• Zozo0122 #15153
    Na, kész a heroic, most gyorsabb voltam, mint múltkor :) Az első boss könnyű, a második nehéz, a harmadik pedig elsőre meglett megint a jó kis warrior deckemmel :) Kb. 10 körig bírta, Ragnával együtt heroicon. Akit érdekel tanácsok és a deckjeim spoilerben :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Garr: A papnak nagyon jó lapjai vannak ellene, ezért választottam ezt. Circle of Healing a kulcslap, esetleg a Mass Dispel, de a CoH jobb. Várjuk meg amíg a gólemjeinek csak 1 élete van, utána gyógyítsuk őket. Ennyi, nem igazán okozhat gondot, ha nem jön fel a Circle akkor meg gyógyítsuk a lényeit miközben pakolunk kifelé, az enrages lények majd széttépik.

Barron Geddon: Nehéz, mert rengeteg élete van, és széjjelrobbantja az agyunkat a kis bombáival, meg ha nem tökéletes a manafelhasználásunk akkor is szívunk. Épp ezért én úgy döntöttem, hogy lemillelem. Ha kipróbáljátok a deckemet akkor így toljátok: Minden kézbevisszarakós lapot és a Gang Upot is lehetőleg a helabotokra lőjetek el, töménytelen gyógyítás fog kelleni ellene, hosszú ideig lesz fatigueban, de végül legyőzitek könnyedén és max életetek lesz.

Majordomo/Ragnaros: Sok élet és Ragna nagyon erős, valamint duplán lő 8 sebet. Megoldás: board controlt végig tartani kell. Nagyon okosan kell bánni a warsong commanderekkel, grim patronokkal és armorsmithekkel. Minél több armort nyerünk ki annál nagyobbak az esélyek. Az Executeokat tartalékoljuk a nagy lényeire, és a battle rageket csak akkor toljuk el, ha minimum 3 lapot húz, mert kelleni fog az utánpótlás és hogy minden kézben legyen ami kell. Akkor öljétek meg Majordomot, amikor sok lényetek van kinn, hogy egyből lehessen Ragnát is támadni.

Deckjeim:

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.10. 02:30:47