40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Vannak illetők akik meg azon hisztiznek ,hogy mások hisztiznek. -
Negritis #15721 én is elfogadom őket :D
van pár "hangadó" aki azon hisztizik hogy tele van a játék velük, de ezzel nehéz mit csinálni
valaki nem akar segíteni nekem is a "kukkolásban" ? :D -
Mondom, hogy gyere IW-zni :) -
DonPedro22 #15719 Van köztetek olyan akit felvehetek friendnek? gondolom ti is kaptatok már olyan napit, hogy nézd meg megfigyelő módban ahogy egy barátod nyer és jutalom egy pakli. Privibe is írhatjátok ha nem publikus, előre is köszi -
hawkie22 #15718 Így jár az, aki arcra megy board control helyett. :D -
hawkie22 #15717 Azért amikor Zoolock ellen sámánnal az 5. körben már lethalt nyomsz, az üdítö. :) -
Golden Oasis Snapjaw
Annyira gagyi, hogy már aranyos.
-
imikszde00 #15715 De egy deck ellen nem eri meg berendezkedni. Nem fogok betenni 2 kezant a hunterek miatt.
Engem az szomorit el, hogy ilyen hunterek miatt nem lehet tolni jo paklikkal. Vagyis lehet, de eredmenytelenul. :)
-
Pio #15714 Szerintem kifejezetten élvezetes aggro ellen játszani, olyan jó érzés keresztülhúzni a számításait. :)
Amúgy egyszerűen priestet kell vinni, ha sok az aggro 1-2 Kezan Mysticcel és garantált 60+%os winráta.
Amit Muhi írt az nagyon, nagyon igaz, pontosan tudod, hogy mit fog csinálni ezért totál jól lehet tervezni ellene. Hihetetlen módon össze lehet zavarni facehuntert, ha druidnál a druid of the claw cicában megy ki, azt se tudja, mitévő legyen, folytatja az öreg iskolát, face-face-face, aztán azon kapja magát, hogy neki hamarabb fogyott el a HPja.
Alapszabály, hogy facehunter ellen nem szabad tartalékolni és általában nem érdemes defenzíven játszani - le kell versenyezni őket, ami történetesen nem is olyan nehéz, mert a charge-olós lények vanilla value-ja nagyon, nagyon alacsony.
Szerintem amúgy a mechmage-re sokkal inkább ráférne a nerf, régen a zoo-ra mondták, hogy ha jól curve-öl semmi esélyed ellene, na ez a mechmage-re sokszorosan igaz és míg a zoot ha megfogtad turn 6-7 körül akkor mehetett is a well played, itt elcsattan 1-2 fireball és ugyan úgy nyer.
Egy dolog miatt zavar az, hogy jelenleg ilyen erősek az aggro deckek, mégpedig az, hogy a versenyek sokkal színvonaltalanabbak lettek. Régen egy átlagos versenyes BO5 4-5 rettentő epikus, hosszú control észjátékot jelentett, most meg alig van matchup, amiben legalább az egyik oldal ne lenne aggrodeck és nézni szerintem messze nem olyan élvezetes ezeket a meccseket, mint a control vs control meccseket.
Szerencsére azért vannak páran, akik nem álltak be a cancerbe a nagy nevek közül és szinte sose visznek aggrot. -
én se bánom az aggrot. amivel nagy bajom van, az a RNG faktor. -
+1 -
Zozo0122 #15711 Én is 2 napja dragon palát tesztelgetek, ma lett meg a level 60 paladin. A faerie dragon azért jó, mert:
1, Dragon, tehát szinergia a BRtechhel, simán lehet rá mulliganelni is.
2, Consort után ingyen kirakod, ha nincs nálad épp nagy sárkány.
3, Muszáj vele tradelnie az ellenfélnek, mechmage különösen gyenge rá.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.19. 04:18:02 -
karmacoma #15710 Én se nagyon akartam belepakolni, de kellett még sárkány, nem akartam 2 Twilight Drake-et(Pala szerintem nem akkora lapgyűjtögető, hogy nagy vaule legyen), és early gameben gyakran jól jött. Főleg Mage-ek ellen, ahol így el tudod dönteni durability vagy 3 seb kell inkább. Nem tudja lepingelni/frosboltozni, és így lehet trade-elni a kis fagyasztógecivel vagy Warperrel. Ha lesz Hungry akkor kiszedem. -
Tetszik a paklid, bár én sose értettem hogy a Faerie Dragon miért jó a Dragon Palába. Azon túl hogy benne van a nevében hogy Dragon, úgy érzem nem tesz túl sokat hozzá a paklihoz, akkor már inkább legyen helyette Owl. -
karmacoma #15708 Játszottam most vagy 10-15 meccset sárkányos paladinnal, hogy megnézzem mire számítsak, ha lesz pár értelmes sárkány is. Fura módon még így magasra curve-olva, is agro és tempo deckek ellen volt nagyon jó. 5-ből 4 huntert legyorsultam(Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kettő inkább midrange volt). Az új demonzoolockból 2/1 lett meg. Mondjuk az egyik olyan kezdést és follow up-ot kapott, hogy inkább lottóznia kellett volna a héten nem HS-ezni. A Freezmage-ek elpusztítottak. 3ból 1 lett meg, de az valami hiányos wannabe pakli volt, a default freeze ellen a legkisebb esély sincs.
Nincs benne nagy sárkány de a Consort így is nagyon jó, ha gyorsan kell újjáépíteni a boardot, vagy kell egy Azúr-Consec kombó. Rend is nyert 2-3 meccset. Emperor ellen elég fasza, mert ami manát nyer azt rá is költi, hogy lekapja a 8 sebet az asztalról. Ragnaros-Boom clear után jött 2 insta concede. Még mindig nem vagyok meggyőzve, hogy benne hagyom ha jön a hungry dragon meg a corruptorok, de pl barátnőm hiányos deckjébe jól fog jönni, míg nem esik neki BGH. Sajnos túl sok agro jött, így kontrol ellen nem sikerült túl sokat tesztelgetni, de jelenlegi állapotában inkább underdognak tűnik a jobb metadeckek ellen. 2 hét múlva kiderül. Az biztos, hogy baromi nagy fun(Főleg mert új dolog), és kell némi előre tervezés a sárkányos kölcsönhatások miatt. -
Lehet hogy én azért élvezem a Hunter ellen a játékot, mert nekem az a felfogásom, hogyha vesztek akkor az inkább legyen gyors, essek rajta túl gyorsan, minthogy egy 20 perces kontrol matchup után vesztesként álljak fel az asztaltól. -
Zozo0122 #15706 Nálam a lapjárással nincs gond, meg az aggro legyőzésével sem...egyszerűen az a baj, hogy számomra élvezhetetlen a harc ellenük. Tegyük fel 20 percet küzdök egy control warriorral és örülök, hogy végül lenyomom és kapok ugye egy csillagot. Élvezetes csata volt, sokat gondolkodtam, a végén ő is jelzi, hogy well played, tetszett neki, jók voltunk mindketten. Következő meccsen jön a hunter, a paklija 1/5-e dustban az enyémnek, mégis lenyom mondjuk 8 kör alatt és bukom a csillagomat, amiért megküzdöttem. Ráadásul az előző küzdelmet akkor is élvezem, ha vesztek, az utóbbit viszont még akkor sem, ha nyerek. Akkor csak fellélegzek, hogy na egy letudva, de biztos, hogy 3 meccsen belül jön még egy...az nem kihívás, ha az idővel versenyzel. Utálom, ha valami időre megy, ez pedig arra megy - húzd fel a megfelelő lapokat időben, vagy rekt. Nekem az tetszik, ha ésszel felül tudok kerekedni, megtartani az előnyt és végül győzni. Minél jobban elhúzódik annál jobb, felőlem egy órát is harcolnék egy ellenfél ellen, de a végén érezzem, hogy megtettem mindent, akár nyerek akár vesztek. Hunter ellen a lapjaim 2/3-át kijátszani se tudom. :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.19. 03:19:02 -
Szerintem ezen fórum egyetlen tagja vagyok, aki nem undorral tekint az aggro paklikra, őszintén szólva én ellenük élvezem a legjobban a játékot. Élvezem hogy pontosan tudom hogy mit fog csinálni az ellenfél (mivel kevés a választási lehetősége), élvezem hogy elég 2-3 körrel előre gondolkodnom, és nem azt kell számolnom, hogyha most elnyomom a Shield Slamet, akkor 38 körrel később mivel fogom leszedni Yserat, élvezem, hogy ezek általában mindig rohadt egyszerű matchupok, mert tényleg ez egy DPS verseny, élvezem, hogy amikor én játszok ezekkel a paklikkal, és nyerek, akkor sorra jön mindenki sírni, hogy jajj uramisten milyen egy unskill paklit játszok, amikor elég lett volna megszámolni hogy egy 2 lapos kombóval mennyit tudok sebezni, és erre mondjuk nem egy Injured blademastert kellett volna kirakni válaszul, hanem csak healelni kellett volna.
Én azt mondom, hogy maradjon hogy maradjon a facehunter, engem nem zavar, könnyű kiismerni, könnyű észrevenni ha valami hibát ejtettél, és könnyű ezt a kövi meccsen korrigálni. A több győzelmet is arattam már úgy ezek ellen a paklik ellen hogy egyetlen egyet sem healeltem magamra, egyszerűen csak le kell gyorsulni őket, és mostani metában nem nehéz strapabíró earlygamet kipakolni az asztalra, hála Chow-nak és barátainak, mint pl. Shielded minibot, Innervate, Muster, Mana Wyrm, Voidwalker vagy éppenséggel Armorsmith. (És ne jöjjön senki azzal hogy ezek a lapok sosincsenek ott a kezében, mert akkor vagy én vagyok rohadt mázlista, hogy az esetek több mint felében ki tudok pakolni early gamet, bármilyen paklival amivel játszom, vagy valami gond van a nagy számok törvényével). -
Zozo0122 #15704 Fohász a Blizzardhoz. Szigorúan magánvélemény 
Könyörgöm, egyszer jöjjön el az a meta, amikor nem a tetves aggro deckek ellen kell felépíteni a fél paklit, és a meccsek több mint 50%-a semmi élvezetet nyújtó verseny legyen az idővel. Ezt szeretném hosszú távon ettől a játéktól. Halálba nerfeltek deckeket, de pl. az undor tetejével ami a facehunter semmit nem tesznek. Hello Blizzard, a kezdetek óta top pakli, mégis igazán komoly nerfet nem kapott. Oké lehet dobálózni a keselyűvel meg az ándörtékerrel, na és beraktak helyette mást, folyamatosan változik, de a magja ugyanaz. Klikkelj az ellenfél arcára, ha taunt van semlegesítsd és üss arcra továbbra is. Fantasztikus interaktív játékélmény. A GTA 5 nem ennyire sokoldalú öcsém. Minden TCG-ben van aggro, ezt aláírom, de egyikben sincs még csak közel ennyire undorító sem mint ez. Ez az amit igazán sajnálok, ha nem lenne lehetőség a facehunterre, akkor elviselném a mechmaget meg a többi hasonlót, csak ezt az egyet ne kelljen már...unalmas,frusztráló és tudod, hogy amíg csak játszol a játékkal sosem szabadulsz tőle. Hozzáteszem, ebben a hónapban is a winrátám ellenük több mint 60%, de attól még elfog a gyomorgörcs ha szembejön egy, és tudom, hogy rohadtul nem lesz élvezetes az a 10 perc (sosincs már 5-6 körös meccs, annál felkészültebb vagyok ellenük, ha nyernek akkor topdeckből, ami persze általános náluk, tekintve, hogy majdnem minden lappal tud azonnal arcra sebezni) amit eltöltünk egymással, konkrétan időt rabol tőlem. Olyan ez a facehunter mint egy csaj, akit egyszer megdugtál (értsd: kipróbáltad a facehuntert és szar volt) és aztán kísért, nem hagy békén, mindig mindenhol ott van. Küzdesz egy epikusat egy warival, druiddal vagy palával, esetleg warlockkal (nem zoo, az is takony egy deck, de még mindig okosabb és temposabb mint a face) aztán jön a hunter, hogy ellopja tőled a nehezen megszerzett csillagodat. Indul a stopper, húha, vajon feljön e a healbot meg a fegyver :D Ha meg nem jön fel, akkor ez van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.19. 01:48:05 -
Az oroszok rohadtul unatkoztak már megint?
A franc tudja de egyre kevésbé érdekel már a játék. Asszem az IW érdekesebb. -
StrikeFor #15702 -
Na már minden idiótának van Yseraja, úgy tűnik a zsugormesternek helyet kell szorítani. -
StrikeFor #15700 loál Rend Blackhandet a 3. körben lenyomtam :D :D Hunterral -
csoszi87 #15699 Persze!
Már az új inner fire - grim patron warival tolom. -
Akkor egyből be is raktad a warrior deckedbe? -
De, mind a két oldal az :D -
csoszi87 #15696 Aréna, 10-3.
Jutalom:
1 pack, 175 + 95 arany és egy !golden Inner Fire!
Majdnem megkönnyeztem. Büszkesége lesz az összes paklimnak.
-
Zozo0122 #15695 Én rankeden próbálkozom vele, nem rossz, de még nem elég ütőképes. :D -
Persze, csináltam egy dragon palát és mentem kettőt kazuárban. -
Zozo0122 #15693 Jah, csak egy meccs erejéig dobtad be? :) -
Zozo0122 #15692 De most komolyan...mondjátok meg. Hát nem undorító? 
-
Nem tudom, nem is érdekel, csak kipróbáltam. -
Egyszer sem? :) -
Zozo0122 #15689 10 meccsből mondjuk hány esetben működik jól? -
Ezt most nem értem... próbálgatom a saját warriorom Grim Patronnal, szerintem rajtam kívül senki nem tudja milyen más lap volt benne, így nem is tudhatod, hogy aggro ellen milyen. Majd beleölök egy hónapot, akkor gondolom jobb lesz, egyelőre nem jött be, ennyit írtam csak. -
Na, ki tudtam próbálni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #15686 nem azt mondom hogy a sok lapos kombó kell
hanem hogy aggro ellen eq consed
míg control ellen ha fontos akkor humi + kodo ami takarít
nem biztos hogy jó lesz, de majd megnézegetem -
Jó, hagyjuk, igazad van! -
Negritis #15684 te sem érzed a mindenki és 1-2 ember közti különbséget ... -
ezt aláírom. nekem sincs még grom.