Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #14064 Általában én sem vettem alapul, de észrevettem, hogy a szép lassan fejlesztgetett paklijaim egyre közelebb kerülnek az általánoshoz :) Ez azért van, mert kevés a lap és szép lassan arra jutok, amire márok is - már meg tudom ítélni mi mennyire jó, mennyire kell a deckbe stb... Most a palával nagyon beletaláltam valamibe, tegnap rank4-en felvett egy játékos és nagyon tetszett neki, hogy Sylva, Quartermaster, Lay on Hands és Tirion nélkül idáig jutottam, teljesen meglepték a húzásaim. Ha esetleg lejjebb jutok, akkor tuti felveszem az utolsó pár meccset, de nem hiszem, hogy meglesz most a legend...amilyen szerencsétlen vagyok tuti kapom majd a huntereket, amik elég jó százalékkal leverik ezt a decket. Változtatni egyelőre nem akarok rajta, mert pl. tegnap is kb. 66% winratet hozott, de ha rákényszerülök berakok 2 zombie chowt. Amúgy nagyon durva itt a játék...minden meccsem kb. negyed óra, az agyam pörög ezerrel...nem vagyok meglepve, hogy a játékosok 90%-a aggroval megy először legendre.