Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Eddig 10-ből 10x könnyen leszedtem, nekem ennyi bőven elég.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem ártana ha a játékról dumálnál és nem vergődnél :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Swedish people are albino monkeys
Kit érdekel, hogy kivel állsz szembe egy olyan játékban, ahol a játékosok több, mint 90%-a nem köszön???? 20 millióan játsszák a játékot és csak egy nicket látsz, mellyel lehet, hogy soha többé nem kerülsz össze, mert 20m játékos borzalmasan sok.
Ha fáj a lelkednek, hogy azt mondom egy MINDENKI számára ismeretlenről, hogy idióta, akkor az szakemberért kiállt, mert a világban ennél csak keményebb dolgok fognak érni. Jártál egyáltalán odakint?
A személyeskedést pedig pontosan te tolod azzal, hogy ilyenért beszólsz valakinek. Ez semmi. Nulla. Zéró. Ellenben, mi itt már valamennyire ismerjük a másikat és mégis kötekedsz egy NEM ismeretlennel... hogy is van ez?
"miközben emberi lényeket nem veszel emberszámba"
Még azt sem tudod, hogy emberrel játszol-e... nevetséges amit idezagyváltál.
Az egészet TE kezdted, még jó, hogy nem hagyom szó nélkül!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.01. 17:38:15
Nekem azért volt fontos a Naxx nyitása, mert akkor még az első wing teljesen ingyen volt és engem sokakkal ellentétben nagyon is érdekel a kaland mód, mert jó és vicces csaták voltak, jó nyereményekkel.
Ettől függetlenül 1400Goldért 14 dekket fog nyitni, ami között rengeteg nagyon hasznos lapja lesz...
Erről tépem a szám... és ha ez megfejeled azzal, hogy valaki szánt szándékkal egy olyan kaszt ellen tolja ki, mely rendelkezik kevés mana igényű leszedéssel, akkor máris kijön, hogy idióta lépés bevetni.
Vagy nem. Az okfejtésem azon alapul, hogy tauntos a DL és ha nem kezdesz valamit vele, seperc alatt berak mögé olyan kártyákat, hogy k. bánni fogod, hogy nem szedted le, amikor még lehetett. 8 HP-t leverni, amikor 3 manáért akár a 2. körben kiteszi betonkemény! Ezért kell leszedni és ezért veszélyes kitenni, mert leszedik. Ok-okozat.
vs
"Tinmanre ne nagyon hallgass, mert semmi tapasztalata nincs, és egy speciális álomvilágban él."
Tehát akkor, hogy is van az, hogy 1.5 hónapja játszom ~250 győzelemmel a hátam mögött és még mindig nincs tapasztalatom? Annyira komolytalan amit leírsz, mintha egy pártprogram lenne. Indulni kéne a választásokon, jók az esélyeid idehaza.
De ha nagyon lemegyünk az alapokig, akkor ott van a sima alap 3/3-as medve, mint kevésbé kockázatos és hasznos lap.
" mill rogue deckjében benne van és erős, mert sokszor visszaveheti, gyógyíthatja"
Ez viszont ok! Ezt abs. elfogadom! (Igen, rákerestem...)
"jobb statok mint a 4 manás 1/7 akit szintén láttam már hogy volt aki használja"
Priestnél az 1/7 pl. igen is op. a következő körben ott állhatsz egy 14/14-es tauntal... ouch, de palánál is van benne kakaó.
Egyébként annyira jó a DL, hogy így utánajárva az igazi prok mégsem is használják.
"nálam ez megéri a rizikót hogy ott a kézbe az SWP, ettől függtelenül ÉN nem használom a deathlordot"
Látod... mert te is képes vagy gondolkodni és tervezni, ezért nem használod, meg nagyon úgy fest, hogy mégsem szereted a rizikót. Jogosan.
"de valaki akinek nincs annyi epic kártyája mint nekem simán logikus lépésnek érezheti"
Mégis ilyen kártyákról írsz példákat a hsz-edben, azon a szinten meg aztán főleg ultraszar.
Főleg akkor jó és én is akkor használom, ha aggroval van tele a meta, mert ő nem fog erős lényt kapni belőle ráadásul a sok battlecry miatt még pórul is járhat. Persze ha egy doomguardot dob ki, az pech. 😊
Basic lapokkal az általad felsoroltak közül talán a mage a leghatékonyabb, de még a pala is elmegy.
(Tinmanre ne nagyon hallgass, mert semmi tapasztalata nincs, és egy speciális álomvilágban él. A többiek jó ötleteket szoktak adni és segítőkészek.)
Te beszélsz kettős mércéről, miközben emberi lényeket nem veszel emberszámba azért, mert velük épp nem egy fórumon beszélgetsz hanem egy játékban játszol.
Kicsit kezd megint trolletetés fílingje lenni a dolognak, úgyhogy befejeztem, ha van hozzáfűznivalód Tiéd lehet az utolsó szó joga. 😊
Az okfejtésed ott bukik meg, hogy egy deathlordra a játék elején-közepén valóban el akarunk pazarolni egy hex-et, egy hunters markot, vagy bármit, ami lehet inkább később egy giant ellen kellene? Ettől függetlenül egyet értünk és én sem szeretem használni, rankedre tuti nem viszem ezt a lapot.
Aréna meg másik történet, ahogy azt írtad is.
Amitől inkább félni kell, az a Cabal, de az csak turn6, onnantól figyelni kell arra, hogy felkínálj valamit a cabalnak és csak ha már kijátszotta vagy jó eséllyel nincs nála akkor tedd ki.
Arénában megosztó lap, de a korai szakaszt durván lehet vele kontrollálni ami miatt op, a deathrattle meg v összejön, vagy nem, ha 2-3 lényt már kinyír v segít kinyírni, akkor már megérte. de ez aréna.
Rankeden Tides-nak a mill rogue deckjében benne van és erős, mert sokszor visszaveheti, gyógyíthatja. Beteg az a pakli, ma sokat néztem a srácot.
Tehát kb sehol se jó, abban a mill pakliban (ahol a kezedet telerakja lappal és eléget meg fatigue-ba zavar) hasznos időhúzás.
elmegy egy removal rá ami jó, főleg ha van más lapod amit nem szeretnél így bukni (shamannál pl flametongue, manatide, unbound, magenél pl apprentice...)
HA nincs kézben removal akkor jó mert iszonat nagy taunt olcsóbb és jobb statok mint a 4 manás 1/7 akit szintén láttam már hogy volt aki használja
HA van kézben removal, akkor sem biztos hogy rosszul jársz hogy kiraktad mert az ellenfél rosszul járhat
mire gondolok?
bármelyik battlecry lényre kb (kivéve mondjuk 1-1 zoo lap vagy leeroy)
de ha egy facelesst, kodot, si:7et vagy cabalt rántasz ki vele akkor már jól jártál
mivel TE priest vagy és szerinted volt szar, nézz meg egy meta priest lényeit
cleric, soulpriest, cabal, cultist, pyro, blademaster, belcher, sylvanas és ysera
ezek közül én azt mondom hogy neked rossz HA soulpriest,sylvanas vagy ysera jön le
nem jó ha belcher vagy blademaster
nem rossz ha pyro, cultist
és jó ha cabal, cleric
nálam ez megéri a rizikót hogy ott a kézbe az SWP, ettől függtelenül ÉN nem használom a deathlordot, de valaki akinek nincs annyi epic kártyája mint nekem simán logikus lépésnek érezheti
és control mageben is látok fantáziát a használatában
amaz priest volt az okfejtésem alapja
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Reggel i sámán volt de akkor meg 4 manásat nem kaptam. elfogytam a meccsek közepére
Kaszt ellen kirakva NEM arénában, (aréna az más világ), hanem rankeden és a homokozóban ->
- Priest -> Leszedi mind a rongyot, ha valami kis random szar lényt kap helyette már jól járt.
- Warrior -> Belesebez valamivel, akár a hősével 1-et (2dmg az semmi), leszedi destroy-al, kap helyette a dekkjéből lényt, megint profit.
- Warlock -> Ha nincs Siphon-ja, akkor baromi jó lehet ellene, ha van, akkor gáz van...
- Hunter -> Egyre lenyomja a HP-jét és egy senkiházival le is szedi, kap rögvest a dekkjéből lényt.
- Rouge -> Egy gondolat és eltünteti, kapj a lényt.
- Mage -> Itt a birka, hol a birka, bár lényt nem kap, így mage ellen JÓ, elvégre egy értékes birkát eltolt rá és nincs bünti minion se.
- Shaman -> Itt a béka, hol a béka, lásd mage...
- Paladin -> Jó ellene, de ellenem pl. pala nagyon ritkán jön :-/
- Druid -> Poison seed-ed ha akad, baromi jól lehet belőle kijönni.
Egy időben priest-el szoktam használni és nem is 1x bejött, hogy felhúztam a 4. körben 16/16-ra, de az esetek felében ez mégsem döntötte el a csatát, mert egy nulla taunttal védekezve leszedték seperc alatt és a boardon lény előnyhöz jutottak. Később vagy mid gameben is szívtam már be vele, mert lett belőle béka, birka, de 1x el is vette tőlem egy másik priest.
Deathlord egy nagy zsákbamacska és a kasztok többsége full base dekkel is eltünteti mielőtt még egyet köhintene... én azt k. nem szeretem. Mert ha mákod van, egy gagyor lényt kap az ellen, ha nincs mákod ott el is dőlt a csata. Egyetlen lapon a játék -szinte- elején meg nekem ne merje egyetlen szaros lap eldönteni az egész csatát.
Nem nézek profi vidósokat, ők használják a Deathlordot? Mi a véleményük róla?
Szerintem nektek is megvannak a kedvenc kaszt vagy kasztok, amivel toljátok... van olyan kasztom, ami LVL40 körül van már, de olyan is van, amelyik éppen csak elment LVL10 mellett.
link
Féreg Aréna sorozat nagyon hasznos és magyarul van.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.11.01. 12:52:53
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mit ad be választható kasztoknak?
Hunter, Druid, Shaman. Oké, egyikkel se szoktam tolni, max nagyon ritkán sámánnal... ez direkt ilyen?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.01. 12:13:20
Remélem a jujjjdenagyonprofi jelző az nem túl sértő itt senkire :-D
a videó szintén erre való és csak egy PÉLDA volt ember ...
és a tiszteletet kiérdemlése egy dolog, de illik tisztelni az ellenfelet előre legalábbis annál jobban mint ahogy te a fórum felével beszélsz
azt pedig csekkold le hogy ki mikor kibe rúg bele, köszi
A videóban meg benyomod neki a Naxx 1. winget? Alig 700 gold kell csak hozzá neki, hogy kinyissa, de egyelőre még 100G-s dekket se tud nyitni...
Arról még nem hallottál, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni? Ráadásul nem az itteniekre írtam, hogy idióta, hanem egy tök ismeretlen ellenfélre, ellenben te hetente legalább 1x rúgtok a másikba aki véletlenül sem annyira idegen, hanem ide irkál. Kettős mérce? Gáz.
consturctedhez Amaz, Trump, Kripp ....
arénához javaslom cherrywarriort
valamint a kezdöknek javasolt 1-2 f2p ranked videó megtekintése mint pl ez
A 3. körben értelmes ember priest ellen Deathlord-ot nem tesz ki, elvégre a 3. körig egy priest se szokta ellőni a 3-as leszedőt. Akkor lett volna értelme kitennie, amikor már legalább 1 ilyen kártyát ellőttem, vagy a végjáték felé közeledve vagy felhúzva vagy csak védelemnek. De kizártnak tartom, hogy az itteni iszonyatosanbrutálisanprok ezt ne tudják.
Kinek nem inge...
Egyébként base lapokkal is lehet casualban tarolni, de szerintem kerüld a rogue, warrior kasztokat.
Priest, warlock, mage, pala kasztokkal szvsz jobbak az esélyeid.
Vagy egyszerűen nézz le a netről egy base dekkes op. aggro dekket.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.01. 11:08:47