40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Tök fair, hogy ha szakad a kapcsolat bukom a ranked game-et. A másik meg nyeri. Seems legit -.- -
VanDaal #13313 Mondod ezt azért, mert még nem találkoztál a saját gyártású priestemmel :D
Prophet Velent elég csak egy körig életben tartanom, aztán elnyomom a 2 Mind Blastot... 4 manáért 20 sebzés arcra
Elismerem, rankeden nem lenne hatékony, de casualban funolni nagyon jó :D -
Negritis #13312 van 3 class amivel eszem ágában sincs játszani, erre folyamatosan arra jönnek a 60 goldos küldik :D (wari,pala,priest :D)
amúgy Zozo felesleges ennyire nyafogni azon ha a hülyeségedről cinikusan közlik hogy hülyeség
ha nem ilyen típusú játékot szeretnél játszani akkor jobban jársz ha minél hamarabb váltasz (megszoksz vagy megszöksz)
a blizz nem az a fejlesztő cég ami csinál egy hátraarcot menetközben
főleg ha megnézed hogy alapvetően mocskosul sikeres a maga a game -
Leírhatod a véleményed, csak ne csodálkozz ha más is megírja a sajátját :)
Hidd el, ezerszer teszteltek már előtte is a különböző HP-val és kártyák számával stb, és most is sokan sokat tesztelik a köv kiegeket, a leendő új lapokat. Nem véletlenül vannak ezek a számok. Szóval lehet ötletelni, de hidd el, én megmondom neked, hogy NEM LENNE JOBB a játék 50 HP-val. -
Zozo0122 #13310 Mire jó ez a beszólogatás? Személyes véleményt írtam, reagálást igazából nem is kértem. Nincs különösebb gondom az aggrok elleni győzelemmel sem, egyszerűen jobban élvezem a control paklik ellen a játékot. Nem véleményezést kértem, csak felvetettem egy ötletet (50 élet) ami nekem tetszene és kész. Kifogás? Akarod hallani a kifogásaimat arra, hogy miért nem vagyok még legend?
1. még csak 4 hónapja kezdtem, van még bőven tanulnivalóm
2. a laphiányom óriási
3. úgy igazán még nem is álltam neki, mert ha annyi időt szánnék rá mint az elején, akkor egy aggro deck-el talán eljutnék legendig vagy annak a közelébe hó legvégéig ( a legjobb eredményem eddig rank7, de az druiddal ) - de nem, én nem aggroval leszek legend, az biztos :) Ezt se kell félreérteni, az aggro legend ugyanannyit ér, mint a control. ÉN viszont a controlosat választom, mert jobban meg kell érte küzdenem, ez pedig tetszik. Nem hiába tetszenek a Dark Souls és hasonló játékok, ott is néha úgy felhergeled magad, hogy legszívesebben a saját fejeden törnéd szét a billentyűzetet, mégis folytatod, mert imádod.
Múltkor megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a játékot. Mostmár tuti, hogy nem fogom. Nagyon bejön az új kieg, a gyerekbetegségeit pedig (mert vannak) hamarosan kinövi a game, már csak azért is mert sokkal több lap lesz, ha minden negyedévben kapunk kieget. Valódi panaszra nincs okom - ebben a hónapban eddig 3 legendet nyitottam, a játék se megy rosszul, legtöbbünk innen most rank 10-12 környékén van, én is ezek között vagyok. Gyakran félreértelmeznek itt páran dolgokat. Ha leírom, hogy áhh a rohadék betopdeckelte a fireballt, az nem azt jelenti, hogy legszívesebben a monitoron keresztül belezném ki, mert egy szemét mechmage játékos. Egyáltalán nem ezt gondolom ilyenkor. Csak néha megfordulnak a fejemben ötletek a játék jobbá tételére, leírom a fórumba, hátha valaki egyetért, akkor megvitatjuk és kész. Nincs szükség leírni azt, hogy tanujjá meg játszani, béna vagy mert nem aggrozol, szerezzé jó lapokat, ha nem tetszik valami töröjjedkifeleajátékotagépedrű. -
1Darton1 #13309 Vagy az is egy megoldás, hogy összeraksz egy értelmes paklit, megtanulsz vele játszani, és rank 5 környékén már élvezhetnéd is a hosszú meccseket. Arrafelé ténylegesen kipusztult az aggro (sajnos).
De kifogás biztos még a fura ötleteknél is több van.
-
Zozo0122 #13308 Nyilván mindenki mást szeretne. Én személy szerint élvezném, de 50 élet nem hinném, hogy minden meccsnél fatiguehoz vezetne, és igen, izgalmasabbá tenné az biztos. Jobban kéne vigyázni adott esetben az erősebb spellekre, több körre kéne tervezni stb...mind1. Nem akarok újabb vitát generálni, de nekem úgy még jobban tetszene a game. -
Ja tényleg sokkal jobb lenne, mindenki control palát, meg control warriort nyomna, és minden meccset a fatigue döntene el. Rohadt izgalmas lenne. -
Zozo0122 #13306 A játék legidegesítőbb spellje a skill command, de a rohadt fireball is majdnem beéri. Miért csak 30 életünk van? Mennyivel jobb lenne már 50, minden meccs jó hosszú és gondolkodós lenne, az aggro jórészt kipusztulna a francba, és jobban meg kéne gondolnunk, hogy melyik spellel lövünk arcba...:DD -
Holnap lehet nyomok megint 1 órát. -
Zozo0122 #13304 Na, a zene érdekes téma. Nálam általában Two Steps from Hell és hasonlók szólnak játék közben, minél epikusabb, annál keményebbnek érzem magam
Aztán jönnek a topdeckesek...
-
Negritis #13303 nah shredder helyén water ele
kiváncsi vagyok hogy muzsikál majd most a deck -
Amúgy egyéni rekordom, itt még nem voltam. Lesz honnan visszabukni. :) -
Hát azoknak is van egy bája, de az nekem inkább csak akkor jön be ha pl. játékban, filmben szól. -
radionomy.com -
Melyik?
Vén szar vagyok, nekem okés! :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.17. 21:19:06 -
Egy ideje 1920-1940 között zenékre futok tök sötétben. Üt :-) -
Ennyi maradt meg nálam
-
Hazánk fia is bekerült egy heti válogatásba. -
Nekem még mindig az első, a többi csak utána. Mondjuk most rosszabb számokat adtak, mert ez amúgy rádió.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.17. 21:16:47 -
'85-ös vagyok, úgyhogy gyerekfejjel átéltem, volt egy hangulata. Az nem vita tárgya, hogy az egyik legnagyobb zenei korszak volt. Amúgy most már nem tetszik. -
Lényegében. -
Az eurodance az a 90s diszkó? -
Én is voltam ott pár napja, aztán hogy folyamatosan 13-14-en küszködtem, tegnap direkt feladtam egy csomó meccset, hogy 17-re visszaessek :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.17. 21:11:46 -
Mi van, nem tetszik az eurodance? Biztos lemaradtál a legnagyobb zeneik korszakról azért nem tetszik :) -
Az a zene...
-
Én bestreakeltem 12-re, je! -
Az betonkemény... hogy a picsbe vergődött el idáig? Ja tudom, de no flame :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.17. 21:06:05 -
Nekem ilyen nincs, csak wwwww-llllll :) Amúgy a tag szerintem azt hitte, hogy ha lefagyasztja akkor át lehet ütni rajta :) -
Sajna ez a szar a priest-ben, jó kombók, de rengeteg olyan eset van, amikor szart sem ér az adott lap. Mondjuk én full más irányú, egyedi priest-el tolom, de én is most 16-17 között nyerek és vesztek. De szó szerint így: Win-lose-win-lose-win-lose.
Azért csípem... tudom, hogy mi hiányzik, mire vágyom, lesz ez jobb is. :-) -
De mégis nyert, nem jött egy rohadt varázslat sem ,hogy tudjak pucolni. Mára elég is volt a "jóból".
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.17. 20:57:11 -
Pedig szépen indult :) -
Nézem Shep-et olyan fél órája... R16, mage, lent a Beltcher 2x akar beütni mögé az ellenfele. Sigh :-D -
Negritis #13281 én ezt most kihagyom de GL -
Ja, amaz deckje van akkor. -
Na akkor elkezdek játszani, nincs mikrofon, meg semmi,csak játék. itt -
Zozo0122 #13278 Tolod a streamet? -
Én is ismerem a lapot, köszi :) -
Semmi. Most volt Zetanál, ő is nézet, hogy mi ez és tényleg négyet sebezett, senki nem értette. Ráfogták ,hogy csal :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.17. 19:48:51 -
másnak is lennie kellett, vagy vmit nagyon benéztél.