• Zozo0122 #12312
    Ezt nem neked akartam címezni, téged még sosem láttalak itt. Nem konkrétan neked szólt. Gondolom csak be akartál szállni az aktuális fórumbalhéba. Mindig ez van, valaki magára vesz valamit, aztán többen letámadják. Mint múltkor Tinmant basztattátok párszor, legutóbb Shepet pár napja, most én jövök. Rossz célpont, emberek. Nem vagytok a fórum önjelölt urai, és senkit nem érdekel, ha valami titeket nem érdekel. Nem kell mindenen kiakadni és jelentéktelen dolgokat magatokra venni, ez egy fórum, és amíg a játéknál maradunk ( még ha sírás is) akkor jó helyen van. Nem, nem fogom facebookra irkálni ezeket, ide fogom, mert ez a helye. Ha nem tetszik nem olvasod. Néha oltom a népet, de legalább annyiszor teszek ki konstruktív ötleteket, javaslatokat, tippeket stb. Nem mintha annyira profi lennék, de szívesen teszem, mert vannak itt tapasztalatlanabbak is, sőt olyanok is látogatják ám a fórumot, akik nem regisztráltak, csak nézelődők. Figyelem! Aki ezeket a sorokat olvasva dühöt érez magában, az tudja: igen, azok között vagy, akinek ez szól :) Mert magadra vetted, azonosulsz vele. Csöppet sem érdekel, ha akár a fél fórum nem kedvel, van pár ember akit én kedvelek, mert mondjuk HS közben chaten megismertem és rendes, azonkívül biztos vannak páran akik vevők pár hülye poénra vagy ötletemre stb. a többi meg miért érdekelne engem? Well played!