• Zozo0122 #13708
    Nagyszerű, megint magyarázhatom a mondataim jelentését. Ki mondta, hogy szégyen? Nem szégyen, sőt valószínűleg az elején rákényszerül, de nem arról volt szó, hogy ő mivel játszik, hanem hogy ellene mit fognak játszani. Egy kezdő játékost pedig zavar az aggro sikeressége és nehezen védhető (kezdőként) játékstílusa. Én is ilyen voltam, és sokan mások is ilyenek, sőt elmondom, hogy a tapasztalt játékosok jó részét is zavarja, de már megtanultak védekezni ellene - mégis a játék legnagyobb és leggyakoribb frusztrációját az okozza, amikor egy aggro deck 6-8 kör alatt ledarál, mert mondjuk rossz a kezdőkezed. Mondok még jobbat: személyes ismerősöm hunterrel szokott elmenni legendig, mégis ha lenyomja őt egy, akkor nyomja a "szemét hunter" dumát. Nem kell véresen komolyan vennie és megutálnia egy új játékosnak csak azért mert én azt mondtam, csak elmondtam neki egy olyan aspektusát a játéknak amire számítania kell. Gondolom kb. béta óta tolod, épp ezért aki ezt nem élte át és nem tud erről semmit az te vagy. Közmunka? Hmm, ezt talán rosszul értelmeztem, de nekem ez burkolt oltásnak tűnik azokra, akik nem költöttek a játékra, mert mondjuk nem telik nekik rájuk. Én pl. költöttem, pár pack + Naxx+ BM, de igazad van, ha költesz a gamere előrébb jutsz. De akkor végülis nem pay to win? De igen, free to play köntösbe bújtatott pay to win. Mint már sokan megmondták. Ezt kell látni, és akkor nem lesznek az újaknak téveszméik, hogy majd 1-2 hónap alatt feljönnek.