40521
  • Zozo0122 #13354
    Nem. Megint kezdődik a belemagyarázás. Nem mondtam, hogy nincs tapasztalatom, azt mondtam, hogy sokat kell még tanulnom. Azt sem mondtam,hogy többnyire gyenge képességűekkel játszom. Vagy a rank 10-12, ahol most vagyok neked olyan gyenge? Mutassál már egy képet róla, hogy hol jársz. Elhiszem amúgy, hogy rank 5 alatt vagy, de ez nem ad rá okot neked, hogy azt hidd, hogy megvétózhatsz bárkit bármiben. Shepnek igaza van, ezen a fórumon csak a beszólogatás megy, ha valami egy rétegnek nem tetszik. Amúgy meg pár napja kaptam egy sráctól egy privát üzenetet, hogy menjek át egy másik nagy magyar fórumra, mert ott sokkal normálisabb a hangnem meg a stílus. Nem én mondom ezt, nehogy bárki is magára vegye,de tényleg :) Most írhatnád, hogy akkor mennyé, de már a múltkori szavazás( mégha a megfogalmazás enyhén szólva is torz volt) is megmutatta, hogy vannak akik itt kíváncsiak rám, szóval maradok. Viszont ezt befejeztem, hogy ilyenekre reagálok, szóval ez volt az utolsó ilyen hsz. De visszatérve: nyilván ez a rank 11 nem az élvonal, de a legtöbben itt a fórumról itt vagyunk kb. Legalábbis aki nekem fel van innen véve, mindenki szinte itt tart. Azt sem mondtam, hogy az ötleteim helyesek, sőt annak sem kell lenniük. Csak egy ötlet, vagy jó vagy nem, van az ötleteknek egy ilyen tulajdonsága. És egyáltalán nem biztos, hogy az a jó, amit a többség jónak tart, vagy amit megszokott. Én a változás híve vagyok, mindent jobbá lehet tenni. Ha azt csinálnám amit te, hogy belemagyarázok dolgokat most ezt kérdezném tőled: ezek szerint neked így jó a game ahogy van és nem kell több kieg, patch stb? De nem kérdezem, mert végeztem ezekkel a vitákkal, ezt a hsz-t is 5 percig írtam, ki adja ezt vissza nekem? Senki.
  • 1Darton1
    Én sem kértem reagálást arra a reagálásomra, amiben arra reagáltam, amire nem kértél reagálást.
    Senki sem tanácsolta, hogy aggróval próbálkozz, és nem is várja el senki, hogy legend legyél.
    Saját bevallásod szerint nincsenek megfelelő lapjaid, se tapasztalatod, és gyenge képességű ellenfelekkel játszol többnyire. Miből gondolod, hogy a játék egészére vonatkozó alapvető játéktechnikai változtatási ötleteid akár véletlenül is helyesek lehetnek? Különösképp úgy, hogy már többször is nagyon egyszerű érvekkel megmutatták, hogy hibás az adott elgondolásod.
    Én könnyen megvalósítható ötletet adtam arra, hogy mivel oldhatnád meg a problémádat, erre félrebeszélést és újabb, témába nem vágó kifogásokat kaptam.
    Sajnos teljesen más logika mentén gondolkozunk, aminek ékes példája ez a megjegyzésed: "hátha valaki egyetért, akkor megvitatjuk".
  • Shep
    Na véget ért a streak, jön megint a bukószéria. De a rohadt büdös anyjáért kell ennyire tróger módon csinálni? Ellennél minden ott van ahogy az meg van írva én meg megint nézem ahogy lealáz, mert nem jön semmi. Annyira undorító, hogy normális meccset alig lehet vívni csak ez a szar megy ,hogy vagy én nyerek simán, vagy ő.
  • Zozo0122 #13351
    Netkapcsolatról meg ennyit: nekem nagyon stabil és gyors netem van, mégis 1 hónapban 1-2 alkalommal megszakadhat. Szerintem a Blizz ezt úgy oldhatná meg, hogy napi 1 megszakadásért nem jár lose és kész. Nyilván a gyökér aki állandóan kitépi a netkábelt mert veszít így ugyanúgy veszít, mert egynél tuti többször eljátszaná. Nem múlik rajta semmi, de bosszantó tud lenni, főleg ha egyébként nagyon jó volt a meccs.
  • Shep
    Én a magam részéről nem hiszem, hogy 5 év múlva is érdekes lesz még ez a játék, mármint azoknak akik most játszanak.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.18. 13:39:55
  • Zozo0122 #13349
    Körbenéztem már azelőtt is, hogy belekezdtem de ez tetszett a legjobban és ez azóta is így van. Amúgy sem tekintek semmit sem véglegesnek a gameben (azt sem,hogy csak 9 hős van, a 30 hp-t sem, szinte semmit) mert még csak 1 éves. Most lesz aki leírja: többször elmondták, hogy nem terveznek több herot. Egyelőre. Ez olyan, mint a GTA5 sem jön ki pc-re srácok :) Nem lehet ezt így, mi lesz itt 5 év múlva? Még mindig csak 9 hero meg casual, ranked és aréna 30 hp-vel? Tuti nem, millió dolgot ki lehet találni. Ha minden negyedévben jönnek a kiegek és folyamatosan fejlesztik stb. bármit el tudok képzelni a jövőben.
  • Shep
    Üdv a klubban :)
  • Tinman #13347
    Lementem 15-re saját dekkel.

1 HP-je maradt rugónak, nulla lap. Nekem 6 HP, 4 lap a kézben, kint 4 minion. Ő jön.

Well played. Pont az egyetlen kapott lapja Leeroy volt. Kösz rng -.-
  • Shep
    2 meccs fél óráig tartott. Viszont legalább mindkettőt nyertem.
  • Pio
    HS-ben viszont ezt nem tudod megoldani, mert sokszor körről körre változik, hogy ki áll jobban.
    Aztán ha kiDCztél az ellenen, vagyis egyetlen egy személyen múlik, milyen hamar lesz vége a meccsnek.
    Illetve a meccs hossza is teljesen változó, aggro deckek általában 6-8 kör alatt próbálnak végezni, viszont 2 control warri ütközete szinte biztos, hogy fatigue-ig tart.
    Na és nem lehet objektíven eldönteni boardcontrol/HP alapján, hogy most épp azért szakadt-e a neted, mert rosszul álltál (lásd freeze mage például, aki tipikusan a 10. kör után 0 board presence-el, alig néhány HPval nyeri meg a játékot 2 kör alatt).

Szerintem tökéletes a jelenlegi felállás, hogy DC esetén vár egy picit a játék, hogy visszaérj és ennyi.
  • DarkHorSe
    Nekem arenat nem irtak jova, amikor nalunk baszodott el a jatek es mindenkinel dc volt. Szoval ennyit a blizzard supportrol :D
  • TBTPumpa
    League of Legends-nél ez úgy van, hogyha megszakad a neted (meccs elején/közepén), akkor általában Loss prevented-et kapsz. Az ellenfél persze győzni fog, ezért az érte járó pontokat is megkapja rankeden, de a másik fél, akinek megszakad a netje, annak nem kerül levonásra a pontja, simán csak Loss prevented-ként lesz elkönyvelve a meccs. Szóval olyan, mintha misem történt volna.
    Ugyanez van akkor is, ha a szerver túlterheltség miatt instabil. Persze, ha már érzed a játék végét (perceken belül el fog verni az ellenfél csapat) és kihúzod a modemet/kilépsz vagy csak tényleg megszakad a neted, akkor már Lose-nak fogja elkönyvelni a rendszer és le is vonja érte a pontokat keményen. Viszont ha a meccs elején/közepefele szakad meg a neted, akkor nem. Persze ez a meccs időtartamától is függ.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.18. 12:43:58
  • Pio
    Szerintem nem a Blizzard felelőssége az, hogy kinél milyen a netszolgáltatás és ha bármiféle rendszert vinnének ebbe, az csak visszaélésre adna lehetőséget.
    A megoldás szerintem is a stabilabb netszolgáltatásban keresendő.
  • csoszi87
    Pedig jó lenne, szükségem van arra az 1 csillagra.
  • Shep
    Úgy ahogy a hó eleji + csillagokat.
  • DarkHorSe
    Dehogy irjak jova :D
  • Tinman #13338
    1. disconnect büntetlen. Aznap a következő win a másik félnek. Deal? :-D
  • Shep
    Az sem jó, mert akkor meg ha látod, hogy bukod simán bontasz, és hidd el folyamatosan ezt csinálnák a kis hülyék.
  • Tinman #13336
    Mondjuk a legegyszerűbb az lenne, ha egyszerűen semmissé tenné a meccset. Meg sem történt, mindenki marad ott ahol volt.
  • greyfox
    Tartogassátok a rinyát akkorra, amikor itt is feltűnik a dc hack, amit anno wc3-ban toltak. :D
    Blizzard hónapokig nem tett semmit, még szerencse, hogy cseppet sem volt idegesítő :)
  • csoszi87
    Bocsánat az igénytelen Google fordításért, de nem érek rá megfogalmazni.
    Viszont megértették mert válaszoltak is rá.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dear Blizzard!

I wonder if that could be resolved, that because of the lost matches do not count netszakadás defeat.
    I paid for the game last year, more than once, so as to support their company player I ask you to do something about it.

Thanks OrsosVanDame

Válasz:

Dear OrsosVanDame,

XD

Sincerelly Blizzard Support!

• Tinman #13333
    Dual WAN router 3G/4G router + 3G/4G stick előfizetéssel + kábel/adsl + UPS.

Most, hogy ezt ilyen jól kitaláltam, meg is valósítom. Nagy része meg is van
  • avengir
    Általában van 30 másodperced (nem perced) recozni, ha nem jön össze akkor drop.
  • Shep
    Ez tényleg ekkora probléma, hogy a net miatt buksz egy meccset? Ez csak egy szaros játék, nem múlik rajta az ég világon semmi lényeges!
  • csoszi87
    Tönkrement egy ideje a laptopban az aksim, kösz a tippet.

De ez még nem oldja meg a netszakadást.
    Kikérem a Blizzard véleményét.
  • Tinman #13329
    Arénában is jártam már így. Na most ha ott fizettem volna -nem tettem-, de ha fizettem volna, akkor eléggé bosszantana, hogy teljesen vétlenül közelebb kerülök az 1.79 euro buktához.

Online pókerben ilyenkor mi van? Az viszi a 10 milliót, akinek jobb a netszolgáltatója?
  • Tinman #13328
    Nálam a net szakadt meg és nem az áramszolgáltatás.

Az UPS az áramszünetet áthidalja, a net szakadást nem.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.18. 10:48:41
  • Negritis
    azt ugye tudod hogy az esetek 99%ban a modem is árammal megy anélkül meg nehezen van net, hiába megy a gép ha nincs net ahogy a TE eseted is mutatja
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.18. 10:36:47
  • Negritis
    az esetek többségében nem vagy vétlen
    bár passzívan az vagy, miért nem mész rendes szolgáltatóhoz, minek engeded a szomszédnak hogy belevizeljen a konnektorba ...
    viszont, ha elkezdjük ezt a meccs "lementést" abból olyan értelmetlen káosz lesz aminek egy ilyen "fast pace" játékban semmi értelme

versenyen igenis számítanak az ilyen dolgok, de valljuk be férfiasan hacsak nem az utolsó győzelem kell a legendhez (vagy eu no.1hez) akkor azért az ember nem megy falnak egy vereség miatt
  • Tinman #13325
    Vegyél szünetmentest. Szívesen.

Nálam a net szakadt meg.
  • Negritis
    majd az lesz vicces mikor kijön telóra és elmegy a térerő vonaton, már várom hogy kit szidjak miatta :D
  • Tinman #13323
    Nem vagy vétlen, ha a te neted szakad meg? De.
  • Tinman #13322
    Nem sikerült megértened :-( Mehetsz másik meccset, de az adott meccs elmentésre került, amire van 30 perced folytatni.
  • csoszi87
    Valamelyik nap 1 autó kiütött a faluban 1 villanyoszlopot.
    Áramszünet 2 órára.
    Ezért buktam 1 meccset (pedig éppen fordítottam).
    És az 1 év alatt legalább 3x szakadt meg a net. (ami biztos bukó)
    Nem tudom kinél tehetnék panaszt (Elmű/T-com), vagy ha tudom igazolni a Blizzard felé, hogy az a vereség nem miattam volt, akkor jóváírják utólag a csillagokat?
  • qetuol
    nyilván te sem gondolod komolyan, hogy majd fél órát fogok várni valakire, aki nem tud veszteni, ezért döntetlenre akarja kihozni. a te interneted a te felelősséged, ne más szívjon helyetted.
  • avengir
    Aha ja xdxdxdxd játsz el a gondolattal, hogy leulsz jatszani es az elso harom ellenefeled kapasbol dczik, ami ezen logika szerint -2 ora az eletedbol amikor is te jatszani akartal,mde nem tdutal mert varakoztal, csabitoan hangzik..... Xd
  • Negritis
    aham, akkor én aggro deckel játszok mikor látom hogy a control decked átvette az irányítást kihúzom a netkábelt várok 28 percet majd visszacsatlakozok az esetek 99%ban nyertem
    nincs jó megoldás ebben az esetben sajnos, de még ez ami a vétlent félt a legkevésbé bünteti
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.18. 10:06:42
  • Tinman #13317
    Elmentené a játékot a szerverre. Addig az adott meccs jég mind a 2 félnek. Amikor a visszacsatlakozás megtörtént el lehetne dönteni, hogy akarod-e folytatni vagy sem. Erre mondjuk lenne 30 perc limit. Ha nem akarod folytatni, te mint megszakadt fél, akkor vesztettél.
    Ha akarod, de a másik nem akarja nyertél. Ha már nincs online a másik fél, akkor draw, senki nem veszít semmit.
  • Negritis
    ha "időben" vissza érsz akkor nem bukod, de általában eltelik pár kör ami végzetes tud lenni

jobb megoldásról nem tudok, mert ha nem így lenne akkor sok lenne a "ragemodemlerúgás" és arra játszanának hogy az ellenfél kilép miközben a rejoinra vár
  • qetuol
    és hogyan lenne fair szted?