Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát ez aztán komoly minta 😊 Nem használom, mert nem illik a paklimba, de volt mikor használtam és többnyire jó volt, kivéve mikor Yserat hozta le, de az csak 1x volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Igen, de azért te sem használod mi? :-D

Eddig 10-ből 10x könnyen leszedtem, nekem ennyi bőven elég.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
+1

Nem ártana ha a játékról dumálnál és nem vergődnél :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
2. vagy 3. körben kinyomja a DL-ot és ha nincs nálad a pain, akkor csak nézel ,mint a moziban ,hogy hú, háá akkor mos mi legyen, aztán majd 2 körrel később nagy nehezen 3 lap árán leszeded, akkor aztán lesz izgalom, mert az mind szép és jó ,hogy te levezetted ,hogy 4. körben báránnyá változtatod, vagy belesebzel valamivel és úgy szeded le de ha nincs a kezedben a szükséges lap? Úgyhogy nem rossz lap a DL és marhára nem idiótaság kijátszani a meccs elején.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hol lehet megnézni ezt a paklit?

DarkHorSe
Meg sokaig tervezed hogy itt vergodsz? mert mar kezd elegge unalmas lenni.

Swedish people are albino monkeys

Tinman
Baromira nem fordul meg a fejemben, hogy kit ócsárolok egy teljesen idióta hibáért, mert tőlem aztán lehet egy rákos féllábú kislány is, akkor is idióta volt a lépése, be is látta, mert tolta az ooops-ot, meg feladta.

Kit érdekel, hogy kivel állsz szembe egy olyan játékban, ahol a játékosok több, mint 90%-a nem köszön???? 20 millióan játsszák a játékot és csak egy nicket látsz, mellyel lehet, hogy soha többé nem kerülsz össze, mert 20m játékos borzalmasan sok.

Ha fáj a lelkednek, hogy azt mondom egy MINDENKI számára ismeretlenről, hogy idióta, akkor az szakemberért kiállt, mert a világban ennél csak keményebb dolgok fognak érni. Jártál egyáltalán odakint?

A személyeskedést pedig pontosan te tolod azzal, hogy ilyenért beszólsz valakinek. Ez semmi. Nulla. Zéró. Ellenben, mi itt már valamennyire ismerjük a másikat és mégis kötekedsz egy NEM ismeretlennel... hogy is van ez?

"miközben emberi lényeket nem veszel emberszámba"

Még azt sem tudod, hogy emberrel játszol-e... nevetséges amit idezagyváltál.

Az egészet TE kezdted, még jó, hogy nem hagyom szó nélkül!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.01. 17:38:15

Tinman
Hát hogyne... szegény még 100G-t se tud nagyon összeszedni, majd kezdőként nyissa meg az 1400 goldnyi 2 első Naxx winget. Fetrengek :-D

Nekem azért volt fontos a Naxx nyitása, mert akkor még az első wing teljesen ingyen volt és engem sokakkal ellentétben nagyon is érdekel a kaland mód, mert jó és vicces csaták voltak, jó nyereményekkel.

Ettől függetlenül 1400Goldért 14 dekket fog nyitni, ami között rengeteg nagyon hasznos lapja lesz...

Tinman
"Mindenki próbálja elkerülni az olyan eseteket, ami a randomitásból jön."

Erről tépem a szám... és ha ez megfejeled azzal, hogy valaki szánt szándékkal egy olyan kaszt ellen tolja ki, mely rendelkezik kevés mana igényű leszedéssel, akkor máris kijön, hogy idióta lépés bevetni.

Vagy nem. Az okfejtésem azon alapul, hogy tauntos a DL és ha nem kezdesz valamit vele, seperc alatt berak mögé olyan kártyákat, hogy k. bánni fogod, hogy nem szedted le, amikor még lehetett. 8 HP-t leverni, amikor 3 manáért akár a 2. körben kiteszi betonkemény! Ezért kell leszedni és ezért veszélyes kitenni, mert leszedik. Ok-okozat.

Tinman
"Elég gyorsan meg lehet tanulni, nem kell aggódnod."

vs

"Tinmanre ne nagyon hallgass, mert semmi tapasztalata nincs, és egy speciális álomvilágban él."

Tehát akkor, hogy is van az, hogy 1.5 hónapja játszom ~250 győzelemmel a hátam mögött és még mindig nincs tapasztalatom? Annyira komolytalan amit leírsz, mintha egy pártprogram lenne. Indulni kéne a választásokon, jók az esélyeid idehaza.

Tinman
Ha valakinek van Deathlordja, akkor van ott Shade of Naxx és annél jobbat ki a franc akar 3-ért???

De ha nagyon lemegyünk az alapokig, akkor ott van a sima alap 3/3-as medve, mint kevésbé kockázatos és hasznos lap.

" mill rogue deckjében benne van és erős, mert sokszor visszaveheti, gyógyíthatja"

Ez viszont ok! Ezt abs. elfogadom! (Igen, rákerestem...)

Tinman
Az jó, mert én sem azt mondtam, hogy idióta aki használja, hanem azt, hogy aki priest ellen használja az idióta ^^

"jobb statok mint a 4 manás 1/7 akit szintén láttam már hogy volt aki használja"

Priestnél az 1/7 pl. igen is op. a következő körben ott állhatsz egy 14/14-es tauntal... ouch, de palánál is van benne kakaó.

Egyébként annyira jó a DL, hogy így utánajárva az igazi prok mégsem is használják.

"nálam ez megéri a rizikót hogy ott a kézbe az SWP, ettől függtelenül ÉN nem használom a deathlordot"

Látod... mert te is képes vagy gondolkodni és tervezni, ezért nem használod, meg nagyon úgy fest, hogy mégsem szereted a rizikót. Jogosan.

"de valaki akinek nincs annyi epic kártyája mint nekem simán logikus lépésnek érezheti"

Mégis ilyen kártyákról írsz példákat a hsz-edben, azon a szinten meg aztán főleg ultraszar.

Azt elfelejtettem írni, hogy az első két Naxxramas szárnyból nagyon jó lapok jönnek a kezdő deckekbe. Úgyhogy addig talán megéri elmenni az elején.

Priest deckemben használom és ott szerintem nagyon jó early minion, mert PW:S-el, heallel nagyon, nagyon sokáig talpon marad és annyit hozzátesz a board controlhoz (early game-ben akár 4-5+ 1-2dropot is lepucol vele az ember, arról nem is beszélve, hogy védi a többi lényt), hogy nem fáj az az 1 megidézett lény (persze szerencse is kell ahhoz, hogy ne fájjon.
Főleg akkor jó és én is akkor használom, ha aggroval van tele a meta, mert ő nem fog erős lényt kapni belőle ráadásul a sok battlecry miatt még pórul is járhat. Persze ha egy doomguardot dob ki, az pech. 😊
Ranked meccseket érdemes játszani, ott általában hasonló kaliberű emberekkel sorsolnak össze. És persze streameket, oktató videókat sem árt nézni. Elég gyorsan meg lehet tanulni, nem kell aggódnod.
Basic lapokkal az általad felsoroltak közül talán a mage a leghatékonyabb, de még a pala is elmegy.

(Tinmanre ne nagyon hallgass, mert semmi tapasztalata nincs, és egy speciális álomvilágban él. A többiek jó ötleteket szoktak adni és segítőkészek.)

És az meg se fordul a fejedben, hogy esetleg lehet, hogy egy jólelkű családapát ócsárolsz személyeskedve azért, mert SZERINTED nem megfelelő lapot játszott ki vagy esetleg egy rokkantat vagy egy tisztességes, becsületes embert, satöbbi?
Te beszélsz kettős mércéről, miközben emberi lényeket nem veszel emberszámba azért, mert velük épp nem egy fórumon beszélgetsz hanem egy játékban játszol.
Kicsit kezd megint trolletetés fílingje lenni a dolognak, úgyhogy befejeztem, ha van hozzáfűznivalód Tiéd lehet az utolsó szó joga. 😊
Mephike
Ahány játékos, annyi stílus. Sokan nem szeretik a random faktor miatt a deathlord-ot, hogy vajon mit fog kiadni ha leverik. Mindenki próbálja elkerülni az olyan eseteket, ami a randomitásból jön. Hasonló lap pl a mad bomber, ritkán használják, de néha bejön a használata, néha meg fogod a fejed, hogy mit tettél azzal, hogy kitetted.
Az okfejtésed ott bukik meg, hogy egy deathlordra a játék elején-közepén valóban el akarunk pazarolni egy hex-et, egy hunters markot, vagy bármit, ami lehet inkább később egy giant ellen kellene? Ettől függetlenül egyet értünk és én sem szeretem használni, rankedre tuti nem viszem ezt a lapot.
Aréna meg másik történet, ahogy azt írtad is.

Pain nem igazán van egy jó priest deckben, nagyon maximum 1 és azért se szokás mulliganezni, szóval turn3ban nagyon ritka, hogy pap kezében legyen, mással pedig nem tudja leszedni.
Amitől inkább félni kell, az a Cabal, de az csak turn6, onnantól figyelni kell arra, hogy felkínálj valamit a cabalnak és csak ha már kijátszotta vagy jó eséllyel nincs nála akkor tedd ki.
dave9004
nyilván r15-20 környékén az játsza, akinek nincs jobb 3 dropja, de nayy megvan neki.
Arénában megosztó lap, de a korai szakaszt durván lehet vele kontrollálni ami miatt op, a deathrattle meg v összejön, vagy nem, ha 2-3 lényt már kinyír v segít kinyírni, akkor már megérte. de ez aréna.
Rankeden Tides-nak a mill rogue deckjében benne van és erős, mert sokszor visszaveheti, gyógyíthatja. Beteg az a pakli, ma sokat néztem a srácot.
Tehát kb sehol se jó, abban a mill pakliban (ahol a kezedet telerakja lappal és eléget meg fatigue-ba zavar) hasznos időhúzás.
nem mondom hogy jó a DL, de hogy idióta aki használja erős túlzás
elmegy egy removal rá ami jó, főleg ha van más lapod amit nem szeretnél így bukni (shamannál pl flametongue, manatide, unbound, magenél pl apprentice...)
HA nincs kézben removal akkor jó mert iszonat nagy taunt olcsóbb és jobb statok mint a 4 manás 1/7 akit szintén láttam már hogy volt aki használja
HA van kézben removal, akkor sem biztos hogy rosszul jársz hogy kiraktad mert az ellenfél rosszul járhat
mire gondolok?
bármelyik battlecry lényre kb (kivéve mondjuk 1-1 zoo lap vagy leeroy)
de ha egy facelesst, kodot, si:7et vagy cabalt rántasz ki vele akkor már jól jártál

mivel TE priest vagy és szerinted volt szar, nézz meg egy meta priest lényeit
cleric, soulpriest, cabal, cultist, pyro, blademaster, belcher, sylvanas és ysera

ezek közül én azt mondom hogy neked rossz HA soulpriest,sylvanas vagy ysera jön le
nem jó ha belcher vagy blademaster
nem rossz ha pyro, cultist
és jó ha cabal, cleric

nálam ez megéri a rizikót hogy ott a kézbe az SWP, ettől függtelenül ÉN nem használom a deathlordot, de valaki akinek nincs annyi epic kártyája mint nekem simán logikus lépésnek érezheti
és control mageben is látok fantáziát a használatában

amaz priest volt az okfejtésem alapja

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
a 3 közül, mit neked adott nekem is a sámán lenne a kedvencem, de egyszerűen ha azt választom, egy stormot nem kapok...d😄
Reggel i sámán volt de akkor meg 4 manásat nem kaptam. elfogytam a meccsek közepére
Tinman
Ok, beszéljünk a Deathlord-ról, nagyon örülnék, ha mindenki elmondaná a véleményét róla.

Kaszt ellen kirakva NEM arénában, (aréna az más világ), hanem rankeden és a homokozóban ->

- Priest -> Leszedi mind a rongyot, ha valami kis random szar lényt kap helyette már jól járt.
- Warrior -> Belesebez valamivel, akár a hősével 1-et (2dmg az semmi), leszedi destroy-al, kap helyette a dekkjéből lényt, megint profit.
- Warlock -> Ha nincs Siphon-ja, akkor baromi jó lehet ellene, ha van, akkor gáz van...
- Hunter -> Egyre lenyomja a HP-jét és egy senkiházival le is szedi, kap rögvest a dekkjéből lényt.
- Rouge -> Egy gondolat és eltünteti, kapj a lényt.
- Mage -> Itt a birka, hol a birka, bár lényt nem kap, így mage ellen JÓ, elvégre egy értékes birkát eltolt rá és nincs bünti minion se.
- Shaman -> Itt a béka, hol a béka, lásd mage...
- Paladin -> Jó ellene, de ellenem pl. pala nagyon ritkán jön :-/
- Druid -> Poison seed-ed ha akad, baromi jól lehet belőle kijönni.

Egy időben priest-el szoktam használni és nem is 1x bejött, hogy felhúztam a 4. körben 16/16-ra, de az esetek felében ez mégsem döntötte el a csatát, mert egy nulla taunttal védekezve leszedték seperc alatt és a boardon lény előnyhöz jutottak. Később vagy mid gameben is szívtam már be vele, mert lett belőle béka, birka, de 1x el is vette tőlem egy másik priest.

Deathlord egy nagy zsákbamacska és a kasztok többsége full base dekkel is eltünteti mielőtt még egyet köhintene... én azt k. nem szeretem. Mert ha mákod van, egy gagyor lényt kap az ellen, ha nincs mákod ott el is dőlt a csata. Egyetlen lapon a játék -szinte- elején meg nekem ne merje egyetlen szaros lap eldönteni az egész csatát.

Nem nézek profi vidósokat, ők használják a Deathlordot? Mi a véleményük róla?

Tinman
Hiszek neked, de nekem nincs a kedvenceim közt, nem is estem még neki az aréna körnek, alszok rá lehet...

Tinman
Nem szeretem a druidot, nem áll hozzám közel, még annak ellenére sem, hogy elhiszem, hogy jó kaszt.

Szerintem nektek is megvannak a kedvenc kaszt vagy kasztok, amivel toljátok... van olyan kasztom, ami LVL40 körül van már, de olyan is van, amelyik éppen csak elment LVL10 mellett.

Shep
Na ki akar gyorsan nyerni 1-et? Tovább tart a csak az nem ver el aki feladja móka. Csak ámulok és bámulok ,hogy mindenkinek minden összejön ellenem, én meg csak kapom a nagy manás lapokat.

Shep
Végre megint özönlenek a hunterek és a sámánok, na és persze a handlock paklik.

dave9004
én ezért szoktam át arénára packok helyett:

link

Féreg Aréna sorozat nagyon hasznos és magyarul van.
dave9004
Druid egyértelműen az egyik legjobb és legkönnyebb akik az elején járnak arénázásnak. lásd 2-3 win átlagosan mint én is.

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.11.01. 12:52:53
a meta priest által használt lényeket tekintve nem, de mivel szted a meta deckek szánalmasak úgyse érted

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Szerintem egyelőre bonts ki pár pakkot, játssz sokat és menni fog! Sok sikert!
Devv
Szerintem gyakorolj be minden kasztot, mert minden kaszt jó. Én is úgy voltam az elején, hogy kihagytam kasztokat, de már a rogue-al is megbarátkoztam. Az írásaidból ítélve kb. együtt kezdtük a játékot, fura, hogy nem toltad eddig mindennel. Engem amúgy nem sért, ha azt mondod rám, hogy profi 😛
Shep
Igen ez azt jelenti pain=0 death=1 Na már most a DL-hoz a pain kell, vagyis ...

Tinman
Elkezdtem megint egy aréna kört.

Mit ad be választható kasztoknak?

Hunter, Druid, Shaman. Oké, egyikkel se szoktam tolni, max nagyon ritkán sámánnal... ez direkt ilyen?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.01. 12:13:20

Tinman
Csak azt adom vissza amit kapok, ha normális beszélsz velem azt kapod, ha nem, nem, de még mindig nem én vagyok az, aki a másikat rugdalja. Az meg, hogy olyanokra mit mondok, akiket itt senki nem ismer, ahhoz meg sok köze senkinek nincs, de okulni lehet belőle... 3. körben Deathlordot kitenni priest ellen nettó baromság.

Remélem a jujjjdenagyonprofi jelző az nem túl sértő itt senkire :-D

Tinman
"Komolyabb Priest pakliba már nem fér be a Pain és a Death-ből is csak 1."

Shep
Mondom, a Pain nem fér bele ez ha neked egyenlő azzal ,hogy benne van akkor igen, benne van,

nem csak a lapok számítanak hanem az is hogy hogyan és mikor használod
a videó szintén erre való és csak egy PÉLDA volt ember ...

és a tiszteletet kiérdemlése egy dolog, de illik tisztelni az ellenfelet előre legalábbis annál jobban mint ahogy te a fórum felével beszélsz
azt pedig csekkold le hogy ki mikor kibe rúg bele, köszi

Köszönöm a segítséget mindenkinek 😊

Tinman
Komolytalan. Egy kezdőnek ilyeneket ajánlani? A pro-k dekkjeinek csak kb. a 80%-val nem rendelkezik. Meg sokra megy az arénával, amikor a lapok nagy részét még nem is látta.

A videóban meg benyomod neki a Naxx 1. winget? Alig 700 gold kell csak hozzá neki, hogy kinyissa, de egyelőre még 100G-s dekket se tud nyitni...

Tinman
Vadidegeneket miért is tiszteljek? Azt se tudom kik, random jönnek, 90%-ban még csak vissza sem köszönnek.

Arról még nem hallottál, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni? Ráadásul nem az itteniekre írtam, hogy idióta, hanem egy tök ismeretlen ellenfélre, ellenben te hetente legalább 1x rúgtok a másikba aki véletlenül sem annyira idegen, hanem ide irkál. Kettős mérce? Gáz.

nem csak a leírások hanem streamek is segítenek
consturctedhez Amaz, Trump, Kripp ....
arénához javaslom cherrywarriort

valamint a kezdöknek javasolt 1-2 f2p ranked videó megtekintése mint pl ez

nem hülye vagy, csak nem tudsz rendesen hozzáállni egy játékhoz, a rendesent érts úgy hogy TISZTELve a játékostársakat ami nem kicsit unszimpatikus

Tinman
Megy p.ü. tippekkel. Ide nem írom, mert itt mindenki helikopter, én vagyok csak hülye.

Tinman
...tehát a komolyabb pakkban is benne van. Oké ;-)

Shep
Hát látszik, hogy még az elején vagy a dolgoknak. Komolyabb Priest pakliba már nem fér be a Pain és a Death-ből is csak 1.

Mage, Paladin illetve a Druid akiket eddig magamtól is szimpatikusabbnak mondtam volna a játékstílusomhoz. Olvasgatok dekk leírásokat is, és remélhetőleg egyszer majd eljutok egy átlag noob szintjére, aki néha nyer is, nem csak mindig veszít 😄

Tinman
Melyik priestnél nincs 3-5-ös leszedő? Az esetek 90%-ban az összes priestnél ott van, mert gyors, egyszerű, alacsony mana igényű brutál lapok.

A 3. körben értelmes ember priest ellen Deathlord-ot nem tesz ki, elvégre a 3. körig egy priest se szokta ellőni a 3-as leszedőt. Akkor lett volna értelme kitennie, amikor már legalább 1 ilyen kártyát ellőttem, vagy a végjáték felé közeledve vagy felhúzva vagy csak védelemnek. De kizártnak tartom, hogy az itteni iszonyatosanbrutálisanprok ezt ne tudják.

Tinman
Rossz helyen keresgélsz, itt csak lenyomnak a víz alá mert olyan profik, hogy te az elképzelni nem tudod :-D

Kinek nem inge...

Egyébként base lapokkal is lehet casualban tarolni, de szerintem kerüld a rogue, warrior kasztokat.

Priest, warlock, mage, pala kasztokkal szvsz jobbak az esélyeid.

Vagy egyszerűen nézz le a netről egy base dekkes op. aggro dekket.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.01. 11:08:47

Tinman
Egy szót nem értettél abból amit írtam mi? :-D

Na akkor ezzel elleszek egy darabig 😊 A taktikák betanulásáról meg már ne is beszéljünk... 😊