40521
  • Shep
    Meg még szarul is játszok :D
  • Zozo0122 #12349
    Aha, hát erről majd icyshadow nyilatkozik, hogy beállította e :D
  • Negritis
    nem állította be a kérdező az IP szűrést sztem :D
    de lényegtelen
  • Zozo0122 #12347
    Oké, mehet :D Melyik deckedről bezsélsz? Rugót játszol most ugye?
  • Zozo0122 #12346
    Csak tessék :D Gondolom valahogy kijátszod a renCert. Bemész egy netkávézóba és az összes gépről ellenem szavazol, vagy hogy lehet ezt? Mi alapján nézi a progi?
  • Zozo0122 #12345
    Nem vagyok úr, és lehet, hogy néha erősek a beszólások, de többször kértem mindenkit, hogy ne vegye magára. NEM az embernek szól valójában, hanem a decknek, a lehetőségnek, hogy le lehet darálni valakit 5-6 körből stb. Nézz körül külföldi fórumokon, akár egy másik nagy magyar fórumon, mindenhol ez van ám. Ezzel élni kell, a TCG játékokban a többség nem szereti az aggrot. Hozzá kell tenni, hogy HS-ben is, legtöbbször az aggro nem köszön (jó, sokan nem), viszont inkább beszól, thank youval kezd, hasonló, ha meg kikap akkor égeti a kötelet. Sőt, utána felvesz és elküld a brébe. Vannak rendesek is, akiknek kevés ideje van, melóban szünetekben elnyom egy menetet, nincs türelme várni a control meccseken, stb. Megértem, adott a lehetőség és ha élvezi csinálja is ezt, ha normálisan viselkedik nem okoz idegrohamot a másiknak, ha bedob néhány meglepő lapot, mint Mephike, akkor élvezetes meccs is kijöhet belőle. De amikor egymás után 5x Xixo hunter jön, az kit nem ingerel? Mindenkit, még az aggrot játszókat is. De, a többség szerintem az a típus sajnos, aki a GTA-t is 100 000 dollár csalással kezdi. A leglényegesebb viszont ez, ezzel befejeztem: még így is, a játékosok 90%-a többféle paklit futtat egyszerre. Megindul hunterrel, majd vált midrangere, esetleg control, ő változatosan szereti, én is hamar elunok egy dolgot. Ezek a játékosok(a nagy többség ugye, sztem 90% környéke, de nyugodtan lehet strawpollozni ) tényleg ne érezzék magukat áldozatnak, nincs miért.
  • Tinman #12344
    Hidd el tudom miről írsz, de van egy másik oldala is ennek... na de majd ha jobban összeboronáltam a dekkem, majd nyomunk meccset :-)
  • Negritis
    ugye tudod hogy ha akarom megoldom hogy 90%ban ne legyen igazad :D
  • Tinman #12342
    Akkor rossz a mana Bögréd :-D
  • Shep
    Szerintem rosszul tudod, csak ez is az a tipikus eset amikor semmi nem jött fel.
  • Zozo0122 #12340
    Jó, hát a mostani rugónak úgy tűnhet, hogy kevés az a pár minion, de nem :D Tudod mekkora tempoátvátel az, amikor 1. kör passz, második körben backstab + fegyver és le is van szedve a mechwarper? Vagy 2. köröd olyan, hogy coin + az Agent lekapja rögtön az ellenfél miniont? :) Amúgy teljesen igazad van, a mostani metába kell fegyver leszedés, sőt egy Kezan is sok deckbe befér :)
  • 1Darton1
    Egy új játékosnak szinte csak akkor van esélye némi sikerélményre, ha egy olcsó aggro deckkel próbálkozik. Te pedig úgy állítod be azokat (mert ugye te vagy a "fórum önjelölt ura"), mintha szégyen lenne velük játszani. Ezzel pedig valós károkat okozol.
    De segond, mert 50 hozzászólásonként mondasz valami vicceset.
  • Tinman #12338
    Óóóó nem, én csak a vágyaim írtam le... ahogy írtam, szinte mindegyik buildemből hiányzik fontos lap.
  • dave9004
    de most komolan ki milyen rankon jár?
    mert úgy érzem új szezon óta minden meccs kb pénzfeldobással ér fel. kb 50% mindennel.
  • Zozo0122 #12336
    Na, hát nem idéztél semmit, sőt ha ránézel a strawpoll-ra, az olvasók 65%-a igazat ad nekem, ez még jobb arány, mint amire számítottam. :) Még így is, hogy valami idióta prófétaként ábrázolsz, ami nem vagyok, NEM érdekel ki mit játszik, nem is akarom megmondani másnak, feldühít egy aggro, oltok egyet és élek tovább, másokat feldühít a druid, olt egyet és folytatja a gamet. Úgyhogy innentől komolytalan az egész sírás azon, hogy ne sírjunk, egy ilyen sok elemében frusztrálni képes játék (RNG,laphiány,aggro ellenfél, druid combo, rugó 1 körös OTK stb...) esetében. Na, hagyjuk abba a balhét, örüljünk inkább a kiegnek :)
  • Tinman #12335
    Ha nem jön fel, akkor nyilván cumi, de a Leo ellen simán elnyomná az ember.

Amúgy én nem értek a lovakhoz, de szerintm neked nem igazán van early played (mint ahogy a legtöbb priest-nek nincs) és ezért hullik ki a hajatok a mostani metában. Nekem olyan a priestem, hogy van early play, erős mid play, és egy nagyon gyenge final play. Na de kinek kell erős final manapság, amikor ennyi az aggro? :-)
  • Negritis
    stream nemsoká kezdek
  • Negritis
    gondolom Boom helyett ragna a menő most :D
    tegnap trump palába nem rakott boomot néztem is :D
  • Shep
    Azok jók, mert azokat lazán verem, csak ellenem nem azok jönnek, hanem a szar facehunter.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.07. 11:58:00
  • imikszde00
    hmmm. 8 meccsből 8 hunter! Ez azért elég durva. Mi ez az új hunter amibe ragnaros is van ? találkoztam 3 darabbal :D
  • Negritis
    jah nem mai csirke, csak régen nem golem hanem leeroy volt benne
  • csoszi87
    Nehogy elterjedjen, mert akkor druida mellett a warlockot is nerfelni akarja majd mindenki.
  • Shep
    Múlt hónapban láttam, engem is meglepett, de ez valami régi cucc amúgy.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.07. 11:18:40
  • csoszi87
    Nem tudom ti találkoztatok-e már vele.
    Engem most lepett meg 1 kombó warlock.
    A meccs elején Handlockra számítottam, tapelt folyamatosan, még Bloodmage+Mortal coil-t is tolt. Mondom valami régi handlock.
    Demonhart, Imp plosion, Twisting, meg mások is jöttek amiket nem tudtam hová rakni, és nem volt nála Giant.
    16 hp-m volt, mondom kideckkelem 1 warlock úgyse sebez 16ot kézből nálam meg van Alex és Tree of Life is ha baj lenne.

Arcane Golem + POW + Faceless and Thank you!
  • VanDaal
    Nekem pedig nincs választási lehetőségem, mert csak ooze áll rendelkezésemre a fegyver leszedők közül :)
    Jó kis lap az, csak néha a szívem szakad meg, mikor kénytelen vagyok elhasználni sima 2 dropnak, mert más nincs a kezemben... :D
  • Shep
    Ezzel tuti nem fog senki egyet érteni de én a csigát (ooze, csak engem csigára emlékeztet és úgy hívom) többre tartom, mint Harrisont.
  • Shep
    Van de szerinted itt mit ért volna, pláne, hogy fel sem jött :)
  • VanDaal
    Harrisont nyitottad, vagy lecraftoltad? Csak nem rádmosolygott végre a játék szerencsecsillaga? :P
  • csoszi87
    Gyakorlatilag nyár óta WOT topic érzésem van.
    Már csak Helga Asszony hiányzik...

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.07. 08:43:44
  • Mephike
    A rouge új lapja jó válasznak tűnik az aggro ellen. De elég csak egy lap, és sok minden változhat. Lásd Boom :)
  • Tinman #12320
    Olajos-kalózos saját dekkembe nem akartam beerőltetni semmilyen fegyver destroyer megoldást. Aztán amikor a pala, a shaman, a warrior, a szembejövő n+1 netdekkes rugó jöttek a durva fegyókkal, akkor beláttam, hogy baromság volt kihagyni. Azóta tisztább és szárazabb érzés és nem tépem ki minden szál hajam, hogy jó a play, csak mit kezdjek ott azzal a fegyverrel?

A legideálisabb megoldás számomra kivenni egy sprintet és betenni helyette a jó öreg Harrison-t, de a Sabotage is k. jó, vagy a szegény ember fegyver leszedője egy vacak Swamp Ooze is jobb, mint a semmi.
  • Tinman #12319
    Aki úgy játszik, hogy se egy taunt, se early play-e, se használható aoe, csak tengernyi "habejönakkorfaszacombolesz" lapja, az 2 marokra fogva szívja az aggro-t. Dílwidit'. :-)
  • Mephike
    Szerintem sokkal több fegyverleszedés nem lesz, mint ahogy secret elvevés/megsemmisítés sem nagyon lesz.
  • Tinman #12317
    Csak egy kósza kérdés... SWP-d van egyáltalán?
  • Tinman #12316
    Szerintem se tegyetek bele semmilyen enemy weapon leszedőt... -.-
  • Zozo0122 #12315
    Igen, pontatlan a strawpoll. Ugyanis olyan szépen fogalmaztad meg, hogy teljesen máshogy jön le belőle a hozzáállásom, mint a valóság. Ha tényleg olvasod a fórumot, olvasd át még egyszer. Keresd a más személyektől sírást, szintén aggro, olaj rugó, druid, mechek. Bőven akad ám. Amúgy milyen hülyeséget nyilatkoztattam ki? Pl. ma? Idézz valamit, de ne poént. Nem tiltom meg, hogy véleményt alkossanak.
  • icyshadow
    Nem szólok hozzá gyakran az itt zajló beszélgetéshez, így aztán könnyen lehet, hogy nem rémlik a nevem, bár már reagáltam korábban is hasonló témájú hozzászólásodra.

Igazad van, kicsit pontatlan lett a strawpoll. Azt írtad, hogy szerinted a fórumozók többsége egyetért veled az aggro témájú hozzászólásaiddal kapcsolatban, én csupán ennek a valóságalapjára vagyok kíváncsi. (A szavazáshoz pedig nem kell semmilyen regisztráció.) A konstruktív posztjaiddal semmiféle problémám nincs.

Sőt még a nyivákolósokkal sem lenne, ám azokban nem véleményt közölsz vagy a vélt sérelmeid írod le, hanem kinyilatkoztatsz hülyeségeket, azt is kellően bicskanyitogató stílusban. Ezeket pedig nem véletlen, hogy nem hagyják szó nélkül.

Én sem értem, hogy neked miért kell kényszeresen, naponta sírnod az aggro miatt, ugyanakkor senki nem tiltja, hogy ezt csináld, de te se tiltsd már meg senkinek, hogy a te hozzászólásaidról alkossanak és osszanak meg véleményt.

Ami pedig a személyeskedést illeti. Nem szálltam be semmilyen balhéba. Amióta ide írsz ez a véleményem és már szóvá tettem korábban is. Általában pedig a véleményemet vállaltam és vállalom akkor is, ha senki más nem ért velem egyet.
  • Zozo0122 #12313
    Na, újabb control warriort nyomtam le az oil rugóval, pedig elvileg rossz matchup. Megint jó szolgálatot tett a Sabotage, egyre jobban szeretem ezt a lapot.
  • Zozo0122 #12312
    Ezt nem neked akartam címezni, téged még sosem láttalak itt. Nem konkrétan neked szólt. Gondolom csak be akartál szállni az aktuális fórumbalhéba. Mindig ez van, valaki magára vesz valamit, aztán többen letámadják. Mint múltkor Tinmant basztattátok párszor, legutóbb Shepet pár napja, most én jövök. Rossz célpont, emberek. Nem vagytok a fórum önjelölt urai, és senkit nem érdekel, ha valami titeket nem érdekel. Nem kell mindenen kiakadni és jelentéktelen dolgokat magatokra venni, ez egy fórum, és amíg a játéknál maradunk ( még ha sírás is) akkor jó helyen van. Nem, nem fogom facebookra irkálni ezeket, ide fogom, mert ez a helye. Ha nem tetszik nem olvasod. Néha oltom a népet, de legalább annyiszor teszek ki konstruktív ötleteket, javaslatokat, tippeket stb. Nem mintha annyira profi lennék, de szívesen teszem, mert vannak itt tapasztalatlanabbak is, sőt olyanok is látogatják ám a fórumot, akik nem regisztráltak, csak nézelődők. Figyelem! Aki ezeket a sorokat olvasva dühöt érez magában, az tudja: igen, azok között vagy, akinek ez szól :) Mert magadra vetted, azonosulsz vele. Csöppet sem érdekel, ha akár a fél fórum nem kedvel, van pár ember akit én kedvelek, mert mondjuk HS közben chaten megismertem és rendes, azonkívül biztos vannak páran akik vevők pár hülye poénra vagy ötletemre stb. a többi meg miért érdekelne engem? Well played!
  • Zozo0122 #12311
    Örülök, hogy mindenkinek ennyire jó a humorérzéke :D Könyörgöm, aki itt veri magát, annak elmondom: az, hogy nekem és még jó pár játékosnak baja van az aggroval nem jelenti azt, hogy bárkinek is törődnie kell ezzel. Akit érdekel elolvassa, akit nem az nem. De azt végkép nem értem (én személyesen senkit se támadtam le) hogy néhányan közületek miért hiszik azt, hogy kényszeresen reagálniuk kell mindenre ami nekik nem tetszik. Én poénra vettem eddig is minden visszavágást, én ELFOGADOM, ha valaki aggrot játszik, mert neki azt tetszik és ELHISZEM, hogy tetszik neki. Az, hogy néha dühömben( akkor is gyakran poénosan) ráoltok az aggrot játszókra nem kell, hogy bárkit is érdekeljen. Én sose szólok be, ha sírtok a druid combója vagy az oil rugó miatt. Pedig szoktatok ám :D