Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #12345 Nem vagyok úr, és lehet, hogy néha erősek a beszólások, de többször kértem mindenkit, hogy ne vegye magára. NEM az embernek szól valójában, hanem a decknek, a lehetőségnek, hogy le lehet darálni valakit 5-6 körből stb. Nézz körül külföldi fórumokon, akár egy másik nagy magyar fórumon, mindenhol ez van ám. Ezzel élni kell, a TCG játékokban a többség nem szereti az aggrot. Hozzá kell tenni, hogy HS-ben is, legtöbbször az aggro nem köszön (jó, sokan nem), viszont inkább beszól, thank youval kezd, hasonló, ha meg kikap akkor égeti a kötelet. Sőt, utána felvesz és elküld a brébe. Vannak rendesek is, akiknek kevés ideje van, melóban szünetekben elnyom egy menetet, nincs türelme várni a control meccseken, stb. Megértem, adott a lehetőség és ha élvezi csinálja is ezt, ha normálisan viselkedik nem okoz idegrohamot a másiknak, ha bedob néhány meglepő lapot, mint Mephike, akkor élvezetes meccs is kijöhet belőle. De amikor egymás után 5x Xixo hunter jön, az kit nem ingerel? Mindenkit, még az aggrot játszókat is. De, a többség szerintem az a típus sajnos, aki a GTA-t is 100 000 dollár csalással kezdi. A leglényegesebb viszont ez, ezzel befejeztem: még így is, a játékosok 90%-a többféle paklit futtat egyszerre. Megindul hunterrel, majd vált midrangere, esetleg control, ő változatosan szereti, én is hamar elunok egy dolgot. Ezek a játékosok(a nagy többség ugye, sztem 90% környéke, de nyugodtan lehet strawpollozni
) tényleg ne érezzék magukat áldozatnak, nincs miért.