40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #14080 van igény egy húsvéti versenyre? :D
mondjuk szombaton délután, én streamelném TS-n valakivel együtt a versenyzőket pedig ugye observerlném :D -
Döntő lement már?
-
Negritis #14078 az kimaradt, hogy ha az SI7 nem áll fell csengőszóra akkor leöntik banánnal :D -
Akkor paklit kell majd váltanom, csak az meg nem igazán jó a control ellen. -
megspórolom neked az időt
inner fire warrior az új meta, ezen úgy összeveszett mindenki, hogy kitiltanak mindenkit aki nem teszi be a warriorba a lapot.
Zozo ezt olvasva betette a paladinba, de pechére Loatheb is bekerült. Így viszont a netdecker titulus mellé túlértékelte Loathebet.
Persze próbál terelni olyan dolgokkal, minthogy rank4-en van, meg hogy kezdi megérteni az aggroval legendre futást, de minket nem téveszt meg.
Már felraktam a Hearthpwn-ra a pakliját, az emberek már netdeckelik, már Zozodinnak nevezik a commentekben. Ennek ellenére én megmaradok a lightwell kombónál mert 2 éve bevált.
röviden ennyi -
Negritis #14075 vagy már :D redditten elvileg vannak páran akik tesztelgetnek deckeket hogy lehetne visszahozni :D
amúgy én továbbra sem aggódok a hunterek miatt :D ha facehunter akkor tudjuk mit kell várni és coin flip, ha midrange akkor meg ugyanolyan játékos mint mi :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.27. 14:11:37 -
Zozo0122 #14074 Shep, ha azt hiszed lentebb megszabadulsz a hunterektől tévedsz, tele van velük minden, az előbb olyan jött ami még Undertakert használt...:D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.27. 14:08:16 -
csoszi87 #14073 "szerintem te vagy aki legkevésbé folyik bele a vitákba"
Mert néhány napja kaptam WOWs béta kulcsot és az újdonság miatt ritkábban járok fel.
Na jó nem. Melóban folyamatosan fent vagyok, csak nem olvasom el a rákot.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.27. 14:08:12 -
Negritis #14072 szerintem te vagy aki legkevésbé folyik bele a vitákba :D
zozo-darton-shep-tinman-én és még páran azért elég szépen egymás torkának estünk többször is (és lesz is még ilyen)
valamint régóta aktív játékos is vagy
az se ártana ha a banner frissülgetne és pár alapvető link elérhető lenne egyből amit ugye elvileg a házigazda tud megtenni akit ÉN még sose láttam itt pl :D
de a többiek mondhatják hogy nem értenek egyet, én RÁD gondoltam mint új házigazdára :D
mert azzal h jön a BM ideje lenne pár frissítésnek :D
a szappanopera ami folyik itt az másodlagos dolog :D nem az volt az alapja a gondolatnak
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.27. 13:59:05 -
csoszi87 #14071 WAT?
Bocs, de le vagyok maradva néhány napja a szappanoperával, hogy ki-kit bántott, kinek a lánya, ki nyitott legendet, és most hogy kerültem én ebbe bele?
Szerintem itten csúnya világ lenne itten.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.27. 13:55:56 -
Negritis #14070 Csoszi amúgy nem akarod "átvenni" a témát? :D
sztem mindenki elégedett lenne vele, és lenne takarítás meg mittomén -
Negritis #14069 vigyázz mer téged is felnyom mert megemlíted hogy 3/3as tevékenységet folytat -
Zozo0122 #14068 Felőlem mehet :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MarauderZozo#2778 -
Bádogos felnyomta a modiknál azok meg adtak neki egy kis ajándékot. -
Este játsszunk már 1-2-t egymás ellen, ha van kedved! -
Zozo0122 #14065 Mi? Kitiltották?:D Nem láttam, mi volt itt délelőtt ? -
Zozo0122 #14064 Általában én sem vettem alapul, de észrevettem, hogy a szép lassan fejlesztgetett paklijaim egyre közelebb kerülnek az általánoshoz :) Ez azért van, mert kevés a lap és szép lassan arra jutok, amire márok is - már meg tudom ítélni mi mennyire jó, mennyire kell a deckbe stb... Most a palával nagyon beletaláltam valamibe, tegnap rank4-en felvett egy játékos és nagyon tetszett neki, hogy Sylva, Quartermaster, Lay on Hands és Tirion nélkül idáig jutottam, teljesen meglepték a húzásaim. Ha esetleg lejjebb jutok, akkor tuti felveszem az utolsó pár meccset, de nem hiszem, hogy meglesz most a legend...amilyen szerencsétlen vagyok tuti kapom majd a huntereket, amik elég jó százalékkal leverik ezt a decket. Változtatni egyelőre nem akarok rajta, mert pl. tegnap is kb. 66% winratet hozott, de ha rákényszerülök berakok 2 zombie chowt. Amúgy nagyon durva itt a játék...minden meccsem kb. negyed óra, az agyam pörög ezerrel...nem vagyok meglepve, hogy a játékosok 90%-a aggroval megy először legendre. -
Negritis #14063 ez van ha az SI:7 áttöri a 4. dimenziót -
Ő sem bírt magával :) -
"azért mert a tömeg nem használja a metrot WC-nek, azért ők már elítélendőek?"
A metró egy tömegközlekedési eszköz. Egy bármilyen játék, pedig JÁTÉK. A játék célja a szórakozás, a kihívások leküzdése, a szellemi küzdelem. Azonnal más lesz belőle, ha másokat másolsz, lesel, csalsz. A játék során úgy tudsz fejlődni, hogy játszol. Az akkor szerzett tapasztalat sokkal jobban rögzül, mint egy olvasott, vagy videón látott tapasztalat, mert közvetlenül éled át.
Nincs azzal baj, ha valaki néha profikat is les, de azzal már igen, hogy csak arról szól a HS, hogy a profik mit csinálnak... a profik alakítják a metát, a profikat nézi mindenki, a profik paklijait másolják halomra. Ez nem jó. Ezzel nem csak a metával szúrnak ki, hanem saját magukkal is. Minél kevesebb az egyediség, minél több a másolat, annál egysíkúbb a játék.
Ezerszer szívesebben olvasom egy magyar fórumon, a magyar HS játékos tapasztalatait, vagy nézem a meccsét, mint bármilyen ebből élő streamerét.
"azért mert mindenki úgy oszt papíron ahogy a tanártól látja és azt tanulta hogy nem úgy tenni rossz, akkor mindenki idióta csordaember?"
Teljesen összekevered az alapvető fogalmakat. Az előbb a tömegközlekedés, most meg egy etalon matematikai művelet... mi jön még? Fizikai törvények, mint fals példa? Pls. noooooo :-/
"attól, hogy jópáran szeretik a streamereket és szeretik a könnyebben elérhető sikereket még nem lesznek birkák"
Attól birka valaki, ha 1-1-ben másol. Zozo pl. az ideális HS játékos, mert a saját útját járja úgy, hogy közben módosítgat, kísérletezget állandóan. Ennél én lassabb vagyok, mert nem veszek alapul egy netdekket és azt variálom kedvemre, hanem teljesen saját tapasztalással haladok előre. Rank12 éppen, úgy, hogy hétközben max 1 órát tolom (azt is főleg questek miatt), hétvégén többet.
"attól hogy az olyan magukról sokat gondoló és magukat különbnek érző emberek mint te így vélekednek még nem lesz igazatok"
Semmit nem gondolok magamról, de azt mindenképpen, hogy rengeteg dolgot másképp csinálok, mint más. Ellenben megkérdezem, hogy miért kell felállni, ha csengetnek és cseszek felállni, ha nincs következménye.
"maga is rájött, hogy időt spórol vele, mert a végeredmény ugyanaz"
Ha célja az időspórolás, tegye. Nekem nem célom, ez egy 10 éves játék. Ráérek. Eleve nem tudom hová spóroljak időt, egy olyan játékban amelynek soha nincs vége...
"valamint, az érdekelne hogy miért sugallsz valakinek videó rögzítést/feltöltést mikor te magad már többször kifejetetted hogy elítéled ezt a szegmensét a játéknak (költői nem érdekel valójában)"
Mert ha a hsz-hez csatolná a meccsét jóval élvezetesebb lenn olvasni/átélni a helyzetet. Hihetetlen, hogy ezt meg kellett magyarázni ^^
És azért nem érdekel a válaszom, mert a saját véleményeden kívül nem tudsz elfogadni mást, aztán jön a személyeskedő kártya, ha kifogy a nafta... ellenben örülök, ha ez volt az utolsó reakciód irányomban, a múltkori lebarmozásod irányomba tökéletes bizonyítványt állított ki rólad. -
Off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem szeretnék belefolyni, de ahogy látom szeretett Tomikánk 1Darton1 egyelőre csak nézi a műsort, nem csinálja. Pedig azt hittem több esze van és nem tiltatja ki magát.
Várunk vissza!
-
Negritis #14059 utolsó reagálásom neked:
azért mert a tömeg nem használja a metrot WC-nek, azért ők már elítélendőek?
azért mert mindenki úgy oszt papíron ahogy a tanártól látja és azt tanulta hogy nem úgy tenni rossz, akkor mindenki idióta csordaember?
attól, hogy jópáran szeretik a streamereket és szeretik a könnyebben elérhető sikereket még nem lesznek birkák
attól hogy az olyan magukról sokat gondoló és magukat különbnek érző emberek mint te így vélekednek még nem lesz igazatok
az se véletlen, hogy nem sokan értenek veled egyet a fórumon, és az egyik aki nagyon ellene volt a "netdeckeknek" maga is rájött, hogy időt spórol vele, mert a végeredmény ugyanaz
valamint, az érdekelne hogy miért sugallsz valakinek videó rögzítést/feltöltést mikor te magad már többször kifejetetted hogy elítéled ezt a szegmensét a játéknak (költői nem érdekel valójában)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.27. 12:40:32 -
"Vajon számunkra is van olyan része azéletünknek, amit nem tudunk miért csinálunk,de a környezetünk mintájára utánozzuk?"
"Vajon merünk-e másképp csinálni valamitis, mint mások?"
-
Negritis #14057
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.27. 12:05:41 -
karmacoma #14056 Nem értem, akkor e szerint Loatheb jó vagy nem? :D :D -
Negritis #14055 amúgy mikor olvastam a "kísérletet" eszembe jutott egy másik kísérlet ami valószínűleg az alapja annak amit látott, csak kicsit részletesebb
és jobban illik a topikokra :D
majom elmélet -
5 szint lesz a BM-ben, igaz, vagyis 5 hétig jön majd? -
9**, ha nincs az a 3 hunter akkor már 8-ban lettem volna, de hát ez ilyen, nem számítottam már rájuk ezen a szinten. -
1Darton1 #14052 Inkább nyomd fel a moderátor topikban, akkor kevésbé tűnsz fogyatékosnak. Oh, wait! (Ahogy a birka amcsi szlenggel szoktad mondani.) -
Miért nem veszed fel?
nVidia kártyán ott a Shadowplay, egy gombnyomás és már rögzíted is... nem kell FHD, sima HD-ben is teljesen oké, kis helyet foglal, mehet a YT-ra. -
+1 -
wohoo -
Na, 3-án jön a Blackrock Mountain! -
Már megint dolgozol.
Sanyi ma se streamelt? -
istenem reynad ezzel a text to speeches donation felolvasással mp-enként keres 3 dollárt kb -
Zozo0122 #14045 Huh. Lejátszottam eddig pályafutásom legjobb meccsét egy control warriorral...brutális volt. Komolyan mondom, minden tudásomra szükség volt, hogy legyőzzem. Annyiszor megszívattuk egymást, egészen a legvégéig nem lehetett tudni ki kerül ki győztesen...nagyon jó játékos volt, mindene teljes volt már kifarmolta a golden warriort is, golden legendek golden Naxx lapok stb, és tudott is hozzá játszani :) Rettegtem végig...mindkettőnk részéről voltak topdeckek is bőven :D Ilyenek voltak, hogy a lent lévő 3 minionom mellé egy körben sem mertem 1/1-et idézni, mert ha jön a Brawl akkor nehogy az maradjon meg...vagy kiraktam mindent a kezemből, hogy az ő boombotjai kisebb eséllyel tudják lekapni az 5 életemet ami maradt...szerencsére Ragna se arcra jött most...leírni nem elég sajnos, így nem jön át, de ez nagyon epic meccs volt, fel kellett volna venni :) Na mibe fogadunk, hogy ezek után a következő egy hunter vagy mechmage lesz ? :D -
Hol tartasz? -
Annyira bírom mikor nem tudnak számolni és well metelnek, majd beégnek a fatigue-nál :D Én meg csak nyomok egy Greetings-et :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.26. 23:19:37 -
Délután így kaptam ki 12-n (!). Csak nem lightwell-t húzott fel, hanem engem. Tiszta szégyen... -
A kurva életbe hát ilyen nincs ez már a harmadik zsinórban, na jó asszem jön a hunter killer pakli.