Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #15706 Nálam a lapjárással nincs gond, meg az aggro legyőzésével sem...egyszerűen az a baj, hogy számomra élvezhetetlen a harc ellenük. Tegyük fel 20 percet küzdök egy control warriorral és örülök, hogy végül lenyomom és kapok ugye egy csillagot. Élvezetes csata volt, sokat gondolkodtam, a végén ő is jelzi, hogy well played, tetszett neki, jók voltunk mindketten. Következő meccsen jön a hunter, a paklija 1/5-e dustban az enyémnek, mégis lenyom mondjuk 8 kör alatt és bukom a csillagomat, amiért megküzdöttem. Ráadásul az előző küzdelmet akkor is élvezem, ha vesztek, az utóbbit viszont még akkor sem, ha nyerek. Akkor csak fellélegzek, hogy na egy letudva, de biztos, hogy 3 meccsen belül jön még egy...az nem kihívás, ha az idővel versenyzel. Utálom, ha valami időre megy, ez pedig arra megy - húzd fel a megfelelő lapokat időben, vagy rekt. Nekem az tetszik, ha ésszel felül tudok kerekedni, megtartani az előnyt és végül győzni. Minél jobban elhúzódik annál jobb, felőlem egy órát is harcolnék egy ellenfél ellen, de a végén érezzem, hogy megtettem mindent, akár nyerek akár vesztek. Hunter ellen a lapjaim 2/3-át kijátszani se tudom. :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.19. 03:19:02