Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Saját fejlesztésű tempó pala decket játszok, van némi hasonlóság ezzel, majd írd meg, hogy mennyi lose/wined lett, mire meglett a napi küldid. Köszi! Lehet adok ennek a decknek egy esélyt.

erasmus4
Ez a játék akkora egy random szar hogy nem igaz. Egyik nap sima 10 win arenaban ma meg három 1-3.

Shep
Költői kérdés volt. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ej-ej, milyen ember az aki neten kér decket ? 😄 😄

Awesome Tempo Deathrattle Paladin
ehhez van teljes leírás is, talán segít

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabel15
Utána semmi értelme.
Valaki tudna mutatni egy normális pala deck et? Napi küldihez kéne.

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Ok de ha eléred a 60-as szintet utána van értelme?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezek marha jók, főleg az első tetszik 😄 Különleges kártya 😊 Biztos kihozna vicces helyzeteket...
bőven vannak, amaz is szokott max xp-re menni

közbe kint a trump féle rugó oktató vidi

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Van aki az xp-re hajt? Hááááát OK.

Jéé, ezeket a lapokat láttátok már?
Állítólag a játék alfa verziójában szerepeltek.
Nem tudom most mi a korrekt, képet egyből kirakni a mobil neteseknek, vagy reklámozni egy honlapot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem R5-ön akarom kipróbálni mit tud. <#buck> Biztos megvan az oka, hogy nem látom.
Csak érdekes volt, hogy 2 aggro decket fogtam meg probléma nélkül.
Na majd következő szezonban...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

android követelmény

elvileg pont eldöcög majd az iconia a100mon

kabel15
Ha életképesnek érzed warrior hunter és pap ellen akkor igen <#banplz>
Rank 10 lefele csak ez a 3 van. Ja meg Lock

Handmage-el játszik valaki?
Mennyire életkéses a rankeden?
Most mentem vele 4 kört 4 win. 2 aggro paladin, 1 miracle rouge és 1 control warrior adta fel még idő előtt.
Szerencse lehetett vagy van helye a metában?
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.11.25. 21:06:33

kabel15
Elvileg minél több kártyát játszol ki annál több XP-t kapsz a végén.

Rockbiterrel lesz igazán izgalmas. A sámán nagyon sokféleképpen le tudja pucolni a boardot. Nem az a kalsszikus 4. körös 4drop inkább később lesz faktor. Elintézhet egy Belchert, trade-elhet Lothebbel, vagy lehet finisher is. Nekem tetszik. A másik 2 droppal együtt már igen értékes minionokat kapott a sámán, amik komolyan változtathatnak a most futó paklikon. Mondjuk a sámán eddig is nagyon változatos volt, sokkal fluidabb hero, mint a többi.
Shep
Közben rájöttem ,hogy hülye vagyok, ha némítom a windfury is oda 😄 így meg már nem is olyan izgalmas.

dave9004
a sámán jó, mert windfuryvel ha nincs lent semmi az 10 damage. de ha kiüt bármit stealthből, az is meg fogja érni
Shep
Nem rossz az egy silenccel már jó is 😄 mondjuk a 4 hp elég gyér, ebből a szempontból a másik jobb, csak az ugye nem némítható egyből.

illidanes paladin megoldja 😄

Mephike
Devv
"Adj divine shieldet 10 démonnak"

Állat! <#idiota>
Devv
Hú nem tudom mi volt a neve... lehet, hogy az volt. Minden esetre akkor ma min. 2 palától kapott ki!
BM
Shep
Istenem mekkora parasztok vannak. Megköszöni, hogy köv körben kinyír, aztán még direkt lejátssza minden lapját, meg még hiró pówer is. Hammerpower volt a tag neve, remélem talákoztok vele és jól agyonveritek!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.25. 19:08:18

Lehetnének újak 😄

- Ne add fel a játékot amint a kezdeti lapok ki lettek választva. (5x)
- Játszd ki 5x a Mad Bombert.
- Szerezz egy bontásból 2 vagy több ugyanolyan lapot.
- Adj divine shieldet 10 démonnak.
- Idézz 3. körben legendaryt Alarm-O-Bottal.
- Nyerj 5x mágussal Flamestrike kijátszása nélkül.

Stb <#idiota>
igen, de nem a 4/7et másolod, hanem ami lekerül az asztalra tehát a 4/3at
ott az ancient of war nem az 5/5t másolod hanem az 5/10et

legalábbis nekem ez a logikus

mondjuk matematikusként végeztem, és azok közül is az elvontabbak közé tartozok így más a gondolkodásom mint az áltag (nem nagyzolás, csak én másfajta logikát használok ami néha jó néha nagyon nem)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.25. 19:00:29

qetuol
hát pedig az battlecry szóval nem kéne aktivalodnia

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

egyébként ha már itt tartunk remélem a daily questben is lesznek újak
pl a heal yourslef , summon from spell vagy valami

Szerintem ugyanezzel az arany pappal találkoztam ma, csináltam is fotót. Nem Postgai-nak hívták? Hátha emlékszel rá 😄 Ugyanígy játszott ellenem is, ráadásul én is palával toltam ellene 😄
nem aktiválódik, tapasztalatom szerint úgy működik mint a faceless
szal egy 4/3ast idéz meg ergo 4/3as lesz a mirror is

qetuol
a mirror entity által beidézett minion battlecryja nem aktiválódik ugye? kivéve az injured blademaster? ez bug vagy feature?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Devv
Volt még neki bent dark cultist, egy shieldmasta, youthful brewmaster... Lehet, hogy a lopott lapokkal akart nyerni, nem tudom...
sztem egy fatigue decket építgetett, anno én is kísérleteztem vele a lényege hogy a lapok 90% healel téged és ezáltal kihúzod addig míg az ellenfélnek elfogynak a lapjai

bár azt hogy arany priest áll ennek neki azt kevésbé értem én rájöttem hogy abban a koncepcióban nem működik 😄
bár lehet ő mást akart

Botond
Nekem is van ilyen napi küldis paklim, hogy csupa 1-2 manás minion van benne, 3x elveretem magam és megvan a 40 gold. Mondjuk az earthen 3, ha jól rémlik, szóval lehet nem ez volt benne a ráció.
Devv
Érdekes ellenfelem volt az imént: Arany priest, de az volt a fura, hogy woodoo dokival játszott meg earthen ring farseer-el, ilyen gyógyuló dekk volt. Nem tudom hogyan nyert ezzel 500-szor, mivel nem volt semmi, amivel engem üthetett volna. Egy párszor letakarította a boardot az rendben, de ezen kívül semmi. Hosszú meccs volt, én paladinnal voltam, az első 4 körben ki se tudtam hozni semmit, mert úgy adta a lapokat. Végül egy sereg silver hand recruit-al meg ilyen kis lényekkel vertem meg...
Epherandes
Ez a Pay to Win-es téma már sokszor lerágot csont. Egy fontos dolgot elfelejtenek akik úgy látják, hogy csak akkor nyerhetnek, ha fizetnek, mégpedig, hogy ebben a játékban, mint sok másik free to play-ben is, IDŐT veszel magadnak. Ez nem egyenlő sem a skillel sem a legyőzhetetlenséggel. A pénzedért nem fogsz játéktudást kapni, ergő ugyanannyit fogsz veszíteni, mint aki basic deckekkel operál. A legendary lapok és a winráta pedig megintcsak nem állnak egyenes arányosságban, mivel szinte mindegyik értéke függ az adott meccstől, legtöbbjük csak egy-egy adott szituációban jobb, mint egy common vagy rare lap. Ezen kívül az, hogy könnyebb lereagálni a metát, ha megvan az összes lap nyilván megállja a helyét, de a meta apránként változik, 1-2-3 lappal (a most jelen lévő archetype-ok jó része már alfában! létezett), aminek nem kéne túl sok gondot jelentenie, nyilván csak akkor macerás, ha counter lesz az ellenfél paklija a mienkre.
Shep
Hát ez majdnem egy Yeti, nekem tetszik. A 120-ból amúgy hány lapot fedtek már fel eddig?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.25. 09:42:26

Mephike
Itt egy újabb lap.

DarkHorSe
Igazan kifejthetned hogy a causal resze a jateknak miert pay to win. Kivancsi vagyok hogy indoklod meg 😄

Causal mod, leirom neked hatha sikerul megertened a dolgok mukodeset. Javaslom baratkozzal meg az mmr mukodesevel.

1, Hiaba veszed meg az osszes lapot es szerzed meg az osszes legendary kartyat, mivel a jatekban letezik mmr. Ezert az elejen ugyan nyerhetsz a kezdok ellen de utana ez a szam fel fog menni, es olyan ellenfeleket kapsz akik szinten sokat nyertek es hasonloan magas az mmr ertekuk. Ellenuk pedig nem fogsz mindig nyerni.

A jatek mindig arra fog torekedni, hogy a Te win/loss ertekednek (mmr) megfelelo ellenfelet talaljon. Sok jo eros lapod van, akkor sok jo eros lappal rendelkezo ellenfeleket fogsz kapni. Ha meg most kezdted a jatekot, akkor max az elejen fog elofordulni, hogy nagyon eros ellenfeleket kapsz, elvernek 10-15szor utana hasonloan bena ellenfelek lesznek mint amilyen te vagy. Ez annyira pay to win, ja varj nemis.

2, Ranked, ez mar verseny aminek semmi celja nincs, nem kotelezo es nincs is semmifele jutalom egy hatlapon kivul. Ez pay to win lehet, ha nem lehetne nagyjabol 1000 dustbol lecraftolni a teljes zoo paklit es elerni a legendet.

3, Arena, random nem paytowin

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Mephike
Bőség, jóság 😊

benőmenő
Ezzel a hármassal már volt 6db Acolyte-om 😄
Gyorsan be is törtem 4-et kőkemény 20 dustért 😛
Amúgy nekem ebből még egy sincs, igazán dobhatnál egyet 😄 Viszont nemrég nyitottam egy Ancient of Wart, szóval most bódottág van 😄
benőmenő
#6460 - Pay2Win 😄
Jó, bocs kicsit átestem a ló túloldalára...

Szerintem minden játék amiben valódi pénzért lehet olyan dolgokat vásárolni, ami előnyhöz juttathat P2W.
Itt minél több boostert nyitsz annál valószínűbb, hogy összeraksz erős paklikat.

De a játék randomitása + hogy nem tudsz +10 hp-t venni körönként és nem tudod a kártyákat cserélni másokkal, valamint a napi küldikkel (jó játékosok az arénával) ellen lehet súlyozni ezt.

Tehát szerintem P2W kategóriába tartozik (a 2. leírt mondatom miatt) de a szolidabbak közé.
Én nem köpködök a Blizzardra ez miatt lehetne a játék csak pénzes is.
Tény, hogy az korrekt, hogy 0 befektetéssel is el tudsz játszadozni, és sikereket is érhetsz el.

Nekem is onnan indult ez, hogy láttam a sírásokat hogy: jaj, nekem nem lesz meg az a lapom ami másnak igen és azzal a lappal mindenki nyerni fog...

Shep
Whisp 😄DDDDDDD

Zickler
Kicsit elvesztem... de nekem ebből most nekem az jön le, hogy azért P2W a játék, mert több lehetőséged van lereagálni a meta változást... Ami valljuk be az elmúlt fél év alatt azért olyan kegyetlenül hatalmasat nem változott, ugyanazokat a paklikat használják az emberek mint 1 éve. Csak 3-4 lapot cseréltek le (amit nem hiszem hogy fél év alatna nem lehetne kifarmolni).

Vagy azért P2W a játék, mert neked véletlenül kaptál egy lapot, amit egyébként soha nem gyártottál volna le... MI AZ A LAP KÉREMSZÉPEN AMI ANNYIRA FONTOS ABBAN A PAKLIDBAN, DE EGYÉBKÉNT NEM GYÁRTOTTAD VOLNA LE?

Battletag: Muhee#2716

Csak már én is unom ezt...
Jaj, nem lesz meg ez-az a kártyám, másnak meglesz, de én nem költök, bunkó fejlesztők.
Igen P2W, mert minél több kártyád van annál könnyebb lereagálni a meta változást, könnyebben tudsz netdec-elni 1 op paklit.
De még így is korrektebb, mint más játékok.
Más netes (nem kártya) játékban az ilyen sírásokat "how terrible", "go and play Barbi online" válaszokkal hessegetik el a fejlesztők.

Illetve amit többen is mondtak, hogy olcsó paklit is össze lehet rakni, ami borzalmasan erős. R13-ról R5-re 1 olyan paklival jutottam el fél nap alatt, amiben 1 epic és 5 rare kártya van. Minden más common, uncommon. (1300 dust)
Anno nem szerettem az aggro/face deckeket de ezt most még élvezem is. Legtöbbször 4. körre vége a játéknak. És látom az ellenfélen, hogy szenved amikor 5.körben tudja, hogy akármit csinál halott.

Más deckjeimben minimum 3, de van ahol 5 legend is van de soha nem tudtam velük bemenni R13 alá.
P2W, igen mert magamtól azt az 1 epicet biztos le nem crafoltam volna magamtól, csak a sok nyitásból beesett, és megláttam ezt a paklit összeraktam. Mint más netes paklit ha megtetszik 1.

kabel15
Én 1 ft nem fizettem a játékért. (jó a villany számla)
Mégis van 13 legendarym. ebből 6 mondjuk naxx de azt is gold ból nyitottam.
Nem érzem azt hogy csak akkor érhetnék el sikert ha fizetnék egy rahedli pénzt a blizz nek a kártyákért. Nekem is hiányzik jó pár kártya amik kellenének de ez van. Attól még hogy valakinek ott villog gold Sylvanas még nem biztos hogy jobb játékos mint te. Ha meg meg tudod verni akkor magadban csak jobb érzés lesz, hogy igen én pénz nélkül is képes voltam erre. Ehhez kapcsolódnak még ezek a netről nézett deck dolgok is. Attól mert valaki megnézi hogy más mivel játszik még nem biztos hogy ő is fog tudni vele játszani. Össze raksz 1 paklit és 100 -200 játszma után már elkezded érteni. De az nem megy egyik pillanatról a másikra hogy juj trump ezzel legend lett akkor én is az leszek.

Zickler
Most pont azt keresem hogy mennyi fizető játékos van, legutoljára május körül volt róla hír, akkor valahogy 5-7 % körül volt. Vagyis 100 meccsből kb. 90-en olyan emberrel rak össze aki szint úgy nem fizetett a játékért (statisztikailag 90, lehet hogy valójában csak 75, de mondjuk 10 000 meccsnél már jobban közelítene a 90%-hoz), vagyis valószínűsíthető, hogy lehet hogy van 3-5 legendary a paklijában, de azokra vette a fáradtságot, és lefarmolta értük a dustot/ nyitott annyi paklit hogy megkapja.

Számomra itt a vége a P2W vitának.

#6521 Igen neked ment, te panaszkodsz folyton a noob zoo/legendary heavy paklik miatt.

Battletag: Muhee#2716