• Zozo0122 #12712
    Nem nagyon...találkoztam már vele. Szépen a kezembe adta a lapokat amik kellettek :D Ugye nyilván van neki tree of life a deckjében...de a rugó kézből öl. Én úgy tapasztaltam, hogy átlagosan mondjuk olyan 18-24 sebzés szokott lenni a kivégzés, de a legextrémebb esetben 39-et sebeztem, nyilván az nagyon jó lapjárás volt. Amúgy én még full bénának számítok, akik igazán jók azok ehhez hasonló paklival már rank 5 környékén vannak :D Na de gondoljuk végig mi kell az olajos rugó ellen:
    - Loatheb. Ha ez nálad van, akkor tudsz nyerni, akkor kell kijátszani amikor sok lapja van, legalább már egyszer eltolta a prep+sprint combót. Nem szabad Loathebet elpazarolni akkor sem, ha nem tudsz mást kitenni. Ha esetleg előkapott egy Assassins Bladet (én pl. egyet betettem ) na akkor jó eséllyel 1 köröd van, azonnal ki kell tenni Loathebet.
    - Fegyver leszedés jól jöhet, de általában csak késlelteti a combót.
    - Ha a rugó kiteszi a teachert azonnal le kell szedni, mert mi van, ha egy kis 1/1-es totemből lesz a következő körben 4-et sebző minion...bosszantó. Nyilván ha fennhagyod a következő körben egy hadsereggel nézel szembe a sok olcsó spell miatt...
    - A rugónak kevés minionja van, és szinte mindent leszed kézből, vagy visszateszi a kezedbe. Rá kell kényszeríteni, hogy az evisceratet is minionra lője el...és ne vágjunk ki Tiriont, Ragnát, Yserát stb-t a boardra mert jön a sap és buktunk egy kört. Amit nyugodtan ki lehet tenni az Loatheb (azt nem meri visszarakni, főleg nem 7 manáért) vagy Dr. Boom vagy hasonlók. De pl. egy nagy minion helyett több kicsit kell kitenni.
    - Van gyógyítás is, minimum egy healbot, gyakran 2 farseer is. Ha elhúzódik a meccs, ezekkel is számolni kell.

Szóval a jó megoldás kb. vagy az, hogy lerusholod, kikényszeríted belőle a Flurry-ket stb...vagy Warrior kell és ezerrel pakolni az armort. :D