Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #12918 Amúgy, simán lehetséges, sőt valószínű ( szerintem ráadásul biztos ), hogy manipulálható a játékon belüli RNG. Csak úgy mint az online pókerben, bár itt nincs értelme az átlag játékosnál, mert nem pénzre megy. Nyilván nem 1-2 embert fgonak kiválasztani, hogy na őt most szívatjuk, csak azt mondom, hogy lazán el tudom azt képzelni, hogy pl. a top streamereknél kicsit "fel van tekerve" a mázlifaktor, mert ők nagyon jó reklámot csinálnak és sikeresnek kell lenniük, attól függetlenül is, hogy nagyon jó játékosok. Valószínűleg ők se tudnak róla. És mint már ezerszer vitáztunk róla, szerintem az is valószínű (én így csinálnám), hogy a pénzért vett deckeknél is magasabb a jobb lapok nyitási aránya, mint a goldosoké. Üzlet. Vagy vegyük pl. Dr. Boomot, hadd kerüljön elő megint. Az a lap a GvG megjelenése óta ordítva könyörög a nerfért, de mivel a GvG-nek van egy ennyire top lapja, mindenkinek kell. Vagy veszel GvG boostert/lecraftolod, vagy mázlival kinyitod előbb utóbb. Lesz az nerfelve, de még nem most. Vagy mivel most az arénában csak GvG van, a következő kieg meg dragonos lesz, mindenki vásárolhat régi boostereket, hogy nyithasson erős sárkányokat pl. Ysera, Alexa, Malygos stb...a Blizznél nem ostoba emberek ülnek, bonyolult pénzügyi számításokkal optimalizálják a bevételt, persze közben megtartják a free to play álcát. Idézzem azt a bizonyos mondatot? Úgyis mindenki tudja mit írnék most :)