Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na nyitottam ma egy Flame Leviathant, hát ahogy megláttam úgy kaptam szét 😄 De lett belőle egy Tirion. Pont ennyi dust hiányzott kb egy craftoláshoz. Azt szeretném kérdezni, hogy Quartermasterből megéri egy 2. darabot legyártani? 1-et nyitottam még valamikor az induláskor, de ha már megakarom csinálni a pala decket normálisan gondoltam craftolok a felesleges rareket beáldozva még egy Quartert.
Shep
Ultimate implosion zoo party.

első kör: flame imp
Priest első kör passz
2. kör flame imp
Priest 2.: gyógyítás
3. kör ütés
Priest 3: dark cultist
4. kör implosion 4dmg természetesen és ütés
Priest 4. gyógyítás
5. kör 2 db powerovh +1 soulfire + ütés
Priest 5. ja ez már nincs

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A Naxx fix content. Kidolgozott küldetések, poénok, és előre meghatározott lapok. Simán vehetjük úgy, hogy a kedvenc játékunk DLC-je. Real moneyban nem is mondható nagyon drágának, pláne ha letoltunk már 80-100 órát ingyen. Uccsó két szárnyat én is megvettem, mert nincs túlárazva és nem random, míg a paklik/aréna igen.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.16. 12:38:18
yesname
<#eljen>

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Shep
Én nem csak a naxról beszéltem hanem általánosságban a gyűjtögetés vs pénzes vásárlásról, de szerintem ez egyértelmű volt, hiszen a naxban nincsen pakli nyitás. Na mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Igazad van, már többet, mert romlott a Ft meg az árak is emelkedtek az áfá-s okosság miatt.

yesname
A nyitás izgalma pedig hiszed vagy sem ugyanaz lesz azok számára, akik a szórakozás miatt játsszák és nem farmolni akarnak.
Mondjuk részben megkövetem magam, mert valóban ha eltart egy ideig összeszedni rá a goldot játékkal, akkor izgalmasabb a nyitás, hogy na vajon mennyire értékeli az RNG a ráfordított idejét stb. Én pl. nem is nagyon veszek RNG paklit részben emiatt.
Erre utaltam a túlzással. Nem RNG paklik vásárolgatásáról volt szó addig, amíg meg nem lesz minden lap, hanem csupán a Naxx megnyitásáról.
Nem a lapok adják a lényegét és izgalmát, a szórakozásfaktort, hanem a többiek legyőzése, paklik kitalálása és kipróbálása. Nem pedig a farmolás része. Márpedig a paklinyitás, goldgyűjtögetés ez.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 11:43:41

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Nem a Naxx miatt sírok, hanem a hunterek miatt. <#eplus2>
kezdjük ott hogy nem 150e-t kell beletolni ...

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Mit túlzok el? Egy véleményt írtam le.

Nyilván ha betolod a 150e-t ugyanaz lesz az élmény 😄DD

yesname
Nagyon eltúlzod. Már nem arról beszélsz amiről szó volt.
Emelett sehol sem mondtam, hogy a többség...
(Mellékesen ha pénzért vesz paklit valaki a nyitás izgalma ugyanaz.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 11:28:56

Shep
Egyébként miért sok 30 lapért amit máshogy nem is tudnál megszerezni 3500 gold? Fixen megvan nem kell a csodát várni, ráadásul jó legendary is van közöttük, szóval nem tudom mi lenne a jó ár érte. Tudom, ha ingyen adták volna 😊 Számolj csak utána hány paklit kellene ahhoz kinyitnod ,hogy fixen meglegyen 30 lapod úgy, hogy egy csomó legend is van köztük, hát nem 35-öt 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.16. 11:12:23

Shep
Mit túlzok el? Leírtam a véleményemet, nem kell vele egyet érteni, de 3 hónapja csak a nax miatt sírsz. Ha nem éri meg neked a lapokat ne vedd meg, ha megéri de drágállod az árát aranyban vedd meg pénzért, ha nincs rá pénz akkor meg ... Amúgy elárulok egy módszert. Tegyük fel most 0 aranyad van elkezded gyűjteni és mikor elérsz 150-hez nyitsz egy paklit a maradék 50-et meghagyod majd mikor megint elértél +150 aranyhoz jelent esetben 200-hoz, nyitsz és mész tovább mikor eléred a 700-at ott a nax nyitás. Tudom sokáig tart, meg akármi (de így nem csak gyűjtögetsz) akkor meg tudom ajánlani a MasterCardot.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.16. 11:08:08

Eltúlzod. Nekem is a kedvenc részem a paklinyitás, viszont a Naxxnál előre tudom mi lesz benne és soknak tartom a 700G-t szárnyanként. NAGYON soknak 😄 Túl sok belefektetett idő és gold csak ebbe a részébe, ahelyett, hogy arénáznék vagy nyitogatnék. Egyszerűen csak azt néztem, hogy lehet pénzből ez a rész jobban megérné, mert akkor koncentrálhatnék a goldból arénára és nem egy hónapig csak állna az arany halmokban míg összegyűl heti 700.
Shep
Szerintem a többség nem a farmolás miatt játszik vele, csak van akinek nincs kerete (vagy van de nem akar) 150e-t beleölni azért, hogy meglegyen minden lapja, ezért goldot gyűjt ami nem azt jelenti ,hogy a 3 győzelem után járó 10 aranyra hajt hanem megcsinálja a napi küldetést meg még szórakozik pár meccset és mikor összegyűlt nyit egyet, ráadásul van akinek a nyitás és a vele járó izgalom ,hogy na mi lesz benne, többet ér, mint maga a játék, mert a gyűjtögetős játékok erről is szólnak. Aki pénzért veszi meg az egészet annak ez ki is marad.

yesname
"Napi 35-60p egy hónapig." Nevetségesen sok idő a szükséges fizetendő öszeghez képest számomra. Ezzel kezdtem előző mondandómat. De mindegy is.
Szórakoztat a játék. Ezért játszom és nem azért, hogy a farmolt goldból nyitogassam meg a játéklehetőséget. Ugyanis a kihívást és az apró örömet számomra nem a farmolás jelenti azért, hogy megnyithassam a lehetőséget a játszásra. Ezt mindenki meg tudja tenni...
A kihívást és örömet az okozta, hogy legyőztem az ott lévő ellenfeleket. Láthatóan nagyon sokan munkaként kezelik és/vagy játszanak a játékkal, farmolnak.
Én a szórakozás miatt játszom vlee, nem a farmolás miatt. Maradt egy csomó időm másra, a SZÓRAKOZÁSSAL szerzett gold is megmaradt másra.
Tehát a kérdésedre a válaszom nem... Valóban nem ugyanazt nyújtotta. Sokkal többet. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 10:19:36

Tinman
Nekem az a bajom az elmúlt kb. 30 booster nyitásommal, hogy 90%-ban szemét volt... Naxxnál legalább tudtam mit kapok, így amikor meglett volt bódottá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mephike
Biztos. Csak mert tudod FIXEN, hogy mit kapsz a pénzedért. Amit megspóroltam aranyat meg arénára és boosterre költöttem, ami ugyanazt az élményt/érzést hozta, amire Te gondolsz.
A kérdés csak az, hogy kinek mi éri meg. De kétlem, hogy ezt másnak kellene helyettem eldönteni. De persze ilyen fórum, ahol mindenki okosabb, mint a másik 😊

Shep
Nem kell mindent szó szerint venni! Mindenki arra költ amire akar, csak szórakoztam vele!

Tinman
Napi 35p-60p ráfordítással 1 hónap alatt szedtem össze 2800G-ot és nyitottam a szárnyakat.

Tőlem aztán mindenki azt csinál, ami neki tetszik, de nekem ez is egy jó cél volt ebben a játékban, egy jó kihívás és tényleg kisebb boldogság fogott el, mikor az összeNYERT goldból 1-1 szárnyat nyitottam :-)

Fogalmam sincs aki pénzért nyitja mit érez... ugyan ezt? BIZTOS?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

greyfox
Egyetértek, szóról-szóra!

Steam: greyfox

yesname
Miért lenne hülye ha megteheti. Én is megvettem inkább, mivel a lapjai azért elég gyakran vannak használva viszont annyi goldot összeszedni rengeteg idő és jóval többet keresek annyi idő alatt, mint amennyit a "farmolására" várnék. Nem említve, hogy azonnal megvannak a lapok és mással is elvagyok szabadidőmben, nem a HS tölti ki nagyrészét.
Külön kártyacsomagokat már nem nagyon veszek, mivel tulajdonképpen a questek erejéig játszom és a szárnyak lapjaival már elég jól megvagyok ehhez. Aki nem teheti meg az persze, hogy hülye lenne költeni rá...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 06:24:35

100 goldos quest, végre 😊
Shep
Mert már neki sem megy mással 😄

trump megint zoozik 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

mennyi handlock. te jó ég.
az előbb találkoztam egy nicklamerrel 😄 amaz volt a neve
Mephike
Ma megkaptam a nyerj 5 hunterrel, easy volt. Tegnap nem tudtam játszani a nyerj 5-t mage-vel, ma az is meglett 5 meccsből 😊

Ez mekkora volt!
Malygos sámánnak tele a keze, mit éget el? Malygost.
Ezután rámtolja minden sebző varázslatát, 1 életem marad.
Visszahealelem magam 5re.
Crackle 3at sebez, frost shock +1.
Nincs több spellje. <#hehe>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Köszönöm.
Régen freeze mageeztem sokat, de nem emlékszem már hogyan van.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Devv
Ha leszenveded a 2. szárny kinyitását goldból, már akkor sokkal előrébb vagy. Aztán utána meglátod, hogy megveszed-e a többit. (?)
700gért kapsz 1 legendet fixen 😄

Nem akarok. De még 4x700 goldot még kevésbé...alig néhány kártyáért az nagyon sok.
Shep
Hülye vagy? Pénzt akarsz költeni rá? 😄DDDDD

Shep
Tudom, én is próbáltam csak sajnos hiányzik a 2 blizzard meg 1 doomsayer anélkül meg semmit nem ér, ezek nem pótolhatóak mással.

Gondolkodom rajta, hogy megveszem pénzből a Naxx maradék 4 szárnyat...mert goldból rohadtul nem éri meg. 700 gold egy szárnyért...amiből kapsz 5 vagy 6 új lapot. 😞
Ha te ölöd meg az ellenfél Leper Gnome-ját, a te körödben, akkor nem aktiválja az Ice Blockodat, mivel semmilyen secret nem aktiválódik a saját körödben, amit te tettél ki. Az ellenfél körében elhaló Leper Gnome pedig aktiválja, mert sebzés az is. Ice Barrierrel mosódott ez össze a fejetekben szerintem.
<#taps>
Igen.
Nagyon fun, csak ki kell ismerni.

Shep
Te is Kolento deckjét nyomod?

Amúgy hunter otthagyta a játékot.<#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem, a gnóm nem aktiválja ez tuti

Secretek a saját körödben nem aktiválódnak. (Tehát fatigue értelemszerűen nem fogja aktiválni.) Az ellenfél körében leper gnome DR-je is aktiválja sztm, ahogy minden más sebzés, ami megölne.
Szeretném megkérdezni, hogy a mágus Ice Blockja mely esetekben kapcsol be?
Én eddig azt hittem, hogy ha a hunter hero powerjével lesz az életem 0, akkor nem kapcsol be.
Ugye minion/fegyver ütés biztos, spell biztos, minion Battlecry, kések és bombák, illetve már akkor hero power is biztos.
Amire nem : Leper Gnome DR, fatig dam.
Amiben nem vagyok biztos: Ragnaros, Baron Geddon kör végi képessége, Abomination, Demolisher, Explosive track.

Majdnem feladtam az első hunter felett aratott győzelmem a fatig mágussal, mert mondom a hero powerje úgyis megöl.

Vagy a nyugati világban él.

Shep
Ez irónia volt, arra próbáltam célozni ,hogy az arany lapok szépek de semmi egyéb.

Nem az arany lapok miatt játszottak jól, hanem mert régi és tapasztalt játékosok voltak (piros hátlap, szóval első szezontól játszik). Aki mindent összegyűjt aranyban, ráadásul ilyen rövid idő alatt, az kb. fanatikus.
Shep
És biztos jobban is játszottak az arany lapok miatt.

Sajnos igaz, de a többi kell 😄 Találkoztam már 1-2 olyan játékossal akinek minden lapja arany volt 😊 Szépek azért ezek a kártyák, pedig első ránézésre nem tetszettek 😄
Na, egy jó pont a Blizzardnak. Írtam a supportnak, hogy engedjék a secret question megváltoztatását, ma reggelre várt a válasz és meg is történt a question reset.
Nem is érdemes arany lapokat gyűjteni mert 2 legendary már megszerezhetetlen arany formában tehát a gyűjtemény mindig hiányos lesz