• Zozo0122 #13354
    Nem. Megint kezdődik a belemagyarázás. Nem mondtam, hogy nincs tapasztalatom, azt mondtam, hogy sokat kell még tanulnom. Azt sem mondtam,hogy többnyire gyenge képességűekkel játszom. Vagy a rank 10-12, ahol most vagyok neked olyan gyenge? Mutassál már egy képet róla, hogy hol jársz. Elhiszem amúgy, hogy rank 5 alatt vagy, de ez nem ad rá okot neked, hogy azt hidd, hogy megvétózhatsz bárkit bármiben. Shepnek igaza van, ezen a fórumon csak a beszólogatás megy, ha valami egy rétegnek nem tetszik. Amúgy meg pár napja kaptam egy sráctól egy privát üzenetet, hogy menjek át egy másik nagy magyar fórumra, mert ott sokkal normálisabb a hangnem meg a stílus. Nem én mondom ezt, nehogy bárki is magára vegye,de tényleg :) Most írhatnád, hogy akkor mennyé, de már a múltkori szavazás( mégha a megfogalmazás enyhén szólva is torz volt) is megmutatta, hogy vannak akik itt kíváncsiak rám, szóval maradok. Viszont ezt befejeztem, hogy ilyenekre reagálok, szóval ez volt az utolsó ilyen hsz. De visszatérve: nyilván ez a rank 11 nem az élvonal, de a legtöbben itt a fórumról itt vagyunk kb. Legalábbis aki nekem fel van innen véve, mindenki szinte itt tart. Azt sem mondtam, hogy az ötleteim helyesek, sőt annak sem kell lenniük. Csak egy ötlet, vagy jó vagy nem, van az ötleteknek egy ilyen tulajdonsága. És egyáltalán nem biztos, hogy az a jó, amit a többség jónak tart, vagy amit megszokott. Én a változás híve vagyok, mindent jobbá lehet tenni. Ha azt csinálnám amit te, hogy belemagyarázok dolgokat most ezt kérdezném tőled: ezek szerint neked így jó a game ahogy van és nem kell több kieg, patch stb? De nem kérdezem, mert végeztem ezekkel a vitákkal, ezt a hsz-t is 5 percig írtam, ki adja ezt vissza nekem? Senki.