40521
  • Negritis
    rankedon nincs mm, casualon viszont érdemes bukni ugyanis ott a belső mm számít

rankedon az ellenfél rankja szerint sorsol
    csak hogy tegyük rendbe a fogalmakat

a többre tartás pedig tőled viccesen hat, aki lenéz mindenki aki akár 1ft-t is költött a játékra vagy veszi a bátorságot hogy meta decket használjon
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.14. 21:00:52
  • Tinman #12951
    Ez pedig mindenhol így van, ahol akadnak olyanok, akik többre tartják magukat a másiknál. Kinek nem inge...

Az rng-hez annyit, hogy nem itt hangzott el már párszor, hogy érdemes párszor direkt veszteni, hogy aztán rankeden nagyobb eséllyel sorsoljon össze szinten párat már bukott játékossal?
  • Negritis
    bizonyos emberek egy csoportja azt állítja hogy a FÖLDÖN élnek gyíkemberek és köztünk vannak
    nem pedig azt, hogy a világegyetemben valahol
    nagy különbség, az utóbbival egyetértek

ha nem is gyíkemberek, de valamilyen idegen létformát el tudok képzelni probléma nélkül
    azt hogy az idegenek köztünk járnak viszont szkeptikusan kezelem
  • Tinman #12949
    Gyíkemberek? Néztetek már fel az égre éjszaka, lehetőleg nem felhős időben?

Na most amit ott láttok, az a sok apró fényes pont, az csak a nevetséges töredéke azoknak a csillagoknak, melyek csak EBBEN a szaros galaxisban vannak... tekintve, hogy megszámlálhatatlan sok galaxis és még több csillag van, a gyíkemberek létezése éppen olyan lehetséges, mint kb. bármilyen fajé. És most csak csillagokról beszéltünk, melyek körül nem egy bolygó lehet az adott naprendszerben. Ha ehhez hozzávesszük a multiverzum elméletet, még durvább az összkép.

100% biztonsággal kijelenti, hogy gyíkemberek nem léteznek, meglehetősen korlátolt elmére utal...

Ellenben a Pataky-féle agymenés az egy más ügy, mert állítani, hogy itt vannak/mászkálnak köztünk/elraboltak/meghágtak/etc. az Lipótmező pozitív.
  • Negritis
    én meg vagyok olyan fórumon is ahol nincs ilyen hiszti az rng miatt, mert az emberek elfogadják hogy mi a szitu
    és a JÁTÉKra koncentrálnak nem pedig arra hogy szivatja-e őket a blizz
  • Shep
    Egyébként az nagyon érdekes, hogy egy másik fórumon nincs ez a magas lóról dumálás, meg mi mindent jobban tudunk hozzáállás. Mindenki leírja amit akar, aki akar reagál rá, aki nem az tovább lép és nem rugdossa senki a másikat. A panaszáradat meg ott is megy de ez egy ilyen játéknál alap, csak itt nehezen fogadjátok ezt el.
  • Shep
    Senki nem állította, hogy belenyúl, elméleti volt a feltevés, csak nem figyelsz te sem. Azt, hogy néha (folyamatosan :)) idegességében ír ide valaki valamit, nem kell egyből tényként kezelni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.14. 20:37:46
  • Negritis
    azért mert ha folyamatosan azt látja valaki, hogy biztos belenyúl a blizz a dolgokba és nincs rá reagálás előbb utóbb az lesz a "közvélekedés" hogy biztos azért nem mond rá senki semmit mert úgyis van

a hallgatás beleegyezés elvén állok le vitatkozni
  • Shep
    Mondtam már, ez egy fórum ahol elvileg mindenki leírhatja a véleményét, leírtam, ti csináltatok belőle nagyobb ügyet, mint amekkora. Biztos mondták már neked is, hogy a hülyére rá kell hagyni, ti miért nem tudjátok ezt tenni? :)
  • Negritis
    de akkor miért jösz elő egy összeesküvés elmélettel a SAJÁT tapasztalataid alapján, ha úgy GONDOLOD hogy nem mérvadó
    de megint jóval többet foglalkozunk olyan dolgkokkal aminek max a budapest tv-n lenne értelme
  • Shep
    Ja, én azt hittem neked megvannak az óriások.
  • Shep
    De én szarul játszok, nem én vagyok a mérvadó :D
  • Zozo0122 #12939
    Jó, az az egész nap az kb. max. másfél óra játék. Belépek...nyerek 2-t, kikapok egyszer, kilépek. Ezt napjában többször.
  • Zozo0122 #12938
    Semmim nincs hozzá :D Nem tudom mivel tolta Belező, de nekem nincs Jax és semmiféle giantem, sőt még shadowflame sincs :D Most épp a saját fejlesztésű midrange hunterrel próbálkozok, meg olajos rugóval, de rank 11-ről egész nap nem bírtam elmozdulni :( De legalább szép lassan haladok, más hónapokban ilyenkor még 14 körül szoktam lenni. Az a baj Krush-al, hogy 9 mana...alig néhányszor játszottam ki eddig. De tetszik a lap, mennyire menő már egy T-Rex :D John Hammond hangja kéne amikor kijátszom: We have a T-Rex
  • Negritis
    ha kikapsz hiába játszod ki akkor miért is kéne nerfelni? hol is a logika abban amit írsz?
  • 1Darton1
    A druid szinte mindig bejön, és viszonylag olcsó is.
  • Shep
    Te miért nem rakod össze belező handlockját? Van hozzá szerintem mindened, de Malganisod tuti :)
  • Shep
    De eddig mindig kikaptam mikor kijátszottam. Ja nem, 1x nyertem de akkor már mindegy volt :)
  • Zozo0122 #12933
    Mivel?
  • Devv
    Inkább élvezd, ha már megcsináltad. :)
  • 1Darton1
    A hónap végén szoktam, hogy ne legyen túl feltűnő.
  • Shep
    "Egyáltalán nincs tervben Dr. Boom nerfelése. Csak olyan kártyákat akarnak nerfelni, amelyek igazán negatívan befolyásolják a játékot."
    Mit jelent náluk az igazán negatívan? Szerintem az is elég negatív, hogy minden pakliban benne van és túlságosan nagy előnyt teremt, mondjuk nem nyer azonnal meccset úgyhogy igazuk van, nem elég negatív :)
  • Shep
    Szóval gyíkember vagy, hát akkor viszont nem értem, miért nem vagy még legend :)
  • 1Darton1
    Vagy az is lehet, hogy én is az vagyok, és azért próbálok terelni.
    Sőt, HS-ben is azért van szerencsém, mert a nagy gyíkösszeesküvés része ez is.

(Egyébként nem a többségről beszélek, hanem a józan ésszel rendelkező kisebbségről.)
  • Devv
    Hírek
  • Shep
    Amúgy ha már online póker, ez a kép nagy kedvencem, persze lehet rá mondani ,hogy véletlen, csak a gond az volt, hogy napi rendszerességgel futottam bele ilyenekbe.
  • Shep
    Hát nem is, mert 5-ből 4x jön be neki :) Amíg a pénz diktál addig érdek is fűződik ahhoz ,hogy legyen ügyeskedés és a játékiparban láttunk már sokkal nagyobb gaztetteket is úgyhogy bármi lehetséges.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.14. 19:04:51
  • Shep
    Na de szerintem igencsak meglepődnél ha betoppanna hozzád egy, ahogy bárki más is. Én mindenesetre azt mondom ,hogy azért mert a többség azt mondja, hogy valami úgy van, az nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy tévednek.
  • Negritis
    ez jól hangzik, csak én továbbra is úgy gondolom hogy a TOP streamerknél nem azért jobb az RNG mert "tolják" őket
    hanem mert úgy játszanak hogy nagyobb eséllyel kedvez nekik

persze ha Amaz azt mondja hogy circle és 5ből 2x bejön akkor kedveskedik neki az rng (de sztem nem jön be 5ből 2x amit kér )

az hogy bele lehet nyúlni igaz, de a többi csak összeesküvés elmélet és önmosdatás, hogy lehessen másra fogni a vereséget
  • 1Darton1
    Ezzel az érvvel sok mindent el lehet adni. De az azért felettébb gyanús, hogy kizárólag szellemileg erősen hátráltatott emberek hisznek benne.
  • Shep
    Obama testőrei között is van egy, szóval :D Egyébként én nem merném 100%-ra állítani ,hogy nem létezhetnek, ahogy semmi másról sem merem 100%-ra kijelenteni ,hogy az úgy van.
  • 1Darton1
    Ezt elolvasva nem csodálom, hogy Pataky Attilának követői akadnak. És tuti, hogy gyíkemberek is léteznek.
  • Shep
    Sosem állítottam magamról ,hogy jó játékos lennék te viszont folyamatosan félre értelmezed mások hozzászólásait. Egyszerűen a tapasztalataimat, véleményemet írom le, hogy ez neked nem tetszik, hát Istenem, van ilyen.
  • Zozo0122 #12918
    Amúgy, simán lehetséges, sőt valószínű ( szerintem ráadásul biztos ), hogy manipulálható a játékon belüli RNG. Csak úgy mint az online pókerben, bár itt nincs értelme az átlag játékosnál, mert nem pénzre megy. Nyilván nem 1-2 embert fgonak kiválasztani, hogy na őt most szívatjuk, csak azt mondom, hogy lazán el tudom azt képzelni, hogy pl. a top streamereknél kicsit "fel van tekerve" a mázlifaktor, mert ők nagyon jó reklámot csinálnak és sikeresnek kell lenniük, attól függetlenül is, hogy nagyon jó játékosok. Valószínűleg ők se tudnak róla. És mint már ezerszer vitáztunk róla, szerintem az is valószínű (én így csinálnám), hogy a pénzért vett deckeknél is magasabb a jobb lapok nyitási aránya, mint a goldosoké. Üzlet. Vagy vegyük pl. Dr. Boomot, hadd kerüljön elő megint. Az a lap a GvG megjelenése óta ordítva könyörög a nerfért, de mivel a GvG-nek van egy ennyire top lapja, mindenkinek kell. Vagy veszel GvG boostert/lecraftolod, vagy mázlival kinyitod előbb utóbb. Lesz az nerfelve, de még nem most. Vagy mivel most az arénában csak GvG van, a következő kieg meg dragonos lesz, mindenki vásárolhat régi boostereket, hogy nyithasson erős sárkányokat pl. Ysera, Alexa, Malygos stb...a Blizznél nem ostoba emberek ülnek, bonyolult pénzügyi számításokkal optimalizálják a bevételt, persze közben megtartják a free to play álcát. Idézzem azt a bizonyos mondatot? Úgyis mindenki tudja mit írnék most :)
  • Mephike
    Márpedig ilyen létezik, én tegnap álmot is láttam róla, úgy kezdődött, hogy maga Rexxar jelent meg nekem, oldalán Hufferrel, Leokkal és Mihával és elmondták, hogy az elefántcsonttorony mélyén a Blizzard már rég John Carmackkel közösen egy ilyen mesterséges intelligenciát fejleszt! Szóval csak óvatosan az ilyen meggondolatlan kijelentésekkel! :D
  • qetuol
  • csoszi87
    Ha ezt a Blizzard szabadalmaztatta akkor itt most azonnal elnézést kérek mindenkitől.
  • imikszde00
    meg van olyan algoritmus is, ami a 0-rol kezd tanulni es a vegen porig fog alazni :)
  • imikszde00
    Olyan algoritmust nagyon nehez irni ami figyeli a statisztikat, milyen hos ellen milyen aranyban szerepelsz. Aztan ha jol megy,akkor osszesorsol olyannal ami ellen gyengen teljesitesz. Ennyi az egesz. Persze most ebben lehet hinni es lehet tagadni. :)
  • Negritis
    elvileg van már "gép" ami átment a Turing teszten -> meglehet oldani hogy arra tanítod meg hogy direkt kibasszon valakivel időközönként :D