Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az a gond, hogy kicsik ezek a minták. Akkor lehetne itt érdemi következtetést levonni ha vennél legalább 200 paklit aranyért, meg pénzért és megnéznéd melyikből mit dob, de gyanítom nem lenne komoly eltérés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Lea az egy kis hülye liba, ha nem nézne ki úgy, ahogy szerintem senki nem nézné, bár én így sem értem miért is van annyi "rajongója", néha ránézek de még 5 percig sem szoktam bírni. Mondjuk nálam Trump a favorit, de túl sokat nem nézek streameket. Múltkor amúgy pont elkaptam Reynadot, de hát az a gyerek mindig olyan, mint aki most jön le a szerről és be van kómálva, még a beszéd is nehezére esik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.12. 18:53:48

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

30 eurot oltem a jatekba. Kizarolag arenazas miatt. Tapasztalatom az, hogy azokbol a paklikbol nagyobb esellyel dob jobb labokat. A mai peldam is mutatja. 😊
De aztan lehet csak szerencse az egesz. De engem igazabol az zavar, hogy nehez penzt szerezni 😊
meg trumpot 😄
bezzeg Lea, 2-3as arénából golden legend, majd kövi aréna drafton 3at tudott választani 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
A streamereknek meg jobban kedvez az rng, kivéve Reynadot 😊 Egyébiránt esély van arra amit mondasz, de szerintem itt nincs erről szó. Eléggé beszippantja az embereket a játék anélkül is, hogy ezzel kellene megtartaniuk őket, vagy a vásárlásaikat.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.12. 18:46:34

Shep
7 pakli az semmi. 40 a minimum 😊

vettem funból 7 paklit (annyit nem sajnálok rá) és volt benne 7 rare meg 28 sima 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én amúgy lazán elhiszem, hogy azok a packok amikért fizet az ember nagyobb eséllyel tartalmaznak jó lapokat 😄 Ha fizetsz a lapokért és csak rosszat kapsz, akkor benned marad a tüske, hogy kár volt, többet nem veszek. De ha azt taspasztalod, hogy jókat kaptál nagyobb eséllyel nyúlsz később újra a pénztárcához. Nem kell nagy különbség, elég 15% vagy kevesebb is, nagy mintavételnél kijön egy adott játékosnál...ha meg rákérdeznek, hogy tényleg Blizz, ez így működik? Csak tagadniuk kell 😄 Nem akarok balhét generálni, csak annyit mondtam ezzel, hogy el tudom képzelni, hogy van egy ilyen beépített algoritmus,ami egy kicsit segítheti a fizetők esélyeit 😊 Aztán meglehet, hogy nincs, de ha kiderülne egy ehhez hasonló stikli, a legkevésbé se lepne meg. Nem mintha zavarna ez a dolog, aki igazi pénzt áldoz bele, jogosan remélhet kicsit jobb tartalmat.
és ezek után még panaszkodsz? 😄

de szerencse az arénás lapjárás miatt kárpótol a játék. második paklinyitásom 2 legendary 2 epic
remek
Mondjuk van benne valami.
Induláskor vettem 2x 40 packot akkor még olyan kártyákat kaptam, amik nem voltak meg.
Azóta nem költöttem a játékra.
Most meg már csak olyanokat kapok amik megvannak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

én nem tudtam,hogy itt mindenki mindent véresen komolyan vesz 😮
Az első írás is amolyan balszerencse. (magyar mentalitás kell a bűnbak ! )
és attól neked jobb lenne ha lenne? én rühellem az összeesküvéselméleteket, ezért elhiszem hogy nincs ilyen

én ezt tudom!. csak lehet van egyenlőbb az egyenlők között :p
dehogy direkt őt szivatja a gép

Ez komoly kérdés?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RNG

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Devv
Meg egy warlock-mech-et. <#idiota>
beszarás! mitől függ az aréna lap leosztás? mennyi pénzt ölsz a játékba ? komolyan semmi lap nem jön 4 aréna befizetés óta 😮
Devv
Na elvertem palával egy ilyen rogue-mech-et... <#boxer>
Shep
Tudom mi lenne belőle, úgyhogy inkább nem 😊

qetuol
mutasd a paklit és megmondjuk 😛

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Lehet benne fantázia, mert pl. az az új 1 overloados 2 manás sebző elég komoly, persze random van benne de akkor sem rossz, pláne ha 6-ot ad be.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.12. 14:46:10

nekem most fent sincs a tracket
amúgy agyalok egy spell dmg-s shamanon, majd tesztelem és felrakom ha kész vagyok vele

Shep
Na ilyen sem nagyon volt még, zsinórban 6 győztes meccs priesttel rankeden. (nem, nem 20-on) Igaz tegnapi is van benne de a tracker nem hazudik (remélem 😊). Egy gond van csak ,hogy nem tudom a paklim állt-e össze ilyen jól, az rng kedvezett nekem, vagy csak rossz játékosokat fogtam ki mind a 6x.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.12. 14:29:53

Shep
Jajaj, ezt ne mondtad volna, látszik ,hogy csak innen "ismersz".

pyromancer neutral lap 😄

és nem érted az iróniát sem 😄

Shep
Félre értés az nem egyenlő a nem értéssel. Ráadásul egyik priest lap másik meg mage és mivel priestről volt szó ezért egyből a lényre gondoltam de nyilván megint én vagyok a hülye és nem te fogalmaztál felületesen.

kabel15
Azt törheted is be egy rendes legendary kártyáért 😄

BattleTag: kabel15#2672

én is a blastot értettem alatta mert 10 manás varázslat mind2 😄
megint csak te nem érted 😄

mai nyitás. remek
Shep
Akkor félreértés volt én pyro alatt a pyromancert értettem, te meg ezek szerint a pyroblastot.

Hát nem tudom milyen meta volt az amikor 2 MC kellett a paklikba...

A 2 Pyro-s decket meg még nem nagyon láttam. Sőt egyedül Freeze használta pyrot, egyet.

Shep
Egy ideig jó volt a 2, de most megint nem az. Pyrobol meg kell, mert ha csak 1 van nem jön fel.

Burst sámánom Handlock ellen. Boardon: Lotheb, Fire elemental, Dunemaul Shaman. Kézben: Rockbiter és Flametounge Totem. Össze se tudom számolni mennyi sebzés. 😄
Megvan az explosive sheep, hát marha jó kombo mágusnak...ezzel kb. kaptak egy új, olcsó AoE-t 😄 Innentől kezdve már 4. körben is tud tarolni...2 mana a sheep + 1 mana a hero power 😄 Ha lesznek még jó mage lapjaim ( még pyroblastom sincs...secretem alig stb) akkor tuti megy bele 2 explosive sheep.
Kettot en is soknak tartok. Tobb esetben tartottam hasznosnak egy pyrot a pakliba, mint feleslegesnek. Marha nagy mentoov tud lenni a vegjatekban. De szerencse a velemenyek megoszlanak.
a 2 mc olyan mint a 2 pyro túl sok az általános vélekedés szerint (utóbbiból a többség 1et is sokall) és hosszútávon nem kifizetödő

Merj nagyot almodni! : )
amelyik priest 2 mc-t tart és bejön neki az megérdemli 😄

Na az engem is kiakaszt. De azt imadom mikor faceless-el tudom copyzni, akkor elszabadul a pokol.
De a kedvencem mikor a priest MC-ik . Faceless aztan egy biggamehunter. Ilyenkor orulsz, hogy bejott a combo :> erre o raszopat megegy MC-vel. Majd elkezdi a well playt meg a sorryt. Te valaszkent adsz egy spihon soult :/
Milyen szep is ez : )
RNG 😄 Az előbb egy mage kirakta Ragnarost és nem tudtam már vele mit kezdeni, nem volt lapom 😄 Egyenként jöttek fel a kicsi minionok és ez 5 körön keresztül ment...új minion kirak Ragna kilövi 😄 5. alkalommal lőtt ki végül engem és mindig toltam már előre a sorryt 😄 Troll mode on 😊
mondjuk megint elérte hogy újabb 1 hétig ne nézzem, fél óra alatt 😄
múltkor mikor seggrészegen "vonaglott" azzal akasztott ki, most meg kérte hogy valaki donateljen 60 dolcsit hogy ne kelljen ticketet írnia a blizznek mert "félre" shopolt

azért Lea is elmehet a sóhivatalba 😄

Na mi van, valaki csinált egy új priest mech decket és felnyomta netre ? <#vigyor> Az előbb 2 különböző alkalommal jött szinte ugyanaz - szinte csak meches priest. Jól működtek együtt a bestiák, persze mindkettőnek mindenből volt 2 már most, pedig 3 napja megy a kieg 😄 Mind1, jó meccsek voltak,egyiket még nyertem is.
Kijohetne mar telefonra is. Utalom, hogy ilyenkor a meloban nem tudok jatszani. 😞
Pedig egesz jo lenne farmolas szempontjabol 😊
Shep
Egyébként úgy néz ki, hogy jelenleg a Deathlord nagyon jól működik a priest deckeben, kérdés ugyan ,hogy meddig de mióta beraktam őket 2 napja, sokat javultak az esélyeim.

Shep
Jaj de szarrá szívattam egy sámánt priesttel. Ilyen érdekes pakli volt. akadt benne túlhúzatás is, de leginkább a mechekre meg stallagékra épült. Na kinyomta először a 4/7-et, leszedtem ugyebár, aztán jött az izgalom 7/4, rányomta a DR-t a lényeg az ,hogy addig fajult a dolog, hogy lett neki 2 db tauntos 8/5-ös lénye, ráaádsul az egyik még újjá és éledt. Na egyiket lenyomtam, Taddiusának SWD aztán a másikat 2 hp-nál alkimistáztam majd áthoztam magamnak belerohantam a már kijátszott 7/7-es gnóm legendaryjába, majd kinyomtam egy pyrot meg egy shieldet jgy a Thaddius nálam született meg, ekkora fel is adta 😄DDDDDDDD Ja azért előtte még bőszen hoztam át a lényeit a shrinkmaster cabal kombóval 😊 Na ezért szeretem a priestet, mert ilyen összetett kombókat meg lehet csinálni, nem csak a nyomom kifele a lényeket ész nélkül zoo, meg hunter hülyeséget (jó nyilván oda is kell skill). Na majd ha meglesznek a még hiányzó priest meg ide passzoló mechek, lesz ám nemulass 😄 Közben eszembe jutott, hogy volt még egy thaddiusa, mert valakit még BGH-ztam is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.11. 23:49:30

Azért Cho-nak én sem örvendeznék más ellenféllel szemben...

Shep
Nekem a lehető leghasználhatatlanabb lap. Na lehet tippelni mi 😊

Arénában Piloted Shedderből Lorewalker Cho esett Mage ellen.<#taps>
Megnyerte nekem a játékot.
Mágusnál összesen 7 spell volt amit nekem adott. <#eplus2>