40521
  • imikszde00
    Es olcsobb is :)
  • Devv
    Ezt csak azért, hogy kitöltsem a hajnali ürt. És hogy ne legyen off: a magma rager erösebb, mint egy silencelt twilight drake (eléggé fáradt vagyok). :P
  • Zozo0122 #12748
    Me(ch)ta mage?
  • Negritis
    ma volt rogue, csak nem ment ezért váltottam :D
    de pénteken lesz ugye megint HS nem tudom milyen deck lesz de nem biztos hogy rugó nem érzem eléggé sajnos

inkább vmi "meta" mage lesz talán
  • Zozo0122 #12746
    Majd belejössz. Van Thalnosod? Egyébként ha elfogadsz egy tanácsot: aggro ellen mulliganelj agresszívan backstabre és agentre, ha mindkettőt kapod akkor valszeg nyertél. Control ellen pedig teacher és preparation a nagyon jó kezdőkéz, főleg ha hamar feljön a sprint. Ja és ha már összeraktad lehetne legközelebb Rogue stream :)
  • dave9004
    szokásos 1fon-os combo druiddal vok.
    igazából a midhunter meg a olaj az ami elver. viszont wild growth kezdőkézben minden verhető vele. ezért is top tier most ez a pakli.

Shep #12739: egy fecske tudod. de 1-2 meccsből kiindulva persze másabb mint 20ból. persze sok priest nem használja boomot, szal mekkmédzsbe dobd be.
  • 1Darton1
    Te nem tartalékolsz questeket, hogy mindig el tudj dobni egy 40 goldosat?
  • Shep
    Na az új küldetést gyorsan lezavartam. Mágus 2 volt és újra 15 :D
  • Devv
    Én pedig ma értem el a 14-et. Holnap megnézem mire jutok. Esetleg találkozunk 16-on. :)
  • imikszde00
    nem csak te szivsz egyedul en is kinlodok. 14nel mintha valaki megallitana. Csak olyat dob be aki tuti lever. de annyira idegesit. Persze hibazok en is, de annyira sok a makos. Na mindegy. 11rol szep visszaesni :D
  • Negritis
    2/8at mentem oil rugóval :D sztem ezt nehéz alulról überelni :D
  • Shep
    Ja Boomot is kurva jó ,hogy legyártottam 2x jött fel mindkétszer akkor mikor már kikaptam. Ilyen 7. körös Boom csak álom.
  • Shep
    Hát nem igaz, egész héten csak szívok. újra 16-on vagyok. Ma is volt vagy 27%-om. Annyira király vagyok ,hogy nincs nálam nagyobb király. A szarul játszó szerencsét is nélkülözők királya!
    Na de azt amúgy tényleg nem értem ,hogy lehet az, hogy a blademaster, DC mindig a végén jönnek, a clericről nem is beszélve legalább az egyik mindig az utolsó 5 lapban van ,hogy ne tudjam már semmire használni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.12. 00:00:18
  • Shep
    Az sem rossz :)
  • Zozo0122 #12736
    Abból tudod mi lett volna :D Kaptuk volna a jobbnál jobb lapokat, neked meg egy Lorewalker Cho-t dobott volna
  • Zozo0122 #12735
    Jah, jófejségük jeleként egy ingyen pack mindenkinek. Nagyon nagy dolog lett volna :D Na mind1, most jó kis streaket mentem...jött egymás után 4 pala, nekik köszönöm szépen a free wineket Aztán egy hunter...legyőztem. Aztán egy zoo...lenyomott. Mind1, legalább újra 12-n vagyok, remélem innen már csak lefelé vezet az út :)
  • imikszde00
    Legyen ez is random Persze :D Tul sok lesz mar a random dolgokbol.:)
  • Shep
    Mondjuk tényleg korrekt lett volna ha mindenki kapott volna valamit, pl. egy random legendaryt :D
  • Devv
    1 pack or riot!
  • imikszde00
    Karacsony miatt is kaptak :D
  • Shep
    Facebookon oltják őket, hogy hol a free pakk vagy valami :D
  • Shep
    Activision tesz róla :)
  • TBTPumpa
    És még a következő kiegészítő első szárnyát sem adják ingyen! A Blizzard kecseg lett!
  • imikszde00
    Se karacsony se szulinap. Gondoljak mar az unnep, hogy ingyenes :)
  • TBTPumpa
    Meglep, hogy semmi ajándék nincs. Minden más játékuknál adnak valami kis extrát, most meg semmit. Pedig ez a cég eddigi legnépszerűbb játéka. WTF Blizzard
  • imikszde00
    Ez azt jelenti, hogy mindenki kap egy ingyen calssic es gvg packot ? Meg egy kor arenat ?:D ne is almodjunk :(
  • imikszde00
    En mindennel toltam. de most paladinnal. :)
    Ez attol fugg mivel megyek.
    warriorral mindegyik meccs izgalmas. :) kiveve a priest mert az eselytelen. Rugo, hunter, ami nem remit meg :)

Paladinnal mas a helyzet :) a priest nem gond ott inkabb, ha az aggronal nem kapom el a fonalat,akkor nehez felallni. :)
    Csak azt nem ertem mert nem jutok elobbre :D
  • TBTPumpa
    Happy Birthday HearthStone!
  • Zozo0122 #12722
    Én a shamantól félek jobban ebből a kettőből :D De akkor már írok egy sorrendet is rugóval a tapasztalatok alapján mitől mennyire kell tartani 10-es skálán :) Akinek van még kedve pötyögje be, hogy a jelenlegi metában mivel tolja és mitől kell tartani az adott deckjével.

1. priest
    2. shaman
    3. paladin
    4. druid
    5. mage
    6. warlock
    7. rogue (mirror)
    8. hunter
    9. warrior
    10. Bónusz - Dr. Balance
  • imikszde00
    En a priesttol jobban felek, mint a samantol :)
  • Shep
    Dehogy is.
  • dave9004
    de ez most tényleg ilyen jokes on you dolog :d a priest után a sámán a leggyengébb
  • Shep
    Amúgy azt még mindig nem értem ,hogy a búbánatban van annyi retek varázslata a sámánnak. Egyszerűen mindenre van lapja, hihetetlen egy kaszt.
  • Shep
    Hát szart nem segített. Sámán ugyanúgy szarrá vert. Neptulon rohadt durva. Az a +4 lény még ha a legszarabbak is túlságosan nagy előny. És megint itt rohadok 15-ön. 14-en ott van az áttörhetetlen fal.
  • Devv
    Jól tetted! Sokat segít azért. Nem tudom, valaki írta (lehet hogy te), hogy a hangjától is rosszul van. Én akkor is rosszul vagyok tőle, amikor én játszom ki. :D
  • Shep
    Na meguntam, csináltam én is egy Boom-ot.
  • Mephike
    Jogos nem titan, hanem giant, csak arra emlékeztem, hogy nagyok :) A lényeg, hogy a mountainból egy van a moltenből meg egy sem.
  • Devv
    Na végre elvertem egy unleash huntert. Az rng nagyon velem volt. Summoning portal-t dobott.
  • Zozo0122 #12712
    Nem nagyon...találkoztam már vele. Szépen a kezembe adta a lapokat amik kellettek :D Ugye nyilván van neki tree of life a deckjében...de a rugó kézből öl. Én úgy tapasztaltam, hogy átlagosan mondjuk olyan 18-24 sebzés szokott lenni a kivégzés, de a legextrémebb esetben 39-et sebeztem, nyilván az nagyon jó lapjárás volt. Amúgy én még full bénának számítok, akik igazán jók azok ehhez hasonló paklival már rank 5 környékén vannak :D Na de gondoljuk végig mi kell az olajos rugó ellen:
    - Loatheb. Ha ez nálad van, akkor tudsz nyerni, akkor kell kijátszani amikor sok lapja van, legalább már egyszer eltolta a prep+sprint combót. Nem szabad Loathebet elpazarolni akkor sem, ha nem tudsz mást kitenni. Ha esetleg előkapott egy Assassins Bladet (én pl. egyet betettem ) na akkor jó eséllyel 1 köröd van, azonnal ki kell tenni Loathebet.
    - Fegyver leszedés jól jöhet, de általában csak késlelteti a combót.
    - Ha a rugó kiteszi a teachert azonnal le kell szedni, mert mi van, ha egy kis 1/1-es totemből lesz a következő körben 4-et sebző minion...bosszantó. Nyilván ha fennhagyod a következő körben egy hadsereggel nézel szembe a sok olcsó spell miatt...
    - A rugónak kevés minionja van, és szinte mindent leszed kézből, vagy visszateszi a kezedbe. Rá kell kényszeríteni, hogy az evisceratet is minionra lője el...és ne vágjunk ki Tiriont, Ragnát, Yserát stb-t a boardra mert jön a sap és buktunk egy kört. Amit nyugodtan ki lehet tenni az Loatheb (azt nem meri visszarakni, főleg nem 7 manáért) vagy Dr. Boom vagy hasonlók. De pl. egy nagy minion helyett több kicsit kell kitenni.
    - Van gyógyítás is, minimum egy healbot, gyakran 2 farseer is. Ha elhúzódik a meccs, ezekkel is számolni kell.

Szóval a jó megoldás kb. vagy az, hogy lerusholod, kikényszeríted belőle a Flurry-ket stb...vagy Warrior kell és ezerrel pakolni az armort. :D

• Negritis
    hát a rugó ma nem működött nekem :(