40521
  • Wootan
    haha
    tuckfrump
    Utoljára szerkesztette: Wootan, 2015.03.13. 02:36:10
  • Negritis
    ma is megérte nézni trumpot :D

Nostam tolt egy közel OTK shamant ami lapot húzott addig amíg nem volt meg a fon+sr+sr :D
    nameg TuckFrump neve is előkerült :D
  • dave9004
    értem én, hogy jó móka.
    de csak annak akinek épp kedvez. Úgy nincs értelme a szerencsének h a játékosok fele ugye meg kikészül. Hiába csinálja a jó játékot ha a szerencse kitol vele. ezt nehéz körbejátszani
  • Shep
    Na 12-n vagyok végre, köszönhetően egy saját facehunternek.
  • Shep
    A dámon lockosoknál, hogyhogy mindig kézben van Jax is meg Malganis is? Nem láttam még olyat, hogy teszem azt egy voidcallert hozott volna le.
  • Shep
    Kurva rógok 13-14-en rohad mind én meg nem tudok túljutni rajtuk.
  • Shep
    Hát azzal jó lenne.
  • Devv
    Kezan Mystic az új szerelmem.
  • dave9004
    én a nerfet nerfelném.
    a szerencsefaktorral kéne kezdeni vmit, mert nevetséges.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.12. 20:56:18
  • Shep
    Mindent nerfelni kellene ami 10 felett sebez :D
  • dave9004
    valszeg azért van r14nél jah
  • Devv
    Rugó kezdés 14-en: mechwarper, 2 iron sensei, 2 annoy -> concede
    Gondolom nem mindig van ilyen kezdőkeze, de rohadjon meg akkor is! :)
  • Devv
    Én is ugyanúgy betolok 20 sebzést arcba druiddal (persze nem mindig), de nem gondolom nerfelni kéne. Nekem nagyon is megfelel!
  • Zozo0122 #12817
    Igen, nehezen játszható, de én imádom :) Felőlem is maradhat így, de ha nerfelik azt is jogosnak érzem.
  • Devv
    Legyőztem egy golden sámánt nagy küzdelemben, ezt a győzelmet Shep-nek ajánlom! :P
  • Pio
    Jajó, de hidd el, hogy annak a paklinak nem kell nerf. Erős pakli, de nem bosszantó és nem védhetetlen. Undertakernek kellett a nerf, miracle rugónak kellett a nerf, de az oil rogue szerintem jó úgy, ahogy van.
    Ráadásul szerintem mindenképp a nehezebben játszható deckek közé tartozik.
  • Zozo0122 #12814
    1. Èn még nem vagyok túl jó játékos.
    2. Jelentős laphiányom van.
    3. Nem veszem túl komolyan a rankedet, gyakran közben megy a fb, stb.
    :)
  • Mephike
    A fenébe, most lebuktam :)
    Amúgy többféle huntit is játszom, mikor melyikkel megy jobban. A beastes nagyon szeretem, de nem az a legerősebb.
  • Pio
    Én nem értem, miért gondolod, hogy nerfelni kéne? Hetek óta ezzel játszol és rank13 vagy. Attól, hogy valamivel néha nagyon megnyersz egy meccset még nem kell nerfelni. Ha valamivel konzisztensen nyersz, mondjuk a meccseid 75%-ában, azt igen.
    De őszintén szólva a rank13 azért nem olyan nagy dolog, meg ott még nincsenek is olyan playerek, akik jól körüljátsszák a deckedet, szóval amúgy se érdemes sokat levonni belőle.
  • Shep
    Hogyen működne neki, Hemettel csak úgy öli a saját 1/1-es kutyáit :D
  • Devv
    Beast huntered van? Müködik?
  • Shep
    Én eddig ha kijátszottam elbuktam a meccset :D Engem robbant fel ez a rohadék :)
  • Mephike
    Betettem a beastek közé Boomot, egy meccset neki köszönhetően nyertem meg.
  • Devv
    Na, nálad hogy szuperál Boom?
  • Tinman #12806
    Jó, azért ez így eléggé troll videó.

Mi lenne, ha mondjuk hunter elleni playt mutatott volna. Ott azért bőven akad beast amit könnyen, gyorsan leszed, csak egyszerűen 6/3-az kevés és mindez 5 manáért? 5 manáért rengeteg jobb lap van, ami még csak nem is legendary.
  • Shep
    Roppant hihető, hogy 10. körig felhúzza Boomot, Ragnat, shadowflame-et moltent és még Jaxot is.
  • Negritis
    ez a "tempo" mage sztem
    legalábbis a hasonló szerkezetű deckeknek az a neve
    laphúzást kicsit hiányolom benne, max egy arcane intellectet belerakok valahova
  • Shep
    Value playek a javából :D
  • Zozo0122 #12802
    Ennyit tud kb Nesingwary, használhatatlan hulladék. Inkább csinálnának belőle egy jó antiaggro lapot... Battlecry: Kill every enemy beast. 5 mana 6/2. Akkor lehet használnám, ha kinyitnám.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.12. 15:53:39
  • Shep
    Millhouse-t buffolhatnák egy kicsit :)
  • Shep
    Abban mi van?
  • Zozo0122 #12799
    Amúgy rájöttem, hogy nem a flurryt kell nerfelni, hanem az olajat :D Mondjuk én se értem a Blizzardot, ez a nerfelési folyamat ami náluk megy tetűlassú. Dr. Boom már 2 hét után ott volt minden második deckben és mindenki tudta, hogy mennyire erős. Meg alapból, hogy lehetett azt a lapot úgy kiadni most komolyan :D Csak rá kell nézni, és olvasni, OP. 1 hónappal ezelőtt ki se látszottunk a mechmageből és még most is igen erős deck...mechwarper...ordít a nerfért...amikor a mechmagenek 2. körben alapesetben 3, extrém esetben 5 minion van kinn, na az mi ? Az olajos rugó megöl 30 életről egy kör alatt és full leszarja, hogy mit játszol ki kb :D Ha jobb játékos lennék és lenne Thalnosom (az tényleg nagyon kell bele) akkor megcélozhatnám a rank 5 környékét vele. Na mind1, alig múlt 1 éves a game...sok dolog még kiforratlan és viszonylag kevés a lap. De nem csak nerfelni kéne, hanem buffolni is...Hemet Nesingvary az is micsoda? Híg fos. Tinkmaster is szegény jelenlegi állapotában...némelyik lap legendary létére egyáltalán nem jó. Balance kell ide, nem Dr. Balance :D
  • Negritis
    összeraktam a Firestorm 2.0 mage decket :D
    holnap ez lesz streamen :D mondjuk vicces volt hogy a dudu rank 13 alarm-o-botot használt :D és azzal intézte el a mirror entityt :D
  • Devv
    Sylvanasról ugyan ez a véleményem, esetleg én még Ragnarosra gondoltam na meg Ysera.
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.03.12. 15:36:17
  • Devv
    Ennyi! Én Boom-ot még a hatalom kártyáim közé is beraktam meg a magyar kártyába.
  • Shep
    Undorító az egész. Amúgy úgyis nerfelni fogják, de a Blizzardot ismerve az nem ma lesz, hanem majd úgy augusztus környékén.
  • Shep
    10 óra alatt biztos :D
  • Zozo0122 #12793
    Amúgy ha ez megy a Hearthstone közben akkor szerintetek kitörök 12-ről ? ( Gondolom sokan közületek néznek Trolden videókat :) )

• Zozo0122 #12792
    Shep, el tudom képzelni mit éreztél tegnap amikor rugóáradat volt...mint amit ő most

• Tinman #12791
    Sylva-t akartam régen, vagy Ysera-t, de nyilván hülye leszek majd nem a legjobb lapot legyártani. Sylva-val nekem az a gondom, hogy én is körbe szoktam játszani vagy silence. De ezt a Boom-ot kicsapod, max lesilencelik az egyik bombát (nem szokták), még mindig ott van 7/7 + 1/1(+1-4 dmg) + 1/1. Elmebaj.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.12. 15:12:00