon erős és mindenképpen kettő kell a druidba szerintem. Túl gyakran futsz ki a lapokból, ha van inervate és WG. ha csak egy Loreod van akkor onnan ima, míg kettőből egy szinte biztosan feljön.
Shep
Ja akkor valaki felelevenítette, mondjuk ha nincs nála folyamatosan ami kell akkor nem sok mindent ér, de hát ott volt mikor kellett minden.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
nem új. a lényeg h mindent szedj le és húzz bele a golem-powerover-faceless combóba, a többi kb csak heal meg leszedés h kihúzd addig. asszem leeroyyal volt régen ez a deck megcsinálva.
én kb hagyom a hónapra a rankedet. megtartom a r5-öt most elődugja az orrát az összes handlockfan, ugyh megyek sírni az ágyba 😄 (holnap összedobom a handlockot 😄)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.29. 22:58:43
Shep
Az amúgy valami netdeck, új fejlesztésű mindent ütő warlock?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na mára befejeztem mert már én szégyellem magam ,hogy a korábban említett érdekes decket kivéve mindenkit levertem így már csak 14 kell 😊

dave9004
uccsó kettőn kivül mind fos szerintem

más: én azért kapok ki a handlocktól, mert a retkes healbotját doomguarddá változtatja a recomboval így leszedte Boomomat...
Devv
Én is kérdeznék: melyik 2 epicemet törjem be, akarok egy quartermastert. A többi dust már megvan.

minimage
sámános murloc
kidnapper
earth elemental (de ez tetszik)
anestors call
Ó az ellenem is volt, csak néztem mi ez. A 1 hps Sludge Belcheremet recombulatorral átalakítottam mondom jó lesz így, következő körben arcane golem, power overwhelming és faceless manipulator kombóval meg is ölt 😄 Még ezelőtt a kör előtt 2 darab Twisting nethert is elnyomott. Csak néztem, hogy ez mi ez 😄
Shep
Öcsém milyen pakli vert el. Valami öszvér zoo, handlock akármi volt, még twisting nether is volt benne, arcane golem, meg minden szar, mintha valaki megfogta volna és random bedobált volna lapokat egy pakliba.

Shep
Hunterrel még nem találkoztam de még csak undertakerrel sem 😊 Milyen meglepő.

dave9004
na nézzük mi maradt a nerf után
Devv
Itt a peccs.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.01.29. 20:49:35
Devv
Én azt mondom BGH. Csak ki ne bontsd utána...
Muklát tuti nem, az akkora tempo nekem, hogy szinte mindig végig én vezetek 😊 Nem gondoltam volna, hogy ennyire be fog válni a druidba 😄 Aggro ellen is jó, egy skill commandot rögtön kihoz, és se a mechmage, se a zoo nem meri fennhagyni.
Végre nerfelik az undertakert! Elég vicces amúgy, van aki úgy látja túl későn jön a nerf, van aki szerint pedig a közösség sírása miatt változik a statja <#vigyor2> Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy vártak a Blizzardnál. Vártak, hátha megoldja a meta a problémát, de a GvG csak rontott a helyzeten, ezután már kellett a nerf. dr. Boom lehet pont nem lesz nerfelve, legyen akármennyire jó, mert látszik, a a meta megoldja a lapot, mindenki pakol bgh-t, erre válaszul sokan nem játsszák már boomot. Ilyen egyszerű az egész. Az undertaker viszont túl olcsó lap, amire sokszor nincs hatékony megoldás, mostantól gyakorlatilag egy 1 manás micro machine lesz, ami még mindig baromi jó, nem hinném, hogy kikopna a játékból, az early gamet még mindig meg lehet nyerni vele.
Lore, sokan próbálnak BGH "ellen" játszani mostanában
ezét lett népszerű Sneed Old Shredder

dave9004
elbontod muklát, meg is van mindkettő. v oversparkot
Tinman
Nekem majdnem 800 de kotlok rajta, nem merek semmit legyártani, mondván mi van, ha következő nyitáskor megnyerem? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Van 400 fölös dustom. Egyelőre a druid paklimmal tervezek. Mit kéne craftolni? BGH vagy második Ancient of Lore?
Nem degradáló jelzőként írtam 😊
igen, és én még sem birom 😄
mondjuk én alkalmazott matematikusként végeztem 😛

Day9 egy jelenség US WCG starcraft fanként kezdte a pályát. De rájött hogy ahhoz fehér ember kevés genetikailag, hogy a koreaiakkal hosszabb távon ujjat húzzon. Évekig profi esport kommentátor volt és asszem' az is még. Kiváló elemző, amit az elméleti matematikus végzettsége igazol is, ez utóbbival járulékosan kellő kreténség párosul a jelleméhez. 😄
sztem is UT nélkül kiesik a webspinner a pixsiből, főleg mert a heropowerek nagy része könnyen megoldja, így ha nem turn1be rakod ki kb semmi haszna, max tényleg az hogy skill command kombó, de arra nem sokkal drágább a creeper és annak van "értéke" is
mondjuk én várom hogy így visszatér röfi megint 😄

Pók nem is tudom megmarad-e, mert annál erősen bejátszott az olcsó dr faktor is. Beastnek beast, de én akkor már raknék be dupla silence-előt. Az fájt a legjobban webspinnerből ellenfélként. Olcsó kill command aktivátor, és ha visszatérnek a charge-os hunterek, akkor nagy előny lehet tauntok vagy Sylvanas ellen. .
Mephike
"brutálisan nagy az esélye, hogy nagyon nagy értéket nyersz a webspinnerből" Rossz a megfogalmazás: Van esélye, hogy jó beastet kapjál. Értéket nem nyersz a dolgon, mert lapot adsz lapért (tekintsünk el attól, hogy az 1-es attackja miatt képes leütni másik lényt, ez nem túl gyakori), kifizeted a pók árát is és aki kell fizetned a a kapott beast árát is. Nincs lapelőny, és bár bővül a decked 32 lapra, ez itt inkább hátrány, mert ne Te választod ki, hogy mire bővüljön. A pókot azért szeretjük, mert mert 1 maás beast, és beastet ad, azt meg szereti a kill command. Ennyi, nem kell többet látni mögé.
Ahogy azt karmacoma is írta a mad scientist sokkal tápabb lap, az ingyen kitesz egy secretet (2-3 mana nyereség), és általában tradel valamivel. Hidd el, ez jobban fáj neked, mint a pók.

Shep
Be is alázott egy hunter, nem jöttek a botok, nem tudtam gyógyulni ő meg le kommandózott 😊 Igaz a 2 molten még mindig nagyon hiányzik a pakliból.Na de 5 győzelem meglett, majd mehet tovább a priest 😞
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.29. 15:11:45

Nem. Az égő az lenne, ha csak zooval menne 😄 A handlock kemény pakli.
Shep
Ezt találtam, tegnap rakták fel http://www.hearthpwn.com/decks/169859-legend-holy-4000-deck-guide Ahogy nézem ugyanaz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.29. 14:55:16

Nem tudom, hogy ezt megtaláltad-e. Day9 talán a legszórakoztatóbb streamer, nagyon jól és pörgősen játszik, illetve imád extrém deckekkel szórakozni.

Shep
Az égő ha handlockkal jobban megy, mint zoo-val?

Devv
Na elértem a rank12-őt. Hunterral. Undertaker nélkül, mert az nem jött fel. <#idiota>
Shep
Megtaláltam.

Shep
Kár, hogy nekem mindig papagájt, meg 3/2-es dinót ad, na meg néha néha highmane-t. Na jó egyszer kaptam belőle muklát. Mondjuk a kedvencem az volt mikor a lejátszott pók visszaadott egy másik pókot ami szintén pókot adott.

Shep
Igen.

Shep
Fent van valahol neten?

Öcsém minden idióta a kolentó féle nyomorékságot játssza.

Nagy kár 😄 Pedig a play Koininervétmukla lett volna megint 😄 Ez a deck neve mától 😄
Illidan ítélete szerint nem vagy méltó, így nem állhatsz ki😄

Amikor elindul a játék és azonnal felrobban mindkét hős és döntetlen, akkor mivan? Megszakadt a kapcsolat?
Tegnap láttam Day9-nál egy nagyon szórakoztató és hatékony priest mech decket. Holy 4000-nek hívják, és talán egy ehhez hasonló lesz a priest jövője undertaker nélkül.

Hmm. Mukla nagyon jó, druidba legalábbis. 10 meccsből 8-on legalább hatalmas tempo, ha meg ki tudom rakni első körben innervatel, akkor az well played. Most vertem el egy papot szinte csak vele, 6. körben halott volt. 😄
Annyit azert vegyel figyelembe, hogy neha meg is szivathat, szoval azert az 5-6 tulzas, de egyetertunk, eros lap.
Én anno sámánnal mindig toltam rá az earthshockot, ha nem volt ut nyitás, bár a secretes 2/2-re szívesebben csináltam. Utóbbi egyébként op-bb mint az ut. 2 mana 2/2+laphúzás és kijátszás. Ez kb 5 mana érték hunternél, 6 Mage-nél.
Webspinner az egyik legerősebb lap a játékban. Nézzétek meg a 40 beastet amit adhat. Itt

Na? Mennyi rossz ezekből? Kb úgy 8 olyan lap van köztük amivel nem jársz annyira jól, de még így is, brutálisan nagy az esélye, hogy nagyon nagy értéket nyersz a webspinnerből, ráadásul kettőből még nagyobbat. Ha parrot jön belőle, az tényleg nem nagy ügy, de ennél legtöbbször jóval durvább dolgok történnek. 😄 Ráadásul 2 teljesen ingyen lap a pakliba, akárhogy is nézzük, egy hunter deck átlagban 32 lapos, kivéve ha silencelsz egy webspinnert...de ki csinál olyat?😄
Tinman
A mech mage az nekem is gyengém egyelőre... többször veszítek ellenük, mint nyerek, de majd ha bővebb lap választékom lesz megoldom ezt is jobb win rate-re.

A webspinner kapcsolatban egyetértek! Malorne-t 1x adott csak, King Krush-t talán 2-3x, a többi átlagos, ritkán csikin' is befigyel :-D

Azt viszont én is aláírom, hogy a random az néha nagyon nem annak tűnik és nem azért mert jaj nem azt kapom amit szeretnék, hanem egyszerűen a valószínűségszámításnak totálisan ellene megy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Akkor itt különbözünk. Nekem fontos, hogy jól szórakozzak, az meg eléggé bajosan van meg úgy, ha a 6. körben robbantom az ellenfél arcát. Én is tudnék aggro dekkeket összeszórni, annyira azért vannak már korrekt lapjaim, de sokkal jobban szeretem a taktikus és emiatt gyakran elhúzódó meccseket. Ma rankeden (16-on volt) egy másik priest ellen volt egy ilyenem (priest-el mentem én is)... sokat gondolkodtam rajta és ott cseszte el, hogy copy-paste netdekkel jött. Jól játszott, de minden körben tudtam, hogy mit fog tenni, nekem meg mivel egyedi dekkem van, így egyre inkább éreztem a tehetetlenségét, fogalma sem volt mi a célom, mit akarok, mi az irány, mi csali és mi valós veszély. El is vérzett, de tök jó meccs volt és akkor is tök jó lett volna, ha veszítek, mert jól játszott!

Hunter ellen sem vagyok rossz nem ez a panaszom, inkább ahogy írtam a kínosan sok negatívan viselkedő hunter. Nem azzal van a bajom, hogy arcra megy, hanem amit közben, vagy utána művel. Nem általánosítok, én úgy tapasztalom, hogy a netdekkelős hunterek közül sok nem tud viselkedni.