• Zozo0122 #11728
    Hátlap-fetisizmus hát szakadok :D Nem tudom eldönteni, hogy troll vagy, hogy néha belekötsz emberekbe, vagy ez valami kényszeres viselkedés nálad? 10-ből 9 játékos akinek piros hátlapja van tud valamit, már csak azért is mert rohadt régóta játszik. Elismerem, hogy van aki azóta párszor lépett csak be, de a többség azért végigjátszott minden szezont. Akinek meg legend hátlapja van, azt hadd ne ragozzam, de annyit azért mondok: biztos lehetsz benne, hogy jobb nálad és nálam, legalább abban az egy paklitípusban, amivel az utolsó 4-5 rankot lenyomta. Hogy a jófrancba jutottunk ide attól, hogy elcsodálkoztam azon, hogy egy 1 éves paklit még mindig folyamatosan játszanak? Nem az új fajta zooról volt szó, hanem az egyik legrégebbi típusról, arról, amelyikben van Void Terror. De visszatérve, ragozhatjátok itt amíg akarjátok, lefogadom, hogy ha piros hátlapos, legend hátlapos, vagy golden ellenféllel találkoztok, akkor azért a ti szemetek is felcsillan, hogy na ez szinte biztosan jó meccs lesz, és jobban odafigyeltek mint egyébként. A piros hátlapos azért lényeges, mert valószínűleg már a reset előtt is tolta ezerrel. A legend azért, mert mégiscsak legend, lehet, hogy egyszer régen zooval felment legendig, a többi paklival meg egy rakás szar, de én azért figyelek a lépéseimre. A golden hero meg biztos, hogy azzal az adott classal jól tolja, mégiscsak 500x nyert már vele legalább. Előfordulhat, hogy egy buta játékos, és csak rengeteget játszik, de megint csak ez a ritka. Nem veszek félvállról egy ellenfelet, főleg ha van valami ami mutatja ha nem is a skilljét, de a tapasztalatát. A hátlapok erre tökéletesek. A naxxos hátlapot azért nem említettem, mert sokan netről néznek hozzá paklit, én egyet se néztem ezért büszkén játszok azzal most, mert nekem nehéz volt a heroic mód. Amúgy semmi baj azzal, ha netről nézel megoldást, mivel az SINGLE játékmód, azt csinálsz amit akarsz, nem rontod vele más játékát. Csak emiatt nem említettem meg az előbb a naxxos hátlapot. Viszont én az új szezonos hátlapra le fogom cserélni, mert az is PIROS mint a Ferrari :)