40521
  • karmacoma
    Sajnos ő nincs meg, pedig tényleg jól illik az új spellhez.
  • karmacoma
    Lazán kapcsolódik, de tegnap toltuk Warcraft asztali társasjátékkal. Eléggé feszegeti az RPG és a társas közti határokat, de még pont elég egyszerű, hogy ne legyen az előbbi. Az egyetlen gond, hogy a gyors menet pvp és boss fightok nélkül, kétszeres kör gyorsasággal tartott 6tól hajnal 1-ig. Ha van rá lehetőség érdemes kipróbálni (Kivéve annak aki sokszor dob 1-est 8 oldalú kockával. :D )
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.10. 14:05:45
  • dave9004
    nekem Neptulon után jött össze a lava shock és a murloc lerohanás
  • Negritis
    mind3 boss letudva, az elsőnél volt leginkább necces a matek hogy hogy lenne jó :D
    mondjuk lehet patronos deck jobb lett volna
    de én a mechshamannal vertem le :D
    a 3. ellen meg a demonlock vitte a prímet :D emperor fent volt 5 körig kb :D
  • Negritis
    nekem megy :D
  • dave9004
    fukk kialszom magam meloban erre meg karban tartják 8-ig? :(
  • dave9004
    fukk kialszom magam meloban erre meg karban tartják 8-ig? :(
  • Zozo0122 #15155
    Annyira jó Ragnára heroként pörgetni az armort :D Ez a kieg eddig magasan a legjobb, sokkal jobban bejön mint a Naxx és a GvG :)
  • karmacoma
    Ez a Lava Shock tud hasznos lenni. Összeraktam egy poén decket, Bw Tech-el és 2 egész darab Azúr Drakel a maximális szinergia végett. Természetesen összejött a dream és a korai buffolt tech, aztán 5. körben storm+Lava shock, így 6 körben jöhetett Emperor, utána Drake+storm, és az ellenfél sámán kilépése előtt még annyi derült ki, hogy kiderült az elementek meg fognak semmisíteni. :D
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.10. 02:55:48
  • Zozo0122 #15153
    Na, kész a heroic, most gyorsabb voltam, mint múltkor :) Az első boss könnyű, a második nehéz, a harmadik pedig elsőre meglett megint a jó kis warrior deckemmel :) Kb. 10 körig bírta, Ragnával együtt heroicon. Akit érdekel tanácsok és a deckjeim spoilerben :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Garr: A papnak nagyon jó lapjai vannak ellene, ezért választottam ezt. Circle of Healing a kulcslap, esetleg a Mass Dispel, de a CoH jobb. Várjuk meg amíg a gólemjeinek csak 1 élete van, utána gyógyítsuk őket. Ennyi, nem igazán okozhat gondot, ha nem jön fel a Circle akkor meg gyógyítsuk a lényeit miközben pakolunk kifelé, az enrages lények majd széttépik.

Barron Geddon: Nehéz, mert rengeteg élete van, és széjjelrobbantja az agyunkat a kis bombáival, meg ha nem tökéletes a manafelhasználásunk akkor is szívunk. Épp ezért én úgy döntöttem, hogy lemillelem. Ha kipróbáljátok a deckemet akkor így toljátok: Minden kézbevisszarakós lapot és a Gang Upot is lehetőleg a helabotokra lőjetek el, töménytelen gyógyítás fog kelleni ellene, hosszú ideig lesz fatigueban, de végül legyőzitek könnyedén és max életetek lesz.

Majordomo/Ragnaros: Sok élet és Ragna nagyon erős, valamint duplán lő 8 sebet. Megoldás: board controlt végig tartani kell. Nagyon okosan kell bánni a warsong commanderekkel, grim patronokkal és armorsmithekkel. Minél több armort nyerünk ki annál nagyobbak az esélyek. Az Executeokat tartalékoljuk a nagy lényeire, és a battle rageket csak akkor toljuk el, ha minimum 3 lapot húz, mert kelleni fog az utánpótlás és hogy minden kézben legyen ami kell. Akkor öljétek meg Majordomot, amikor sok lényetek van kinn, hogy egyből lehessen Ragnát is támadni.

Deckjeim:

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.10. 02:30:47
  • Zozo0122 #15152
    Naxx is out.
  • Zozo0122 #15151
    Egy borzalmas aréna után mit kaptam? Golden Ogre Warmaul...te jó ég :D Szerintem ez a játék trollkodik velem...
  • Shep
    Visszaraktam és poénkodok, de a 2. szárnyat nem veszem meg hacsak nem lesz fontos lap priestbe az a 2/4-es kiscsaj. Na meg nincs még meg minden priest lap, addig nem kellene abbahagyni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.09. 23:32:28
  • Zozo0122 #15149
    Még nem törölted le? :D
  • Shep
    Meg sem veszem :)
  • Zozo0122 #15147
    Az alap szint az direkt könnyű, hogy mindenki meg tudja szerezni az új lapokat. Próbáld a heroicot, na az a királyság :) Várom az éjfélt. amint lepörgettem a heroicot majd megint rakok ide deckeket sztem.
  • Shep
    Én nem tudom te hol játszol de ilyenekkel én miért nem akadok össze?
  • Mephike
  • Devv
    Overrated!
  • Tinman #15143
    +1

Csípném, de az 1-2 hetes friss kezdőkkel szemben nagy szemétség lenne.
  • Tinman #15142
    Lava shock kéne sámánomnak nem vitás... amúgy még csak ma nyitottam ki Wing1-et. Kb. 20 perc alatt megvolt minden, heroic majd később. Hát picit több élményt vártam. Nem volt rossz, jópofa volt pl. a sok nemstabil portálos lap is, de elé easy lett... a rák hunterrel úgy tűnik nem számoltak a készítők. Nevetve végigmentem rajtuk.
  • qetuol
    én már rég modnom, hogy nozdormut nerfelhetnék egy négymanás akármire, csak a képessége lenne a régi. még egy 1/1 Stealth Nozdormuba is belemennék :D
  • Tinman #15140
    Lótebről jutott eszembe tegnapi ranked meccs. Druida első kitett lapja mi volt? Lóteb. Ha jól rémlik 3. körre izzadta ki, addig semmit nem tett ki. Gondolta ez olyan előny, hogy ez aztán megoldhatatlan. Dehogy. Elment rá pár lapja, 1 kör alatt megoldottam, aztán nézett ki a fejéből.
  • Tinman #15139
    Soha nem lépek ki. Viszont tényleg vannak, akik direkt húzzák az időt... néha akadnak olyanok is, akik a full vesztett helyzetben reagálnak így. A madzag előtt persze rányom, hátha feladom nyertes helyzetből pusztán azért, mert várat. Nice try, viszont szívesen megcsapkodnám az ilyeneket.
  • DarkHorSe
    We are aware of an issue affecting our authentication servers, which may result in slow or failed login attempts. We are currently investigating the cause and will provide updates as they are available.

Please follow @BlizzardCSEU_EN on Twitter or check the thread in our technical support forum for further updates.

Forintot se a kocsog blizzardnak, sosem
  • Devv
    Topdick :)
  • DarkHorSe
    mar megint nem megy ez a szar
  • Shep
    Zetalot éppen hazánk fiát oktatja, mármint gondolom az Evilczimre nevű játékos magyar lehet.
  • Zozo0122 #15134
    Lava Burst - hirtelen nem akart eszembe jutni, hogy az melyik lap :D Hát igen, jelenleg sajnos a shaman szerintem a constructedben a leggyengébb. Remélem ez most a kieggel megváltozik :)
  • Zozo0122 #15133
    Meg persze 2 moltendzsájent :)
  • dave9004
    no geddon :(
    lava burstöt kihagytad.
    ha ilyen lesz blizz mára akkor nyugodtan alszok meloba
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.09. 20:29:05
  • Zozo0122 #15131
    Te szereted a shamant, funból dobd majd össze a fire shaman decket :D Ezeket tedd bele:
    -Ragna
    -Geddon
    -Majordomo
    -2 Fire Elemental
    -2 Pyromancer
    -2 Fireguard
    -2 Lava Shock
    És 2 Golden Magma Rager, ez a kulcslap, csak ezek legyenek goldenek, hogy az ellenfeleid lássák, hogy ki a király :)
    A többi szabadon választott, de legyen közük a tűzhöz
  • dave9004
    épp most buffolták 5/2-es beastté és már nerfelnéd...
  • Zozo0122 #15129
    Nekem még a kliens se indul el. Mind1, elmegyek edzeni, ha nem lesz jó és live az új szárny mire hazajövök petíciót indítok a Magma Rager nerfelésére.
  • Devv
    Ja, nálam is fos!
  • dave9004
    na BRM előestéjén be is fosott a hearthstone :D
  • Zozo0122 #15126
    Azt szokták :D
  • dave9004
    amugy ja. 2. everyone get in here után concede
  • Shep
    Az valami bug, én is találkoztam már vele.
  • Shep
    overkill