Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval mi a reward HC első wing kitakarításáért? Már ha egyáltalán van.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Devv
Aranyos!

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
5x vagy 6x arénáztam és 8.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

10-3 volt a legjobb, de ált 3-4Wt hozok össze
a 10-3ban a vicc hogy itt volt haver, fun hunter és félig részegek voltunk
olyan mákos topdeck sorozatom volt hogy én szégyelltem magam
utána mentem még1et ott 7-0 után retire-t nyomtam mert égett a pofám 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Amúgy azt hiszem azt olvastam valahol, hogy a legmagasabb győzelemszám egy huzamban lose nélkül 24 volt. De nem emlékszem,hogy ezt arénára vagy sima meccsekre kell érteni.
Az előbb 6-ig jutottam. De ez még csak a 3. arénázós próbálkozásom volt. Priesttel voltam.
Tinman
Arénában kinek mennyi a rekordja? Meddig jutott el max?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nekem jópár már War3ból megvan 😄

Mephike
Mivel én sem wow-tam, de a hősök története érdekelt ezért itt elolvastam őket. (keresőbe írd be a hős nevét aki érdekel)

elvileg igen kiterjedt lore van mindhez

a craftnál Naxot jelenleg nem lehet simát kraftolni azokat Wingekből kell nyitni , de a Golden Naxx kártyákat csak kraftolni lehet

A hero karakterek amúgy WoW karakterek? Van lorejuk meg minden?
Még egy kérdés, amit a crafting menüben látok, azok az összes lap + a Naxxos kártyák, amiket mindet megkapunk ha végigvisszük a kieget?
Devv
Egy ilyen hófedte/havas karácsonyi jellegü harctér kellene!
Akkor inkább ne vedd meg, karácsonykor úgyis ingyenes lesz.

Shep
Az lenne az igazán stílusos ha a megjelenési időpont is random lenne. Egy véletlenszerűen sorsolt decemberi nap 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.11. 14:26:02

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kabel15
Lehet Dec23. án jön kiegészítő és ez lesz a karácsonyi ajándék 😄

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Hát engem hidegen hagynak az arany lapok

Tinman
Csak találgatunk, semmi sem biztos...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arany tauren chieftainre céloztam amit tavaly kaptak akik voltak blizzconon
egy ahhoz hasonló lap esetleg, de kétlem hogy foglalkoznának vele

jön egy szimpla card back és csoki

kabel15
Egy arany Booster amiben van 5db arany kártya? Igazából aki már tolja mondjuk 2-3 hónapja annak mind1 hogy kap egy boostert vagy sem.
Mondjuk ha ez arany akkor már lehet jól jön 😊

Akkor unlockolom golddal a 2. szárnyat, de szomorú leszek ha azok a szarkasztikus free wingek mégis elérhetővé válnának. 😞
BTW: HC Első wing ad valamit? Vagy feleslegesen szenvedek maexxnaval? 😄 Már csak az lenne, de ahhoz is marha nagy makk kell, hogy nyerj...

Shep
Szerintem nem lesz semmi, kár álmodozni 😊

tény, épp ezért fért volna bele vmi ajádnék, de nem jött semmi ezért nem tartom valószínűnek hogy ingyenessé tennék
max kap mindenki vmi golden cardot és csók, többet nem hiszek

Tinman
Tavaly karácsonykor még javában béta volt a játék.

kabel15
Leery sapkában dolgot adnám 😄
Mondjuk egyre kevesebbet használom. 😞 De lehet újra elkezdek ZOO val szórakozni.

Egyébként tegnap ki pick eltem életem legjobb aréna druid deck jét, tényleg szinte nem volt benne használhatatlan lap, talán a leggyengébb az a Nightblade volt. De azt nem is láttam, viszont olyan szinten aláztak szét, hogy rossz volt nézni. Egyszerűen mindenre volt válaszuk, 3-3 lett a vége 😞 Hulladék Hunter deck el meg megyek 10-3 11-3 at vicces 😄

Mephike
Amúgy ez a legvalószínűbb eset.

én ebben nem vagyok ennyire biztos
a blizzt ismerve kapsz egy új card backet oszt csók
nem is emlékszem hogy volt-e valami tavaly

Mephike
Lehetőségek karácsonyra:
- Naxx szárnyak X%-al olcsóbban. Ha az egészet egyben veszed meg Y% kedvezmény.
- Valamelyik lap nyerhető/craftolható pár hétig, egyedi rajzzal. (pl.: Lerooy mikulássapkával.)
- Jövő ilyenkor el tudok képzelni egy 30 lapos decket a goblinoknak és a gnómoknak. 1átlagos epic lap, 4 rare, a többi common. Kezdőknek tökéletes, magic the gatheringben ez bevett szokás, szerintem itt is lesz idővel.

Tinman
Karácsonyra valamilyen ajándékkal elő fognak rukkolni az 100%. Ingyen dekket biztos nem fognak osztogatni, sok más lehetőség nem nagyon marad... ráadásul jó reklám/behúzós értéke van az 1. winget újra ingyenessé tenni, mert ha kipróbálod jó eséllyel tetszeni fog és a többit is szeretnéd majd.

Mai választásom a priest volt, mert a tegnapról maradt questben és a maiban is benne volt az, hogy nyerj 2x pappal. Így 2 győzelemből teljesítettem egyszerre 2 küldit 😄 Na de random...mentem szépen a fejlődő papommal, egy warrior ellen (a legkevesebb esélye sem volt az egész meccs alatt, de tényleg, egy fikarcnyi se, sebzéshez nem jutott), és az utolsó körben nekem lenn volt 4 szörnyem, amikkel már támadtam, neki semmi, csak 2 fennmaradó életpont. Lehívtam a mad bombert (imádom 😄) és hát ekkora szórás ellenére is 2 telibetalálta a hősét 😄DDD Mi ideget átélhetett az a szerencsétlen játékos <#eplus2> De a legdurvább, hogy a jelenet előtt benyomtam egy greetingset, hátha 😄 <#mf2>
5 flamestrike és 2 pyro kellett hogy kikapjak
i láv it 😄

trump bekezdett egy 0-2vel arénában, kemény

Zickler
Arénáért, goldért, és valódi zöldhasúért is ugyanazokat a paklikat kapod. Mindegyiknél ugyanakkora az esély hogy ritka lap legyen benne.

Battletag: Muhee#2716

Értem, köszi 😄 Amúgy Hearthstoneban egyelőre simán elhiszem, hogy full random a játék közbeni lapkiosztás, de el tudom képzelni azt, hogy a fizetősek jobb paklikat kapnak pl vásárlásnál, mint amilyen lapok alapból esnének.
én volt már hogy majdnem összetörtem a poharat a kezembe 1-1 vereség után, de aztán eszembe jut hogy duduval hányszor mákoltam be a kombót top deck során és lehiggadok

szeretném hinni hogy ténylegesen random a dolog, amúgy se szeretem az összeesküvés elméleteket és már WoT-ban is rühelltem a server oldali szándékos irányított "dobást"

a helikopterezés pedig arra a szólás/mondásra épít : mindenki hülye csak én vagyok helikopter 😄

Mi ez a helikopterezés? Ki a helikopter ezt nemvágom, avassatok be, hadd osszak ki én is néhány helikoptert a jövőben, ha úgy adódik 😄DD
Amúgy a randomitás. Online pókerben a randomitás több tényező alapján befolyásolva van, aki ezt nem látja be, az nem lát bele eléggé. Nyilván a végső cél, hogy a terem minél több játékost játékban tartson, és minél több folyamatos jövedelme legyen. Hihetetlen lapütközések meg egyebek be tudnak jönni, de el kell fogadni ezeket a dolgokat, az online póker és az élő nagyon más. Ebben a játékban hát nem tudom, egyelőre úgy gondolom, hogy a randomitás hatalmas fun factor. Engem ha bemákolva vernek meg, akkor nem idegeskedek, inkább röhögök vagy well played 😄 Osztom itt az észt a kb. egy hetemmel 😄
Azok tuti belsős infók voltak. (/sarcasm)

tegnap merült fel a leggyorsabb W, trumpot most verték le 5. körben 😄
zoo vs wari

Tuti kettes winget érdemes goldért unlockolni? Valaki itt azt írta, hogy lehet ingyenessé teszik decemberi update előtt..

gondolom Zoo-ba futottál bele, és az hogy gyorsan berushol mielőtt tudnál reagálni

mi a fene ez a only minion-os agyhalál retard játék? ma 4-ből 4 ilyen.......mi ennek az értelme??
Shep
Ez igaz.

Shep
Biztos tök véletlen. Mikor az elején beraktam egyszer, le lettem idiótázva.

dehogy az uno a tuti 😄

ezért a legtutibb a VAMPIRE kátya,mert ott játékosok közti intrika\politika is kell a győzelemhe!
nem, nem mindenkinek szólok be
de nálad vagy az van hogy mindig vesztesz vagy mindig nyersz

ha pedig azt mondjuk hogy valami lehet hogy nem stimmel abból azt vonod le hogy fullon le vagy ugatva
szépen mutatja az amilyen kommentárral osztod meg a deckjeid

Csak az nekem nem póker, mert a lényege, az emberi interakció, kimarad belőle.

Shep
Ez pont nem így van de mindegy, viszont az ,hogy te mindenkinek beszólsz az igen.

Az utóbbi időben messze azzal szeretek a legjobban játszani.

Shep
Én onlineról beszélek.