• Zozo0122 #15595
    Huh, kész lett a heroic, na ez kemény volt. Az első boss nem nagy kaland, de a másik kettő...sokadik próbára lettek csak meg. Deckek:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Highlord Omokk: Fatigueig vittem a srácot, elsőre meglett ezzel a deckkel. Nagyon kevés miniont tettem bele, minek ha úgyis megöli a hero power. Minél nagyobb valuet kell nyerni minden egyes removalból és simán hozható a meccs, duplicatet pedig healbotra kell használni.

General Drakkisath: Embertelen. Aki ezt kitalálta, az elmebeteg. Tele kell pakolni a decket nagy minionokkal. Majordomo azért van csak benne, hátha mindgamessel átviszi magához, utána megölni egy 8 életes Ragnarost már nem olyan nehéz...Dave tippje volt ez, ha mázlista lettem volna talán beválik :D Sylva még jól jött volna, de nekem sajnos nincs. Pappal mentem, mind controlok és resurrectek miatt. Mind controlra és Kel Fucking Thuzadra kell mulliganelni, ugyanis KelThuzad fogja megnyerni nekünk a meccset :) Szenvedős, de végül sikerült.

Rend Blackhand: Nagyon nehéz ő is szerintem. Próbáltam millelni, lerusholni, mentem ellene pappal, palával, hunterrel, magevel... de a druid vált be legjobban. A legjobb egy erős combóval elintézni, mert ebben a harcban tartósan board control nem lesz az tuti :D Viszont az elején muszáj megszerezni, mert 3 db 2/2-vel kezd...Elég szemét módszerei vannak a tempóátvételre is...meg a 4 mana 8/8 sárkánya se semmi. BGH kötelező, akár 2 is :) Naturalize is jól beválik, szépen lehet pár lapot égetni vele, meg hát olcsó removal...

Deckek:

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.17. 04:54:16