• Zozo0122 #13310
    Mire jó ez a beszólogatás? Személyes véleményt írtam, reagálást igazából nem is kértem. Nincs különösebb gondom az aggrok elleni győzelemmel sem, egyszerűen jobban élvezem a control paklik ellen a játékot. Nem véleményezést kértem, csak felvetettem egy ötletet (50 élet) ami nekem tetszene és kész. Kifogás? Akarod hallani a kifogásaimat arra, hogy miért nem vagyok még legend?

1. még csak 4 hónapja kezdtem, van még bőven tanulnivalóm
    2. a laphiányom óriási
    3. úgy igazán még nem is álltam neki, mert ha annyi időt szánnék rá mint az elején, akkor egy aggro deck-el talán eljutnék legendig vagy annak a közelébe hó legvégéig ( a legjobb eredményem eddig rank7, de az druiddal ) - de nem, én nem aggroval leszek legend, az biztos :) Ezt se kell félreérteni, az aggro legend ugyanannyit ér, mint a control. ÉN viszont a controlosat választom, mert jobban meg kell érte küzdenem, ez pedig tetszik. Nem hiába tetszenek a Dark Souls és hasonló játékok, ott is néha úgy felhergeled magad, hogy legszívesebben a saját fejeden törnéd szét a billentyűzetet, mégis folytatod, mert imádod.

Múltkor megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a játékot. Mostmár tuti, hogy nem fogom. Nagyon bejön az új kieg, a gyerekbetegségeit pedig (mert vannak) hamarosan kinövi a game, már csak azért is mert sokkal több lap lesz, ha minden negyedévben kapunk kieget. Valódi panaszra nincs okom - ebben a hónapban eddig 3 legendet nyitottam, a játék se megy rosszul, legtöbbünk innen most rank 10-12 környékén van, én is ezek között vagyok. Gyakran félreértelmeznek itt páran dolgokat. Ha leírom, hogy áhh a rohadék betopdeckelte a fireballt, az nem azt jelenti, hogy legszívesebben a monitoron keresztül belezném ki, mert egy szemét mechmage játékos. Egyáltalán nem ezt gondolom ilyenkor. Csak néha megfordulnak a fejemben ötletek a játék jobbá tételére, leírom a fórumba, hátha valaki egyetért, akkor megvitatjuk és kész. Nincs szükség leírni azt, hogy tanujjá meg játszani, béna vagy mert nem aggrozol, szerezzé jó lapokat, ha nem tetszik valami töröjjedkifeleajátékotagépedrű.