• Zozo0122 #12799
    Amúgy rájöttem, hogy nem a flurryt kell nerfelni, hanem az olajat :D Mondjuk én se értem a Blizzardot, ez a nerfelési folyamat ami náluk megy tetűlassú. Dr. Boom már 2 hét után ott volt minden második deckben és mindenki tudta, hogy mennyire erős. Meg alapból, hogy lehetett azt a lapot úgy kiadni most komolyan :D Csak rá kell nézni, és olvasni, OP. 1 hónappal ezelőtt ki se látszottunk a mechmageből és még most is igen erős deck...mechwarper...ordít a nerfért...amikor a mechmagenek 2. körben alapesetben 3, extrém esetben 5 minion van kinn, na az mi ? Az olajos rugó megöl 30 életről egy kör alatt és full leszarja, hogy mit játszol ki kb :D Ha jobb játékos lennék és lenne Thalnosom (az tényleg nagyon kell bele) akkor megcélozhatnám a rank 5 környékét vele. Na mind1, alig múlt 1 éves a game...sok dolog még kiforratlan és viszonylag kevés a lap. De nem csak nerfelni kéne, hanem buffolni is...Hemet Nesingvary az is micsoda? Híg fos. Tinkmaster is szegény jelenlegi állapotában...némelyik lap legendary létére egyáltalán nem jó. Balance kell ide, nem Dr. Balance :D