40521
  • Shep
    Annyira szeretem elverni az olyanokat akik lemásolnak egy decket de nem tudnak játszani vele. Jelen esetben egy millrógot, ugyanis priestet ezek simán bealázzák, mert nagyon könnyen túl tudnak húzatni.
  • Malarki
    Na úgy látszik a free-to-play r15-ön ér véget. Egyszerűen már itt is olyan paklik jönnek szembe amikkel nem tudok mit csinálni ha vért hugyozok akkor se. Tömve legendarykkal, Dr. Boom, Sylvanas, Ragnaros, Thaurissan, stb. Szóval marad a casual meg az arena köv. hónapig.
  • Zickler
    Ember... Grat. Én fél 3-ig szenvedtem Drakissathal, aztán feladtam. Mindjárt nekilátok megint.
  • Shep
    Akkor is hülye a logikád.
  • dave9004
    számodra szükségtelen, ráadásul a leggyengébb classal játszol.
    de akkor 1 panasz se legyen. mert akkor tőlem mindig ezt kapod majd :D
  • avengir
    Pedig elég jó az új dragon agro deck...
  • Shep
    Azért, mert számomra szükségtelen lapokért nem akarok 700 goldokat költeni. Van ám logika.
  • Zozo0122 #15595
    Huh, kész lett a heroic, na ez kemény volt. Az első boss nem nagy kaland, de a másik kettő...sokadik próbára lettek csak meg. Deckek:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Highlord Omokk: Fatigueig vittem a srácot, elsőre meglett ezzel a deckkel. Nagyon kevés miniont tettem bele, minek ha úgyis megöli a hero power. Minél nagyobb valuet kell nyerni minden egyes removalból és simán hozható a meccs, duplicatet pedig healbotra kell használni.

General Drakkisath: Embertelen. Aki ezt kitalálta, az elmebeteg. Tele kell pakolni a decket nagy minionokkal. Majordomo azért van csak benne, hátha mindgamessel átviszi magához, utána megölni egy 8 életes Ragnarost már nem olyan nehéz...Dave tippje volt ez, ha mázlista lettem volna talán beválik :D Sylva még jól jött volna, de nekem sajnos nincs. Pappal mentem, mind controlok és resurrectek miatt. Mind controlra és Kel Fucking Thuzadra kell mulliganelni, ugyanis KelThuzad fogja megnyerni nekünk a meccset :) Szenvedős, de végül sikerült.

Rend Blackhand: Nagyon nehéz ő is szerintem. Próbáltam millelni, lerusholni, mentem ellene pappal, palával, hunterrel, magevel... de a druid vált be legjobban. A legjobb egy erős combóval elintézni, mert ebben a harcban tartósan board control nem lesz az tuti :D Viszont az elején muszáj megszerezni, mert 3 db 2/2-vel kezd...Elég szemét módszerei vannak a tempóátvételre is...meg a 4 mana 8/8 sárkánya se semmi. BGH kötelező, akár 2 is :) Naturalize is jól beválik, szépen lehet pár lapot égetni vele, meg hát olcsó removal...

Deckek:

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.17. 04:54:16
  • Zozo0122 #15594
    Sikerült, széjjelvertem Drakkisathot heroicon :)
  • Zickler
    Valahogy szégyellem magam hogy Kidnapperrel szivat sz*rrá
  • Zozo0122 #15592
    Jaja, a 2. nagyon durva...Omokk nekem is megvan már.
  • Zickler
    Úgy érzem a Blizzard jól bekeményített a Heroic nehézséggel ezen a héten. Omokk lement első próbálkozásra, de a másik kettővel még nem igazán volt szerencsém, inkább a hajamat tépem néha :D
  • dave9004
    töröld a francba jobb lesz mindenkinek :D
  • Shep
    Ó most nézem a 3. szárnyban sincsen értelmes lap.
  • Shep
    Na nem lehet kihagyni szárnyat, de egyelőre nem veszem meg az újat sem, majd ha látom ,hogy működik a dragon priest.
  • Zickler
    Dragon Consort, here i COME!!!
  • Devv
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most olvasom, hogy elhunyt egy sokak által ismert fórumozó innen az sg-ről. Nyugodjék békében!
  • dave9004
    sajna a streamerek nagyja lefossa a dragon palát. a vb miatt tryhard rankedeznek.
  • Devv
    Ja nem, megvette csak nem csinálta meg a 2-at.
  • Devv
    Azt hiszem ki lehet hagyni szárnyakat, Savjz-ot néztem ő kihagyta.
  • Zozo0122 #15582
    Igen, sejtettem, ennek nem így kellene lennie. Amúgy felfedeztem még egyet: a mana wraith képessége nem hat a kieg lényeire, legalábbis a grim patronra biztosan nem.
  • dave9004
    nuuuu
  • Zickler
    Következő patchben javítani fogják, bug.
  • Zozo0122 #15579
    Ha szvájpot nyomsz az imp gang bossra, akkor az megöli az abból kibúvó impet is :O:D Azt hittem az utána még fennmarad.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.16. 19:25:59
  • sadface #15578
    jól hangzik. :D

grat. :)
  • Devv
    Baszki, tegnapelőtt, tegnap és ma is csak horda dekkekkel találkoztam, mondjuk nem bánom.
  • dave9004
    nekem éjjel lett meg a golden druid :)
  • Negritis
    ha már Cloud miért 9? :D (monjduk ff7et nem vittem végig :D, de bakancslistás
    )
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.16. 16:12:01
  • sadface #15574
    4S-em van, nálam néha játszhatatlanul laggul (ki is vág) de van amikor hibátlanul fut.

Más: végre megvan az 500 win. Ideje visszamászni. :)

• Negritis
    az a baj hogy készülék függő, de "kezdőként" a custom root azért macerás
  • Tinman #15572
    Telefonja válogatja :-(
  • Zozo0122 #15571
    Nem tudom hogyan kell rootolni, egyszerű a dolog? Tényleg mocskosul nem értek hozzá :D
  • Tinman #15570
    Pedig játszható, igaz 4.3"-nál kisebb kijelzőn nem néztem. Nyilván ez nem arra jó, hogy órákat ezzel told, de orvosi rendelőben 1-2 meccs a nagy várakozás közben teljesen okés.

Mondjuk megvan az új op lap: Nozdormu.

Kizárt, hogy valaki 15 mp alatt mindig jól tudjon reagálni ilyen kis kijelzőn játszva... kár, hogy BGH érzékeny :-(
  • Negritis
    nekem is kb ilyen, de engem annyira nem zavar
  • Tinman #15568
    Root a megoldás, akkor telepíthetsz gond nélkül SD-re is.
  • Shep
    Aha, asszem már egyáltalán nem érdekel a mobilon HS téma.
  • Zozo0122 #15566
    Okés, köszi, közben keresem neten is a megoldást...én se értek hozzá sajnos.
  • Zozo0122 #15565
    Valaki, akinek fenn van telón? Ötletek? :)
  • Negritis
    nem értek hozzá sajnos, de gugli a barátod hidd el nálam jobb válaszokat kapsz

de persze ha valaki vágja innen akkor nyugodtan írjon
  • Tinman #15563
    Ez igaz is, de az értelmesebbjénél tuti ott van a Jaraxxus, Alexstrasza, esetleg 1-2 Healbot és így máris nem is annyira vészes az a -2 HP ->1 card... sőt.